Grand S300

Grand S300

26.500 kr.

Grand Silverline 300, Klassikeren! Et konventionelt bud med to aftagelige træ sæder. En god model som tender til den store båd der skal have mulighed for at komme i land eller en tur på stranden. Båden er til rådighed enten med PVC eller Hypalon tuber.  Er godkendt til 15 hk. Standardudstyr: - Årer - Bundprop - Rustfri løfteøjer - Trækøje - Gribe håndtag - Fod pumpe - PVC Tube mm. Muligt Ekstraudstyr: - Step ends - Bow step - Bow taske til opbevaring - Biminitop - Overall Cover - Overtryksventiler - Køl beskyttelse - Hypalon tuber mm. FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·i går·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
YAM 310 TaF

YAM 310 TaF

24.999 kr.

Kom og se vores YAM RIB - Opmonteret med Yamaha Start dine eventyr uden besværSkroget på YAM 310 TAf er utroligt let, men også utroligt robust; hvilket gør den nem at trække i land for at nyde tiden på stranden. Praktisk bovopbevaring er et perfekt hjem til anker og udstyr, og det flade dæk giver mulighed for nem ombordstigning og ekstra opbevaring. Siddepladserne kan konfigureres så de passer til dit personlige behov, der er mulighed for et bænksæde og to konsolmuligheder, en med ekstra opbevaringsplads, hvilket gør den ideel til langture. Sejl afsted med en YAM 310 TAf, og nyd aluminiumsskrogets stabilitet og komfort. YAM 310 TAf er kendt for sit enkle, stilfulde design, sine kundefokuserede features, som f.eks. det flade dæk og ankerskabet, og den hjælper folk med let at komme ud på vandet - og have det sjovt. Perfekt til fiskeri og som sikkerhedsbådIdeelt med en let Yamaha 20 hk påhængsmotorStift aluminiumsskrog for komfort og stabilitetV-formet skrog for bedre søegenskaberFladt gulv for fremragende læsning og passagerkomfortNem håndtering og fremragende manøvredygtighedLette, stærke aluminiumsårer med klemmer, så de er nemme at stuveForstærket agterspejl til Yamaha påhængsmotorLuftpumpe medfølger så man hurtigt er klar og ude på vandet.

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Grand S330

Grand S330

28.500 kr.

Grand Silverline 330, Klassikeren! Et konventionelt bud med to aftagelige træ sæder. En god model som tender til den store båd der skal have mulighed for at komme i land eller en tur på stranden. Båden er til rådighed enten med PVC eller Hypalon tuber.  Er godkendt til 25 hk. Standardudstyr: - Årer - Bundprop - Rustfri løfteøjer - Trækøje - Gribe håndtag - Fod pumpe - PVC Tube mm. Muligt Ekstraudstyr: - Step ends - Bow step - Bow taske til opbevaring - Biminitop - Overall Cover - Overtryksventiler - Køl beskyttelse - Hypalon tuber mm. FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·lør.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Grand S275

Grand S275

23.350 kr.

Grand Silverline 275, Klassikeren! Et konventionelt bud med to aftagelige træ sæder. En god model som tender til den store båd der skal have mulighed for at komme i land eller en tur på stranden. Båden er til rådighed enten med PVC eller Hypalon tuber.  Er godkendt til 10 hk. Standardudstyr: - Årer - Bundprop - Rustfri løfteøjer - Trækøje - Gribe håndtag - Fod pumpe - PVC Tube mm. Muligt Ekstraudstyr: - Step ends - Bow step - Bow taske til opbevaring - Biminitop - Overall Cover - Overtryksventiler - Køl beskyttelse - Hypalon Tuber mm. FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·fre.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
YAM 310Taf

YAM 310Taf

25.400 kr.

Fantastisk velsejlende Rib med Aluminiums skrog og god V-bund! Start dine eventyr uden besvær Skroget på YAM 310 TAf er utroligt let, men også utroligt robust; hvilket gør den nem at trække i land for at nyde tiden på stranden. Praktisk bovopbevaring er et perfekt hjem til anker og udstyr, og det flade dæk giver mulighed for nem ombordstigning og ekstra opbevaring. Siddepladserne kan konfigureres så de passer til dit personlige behov, der er mulighed for et bænksæde og to konsolmuligheder, en med ekstra opbevaringsplads, hvilket gør den ideel til langture. Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=K_yWYTUil4U

Svendborg·16. maj.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet