Galleri annoncer
Sevylor 2-pers. oppustelig kajak - Tahaa - Blå

Sevylor 2-pers. oppustelig kajak - Tahaa - Blå

1.189,00 kr.

Oppustelige letvægtskajak fra Sevylor Der er masser af søer, åer og vandløb i det ganske, danske land, der bare ligger og venter på at blive besøgt. Med en let transporterbar, oppustelig kajak fra Sevylor, behøver de snart ikke at vente længere? Let at transportere og opbevare I robust, let og slidstærkt materiale Med integreret trykmåler for nøjagtig oppustning En oppustelig tur på vandet Tahaa kajakken kombinerer en ekstraordinær blanding af manøvredygtighed og brugervenlighed. Den gode bredde tilsammen med de behagelige sæder sørger for en stabil og komfortabel tur på vandet. Den oppustelige kajak er let og praktisk at tage med på tur, da den kan pakkes sammen, smides i bagagerummet og pumpes op på location. Tahaa er en let kajak, som er ideel til en udflugt for to personer med en maksimal belastning på 160 kg. Fuldendt design Den lette konstruktion kombineret med det integrerede rygsæksystem gør det nemt at komme til vandkanten, mens Sevytest funktionen tydeligt indikerer, hvornår du har pustet kajakken op til det korrekte tryk, inden du begiver dig ud på dit vandeventyr. Det slidstærke udvendige PVC materiale og specialkonstruerede gulvkammer, sikrer høj stabilitet og sikkerhed på vandet. Kajakken er udstyret med Boston-ventiler til nem oppustning. Tovejsventiler giver dig mulighed for at kontrollere luften, der kommer ind og ud af kajakken. For at puste op, skru tophætten af og indsæt pumpen. For at tømme luften skal du blot skrue hele ventilen af. Inflation og deflation har aldrig været så let! Den oppustelige kajak kommer med: - Reparationssæt - 1 dobbeltpagaj, der kan blive til 2 singlepagajer

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Sevylor 2-pers. oppustelig kano - Adventure - Blå

    Sevylor 2-pers. oppustelig kano - Adventure - Blå

    2.839,00 kr.

    Oppustelige kano fra Sevylor Der er masser af søer, åer og vandløb i det ganske, danske land, der bare ligger og venter på at blive besøgt. Med en let transporterbar, oppustelig kano fra Sevylor, behøver de snart ikke at vente længere? Justerbare sæder Let at transportere og opbevare Velegnet til nybegyndere En oppustelig tur på vandet Adventure kanoen kombinerer en ekstraordinær blanding af manøvredygtighed og brugervenlighed. Den gode bredde tilsammen med de behagelige sæder sørger for en stabil og komfortabel tur på vandet. Den oppustelige kano er let og praktisk at tage med på tur, da den kan pakkes sammen, smides i bagagerummet og pumpes op på location. De oppustelige sæder er let justerbare og har et ryglæn, som sikrer god sidekomfort. Fuldendt design Kanoen er designet med to håndtag, så den er nem at bære, samt ventiler til nem og hurtig inflation og deflation. Med kanoen følger en finne som kan monteres i bunden, som øger kanoens manøvredygtighed. Der er plads til to personer i kanoen og bundens design gør at kanoen ligger stabilt i vandet, hvilket gør den velegnet til begyndere. Den oppustelige kano kommer med: -Transporttaske - Finne - Reparationssæt - 2 padler - Fodpumpe - Manual

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Grand S420NS Sejlklar inkl. motor

      Grand S420NS Sejlklar inkl. motor

      118.900 kr.

      S420NS er vores helt nye model som er specielt lavet til klubber og aktive personer. Følgende forbedringer er lavet ud fra standart modellen. •Høj hæk som gør der ikke så nemt kommer vand ind når man bakker. •Stor sump i bag som gør vandet samles der og ikke i bunden af båden. •Ny opdateret styrepult med dobbelt sæde. •Step på tuben i front som sikrer en nem omborgstigning. •Leveres med grå glasfiberskrog. •Røde tuber i PVC som er med til at sikre den altid kan ses på vandet. Sætpris: Grand S420NS Yamaha F30 inkl. gas/gearboks og multi instrument Batteri Gas/gear kabler Variant Ocean 750 trailer Montering og opstart Pris: 118.900 + lev. omk. 2999 Muligt Ekstraudstyr -Sorte tuber/grå tuber -Step ends -Bow step -Kølbeskytter -Cover -kortplotter -Foldbar navigationstårn -Biminitop -Lanterner -Horn mm. FINANSIERING TILBYDES.

      Kolding·i går·Saildirect/GrandBoat

      Fremhævet
      Grand Drive 600 LUX

      Grand Drive 600 LUX

      247.800 kr.

      Grand D600 LUX, er et nyt koncept for dem, der ikke kan lever uden drive, men også nyder at slappe af i luksus! Drive modellerne er med ekstra V-bund og skærer perfekt i vandet. Drive modellerne er med helt nyt design, nye farvekombinationer og stilfulde detaljer. Sidde konsol er med en ny drejefunktion, så den kan ligges ned. Der er mulighed for at lave et soldæks område, hvor du kan slappe af og nyde solen. Ved at tilføje soldæk i front og bag, har du mulighed for at lave 3,6 m2 soldæk. Båden fås med wakboard tower, som gir et højt træk, perfekt til vandski eller wakeboard. Derudover kan der tilføjes en Biminitop/T-top, som næsten er 2 meter høj, så du har mulighed for at gå i læ/skygge. Kort fortalt er D600 LUX en perfekt RIB til at have med på trailer, hurtig på vandet, til afslapning, vandski mm. Kan sejles med motor fra 115-150 hk. Anbefalet motor 150 hk. Kræver x-langt ben. Standardudstyr: - Ekstra dyb V-køl - Ekstra kraftige kamre tube - Ankerrum - Bowstep med to klamper - Styrepult med vindspejl og gribehåndtag - Justerbar føresæde, som kan vippes tilbage. - Opbevaring rum under dæk med gasdæmpere i sædet/låget - Bagsæde med opbevaring og flytbar ryglæn - To store opbevaringsrum i bag - Løfteøjer - Trækøje - Diverse klamper - Indbygget 140 liters tank mm. Muligt ekstraudstyr: - Delux pakke: Badeplatforme med badestige, navigationstårn med vandskitræk og el-pakke (lanterner, lænsepumpe, horn, hovedafbryder) - Ferskvandtank med pumpe 45 liter - Hydraulisk styrring - Sports performance rat - Overallcover - Kølbeskyttelse - Seadæk gulv - Soldæk i bag - Soldæk i for mm. I bunden på Grands egen hjemmeside, kan du konfigurerer din egen version, herefter kan vi regne en pris til dig helt uforpligtende! https://grandboats.com/drive-d600-lux/ Se mere om båden i videoen herunder: https://www.youtube.com/watch?v=w9jpjAyrvb8 FINANSIERING TILBYDES.

      Kolding·i går·Saildirect/GrandBoat

      Fremhævet
      Grand S420NS

      Grand S420NS

      62.000 kr.

      Grand S420NS er specielt lavet til klubber og aktive personer. Følgende forbedringer er lavet ud fra standart modellen. •Høj hæk som gør der ikke så nemt kommer vand ind når man bakker. •Stor sump i bag som gør vandet samles der og ikke i bunden af båden. •Ny opdateret styrepult med dobbelt sæde. •Step på tuben i front som sikrer en nem omborgstigning. •Leveres med grå glasfiberskrog. •Røde tuber i PVC som er med til at sikre den altid kan ses på vandet. Båden vejer kun 145 kg. og kan sejles med motor fra 20-50 hk. Ekstraudstyr: -Step ends -Kølbeskytter -Cover -kortplotter -Foldbar navigationstårn -Biminitop -Lanterner -Horn mm. Vi hjælper gerne med at sammensætte den helt rigtige opsætning med motor og trailer. FINANSIERING TILBYDES.

      Kolding·i går·Saildirect/GrandBoat

      Fremhævet
      Clubman 22 Plus

      Clubman 22 Plus

      513.000 kr.

      Clubman 22 PLUS helt ny model fra JOKERBOAT. Båden er Rummelig og komfortabel til familien, der ønsker at nyde en dag til søs uden alle bekvemmeligheder, takket være de separate solområder. Tilgængeligheden om bord er stor og der er mulighed for at sætte et lille bord op agter som gør Clubman 22 mere alsidigt og tiltalende.   Vi hjælper gerne med sammensætning af motor, trailer og udstyr i båden. https://grandboats.com/golden-line-g420lf/

      Kolding·ons.·Saildirect/GrandBoat

      Fremhævet
      Grand S470NS

      Grand S470NS

      75.400 kr.

      Grand S470NS er den nye skabelsen af GRAND, erstatter den tidligere S470 - legendariske GRAND bestseller. Båden er Praktisk, rummelig og med et elegant design, baseret på den unikke skrogudforming fra GRAND. De vigtigste elementer i den nye S470NS er: Bredere båd med tilstrækkeligt mere plads i cockpittet og større opbevarings rum i fronten. - Super stabilitet - Lav vægt og fremragende ydelse selv med mindre motorer. - Ny generation styrekonsol og dobbelt sæde med mere komfort, mere opbevaringsplads og høj klasse design. Muligt Ekstraudstyr - Sorte tuber/grå tuber - Step ends - Bow step - Kølbeskytter - Cover - Kortplotter - Navigationstårn - Biminitop - Lanterner - Horn - Hypalon tuber mm. I bunden på Grands egen hjemmeside, kan du konfigurerer din egen version, herefter kan vi regne en pris til dig helt uforpligtende! https://grandboats.com/silver-line-s470n-s470ns-s470nl/ FINANSIERING TILBYDES.  

      Kolding·ons.·Saildirect/GrandBoat

      Fremhævet
      Grand G680 NEW MODEL

      Grand G680 NEW MODEL

      317.000 kr.

      Helt nye Grand G680 Goldenline. Båden er en helt ny model, som er bygget på en ny base med ekstra v-køl, som også kræver XL-benet motor. Super fin indretning, med mulighed for klassens største soldæk i front, stor u-sofa i bag med mulighed for bord. Midterpult med mulighed for montering helt op til 16 tommer skærm og stor køleskab i stand up sædet. Standardudstyr: - Tube i PVC - Dyb V glasfiverskrog - Agterspejlsforlængelse - Opbevaringsrum - Sæder - Pulte - U-formet sofa - Løfteøjer - Trækøjer - Indbygget 200 liters brændstoftank - Bow step med navigationslys og trin plade med anker rulle og klamper mm. Ekstraudstyr: -  Grand delux pakke (Badeplatform, rustfri gribehåndtag, el-pakke med horn, 12 v. udtag, lanterner og lænse pumpe) - Soldæk i for og bag - Flytbar bord med kopholdere - Ferskvandstank 50 liter med pumpe og håndvask - El-anker - Vandski tårn/navigationstårn - Hydraulisk styrring - Performance rat - Biminitop - Kølbeskytter - Hypalon tuber - Overall cover - Seadek gulv mm. I bunden på Grands egen hjemmeside, kan du konfigurerer din egen version, herefter kan vi regne en pris til dig helt uforpligtende!

      Kolding·ons.·Saildirect/GrandBoat

      Fremhævet
      Brig F330 Falcon Rider

      Brig F330 Falcon Rider

      19.500 kr.

      Flot og velholdt Brig F330 Tender med 15hk motor til pænt under 1/2 pris af ny! Fantastisk Rib-gummibåd med V-bund i superkvalitet, med super velkørende Mercury 15MHS 2-takts motor med styrehåndtag og  gearskifte  for let og nem manøvrering. Båden planer let med 3-4 personer og den er så kraftfuld at den kan anvendes til vandsport, ski, tube, kneeboard etc. Båden er med lysegrå ponton og hvid skrog 2 tofter og motor med tank og slange med koblinger lige til at sejle med!

      Svendborg·ons.·Leif Larsen Marine A/S

      Fremhævet
      Grand S470NL

      Grand S470NL

      83.400 kr.

      Grand S470NS er den nye skabelsen af GRAND, erstatter den tidligere S470 - legendariske GRAND bestseller. Båden er Praktisk, rummelig og med et elegant design, baseret på den unikke skrogudforming fra GRAND. De vigtigste elementer i den nye S470NS er: Bredere båd med tilstrækkeligt mere plads i cockpittet og større opbevarings rum i fronten. - Super stabilitet - Lav vægt og fremragende ydelse selv med mindre motorer. - Ny generation styrekonsol og dobbelt sæde med mere komfort, mere opbevaringsplads og høj klasse design. Max motor: 70 hk. Muligt Ekstraudstyr - Sorte tuber/grå tuber - Step ends - Bow step - Kølbeskytter - Cover - Kortplotter - Navigationstårn - Biminitop - Lanterner - Horn - Hypalon tuber mm. I bunden på Grands egen hjemmeside, kan du konfigurerer din egen version, herefter kan vi regne en pris til dig helt uforpligtende! https://grandboats.com/silver-line-s470n-s470ns-s470nl/ FINANSIERING TILBYDES.      

      Kolding·ons.·Saildirect/GrandBoat

      Fremhævet
      Grand G340N

      Grand G340N

      80.300 kr.

      Grand G340N er en helt ny model fra Grand. G340N er en opgraderet version fra G 340 EF, med nye forbedrede detaljer. bl.a. nyt desig, forhøjet hæk til langbenet motor, større cockpit, instrumenbord med plads til 7 tommer skærm, styrekonsol kan vælges som enkelt eller dobbelt, vandskitårn mm. G340N er godkendt til at sejle med hele 40 hk! Standardudstyr: - MEDIUM V-bund - Bow Step med pullerter og navigationslys - Styrekonsol med gribehåndtag og vindspejl - Løfteøjer - Trækøjer - Step ends - Undersænket fortøjningskroge - Gribehåndtag - Aflåselige rum - Selvlænsende - Mulighed for tilvalg af ekstra sæde mm. Ekstraudstyr: - Grand delux pakke (El-pakke med horn, hovedafbryder, 12 v. udtag, lanterner og lænse pumpe) - 40 liters indbygget brændstoftank - Vandskitræk - Hydraulisk styrring - Bimini top - Kølbeskytter - Hypalon tuber - Overall cover - Seadæk gulv mm. I bunden på Grands egen hjemmeside, kan du konfigurerer din egen version, herefter kan vi regne en pris til dig helt uforpligtende! https://grandboats.com/golden-line-g340n/ Se mere om båden i videon herunder: https://youtu.be/zxWOS5A5AVg?si=9S0dhB1zvD99_bvZ FINANSIERING TILBYDES.

      Kolding·ons.·Saildirect/GrandBoat

      Fremhævet
      Grand G420LF

      Grand G420LF

      112.800 kr.

      Grand G420LF. En mellemstor tender til dem der ikke vil gå ned på luksus. Golden Line Rider når det handler om Elegance og Prestige. Den åbner en helt ny dør i design og revolutionerer en hel klasse for sig selv meden lang liste af standard funktioner. Med sin førsteklasses ydelse, gode udseende og plus komfort, GoldenLine Rider leverer det højeste niveau af luksus til sejlads, den tilbyder et førsteklasses indtryk! Kan sejles med motor fra 25 til 60 hk. Standardudstyr: - Dyb V-bund - Bow Step med navigationslys - Stor styrekonsol med vindspejl og gribehåndtag - Løfteøjer - Trækøjer - 55 Liters indbygget tank - Step ends - Undersænket fortøjningskroge - Bow step med klamper mm. Ekstraudstyr: - Grand delux pakke (El-pakke med horn, 12 v. udtag, lanterner og lænse pumpe) - Soldæk i front med hynde - Vandskitræk - Hydraulisk styrring - Performance rat - Kølbeskytter - Hypalon tuber - Overall cover - Seadæk gulv mm. I bunden på Grands egen hjemmeside, kan du konfigurerer din egen version, herefter kan vi regne en pris til dig helt uforpligtende! https://grandboats.com/golden-line-g420lf/ Se mere om båden i videon herunder: https://youtu.be/yedNecdfZtg FINANSIERING TILBYDES.  

      Kolding·ons.·Saildirect/GrandBoat

      Fremhævet
      Joker Boat Coaster 520 PLUS

      Joker Boat Coaster 520 PLUS

      206.000 kr.

      Ny model Coaster fra Joker Boat. En optimal båd til fjorden eller langs kysten. En rolig, komfortabel, let transportabel RIB. Kan tage op til 8 personer. Båden er med enorm store opbevaringsrum i stævn og agter, så der er plads til diverse gentande.  Båden er den bredeste model RIB på markedet, i forhold til længden. Derfor er pladsen i båden stor. Grunden bådens størrelse, kan den monteres med en motor på få hk. Båden er max godkendt til 100 hk.  Vi hjælper gerne med sammensætning af motor, trailer og udstyr i båden. FINANSIERING TILBYDES.

      Kolding·tir.·Saildirect/GrandBoat

      Fremhævet
      NY HUMBER 800 OCEAN PRO 300HK

      NY HUMBER 800 OCEAN PRO 300HK

      649.800 kr.

      NY HARDCORE SUPER RIB - kraftige tubes i Orca hypalon, en engelsk bygget båd som bruges af de fleste autoriteter i England, der findes en video hvor en 6.3 meter sejler til polarcirklen, en havgående RIB med fantastiske egenskaber, 300HK Suzuki med KEYLESS start, 2 x 9" Garmin med sidescanner ekkolod, Garmin VHF, Garmin VHF, Garmin AIS med sender/modtager, 4 x fjeder stole, Seastar ratbetjent powertrim, Seastar tilt rat, pulverlakeret dobbelt targabøjle, Lopo light LED lanterner, EL lænsepumpe, Hydraulisk styring, fjernbetjens hoved afbryder, Fly By Wire gas/gear, en båd der skal ses og opleves, kan evt. prøves af seiøst interesserede..

      Beder·søn.·Baadhuset A/S

      Fremhævet
      Grand G580

      Grand G580

      182.500 kr.

      Grand 580 Golden Line Ny model 2018 fra Grand Boat, som opfylder de fleste krav til en super fed RIB. Her får du luksus på første klasse, til en overkommelig pris. Båden har den perfekte indretning til dagture med stor u-sofa i bag, bord i for med mulighed for soldæk, center styrepult med sæder/stå støtte. Båden er godkendt til 12 personer. Vægt uden motor/Længde/Bredde: 550kg/5,8m/2,45m Priser fra 182.500,- Billeder kan være vist med ekstraudstyr Ring for et uforpligtende tilbud.

      Kolding·søn.·Saildirect/GrandBoat

      Fremhævet

      Få beskedNår der er nye resultater i Gummibåd

      Lup med søgeord i
      Grand S470NS med 40 hk Yamaha

      Grand S470NS med 40 hk Yamaha

      119.900 kr.

      Silver Line S470N er den nye skabelsen af GRAND, erstatter den tidligere S470 - legendariske GRAND bestseller. Denne model følger den nye originale filosofi fra Silver Line modellerne: Praktisk, rummelig og let Koncept med elegant design, baseret på det nye og unikke DART - skrog system fra GRAND. De vigtigste elementer i den nye S470N er: • Bredere båd med tilstrækkeligt mere plads i cockpittet og større opbevarings rum i fronten, • Super stabilitet og ydeevne af DART - skrog systemet og dybere "V" skrog, • Lav vægt og fremragende ydelse selv med mindre motorer • Ny generation styrekonsol og dobbelt sæde med mere komfort, mere opbevaringsplads og høj klasse design. Sætpris: -Grand S470NS (Sport) -Yamaha F40 hk. med powertrim (Uden startspærre) -Batteri og kabler I alt 119.900 kr. Billeder kan være vist med ekstraudstyr

      Kolding·søn.·Saildirect/GrandBoat

      Fremhævet
      Yam 430 R med 40 HK Yamaha

      Yam 430 R med 40 HK Yamaha

      49.000 kr.

      Yam 430 RIB med 40 hk Yamaha påhængsmotor sælges. Båden er med Jokey sæde og rum / sæde i fronten. Tuberne er fine og har aldrig været lappet. Fint sæt med massere af motor power. Båden er med hydraulisk styring, omdrejningstæller, ny gas/gear boks, Raymarine kortplotter og dybdemåler, 24 liters tank og slangesæt, batteri med hovedafbryder. Motoren er den stærke Yamaha 2-takt med selvblander og el-start. Motoren er ny serviceret med ny gearolie, Impelhus, Impel osv. Bund har tidligere haft en mindre skade, som er udbedret professionelt. Prisen er UDEN trailer. Der kan tilkøbes en ny Variant Ocean 750 kg. trailer til 9.500 kr. inkl. nummerplade. Ring for yderligere information / fremvisning. Årgang: 1998

      Kolding·søn.·Saildirect/GrandBoat

      Fremhævet
      Grand S420NS med 30 hk Yamaha og trailer

      Grand S420NS med 30 hk Yamaha og trailer

      103.950 kr.

      S420NS er vores helt nye model som er specielt lavet til klubber og aktive personer. Følgende forbedringer er lavet ud fra standart modellen. •Høj hæk som gør der ikke så nemt kommer vand ind når man bakker. •Stor sump i bag som gør vandet samles der og ikke i bunden af båden. •Ny opdateret styrepult med dobbelt sæde. •Step på tuben i front som sikrer en nem omborgstigning. •Leveres med grå glasfiberskrog. •Røde tuber i PVC som er med til at sikre den altid kan ses på vandet. Sætpris: Grand S420NS Yamaha F30 Batteri i kabler Variant trailer Pris: 109.900,- +2900 i lev. omk. Billeder kan være vist med ekstraudstyr

      Kolding·søn.·Saildirect/GrandBoat

      Fremhævet
      Grand S470

      Grand S470

      47.900 kr.

      Silver Line S470N er den nye skabelsen af GRAND, erstatter den tidligere S470 - legendariske GRAND bestseller. Denne model følger den nye originale filosofi fra Silver Line modellerne: Praktisk, rummelig og let Koncept med elegant design, baseret på det nye og unikke DART - skrog system fra GRAND. De vigtigste elementer i den nye S470N er: • Bredere båd med tilstrækkeligt mere plads i cockpittet og større opbevarings rum i fronten, • Super stabilitet og ydeevne af DART - skrog systemet og dybere "V" skrog, • Lav vægt og fremragende ydelse selv med mindre motorer • Ny generation styrekonsol og dobbelt sæde med mere komfort, mere opbevaringsplads og høj klasse design. Der er tre standard versioner af S470N model: • BASE -version ( S470N ) - båd med tom cockpit, som kunden selv kan designe • SPORT -version ( S470NS )SPORT konsol ( jockey sæde ) • Deluxe version ( S470NL ) Priser fra 47.900,- Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud Billeder kan være vist med ekstraudstyr

      Kolding·lør.·Saildirect/GrandBoat

      Fremhævet
      Brig E340 Eagle- Luksus RIB

      Brig E340 Eagle- Luksus RIB

      112.500 kr.

      Perfekt luksus tender - lillesøsteren i Eagle serien. Smart indretning med lækker styrekonsol, pull out cleats, indbygget tank sæder og hynder. Båden er passet og plejet efter alle kunstens regler, sejler fantastisk med den meget fine Costum Painted Yamaha F30BETL  med powertrim - et super velholdt båd sæt sælges med ny serviceret motor og 12 mdr. reklamationsret og trailer er inkluderet i prisen. Se Video her: https://www.youtube.com/watch?v=2sPX3JQugSo

      Svendborg·3. maj.·Leif Larsen Marine A/S

      Fremhævet
      Joker Boat Coaster 470

      Joker Boat Coaster 470

      119.900 kr.

      Joker Boat Coaster 470 sælges. Båden er solgt af ny hos Saildirect år 2009. Båden har ALTID stået i garage og har ALDRIG lagt fast i vandet! Båden er i super fin stand. Det er ikke at se den er fra år 2009! Båden er med en god stor pult, hvor man kan stå i læ under sejlads. Sædet man står ved og styrer, kan vippes frem, så man kan stå / sidde og styrer. Kvalitets RIB. perfekt til klubben, træner, eller bare en sjov tur på fjorden. På båden sidder der en rigtig fin 50 hk 4 cylinderet Yamaha med powertrim og el-start. Motoren bliver nyserviceret inden salg. En økonomisk motor, der samtidigt nemt trækker vandski mm. Motoren har kun sejlet 232 timer! Til sættet medfølger der en Variant 500 kg. trailer. Båden har komplet HYPALON tuber, hyndesæt, lanterner, 2 flytbar 25 liters tanke, lænsepumpe, løfteøjer, gode store opbevaringsrum mm. Bådvægt: 250 kg. tør uden motor Lænde: 495 cm. Bredde: 2,18 cm MAX motor: 75 hk. Godkendt til: 6 personer Tube matriale: HYPALON Båden sælges i kommission for kunde. - Ring for yderligere information / Fremvisning. FINANSIERING TILBYDES NY PRIS 119.900 kr. NEDSAT 15.000 kr.

      Kolding·3. maj.·Saildirect/GrandBoat

      Fremhævet
      Grand G650 med 200 HK Yamaha NY PRIS!

      Grand G650 med 200 HK Yamaha NY PRIS!

      249.000 kr.

      Rigtig Fin Grand G650 i HYPALON udbydes nu til salg. NEDSAT 50.000 kr! Båden er solgt af ny fra Saildirect tilbage i år 2014 og har kun haft 1 ejer. Båden har en super fin indretning med en god størrelse U-sofa i bag, stor stand up pult med sæder der kan vippes, stor center styrepult og god plads i front. Grand G650 har en perfelt størrelse til en tur med familien eller vennerne på fjorden! Båden er ikke tungere / større end den stadig kan trailers. Båden er monteret op med en Yamaha F200 med massere af power! Kun gået 230 timer. 4 takt motor med indsprøjtning, powertrim og el-start. Derudover er båden udstyret med: - Hypalon Tuber - Hydraulisk styrring - Raymarine kortplotter med dybdemåler - Fusion radio med 4 højtalere - Indbygget 50 liters ferskvandstank med 12v. pumpe - 200 liters brændstoftank - 12 v. køleskab - Flytbar bord med kopholdere - Targabøjle med vandskitræk - Flagholer med flag - Badeplatforme - Badestige - Step ends - LED lanterner - Full cover mm. Trailer kan tilkøbes for 18.000 kr. (1500 kg. trailer med Superwinch el-spil og gangbro) Båden kan ses efter aftale hos Saildirect i Kolding. Sælges i Kommission for kunde. FINANSIERING TILBYDES NEDSAT 50.000 kr!

      Kolding·3. maj.·Saildirect/GrandBoat

      Fremhævet
      Gummibåd VIP430

      Gummibåd VIP430

      19.900 kr.

      STOR foldsamlige gummibåd med alubund og op pluslige V-køl med motor (9,9hk) som KUN har været i vandet 3 gange sælger fordi jeg ike for brugt båden og heller vil have en havkajak motor har gået 16,4 time men skal have service inden brug da den ike har været startet i over et år. efter hver gang i vandet er den skyllet igemmen med vandslange der el pumpe med og fod pumpe med der er to bræt man kan side på som ses på biledet i opslaget der er en benzintank på 15 liter med til motor Båd ny pris er 14.999kr Motor ny pris er 12.900 Båden er fra 2022 (Jeg har kvittering) som man får med når man køber båden hvis der skulle blive noget med motor:)

      Give·2. maj.

      Brig Eagle 6 Rib båd

      Brig Eagle 6 Rib båd

      280.000 kr.

      Brig Eagle 6 Ribbåd Kr. 280.000,- Her får du en ribbåd i smart design og med gode sejlegenskaber - en båd der vækker opsigt både på havnen og i vandet. Båden er en model 2019, men søsat første gang i 2020. Båden er perfekt til vandsportsaktiviteter og dagsture. - Fusion anlæg installeret. - Garmin navigation. Fishfinder. Ekkolod. - Ny VHF-radio (stor model). - Elektrisk (og manuelt) spil på trailer. - Solseng som ekstratilbehør. Båden er meget fin og velholdt - klar til søsætning og med garanti for en god sommer på vandet. Søgeord: ribbåd, Eagle 6, Brig, styrepultbåd, speedbåd. rib båd, familiebåd, yamaha, Protek Marineservice ApS.

      Nyborg·28. apr.·ProtekMarineservice

      Fremhævet
      Vanclaes bådtrailer - Ribbåd

      Vanclaes bådtrailer - Ribbåd

      Sælges

      Vanclaes bådtrailer - Ribbåd Protek Marineservice ApS har eneforhandling på Fyn og Jylland af de stærke og rustfrie trailere fra Vanclaes. Bemærk at de rustfrie trailere fra Vanclaes er både stærkere og lettere end almindelige bådtrailere. Kontakt os for mere info. og priser. Tlf. 20772911 [email protected] Søgeord: Protek Marineservice ApS, servicekit, service kit, reservedele, båd, reservedele til båd, Mercury, Nanni, Nanni diesel, Orbitrade, Volvo Penta, anoder, oliefiltre, servicedele, tændrør, Mercury, påhængsmotor, motor, Nyborg, udstyr til både, marinebutik, gummibåd, Quicksilver, jolle, aluminiumsjolle, redningsvest, svømmevest, tube, bundmaling, Hempel, Jotun, bådmotor, Volvo Penta, batteri, benzinfilter, bådværksted, el-motor, thruster, bovpropel, bådudstyr, Marineservice, propel, rustfri stål propel, stålpropel, batteri, batterier, bundmaling, bådpleje, drevmaling, lak, polish, wax, voks, polish, , Mercury, påhængsmotor, motor, Nyborg, udstyr til både, marinebutik, indenbordsmotor, gummibåd, Quicksilver, jolle, aluminiumsjolle, Linder, redningsvest, svømmevest, tube, bundmaling, Hempel, Jotun, vandsport, båd, både, bådmotor, Volvo Penta, Nanni, Nanni diesel, Raymarine, Mercruiser, bådtrailer, drev, transom, propeller, Side-power, anker, batteri, benzinfilter, bådværksted, el-motor, thruster, bovpropel, bådudstyr og Protek Marineservice, brugt motor, brugte påhængsmotorer, brugte motorer, brugt påhængsmotor, propel, rustfri stål propel, stålpropel, batteri, batterier, bundmaling, bådpleje, drevmaling, lak, mercury, Nanni, Orbitrade., trailer, trailer til båd, trailer til både, bådtrailer, bådetrailer, ny bådtrailer, billig bådtrailer, trailer i rustfri stål, marineshop, marinebutik, trailer, bådtrailer, bådvogn, Protek Marineservice ApS, bådvogn, vinteropbevaring, bådopbevaring, opbevaring af både.

      Nyborg·26. apr.·ProtekMarineservice

      Fremhævet
      Honda Honwave T38-ie

      Honda Honwave T38-ie

      12.000 kr.

      Honda Honwave T38 IE gummibåd Disse lette og hurtige gummibåde er fulde af praktiske detaljer, der forbedrer ydelsen og komforten. Den vibrationsdæmpende bund hjælper med at udjævne den hårdeste søgang. Det dybe V-formede skrog optimerer køleffekten og sikrer maksimal stabilitet selv ved høj fart. Udformningen af skroget omfatter oppustelige trimflaps til hurtig og smidig styring, forbedret balance og større flydeevne, der passer til 4-taktsmotorer. Specifikationer: Benlængde: Kort, 15", 40 cm Dørk: Oppustelig V-bund Lastevne: 950 KG Passagerer: 5½ Maks. motor: 25 HK Længde: 376 CM Bredde: 170 CM Vægt: 48 KG Vejl. pris inkl. moms: 15.095,- 1 stk. tilbudspris kun 12.000,- Køb den sammen med en ny Honda 20hk for kun 33.995,- Kontakt os på 20820783 for køb eller tilbud med Honda påhængsmotor

      Nyborg·23. apr.·Østfyns Bådhandel ApS

      Gummibåd 25hk Yamaha

      Gummibåd 25hk Yamaha

      26.000 kr.

      Sælger dene fine styrepult gummibåd, som er meget velholdt og plejet Den er 430 lang, og meget rummelig og har et fint rum oppe foran, vi har selv været på mange familie ture. Der følger extra propel åre og pumpe. Den aaltid blevet serviceret og starter meget nemt, den har fået ompolstret sædet og sat et godt lowrance ekkolod på Det er en hurtig båd og har trukket mig op på vandski, og kan godt trække en tube Der er en smart stige omme bag ved så man kan både fra den. Den står på en ny trailer som har kørt maks 500 km som der er papir kvit og det hele med som naturligvis ville følge med vis det ønsket kan båden købes alene uden trailer til mindre pris Den kan evt laveres tøv ikke med og smid en besked så finder vi ud af noget???? Kan evt sælges uden trailer til en mindre prise

      Silkeborg·24. dec. 2022