Galleri annoncer
HR 430std jolle med 6 hk Yamaha og trailer

HR 430std jolle med 6 hk Yamaha og trailer

38.100 kr.

Helt nyt sæt: HR 430 STD jolle med 6 hk Yamaha påhængsmotor og variant ocean 750 kg. trailer. HR 430 jollen er nem at håndterer med gode løftehåndtag. Båden er stabil på trods af sin lave vægt. Robust og hårdfør båd. Båden har klinkbygget skrog og er udstyret med aflåselig rum med plads til en 25 l. tank. Perfekt sæt til sommerhuset eller en tur på fjorden. Sælges med 3 år garanti. Bådspecifikationer: Længde: 430 cm. Brede: 158 cm. Vægt: 150 kg. Max hk: 10 hk. Motorben: kort. max. personer: 4 Fribord indvendigt: 51 cm.

Kolding·man.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
HR 392std jolle med 4 hk Yamaha og trailer

HR 392std jolle med 4 hk Yamaha og trailer

32.400 kr.

Helt nyt sæt: HR 392 STD jolle med 4 hk Yamaha påhængsmotor og variant ocean 750 kg. trailer. HR 392 jollen er nem at håndterer med gode løftehåndtag. Båden vejer kun 95 kg + motor og trailer. Perfekt sæt til sommerhuset eller en tur på fjorden. Sælges med 3 år garanti. Bådspecifikationer: Længde: 392 cm. Brede: 153 cm. Vægt: 95 kg. Max hk: 10 hk. Motorben: kort. Fribord indvendigt: 51 cm.

Kolding·man.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Fjordjollen 470 Fisk

Fjordjollen 470 Fisk

46.849 kr.

Fjordjollen, sikker og stabil jolle, har en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget i bunden og har 3 stk. aflåselige stuerum, 2 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Jollen planer allerede med 15 hk og 2 pers. Båden er godkendet til maks 30hk! Tilbud med fabriksny klargjort Yamaha F15CMHL 4-takts påhængsmotor.

Svendborg·16. maj.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Fjordjollen 430 Fisk

Fjordjollen 430 Fisk

33.149 kr.

Fjordjollen 430 Fisk har en V-skroget konstruktion der giver båden en helt unik måde at tage bølger på. Jollen har plan dørk samt et godt fribord. Jollen er dobbeltskroget og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er de 2 stk. aftagelige tofter, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Båden er udstyret med 4 stk. rustfrie rælinger som standard til montering af f.eks. stangholdere. En særdeles god og stabil jolle til fiskeri langs kysten med stang eller garn. Lystfisker sæt tilbud med klargjort Yamaha F4BMHS 4-takts påhængsmotor!

Svendborg·16. maj.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Buster Mini

Buster Mini

23.999 kr.

Buster Mini Buster Mini er en familiebåd af aluminium, der kan roes eller sejles med påhængsmotor. Afhængigt af dit valg, kan du udstyre den med elektrisk eller forbrændingsmotor eller alternativt årer. Da den kun vejer ca. 100 kg, kan den let håndteres i land. Vintertransport er en leg, da du kan vende den på hovedet og lade den stå i den mørke, kolde sæson. Jollen er synkefri,  det sikre valg. Yamaha - Lavet til vand! Rundt om i verden vælger mennesker, der elsker vandet, glat, stille og pålidelig Yamaha-kraft, der hjælper dem med at få mest muligt ud af hvert øjeblik. Tilbud åben jolle uden motor - kvalitet for alle pengene!

Svendborg·16. maj.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Sejljolle med påhængsmotor og indreg. trailer

Sejljolle med påhængsmotor og indreg. trailer

12.100 kr.

Sejljolle med påhængsmotor og bådtrailer Til salg er en 11-fods glasfiber sejljolle. Den er perfekt til både fiskeri og sejlads i indre danske farvande. Tidligere ejer har solgt mast og sejl. Jollen er blevet omhyggeligt renoveret og er klar til at tage dig og dine venner eller familie ud på vandet. Sejljollen er uden mast og sejl. Sæt båd og trailer efter din bil og kør hen og læg den i vandet. Den er udstyret med en velfungerende 2 cylinder 8 hk påhængsmotor af mærket Yamaha med særskilt benzintank. Motoren er gennemgået hos en bådmotor i april 2024. Der medfølger en indregistreret bådtrailer fra 2007, mærket Selandia, NIEWIADOW med registreringsnummer: NR 8942. Registreringsattest haves. Båd og påhængsmotor kan køres direkte fra sælger. Den er velegnet til 4 personer og ideel til indre danske farvande. Denne sejljolle tilbyder den perfekte kombination af praktisk anvendelighed og sjov på vandet. Med en påhængsmotor og en pålidelig bådtrailer er den klar til at blive taget med på eventyr Kontakt os i dag for at planlægge en besigtigelse eller for at få mere information om denne fantastiske sejljolle Sejljollen befinder sig i 5464 Brenderup.

Middelfart·29. apr.

Jolle med motor, benzintank, åre, anker og bådvogn

Jolle med motor, benzintank, åre, anker og bådvogn

4.475 kr.

Komplet jolle med motor, benzintank, åre, anker og bådvogn. Jeg sælger min fine glasfiber jolle med alt det nødvendige udstyr lige klar til at tage på havet eller søen med. Den er ideel til en fisketur, jagt eller en hygge tur med familien, tag ud og opleve det sydfynske øhav med nogle af danmarks smukkeste kyster ved Langeland, Strynø, Siø, Tåsinge, Skarø, Drejø eller et af de andre skønne steder i Danmark. Båden er Perfekte til familie-hygge, fiskeri, vandsport, dykning, erhvervsbrug, som undervisningsbåd, til udlejning mv Ideel til sejlads fra sommerhus, strand eller havn. Søgeord: fiskeri, fiskeudstyr, fiskegarn, fiskegrej, fiskenet, fisk, fangster, fritid, garn, havfiskeri, lystfiskeri, fisketur, fritidsfisker, jagt, åleruser, Jolle, joller, båd, både, styrepultbåd, fiskejolle, fiskejoller, styrepult, tenders, tender, rib, ribs, gummibåd, damjolle, dam, fiskebåd, fiskerjolle, glasfiber, alujolle, glasfiberjolle, påhængsmotor, Mercury, Yamaha, Suzuki motor, Honda, motorbåd, boats, boat.

Bagenkop·16. apr.