Uttern 495HT m/ Mercury F40 EFI

Uttern 495HT m/ Mercury F40 EFI

47.500 kr.

Vi sælger vores rigtig hyggelige søndagsturs båd da vi prioriterer at køre med campingvognen. Båd: Uttern 495HT Motor: Mercury F40 EFI 4-takt (direkte indsprøjtning) Båden er i fin stand, med den forventelige patina jævnfør alderen, rigtig fin til hyggeture om søndagen, og ikke så fin at man ikke vil fiske fra den(der har ikke været fisket i den tidligere) Motoren er købt og monteret i sensommeren 2022 af autoriseret Mercury forhandler. - kvittering haves. Helt ny gas/gearbox, benzin slanger, pumpebold, mv. monteret i forbindelse med motoren. Trailer uden bremser fra 2022 - står som ny, har ikke kørt 500km. - skal ikke synes ved omregistrering. Båden er importeret fra Sverige i 2022. Siddegruppe agter med opklappeligt bord og mindre bord under hardtoppen til afsætning. Adgangsvej i hardtoppen for nemmere adgang forfra båden. Masser af opbevaringsrum til fiskestænger, redningsveste mv. ombord. Automatisk lænsepumpe hvis den skal ligge fast i vandet. Havne/campingcover medfølger, kan godt bruge en ny syning eller 2. Fuldcover medfølger. Garmin Striker Fishfinder plus 4 monteret i 2023. Viser bl.a. fart, dybde, søkort, tidligere ruter, waypoints m.v. Portapotti medfølger hvis ønskes (virkelig god hvis man har mindre børn med på sejltur) Anker, fendere, tovværk, mm. Medfølger Båden er utrolig stabil og let planende, gynger ikke når man bevæger sig rundt i den, motor/gear starter og skifter som nyt og helt perfekt, trailer kører som en ny - sættet er 100% klar til at smide i vandet og nyde sommeren.

Årslev·tir.

Sejlklar Ørnvik 460, udstyr kan følge med

Sejlklar Ørnvik 460, udstyr kan følge med

62.000 kr.

Sejlklar Örnvik 460 med 40HK Mercury motor fra 2004 – klar til nye eventyr + Brenderup 750kg trailer, rød kaleche og hynder, sælges da jeg ikke får den brugt nok. Båd og motor har sejlet <260 timer. Motoren fik i 2022 skifte motorolie og filter, impeller og pakning, zink anoder, gear olie, benzin filtre, tændrør, lænse-pumpe og blev poleret. Motoren kører upåklageligt. I 2023 er motoren blevet renoveret hos bådmekaniker, samt fået ny propel – kvittering medfølger. Jeg har haft båden siden 2021 og nydt at sejle, da båden er supernem at sætte i vandet og styre samt nem at få op og plane. Jeg har altid haft den på trailer, og derfor skyllet både motor og båd efter hver sejltur. Båden er god til fiskeri og almindelig hyggesejlads, der er to sovepladser i kabinen. Båden er udstyret med Garmin ECHOMAP UHD 92sv amst Garmin GT54UHD-TM UHD scanning sonar All-in-on transducer fra 2022 – dette kan tilkøbes, eller indgå ved hurtig handel.

Horsens·29. maj.·

Fremhævet
Yamarin 64 DC

Yamarin 64 DC

279.000 kr.

Meget velholdt Yamarin 64DC 2010/2011 med Yamaha F150 motor fra 2010 båd og motor har gået 270 timer og søsat i 2011. Eneste Yamarin 64 DC i det nye design til salg i DK. Dokumentation for service de sidste 4 år samt instruktion bøger med mere. Har sejlet i ferskvand sø ind til d. 27/07-23 Jeg er den 3 ejer af båden. Liget fået lavet: - Fusion anlæg - 2 batterier hvor det ende kan køre på forbrug eller samlet. - Nye stafferinger - Skiftet fuger i teak samt slebet og givet olie - Vandslebet, poleret og voks - Bundmalet service hvor følgende er blevet lavet: - Olie Filter - Benzin filter - Gear olie - Motor olie - Impeller - Tandrem - Zink Tilbehør: Campning Kalche fra 2022 ikke brugt i 2023 Havne kalche rengøre og imprægneret i 2021 4 fortøjninger 4 fender Anker Lowrance HDS5m kortplotter (uden kort) Start spærre Flag Teak bord Alt betræk i meget flot stand uden huller og misfarvninger Fusion anlæg Stål propel fra Baltic Klar til næste ejer og lige til at sejle sommeren i møde☀️ Pris: 279.000kr Brenderup trailer indregistrering i 21 kan følge med for 17.000kr Kan træffes på 30476460 Kan leveres i hele dk for mere pris. Ses og prøves på Thurø/Svendborg

Svendborg·26. maj.

Projekt Kabinebåd sælges til højstbydende

Projekt Kabinebåd sælges til højstbydende

1.000 kr.

Kabinebåd sælges til højst bydende. Køber afhenter selv. ( Kran ) Nye kabler til gas/gear er monteret, og der er skiftet generator. Der er usb og cigaret stik, digital voltmeter. Der er eftermonteret original instrumentbræt fra Bukh, som ikke er monteret med el. Kaleche har fået monteret nye vinduer i siderne, og den er blevet renset og eftersyet i 2022. Der skal påregnes arbejde i kabinerummet ( udskiftning af ydrevægge ) der medfølger, Garmin fishfinder 300c, og Nasa target 2 ekkolod. Det er ikke en ny båd, men vi har været glade for den. Motor er en indenbords bukh DV20. Båden står på land på privat adresse. Den ene side er skåret af, så der kan monteres ny side, og jeg er starter med at tage gulvbrædder op fra kabine. Den skal væk så hurtigt som muligt, da jeg ikke får tid til at lave den.

Ringe·20. maj.