Galleri annoncer
Fjordjollen 500 Classic

Fjordjollen 500 Classic

139.000 kr.

Fjordjollen 500 Classic er til ren hyggesejlads, Du vil elske båden og de muligheder den  giver dig. Båden fremtræder fuldstændig som en ny, spar rigtig mange penge for ved køb af denne utrolig fine allround familie båd inklusive meget ekstra udstyr, Yamaha F40FETL kun kørt 9 timer, fabriksgaranti på båd og motor som udløber 10-06-2025 og   indregistreret trailer årgang 2022 lige til at om registrere til dig. NB! Vi giver gerne et tilbud uden trailer hvis det ønskes. Bedste køb i sin klasse!

Svendborg·i dag·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Pioner 14 Active

Pioner 14 Active

37.200 kr.

DEN NYE FOLKEBÅDEN! Pioner 14 Active er en af Pioner fabrikkens seneste modeller. Den kombinerer klassiske linjer og gode sø-egenskaber med moderne detaljer og lækker finish. Gennomføringer for fortøjninger er integreret i skroget. Et praktisk rum i bagbord side passer lange genstande som bådshage og fiskestang. På styrbord side er det rum til mindre ting som mobiltelefoner, lommebog og lignende. Denne båd har også batterirum, plads til benzintank under agtertofte, samt to opbevaringsrum under midter-toften. Båden har stor opdrift, højt dørknivue og egner sig ypperlig til dagens 4-taktsmotorer. Højt fribord giver tør og komfortabel bådtur selv om det bølger lidt. Pioner 14 Active er en rummelig båd med plads til fire personer og byder på masser af bådglæde for aktive bådbrugere. Farger: Den nye folkebåd som kombinerer traditioner og tryghed med moderne design. Du får et nemt og enkelt bådliv når du vælger en Pioner båd. Fortøjningsbeslag til tovværk er integreret i skroget. Båden har masser af opdrift, højt fribord og er ideel til nutidens 4-taktsmotor max 20hk giver en topfart på 24 knob. Årgang: Fabriksny Vægt/Længde/Bredde: ca. 190kg/4,11m/1,73m

Svendborg·i dag·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Jolle med trailer og 25 hk. moter

Jolle med trailer og 25 hk. moter

15.999 kr.

14 fods jolle med trailer og 25hk. motor. Fin fenderliste og motorplade, ca. 2 år gammel Traileren er årgang 1994 med papir og plader Den ene hjullejer skal skiftes (koster ca 100 kr) 25hk Marinea motor har fået ny gear olie og giver en god kølvands stråle, denne er fra start 90?er. En god og stabil jolle, er brugt til fiskeri ved Lillebælt. Yamaha ståltank, lås til trailer samt årre medfølger. Der er også et stativ til motoren. Desuden er der også et pr redningsveste. Alt i alt en god begynder jolle. Sælges da tiden og interreseret ikke er der mere. Skriv for mere info. Der kan sendes en video af motoren som er tændt, jollen og motor kan selvfølgelig ses og startes. Jollen befinder sig i Varde Nord.

Varde·28. dec. 2022

Jolle Crescent 410 og Mecury motor

Jolle Crescent 410 og Mecury motor

15.999 kr.

Velsejlende svensk kvalitetsbåd UDEN trailer ( trods trailer på foto) med Mercury 4 takts motor årgang 2006 med 4 heste der er opgraderet til 6 heste. Motoren er serviceret med ny olie, impelller og filter i foråret. 12 - liters tank Jollen er godkendt til 5 personer og godkendt af Det Norske Veritas. 2 årer og 5 holdere til fiskestænger. 2 aflåselige rum. Den ene til benzinen med plads til benzinslange i låget. En badestige. Og en kopholder. Vejer 150 kg. Og derfor nem at håndtere. Fribord midt på båden 42 cm. Og bagtil 40 cm. Ideel til lystfiskeri og garnfiskeri. Kan leveres i Nordsjælland og Midtjylland mod betaling. Super til sommeren.

Frederiksværk·28. nov. 2022