NY DRAGO 601 100HK KOMPLET UDSTYRET

NY DRAGO 601 100HK KOMPLET UDSTYRET

339.800 kr.

SØNDAGS ÅBENT 10-13. SE DEN I VORES UDSTILING - Meget populær kabinebåd fra Drago, med lukket toiletrum, vores lagerbåd er komplet udstyret til prisen, høj kaleche, SeaTeak i hele båden inde og ude, ekstra platforme i bag, køleskab, vask med vand, hækbruser, bord, solhynde til at lægge ned mellem agtersofaen, solhynde på fordæk, bundmalet, bagestige, lanterner, de luxe stole med flip up og meget andet, den er med sandwich lofter som mindsker kondens, den perfekte weekend cruiser, vi sælger den komplet ready to go, se den sammen med storesøster 660 i vores udstilling, efter at de begge har været totalt udsolgt i lang tid, hvis du vil sikre dig en Drago til 2022 sæsonen er det tid for at bestille nu...

Beder·19. apr.·Baadhuset A/S

Fremhævet
Flipper 570 HT med 60 HK Yamaha og trailer

Flipper 570 HT med 60 HK Yamaha og trailer

38.000 kr.

Ældre Flipper 570 HT med motor og trailer sælges. Båden er enormt rummelig og lige til. Den har super gode opbevaringsrum. Båden har fået renset tank (60 liters), demonteret alt gammelt el. Fået monteret nyt styrkabel og hovedafbryder. Lanterner, lænsepumpe og tankmåler er ikke tilsluttet. Der medfølger en komplet kaleche i blå. Derudover har båden: Pullert, badestige, beslag til ekstra motor mm. Motoren er nyserviceret med ny impel, gearolie og tændrær. Den går rigtig fint. Traileren en nysynet med nye bremsedele og komplet ny lygtebom. Kan ses hos Saildirect i Kolding. Står på fjernlager. RING i forvejen. Mulighed for finansiering.

Kolding·18. apr.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Flipper 670 ST

Flipper 670 ST

349.000 kr.

Flipper, Kabinebåd, årg. 2015, 22 fod, 3 sovepladser, 150 hk , Mercury, benzin, motorårgang: 2015, saltvandskølet, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 248, dybde 06, Kg 2000, Her er mulighed for at erhverve et meget velholdt og veludstyret eksemplar af den anerkendte Flipper 670 ST, der er kendt for at bygge højkvalitets både hvor en hver detalje er nøje udtænkt, og hvor sejlegenskaberne er i højsædet. båd og motor er super flot og velhold og har altid stået inde om vinter, hvor den hver efterår er blevet serviceret og sat ind med lader, og til forår så taget ud og rengjort og poleret og bundmalet. den står rigtig skarp alder tager i betragtning. Motor er en F150 og fra 2015 meget driftssikker og solid motor altid fuld serviceret. Den er monteret med rustfri stålpropel for bedre sejle engskaber. udstyrs listen af lang, men her er den og sikkert noget jeg har glemt. bowpropel garmin 7" kortplotter med ekkolod landstrøm med lader til batterier dobbelte batteri installation ( de kan altid starte) Trim flaps for bedre stabilitet havne kaleche Camper kaleche alle hynder til og lave seng i fronten. og meget mere som er standart i en Kvalitets båd som Flipper. Båden levres ny bundmalt, poleret og rengjort og motor levres nyserviceret. Der medfølger som udgang punkt ikke trailer med kan tilkøbes og jeg kan være behjælpelig med levering af båden. Flere og bedre billeder kommer.

Faaborg·8. apr.·

Båd Flipper 620 trollingbåd med trailer.

Båd Flipper 620 trollingbåd med trailer.

38.000 kr.

Flipper 620. 115 hestes motor kan købes ved siden af. ( evinrude motor 2 takt ) Motor medfølger der gashåndtag med power trim og virker og tank til olie bagi et rum. Indvendig er rette op og malet. Skal have malet loft over styrepult. Ruderne er der til og lister, en rude er revnet men ik utæt så der kan laves en ny. Kaleche med bøjle over bagende af båden men skal laves ny da den er helt stiv i stoffet, men den er der, til skabelon for ny. Ekkolod helt ny 9” skærm. Ny indstrunemteting. Ny hydraulikslanger fra rat til motor. Nye sæder til passager og styrpult. Nyt anlæg. Vhf radio følger med. Osv. en masse nye dele er i og ved siden af. 110 liters rustfri tank. Orginal trailer med reg attest. ( skal synes ) Nyt oliefyr monteret. Ny vogn til at hænge motor på til at kører med. Der er ny stof til beklædning af hønner i marine blå. Alt der er bleven afmonteret er gemt. Maling indvendig følger med. Er nymalet indvendig. Teak foldebord bagtil ny lakket. Plexiglas lager til kahyt. Nye gummimuffer til slanger imellem motor og og skrog. Meget mere som jeg sikkert har glemt Meget for pengene! Pris kan forhandles.

Hjørring·2. apr.

Flipper OC 630 kabinebåd

Flipper OC 630 kabinebåd

269.000 kr.

Lækker Flipper 630 OC rumlig hardtop kabinebåd fra mærket flipper, finsk kvalitet med en meget økonomisk 100hk mercury påhængsmotor. Båden der kan det hele. Overnatning med plads til 4 Pers. Aftagelig kaleche så man sidder under åben himmel i en skøn lounge. Lille køkken med håndvask. Toilet. Garmin navigation, redningsveste. Båden står på en 1800 kg trailer fra 2022. Båden har en totalvægt under 1500 kg. Model 2015 søsat 2016 Sejlet 233 timer Smart kraft instrumentering Trim Taps

Hundslund·9. mar.

Fremhævet
Flipper 670 ST

Flipper 670 ST

345.000 kr.

Meget velholdt Flipper 670 ST med 150 hk Mercury (4 takt) fra 2019 med kun ca. 140 motortimer. Alle service overholdt og bundmalet. Ekstra udstyr: - Powertrim - ZipWake system - Wallas 1800 både varmer - køleboks - håndvask med ferskvand - teak laminat - usb porte 2 stk. - Focus radio med bluetooth. Uddrag fra anmeldelse: Flipper 670 ST er en moderne HT båd bygget af de bedste materialer, med henblik på at skabe en luksuriøs og velsejlende båd. Indretningen er baseret på at lave et lyst cockpit, med så mange siddepladser som muligt. En moderne båd i et stilrent design, med sejlegenskaber udover det sædvanlige. Sikkerhedsnormerne for både i de nordiske lande er de strengeste i verden og Flipper lever mere end op til regulativerne. Resultatet af dette gør at Flipper 670 ST er udstyret med CE- og IMCI (international marine certification institute). Flipper 670 ST er designet til sejlere, som værdsætter en moderne livstil. Mulighederne er mange, overnatning i stævn og/eller i akter, vandski, weekendcruise mv. På grund af et dybt V-skrog giver det helt fantastiske sejlegenskaber hurtig planing – høj hastighed. Med det velrenommerede navn vil det altid være et efterspurgt produkt og gensalgsværdien vil afspejle dette.

Roskilde·9. feb.·