Drago 540 Sunday

Drago 540 Sunday

128.000 kr.

Sjældent udbudt Drago 540 Sunday 18 fod speedbåd sælges. Båden sejler upåklageligt og er hysterisk velholdt. Båden er passet og plejet. Den er poleret, bundmalet, rengjort, renses mm hvert år før den kommer på vand - alt spiller som det skal. Båden kom på vandet 09.05.2024 og er derfor lige klargjort og er klar til sjov og spas på vandet. Motoren er en Yamaha 100 HK som kører upåklageligt. Båden planer med det samme og kan skyde 37 kn. Båden kan bruges til en tur med familien med leg på vand såsom vandski, tubes mm. Men kan også bruges til weekendture med overnatning. Båden har 2 sovepladser i front. I vinterklargøringen i år er følgende gjort: - Tank har været ude, renset og trykprøvet. alle benzin og udluftningsslanger er udskiftet. - Diverse rum under sæder og tankrum er renset, slebet og males med gelcoat og topcoat. - Kabinen er renset (hynder, himmel mm er renset). - Hele bunden af båden er nymalet (se billeder). - 3 trins polering samt bundmaling. - Alt er tjekket og virker 100 %. - Kaleche renset og imprægneret. Båden sælges med indregistreret Brenderup 1350 kg bådtrailer. Traileren blev synet sidste år. Af udstyr kan bl.a. nævnes: - Raymarine Axiom 9 MFD, plotter inkl. søkort. - VHF radio (fra sidste år). - Der er landstrøm og 220v ombord. - Vedligeholdelseslader på batteri når landstrøm er tilknyttet således der frit kan bruges strøm i havn uden at være nervøs for ikke at kunne starte. - Køleskab (2 år gammelt). samt en hel masse andet. En båd der skal ses og prøves! Kan leveres i hele Danmark. Seriøse bud modtages

Allinge·i går

Fritids fiske jolle.20 fod 20HK DV BUKH Diesel

Fritids fiske jolle.20 fod 20HK DV BUKH Diesel

55.000 kr.

Sælges eller byttes til støres fiskejolle 21 til 28 fod hvis den er i god stand kan merpris kommet på tale MB fiskejolle med en Bukh DV20 der er en masse eludstyret til VHF MARINE IC—M411 , FM RADIO . Furuno model 1715 ,gps med 526 , Magna 11 plus , gps 128 Garmin , nyt 5kw fyr (Kina ) skibsruter og barometer I messing Der er også lys i styrehuset båden er uden halder. hvis den skal der indgå handlen i er prisen 62500kr elektrisk garn haler som kan monteres med linjer haler båden ligger i Grenaa havn og kan prøves tirsdag og torsdag da jeg er i Grenaa på de dage eller efter aftale Der er to elektriske linsepumpe og en manuel håndpumpe. Den indeholder også tre batterier hvor der er bygget to skille relæ imd som man ikke bruger start batteri strøm. Når den ligger og skal linse med pumper. Pumpe er på hver sit batteri hvis det ene skulle Bryde ned. Der er en lille kahyt hvor man godt kan overnatte i. Der er lavet rum om kast i gis bænkene fra fyret en god lille fiskejolle for den der skal starte. Der er også lavet holler til værre flag. Og overhaling af garn så de kan sættes igen mutte det her vækket din opmærksomhed er du velkommen til at skrive. Bud modtages man skam budbesvares desværre ikke. Jeg er interesseret i at Byttes til større Fiskebåd med mer dæk plads. Mellem 21 og 28 fod. Eller åben jolle 16 til 21 fod med velfungerende påhængsmotor..

Grenaa·man.·

Bella 530 HT Classic kabinebåd

Bella 530 HT Classic kabinebåd

89.000 kr.

Velholdt Bella 530 hardtop kabinebåd med 25 HK Mercury EFI 4-takter. Den populære Bella kabinebåd er i rigtig fin stand og med få timer på motoren. Har kun sejlet i ferskvand/søer. Ombord er der god plads til 5 personer, mange stuverum og sovepladser i stævnen til 2 voksne. Hardtoppen yder god beskyttelse mod vejr/vind. Kan sejles uden certifikat. Motor serviceret ved mekaniker hvert år. Senest efteråret 2023. Alt er fejlfrit og klar til sejlads. Til båden medfølger: Garmin kortplotter og fishfinder. Kaleche, kunstlæder hynder, anker, tovværk, fendere, bord til opsætning agter mv. Traileren 750 kg (kun 3 år gammel) kan evt. indgå i en handel mod betaling. Seriøse bud modtages. Hurtig handel prioriteres.

Silkeborg·7. apr.

Fremhævet
Starcraft 2513 Daycruiser

Starcraft 2513 Daycruiser

139.000 kr.

Nedsat da jeg synes det vil være synd den ikke kommer ud at sprede glæde hos nogen der har tid til den. Spar penge på at forårsklargøre selv. Seriøse bud modtages. Båd fra 1996 men velholdt og opgraderet meget. Motor og drev fra 2010 Mercruiser 5.0 MPI ferskvandskølet, samt Alpha One gen. 2 drev. High Five rustfri stålpropel. Motor og drev har kun gået ca. 395 timer. Sidste år fik båden nye sæder i cockpit, nye tæpper i kahytten, ny rustfri ståltank. Jeg har haft båden i 5 år og løbende vedligeholdt/opgraderet den. Med bl. a LED lys overalt. Af udstyr kan nævnes : El toilet, trykvandssystem med varmt og koldt vand, bruser på badeplatformen, så man kan skylle saltvandet af efter en dukkert oliefyr, kortplotter. Automatisk brandslukningsanlæg i motorrum. Badestige. Køleskab samt køkkenvask i kahytten. Perfekt til en familie på 4 til ture på vandet, samt overnatning. Alt udstyr medfølger - Bådshage, fortøjninger, kasteline, nødblus mv. . Båden står på land og kan beses

Langå·2. apr.·

QUICKSIVER 530 PILOTHOUSE

QUICKSIVER 530 PILOTHOUSE

200.000 kr.

Quicksilver, Kabinebåd, årg. 2013, 18 fod, 2 sovepladser, 80 hk , Mercury, benzin, motorårgang: 2013, saltvandskølet, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, hjemhavn: På trailer., Flot og velholdt Pilothouse opbygget som trolling og famille båd med plads til 5, bord og hynder, masser af nyere Garmin udstyr og 1500kg trailer sælges. Mercury 80hk motor meget økonomisk brændstof forbrug og med 537 timer, dog kan dette ændre sig. Båd, motor og trailer er løbende vedligeholdt, er af årgang 2013 og sælges som et komplet sæt. Båden har nyt el installation ( 2021 ) som er skjult i skroget og lavet professionelt. Motor har fået en ny generator og indsugningsrør i 2022 og 2023. Trailer er med LED lys på ramme med gangbro, samt el spil med fjernbetjening ( 2stk ). Følgende udstyr medfølger: BRENDERUP 1500kg trailer. GARMIN GPS map 1222xsv Plus med Fiskekort. GARMIN GT51M-TM transducer. GARMIN REACTOR 40 autopilot. GARMIN GMR 18xHD radar. GARMIN GHC 20 skærm. GARMIN GMI 20 skærm. GARMIN GFS 10 brændstof flow måler. GARMIN VHF 215i AIS marineradio. GARMIN NMEA 2000 netværk. BAYSTAR hydraulisk styring. MERCURY gateway. SPRINGFIELD FISH PRO 2 stol. 2stk CANON downrigger. Aftagelig rustfri rensebord. 2stk batterier med skillerelæ. Trollingstænger og fiskegrej. Samt andet bådudstyr. Båd, motor og trailer er danskkøbt, ingen gæld eller pant, kvitteringer haves. Sælges grundet sygdom. Båden er sejlklar og venter på ny skipper. Er modtagelig for bud, dog SKAMBUD frabedes og besvares ikke.

Haslev·21. mar.