Galleri annoncer
Poca 400 - dansk jolle fra Hedensted

Poca 400 - dansk jolle fra Hedensted

22.000 kr.

Jolle, årg. 2021, 13 fod, 4 pers. Poca 400. Den eneste jolle der er let og som er CE godkendt i kategori C til sejlads i farvand med relativt høje bølger. Langt de fleste joller er kun type D godkendt. Dansk produceret fra Hedensted. Vægt 130 kg og max. last 390 kg = 4 personer. Har ligget i Juelseminde havn i 2 sommer måneder i 2021. Jollen har opskummet ringdæk der giver stor stabilitet og sikkerhed som var den en langt større og ikke mindst tungere jolle. Båden er forsynet med aflåselig stuverum, fortøjningsøjer og badestige. Der er rustfri beslag i stævn og agter og galvaniserede åregafler, samt specialfremstillede rælings håndtag i rustfri stål til medfølgende fiskestang holdere i ABS plast Har fået påført særlig Hempel høj kvalitets primer i bunden. Jollen er godkendt til motorer fra 4-10 HK med langt ben. Har kun sejlet i sæson 2021 i et par måneder - derefter vasket af og stået på land under tag med jolle dækken på ny Brenderup trailer af typen 150600UB Branderup trailer har kørt maks 400 km og er derfor at betragte som ubrugt - har ALDRIG været i vand med hjulene. Nypris jolle kr. 27.500,- Nypris trailer kr. 9.500,- Kom med bud på dem begge eller den ene af dem. Skambud besvares naturligvis ikke.

Horsens·man.·

Fjordjollen 450 Cabin

Fjordjollen 450 Cabin

139.999 kr.

Fornøjelse til hele familien! Kom ombord på denne nyhed af en praktisk og veldisponeret kabinebåd. Ideel trailerbar familiebåd som opfylder de flestes behov med plads op til 4 personer. Regulært cockpit i god bredde med selvlænsende dørk, kaptajnsstol på hæve og dreje sokkel, L-siddegruppe m. hynder, ryg puder på agter gelændere, hyndesæt komplet i kahyt og i cockpit, stål agter gelænder og stort søgelænder med gennemgang til fordæk og godt ringdæk omkring kabine for let adgang til cockpit. Pris for testbåd Fjordjollen 450 Cabin  monteret med Yamaha F40FETL og en masse ekstra udstyr.

Svendborg·9. jun.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Steady 400 by Pioner

Steady 400 by Pioner

34.300 kr.

400 STEADY BY PIONER er en praktisk, stabil og havsikker båd! Modellen er selvdrænende med masser af plads til fem personer. Meget høj bæreevne, stabilitet og gode køreegenskaber gør dette til den ideelle kabine, værktøj eller arbejdsbåd. Minimal vedligeholdelse betyder mere tid for dig på søen. Konstruktionen giver høj opdrift, problemfri kørsel og sikker kørsel. 400 Steady kan let opgraderes til en hård skærgårdsjeep med ekstraudstyr såsom sideskinner i rustfrit stål, kontrolpanel med plads til batteri, forrude, forrude, stoppet ryglæn og targa bøjle med lanterne. Alle Steady både leveres i rød, orange og mørkegrå. Pioner boats svar på Rib både, og det et godt alternativ!

Svendborg·9. jun.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Garnjolle

Garnjolle

5.000 kr.

Eria Rednings Jolle NY PRIS 1900kr Garnjolle har været and vendt på fragt skib som redningsjolle, derfor utrolig tyk i glasfiberen, Den har været rundt på alle verdenshavene og har nu valgt at virke i hjemlige farvande. Vægten gør den ligger roligt på vandet, den er meget stiv. der er en garngaffel med i rustfri stål, som gør det lettere at tage garn op. Der medfølger et kraftigt anker med tovværk, samt tovværk til fortøjning og eksta bencin dunk. Eventuelt bytte med fungerende El Cykel. ingen sms

Assens·8. jun.·

motor jolle

motor jolle

9.800 kr.

Jolle med påhængsmotor til salg på grund af min alder. 9.800kr. Fabrikat : NORDAN 14 = 14 fod ( længde 4,25 m ? bredde 1,65 m - dybgang 0,3 m .) Deplacementsjolle af kraftig glasfiber ( GFP ) ? ikke speedbåd. Velegnet til fiskeri. Bundprop i agterspejl for let åbning, når jollen står på vogn. Selvregulerende ballasttank ( vand ) på 200 l sikrer høj stabilitet. Materiale: Kraftig glasfiber. Farve : udvendig orange / indvendig hvid. Mastebeslag på fortoften er eftermonteret ? Jollen kan ikke krydse for sejl, - den er jo til motor. Tilbehør / udrustning : 3 årer ? 1 pagaj - 2 åregafler ? 2 fendere ? 2 bådshager ? sejl til Optimistjolle på mast ? 2 ankre ? rorpind til motor ? lænsepumpe - benzintank stål (original ) ? benzintank plast ( Biltema) ? reservedunk plast ? ny armeret presenning 3x5m ? ferskvandstønde. Motor : 2 cyl. 2-takt Evinrude 6 HK påhængsmotor, model B2735. 2 med instruktionsbog på dansk. Står i stativ af træ. Motoren blev altid renset i ferskvand efter brug. Blev ved oplægningen kontrolleret hos fa. Ketner i Aalborg. Nyt strømudtag ( 12V ) følger med. Bruges til fx lanterne eller arbejdslys . Tanke og gummislanger samt impeller i kølepumpen bør kontrolleres før brug selvom de har været opbevaret mørkt og køligt. Tønde til ferskvandsrensning af kølesystem medfølger sammen med buk i træ til motor. Diverse håndværktøj til motor og jollens drift samt søkort over Aggersund . Andet : Jollen kræver ingen førerpapirer. Der er INGEN redningsveste. Jollen står på en gammel strandvogn ( IKKE trailer), den er dog ikke længere anvendelig, men kan følge med. Har været på land siden 2007, har hele tiden været overdækket. Yderlig oplysninger kan fåes på nr 30992300

Løgstør·5. jan. 2023