SUN Gummibåde

SUN Gummibåde

4.875 kr.

SUN Gummibåde er alle, med undtagelse af lamelbunden, udstyret med oppustlig køl, der sikrer en langt mere retningsstabil kurs og minimere sidevindsfølsomheden. Alle både kan leveres med valgfri bund. Der kan vælges mellem oppustlig bund, træbund, aluminiumsbund og lamelbund. Lamel og oppustlig bund giver den nemmeste håndtering ved ud-/ og sammenpakning, samt opbevaring. Træbund og aluminiumsbund giver en rigtig god stabilitet i båden. SUN gummibådspriser fra 4875,- inkl. moms Se meget mere på vores hjemmeside

Nyborg·i går·Østfyns Bådhandel ApS

Honda Honwave T38-ie

Honda Honwave T38-ie

12.000 kr.

Honda Honwave T38 IE gummibåd Disse lette og hurtige gummibåde er fulde af praktiske detaljer, der forbedrer ydelsen og komforten. Den vibrationsdæmpende bund hjælper med at udjævne den hårdeste søgang. Det dybe V-formede skrog optimerer køleffekten og sikrer maksimal stabilitet selv ved høj fart. Udformningen af skroget omfatter oppustelige trimflaps til hurtig og smidig styring, forbedret balance og større flydeevne, der passer til 4-taktsmotorer. Specifikationer: Benlængde: Kort, 15", 40 cm Dørk: Oppustelig V-bund Lastevne: 950 KG Passagerer: 5½ Maks. motor: 25 HK Længde: 376 CM Bredde: 170 CM Vægt: 48 KG Vejl. pris inkl. moms: 15.095,- 1 stk. tilbudspris kun 12.000,- Køb den sammen med en ny Honda 20hk for kun 33.995,- Kontakt os på 20820783 for køb eller tilbud med Honda påhængsmotor

Nyborg·tir.·Østfyns Bådhandel ApS

YAM 310 Air-V

YAM 310 Air-V

9.800 kr.

Yam 310Air-V. Her får du maksimal sjov på vandet med en YAM SPORT. Ideel til campingture, vandsport, familieferier, turer på søen eller bare udforske kysten. Gummibåden er hårdfør og sporty på samme tid. En gummibåd, som også kan bruges til hjælpebåd til større både. Båden er med oppustelig V-køl. Kan håndteres af en person og nem at puste op / tage med sig under armen. Til Gummibåden medfølger: - Monteringsrem til brændstoftank - Opbevaringspose - Reparationskit - Fodpumpe - Årer - Lufttryksmåler - Træktov Samlet længde: 3,10 m Bredde: 1, 54 m Maks. personer: 3 voksne + 1 barn Maks. motor: 10 hp Antal Antal luftkamre: 3 + 1 (køl) Opbevaringsdimensioner: 112 x 65 x 35 cm Gulvmateriale/-type: oppustelig dæk Skrogvægt: 32 kg Maks. bæreevne: 620 kg Tube Diameter: 42 cm   FINANSIERING TILBYDES.  

Kolding·tir.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
YAM 310 S

YAM 310 S

9.800 kr.

Yam 310 S. Her får du maksimal sjov på vandet med en YAM SPORT. Ideel til campingture, vandsport, familieferier, turer på søen eller bare udforske kysten. Gummibåden er hårdfør og sporty på samme tid. En gummibåd, som også kan bruges til hjælpebåd til større både. Båden er med oppustelig V-køl, sammenfoldeligt aluminiumsdørk Kan håndteres af en person og nem at puste op / tage med sig under armen. Til Gummibåden medfølger: - Monteringsrem til brændstoftank - Opbevaringspose - Reparationskit - Fodpumpe - Årer - Lufttryksmåler - Træktov Samlet længde: 3, 08 m Bredde: 1, 54 m Maks. personer: 4 Maks. motor: 15 hp Antal Antal luftkamre: 3 + 1 (køl) Opbevaringsdimensioner: 112 x 66 x 34 cm Gulvmateriale/-type: Aluminium Skrogvægt: 50, 2 kg Maks. bæreevne: 600 kg Tube Diameter: 42 cm FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·man.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
YAM 240Air

YAM 240Air

8.000 kr.

En fantaAirsk måde at have det sjovt på vandet Førsteklasses ydeevne er sikret – med selv den mindste Yamaha-påhængsmotor – og håndtering er bemærkelsesværdig, med fremragende kontrol og stabilitet fra den særlige oppustelige køl og V-skrogdesign (kun til 310Air-V). Stærke D-ringe og livliner er tilvejebragt, samt en sikker, integreret tankholder. Det PVC-betrukne agterspejlet er forstærket med en særlig støttesektion til en Yamaha-påhængsmotor. Alt, hvad du skal gøre, er at nyde det. YAM 240Air Hop ind i en YAM, og slut dig til de tusindvis af glade ejere, der sejler rundt i havnene, lystbådehavnen og de indre farvande i Europa. Den oppustelige YAM er kendt for et enkelt, stilfuldt design, brugervenlighed og forfriskende værdi for pengene. Den hjælper folk med nemmere at komme på vandet – og med at have det sjovere.

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
YAM 310Air-V

YAM 310Air-V

9.800 kr.

En fantastisk måde at have det sjovt på vandet! Førsteklasses ydeevne er sikret – med selv den mindste Yamaha-påhængsmotor – og håndtering er bemærkelsesværdig, med fremragende kontrol og stabilitet fra den særlige oppustelige køl og V-skrogdesign (kun til 310Air-V). Stærke D-ringe og livliner er tilvejebragt, samt en sikker, integreret tankholder. Det PVC-betrukne agterspejlet er forstærket med en særlig støttesektion til en Yamaha-påhængsmotor. Alt, hvad du skal gøre, er at nyde det. YAM 310Air-V Hop ind i en YAM, og slut dig til de tusindvis af glade ejere, der sejler rundt i havnene, lystbådehavnen og de indre farvande i Europa. Den oppustelige YAM er kendt for et enkelt, stilfuldt design, brugervenlighed og forfriskende værdi for pengene. Den hjælper folk med nemmere at komme på vandet – og med at have det sjovere.

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Honwave - Honda Marine

Honwave - Honda Marine

6.795 kr.

I en årrække har Honda fået produceret et bredt sortiment af gummibåde som supplement til det brede program af påhængsmotorer. I sortimentet finder du både med lamelbund som er let af pakke sammen og helt flade i bunden, så det trækkes ombord på en større båd. Yderligere finder du både med aludørk, som er meget holdbar og modstandsdygtig over for punkteringsskader. Bunden er oppustelig og med en svag køl, hvilket gør HonWave med alubund meget velsejlende. Endelig er der bådene med oppustelig bund, som også gør båden let at pakke sammen og gør båden meget behagelig at sejle i når man har bare fødder. HonWave er produceret af europæisk premium PVC for at sikre en høj kvalitet og lettere vægt. Med både fra 2,5 meter til 4 meter er der en gummibåd til ethvert behov uanset om det er til leg eller alvor. Kig ind i vor butik og se gummibåden! Priser fra 6795,- Angivne priser er uden motor - kontakt os for sæt-tilbud.

Nyborg·18. apr.·Østfyns Bådhandel ApS

Tilbud på SUN gummibåd

Tilbud på SUN gummibåd

4.500 kr.

Enkeltstående TILBUD på SUN gummibåde 1 stk. SUN 230 m/plywood bund (demo), Tilbudspris: 4.500,- (vejl. pris: 5.845,-) 1 stk. SUN 230 m/oppustelig bund, Tilbudspris: 5.000,- (vejl. pris: 5.941,-) 3 stk. SUN 320 m/oppustelig bund, Tilbudspris: 7.500,- (vejl. pris: 8.337,-) SUN kvalitetsgummibåd med køl, der gør båden mindre sidevindsfølsom og sikrer en langt mere retningsstabil kurs. Den oppustelige bund giver en nemmere håndtering ved opbevaring samt ved ud- og indpakning. Kontrolleret af BUREAU VERITAS. Se mere på vores hjemmeside - følg linket! Eller ring til Henrik på 20820783 og bestil din nye gummibåd

Nyborg·13. apr.·Østfyns Bådhandel ApS