Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Sport

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Pioner Multi III
  Pioner Multi III

  20 billeder

  I dag 156.500,-
  Weihrauch HW 100 SK PCP Luftgevær - 4,5 mm.
  Weihrauch HW 100 SK PCP Luftgevær - 4,5 mm.

  4 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Weihrauch HW 100 SK PCP Luftgevær - 4,5 mm., Weihrauch HW 100 SK er endnu en model i den legendariske HW 100 serie. Model ”SK” skiller sig ud ved at have et kortere skæfte, løb og luftcylinder, så der opnås et mere sporty og kompakt luftgevær. Det mere kompakte ydre gør at man med SK modellen spare ca. 400 gram på vægten, i forhold til de andre modeller i HW 100 serien.  Model SK er lige som de andre i HW 100 serien udstyret med Weihrauch anerkendte ”Pre-Charged Pneumatic” system. Systemet fungere ved at man har en ”forud pumpet” luftcylinder monteret på skæftet, som via luft sætter et stempel under tryk og derved frigiver haglet. Luftgeværet skal derfor ikke ”knækkes” som almindelige luftgevær, men fyldes til max 200 bar via PCP-fodpumpe eller dykkerflaske, hvorefter der kan afgives ca. 50 skud med et 14 skuds magasin. PCP systemet helt store fordele er at der ikke er noget knæk på løbet, hvor der kan opstå slør eller slidtage. Lufttrykket i Weihrauch HW 100 SK styres af en indbygget regulator, som har til formål at gøre luftgeværet 100% præcist. Luftregulatoren sikre at PCP-systemet får det rigtige tryk, så der frigives den samme mængde luft ved hvert skud. Dermed opnås der et helt ens og mere præcist skud, uanset hvor meget luft der er i luftcylinderen.   Weihrauch HW 100 SK har grundet den lidt mindre luftcylinder en smule mindre udgangshastighed end andre PCP-luftvåben fra Weihrauch og ligger derfor på 275 m/s. Ønsker man en øget hastighed bør man kigge på den større HW 100 S, som har en større luftcylinder og derfor en øget udgangshastighed. Skæftet på HW 100 SK er produceret i olieret nøddetræ og formet som et sportskæfte med almindeligt håndtag. Skæftet kan både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter.  Aftrækket er ligesom i de andre HW 100 modeller udstyret med Weihrauch Macht-aftræk, som giver skytten mulighed for at indstille sit aftrækket efter behov. Derudover medfølger der Quick Fill kit, ekstra magasin og engelsk manual.   Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 8.999,-
  Hatsan Mod 33 Luftgevær - 4,5 mm.
  Hatsan Mod 33 Luftgevær - 4,5 mm.

  1 billede

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Hatsan Mod 33 Luftgevær - 4,5 mm., Hatsan Mod 33 luftgeværet er perfekt til den yngre skytte, der ønsker et let luftgevær der samtidig er nemt at betjente. Luftgeværet skyder på et traditionelt spændefjeder system, som lades ved at knække løbet og indsætte haglet i løbsindgangen. Selvom Mod 33 er nem at lade, opnås der stadig en udgangshastighed på hele 200 m/s ved brug af almindelige hagl. Aftrækket på Hatsan MOD 33 er det anerkendte Hatsan Quattro aftræk, som giver en række forskellige måde at indstille og justere selve aftrækket på. Skæftet er produceret i vedligeholdelsesfrit sort kunststofmateriale, mens løbet og overdelen er produceret i stål med en klassisk sort brunering. kolben er monteret med en skulderpude i blødt gummi, som gør luftgeværet mere komfortabelt at skyde med. Derudover har Hatsan MOD 33 manuel sikring, riffelgang, og der medfølger engelsk manual.     Se manualen til Hatsan Mod 33 her. Quettro-Trigger er Hatsans unikke og anerkendte to-trins aftræk, som kun findes på Hatsan luftvåben. Aftrækket har tre-punkts indstillinger, hvilket gør det muligt at indstille aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket. Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde skuddet selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. og vil derefter automatisk returnerer til udgangs position. Derudover har aftrækket fået indarbejdet et unikt sikkerhedssystem, som låser aftrækket, så vådeskudsulykker undgås. Det betyder at hvis f.eks. luftgeværet tabes vil aftrækket automatisk låse - også selvom sikring er slået fra.  Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 899,-
  Weihrauch HW 100 TK PCP Luftgevær - 4,5 mm.
  Weihrauch HW 100 TK PCP Luftgevær - 4,5 mm.

  1 billede

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Weihrauch HW 100 TK PCP Luftgevær - 4,5 mm., Weihrauch HW 100 TK PCP luftgeværet er endnu et pletskud fra tyske Weihrauch i deres legendariske HW 100 PCP-serie. Det unikke i denne TK version, er at både skæftet og selve løbet er lavet kortere, så man får at mere kompakt og mere håndgribeligt luftgevær. Derudover betyder det korte skæfte og løb også at der spares hele 700 gram i forhold til den almindelige HW 100 T. Det særlige Thumbhole håndtag, som er kendt fra de andre 100 K modeller, er dog bevaret og giver et utrolig godt og støttende greb. Geværet skyder ligesom de andre i HW 100 serien på det specielle PCP-system, som betyder at den normale spændefjeder er erstattet af en luftcylinder, som skal pumpes op eller fyldes via godkendt dykkerflaske. PCP står for ”Pre-Charged Pneumatic” og fungere ved at geværet har en forud pumpet luftcylinder under løbet, som sætter stemplet under tryk. Systemet fyldes til 200 bar, hvorefter skytten har ca. 50 skud med et 14-skudsmagasin. PCP-systemet har sine fordele ved at luftgeværet ikke skal knækkes, og at man derved undgår noget ”svagt led”, hvor der kan op står slør og skævhed. Derudover har PCP systemet også færre rystelser, mere ensartet skud og er generelt et mere slidsstærkt end systemer med spændefjeder. PCP-systemet betyder at man Weihrauch HW100 TK her en udgangshastighed på hele 275 m/s. For at styre lufttrykket og samtidig gøre Weihrauch HW 100 TK helt præcist, har den en indbygget luftregulator. Denne regulator sørger for at give PCP-systemet det helt nødagtige tryk, så der frigives den samme mængde luft ved hvert skud. Dette øger både præcisionen og sikre tilmed at hvert skud bliver helt ens - uanset mængden af luft i tanken.    Skæftet er lavet i glat olieret nøddetræ og er i en utrolig flot kvalitet, der leder tænkerne hen på dyre jagtrifler. På trods af det specielle Thumbhole greb kan luftgeværet både anvendes af både højre- og venstrehåndskytter. På overdelen af luftgeværet er der skinne til montering af kikkert- eller rødpunktssigte. HW 100 TK leveres med den klassiske Weihrauch Match aftræk, som giver skytten mulighed for at indstille aftrækket efter behov. Derudover er aftrækket også kendt for sit utrolig glatte og bløde aftræk. Der medfølger ekstra magasin, Quick Fill kit og engelsk manual.  Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 8.999,-
  Skydeskiver - 100 stk.
  Skydeskiver - 100 stk.

  1 billede

  I dag 59,-
  Pusterør 36'' inkl. 12 Dartpile
  Pusterør 36'' inkl. 12 Dartpile

  4 billeder

  I dag 299,-
  Beretta 1301 Comp. 61 cm løb 12/76 halvaut.
  Beretta 1301 Comp. 61 cm løb 12/76 halvaut.

  1 billede

  I dag 12.499,-
  Weihrauch HW 97 Black Line-STL Luftgevær - 4,5 mm.
  Weihrauch HW 97 Black Line-STL Luftgevær - 4,5 mm.

  2 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Weihrauch HW 97 Black Line-STL Luftgevær - 4,5 mm., Weihrauch HW 97 Black Line-STL er endnu en specieludgave i Weihrauchs 97-serie. Ligesom søsterudgaven "HW Black Line" har denne ”STL” udgave en helt blankt ”Stainless-Look” på løbet og overdelen af luftgeværet. Det er med til at give et anderledes og unikt udsende, som i den grad for den til at skille sig ud fra mængden. Weihrauch 97 serien er kendt bland entusiaster for sit kraft, træfsikkerhed, kvalitet og en fantastisk velafbalanceret skæfte, hvilket denne Black Line-STL udgave også indeholder. Derudover har den selvfølgelig også spændestangssystemet, som betyder at luftgeværet lades ved at løsne spændestagen under løbet og trække det helt om, mens haglet sættes i et lille kammer på toppen af geværet. Spændestangen trækkes tilbage til startposition under løbet og luftgeværet er herned ladt og klar til skud. Systemet har de fordele at der opnås en øget præcision og bedre slidstyrke, fordi løbet ikke knækkes på midten ligesom almindelige knækluftgevær. Dermed er der heller ingen risiko for at der opstår slør i løbet.  HW 97 Black Line-STL har ligesom de andre i 97 fået det utrolig bløde og justerbare Weihrauch Rekord aftræk, som er anerkendt over hele verden. Skæftet er i samme form som den originale 97 KT og har derfor også det støttende og komfortable ” thumbhole” greb. Forskellen er dog at denne udgave er produceret i kunststof og ikke nøddetræ som den originale, hvilket her fordele ved mindre vedligeholdelse og ca. 100 gram mindre vægt.  Et fantstisk luftgevær produceret i Tyskland og udviklet med særlig fokus på silhouettskydning. Udgangshastigheden er ligesom de andre 97’er på 290 m/s ved anvendelse af almindelige hagl. Der medfølger engelsk manual og geværet leveres i en papkasse. Bemærk at HW 97 Black Line-STL har ikke noget fiberoptisk sigte og derfor skal der anvendes kikkertsigte (medfølger ikke).   Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 3.999,-
  Weihrauch Dampa Skinnemontage -1?
  Weihrauch Dampa Skinnemontage -1?

  2 billeder

  I dag 1.199,-
  Hatsan Torpedo 150TH Luftgevær - 4,5 mm.
  Hatsan Torpedo 150TH Luftgevær - 4,5 mm.

  7 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Hatsan Torpedo 150TH Luftgevær - 4,5 mm., Hatsan Torpedo 150TH i 4,5 mm. kaliber er en af de kraftigste og mest efterspurgte Hatsan luftgevær på markedet. Luftgeværet har efterhånden været på markedet i en del år og har nu fået en række opdateringer, så den har samme teknologier som mange af de nye luftgevær fra Hatsan.  Luftgeværet har blandt andet fået den unikke og justerbare Hatsan Quattro aftrækker, det gør det muligt både at indstille hårdheden, længden og cyklus af aftrækket. Derudover har Hatsan også givet det kraftige luftvåben den støddæmpende SaS-teknologi (Shock Absorber System), som betyder at en mekanisme inde i løbet optager noget af det rekyl der kommer ved skudafgivelse. Samlet er de to nye teknologier med til at give et klart forbedret skydeoplevelse og en øget komfort for skytten. Hatsan 150TH adskiller sig fra de fleste andre luftvåben ved at have fastløb og ladegreb under løbet. Det betyder at man undgår at knække luftgeværet og dermed undgår at have et led hvor der kan opstå slør. Haglet indsættes i et lille kammer på toppen af luftgeværet, ved at åbne ind til løbet med et lille håndtag. Systemet betyder at der opnås en udgangshastighed på hele 380 m/s. Hatsan 150TH har et sort kunststofskæfte, som har den klare fordel at materialet ikke kræver nogen vedligeholdelse og derfor tåler en tur i fugtigt og vådt vejr. Skæftet er udovermet med et thumbhole-greb, som både giver et anderledes design, men også støtter og giver et godt greb om luftgeværet. Denne udformning betyder dog at Hatsan 150TH bedst kan anvendes af højrehåndsskytter.  Hatsan 150TH har et TRUGLO fiberoptisksigte og er VORTEX kombatibel, hvilket vil sige at spændefjederen kan udskifteres med en gasdrevet cylinder. Luftgeværet er forberedt kikkertsigte og der medfølger bipod samt en engelsk manual.    Se manualen til Hatsan Torpedo 150TH her. Quettro er Hatsans unikke og anerkendte to-trins aftræk, som kun findes på Hatsan luftvåben. Aftrækket giver mulighed for at skyttren kan indstille gangen, så det passer helt perfekt og er derfor med til at give en forbedret skydeoplevelse. Aftrækket har tre-punkts indstilling, hvilket betyder at aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket kan indstilles. Den brugerdefinerede Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde skuddet selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. og vil derefter automatisk returnerer til udgangsposition. Derudover har aftrækket fået indarbejdet et unikt sikkerhedssystem, som låser aftrækket, så vådeskudsulykker undgås.  Hatsan Shock Absorber System (SaS) er et unikt system, der reducere de rekylsalg og rystelser der opstår i kraftige luftvåben ved skudafgivelse. Dette er med til at yde høj beskyttelse og øget levetid af luftgeværet, optik og tilbehør. Systemet der en speciel mekanisk ”støddæmper” der er bygget ind i skæftet, så et både beskytter og øger skydeoplevelsen.    TRUGLO Får at remme helt præcis med et luftgevær anbefales det at montere en kikkeret, men via et TRUGLO teknologi er det muligt at anvende luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisksigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne sigte og giver dermed en god oplysning af målet.   TRIOPAD® Butt System  Hatsan TRIOPAD® Butt System er et unikt system der giver mulighed for justering af skulderpudens længde og dermed længden til aftrækket. De specielle gummipuder absorbere rekylsalget og yder derved optimal beskyttelse af skulderen under skydning. Længden af skulderpuden justeres ved at fjerne eller tilføje tre individuelle plader.    Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 2.299,-
  Hatsan Torpedo 150 TH Sniper Luftgevær - 4,5 mm.
  Hatsan Torpedo 150 TH Sniper Luftgevær - 4,5 mm.

  6 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Hatsan Torpedo 150 TH Sniper Luftgevær - 4,5 mm., Hatsan Torpedo 150 TH Sniper er en specieludgave af den klassiske Hatsan 150’er, hvor der er kælet ekstra for detaljerne og skruet på for egenskaberne. Luftgeværet bygger dog på samme anerkendte og kraftige Hatsan spændestangssystem, som gør den blandt de kraftigste luftgevær på markedet. Det kraftige system lades ved at løsne spændestangen under løbet, og trække det helt rundt, mens haglet placeret i en lille skål på toppen af luftgeværet. Det betyder at selve løbet ikke knækkes som på traditionelle luftvåben og det der ikke er nogen risiko for slør eller skævheder i samlingen. Sammen med et ekstra langt løb opnås der et utrolig præcist luftgevær, selv på rigtig lange af afstande. Luftgeværet indeholder også det justerbare Hatsan Quattro aftræk, der gør det muligt både at indstille hårdheden, længden og cyklus af aftrækket. Derudover har det kraftige luftvåben den støddæmpende SaS teknologi (Shock Absorber System), som betyder at en mekanisme inde i løbet optager noget af det rekylslag, der kommer ved skudafgivelse. Samlet er de to nye teknologier med til at give et klart forbedret skydeoplevelse og en øget komfort for skytten. Skæftet er produceret i let og vedligeholdelsesfrit kunststofmateriale med et støttende og komfortabelt thumbhole håndtag. Denne udformning betyder dog at Hatsan 140 TH Sniper bedst anvendes af højrehåndsskytter. Denne Sniper udgave har tilmed en justerbar kindbude, som  nemt indstilles vertikalt. På kolben sidder der tre Hatsan TRIOPAD® plader, som gør det muligt at ændre længeden af skæftet, samt en rekylabsorberende DynaPad skulderpude. Der medfølger en Hatsan Bipod, luksus kikkertstop og en engelsk manual. Yderlig information og beskrivelse af de Hatsan teknologier luftgeværet indeholder kan læses herunder.  Se manualen til Hatsan Torpedo 150TH Sniper her. Quettro gør det muligt at indstille aftrækket, så det passer helt perfekt og giver dermed en forbedret skydeoplevelse. Aftrækket har tre-punkts indstillinger, hvilket gør det muligt at indstille aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket. Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde, selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. og vil derefter automatisk returnerer til udgangsposition. Derudover har aftrækket fået indarbejdet et unikt sikkerhedssystem, som automatisk låser, hvis luftgeværet tabes.  Hatsan Shock Absorber System (SAS) er et unikt system, der reducerer de rekylsalg og rystelser der opstår i kraftige luftvåben ved skudafgivelse. Dette er med til at yde høj beskyttelse og øget levetid af luftgeværetl, optik og tilbehør. Systemet der en speciel mekanisk ”støddæmper” der er bygget ind i skæftet.  TRUGLO Får at remme helt præcis med et luftgevær anbefales det at montere en kikkeret, men via TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. Den røde front sigte parres med grønne sigte og giver dermed en god oplysning af målet.   TRIOPAD® Butt System  Hatsan TRIOPAD® Butt System er et unikt system der både er med til at give en mere behagelig skydeoplevelse, samt mulighed for justering af længeden af skulderpuden. De specielle gummipuder absorbere rekylsalget og yder derved optimal beskyttelse af skulderen under skydning. Derudover er det muligt at justere længden af skulderpuden ved at fjerne eller tilføje de individuelle plader.    Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 2.799,-
  Crosman WildFire PCP Luftgevær - 4,5 mm.
  Crosman WildFire PCP Luftgevær - 4,5 mm.

  3 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Crosman WildFire PCP Luftgevær - 4,5 mm., Crosman WildFire PCP Luftgevær er et semiautomatisk PCP luftgevær med 12-skudsmagasin. Derudover byder Crosman WildFire på et let skæfte i syntetiskmateriale, trykluftmåler og fiberoptisksigte på fronten. PCP luftgeværet skyder på et PCP system, hvilket betyder at en luftcylinder fyldes med luft via en PCP trykluftpumpe eller godkendt dykkerflaske. Derefter har skytten op til 60 skud inden luftcylinderen igen har brug for at blive genopfyldt. PCP systemet betyder at man opnår en udgangshastighed på 213 m/s og hele 243 m/s med PBA Power hagl. Crosman WildFire luftgeværet er udstyret med et semiautomatiske system, som betyder at når først det medfølgende 12-skudsmagasin er monteret, kan skytten skyde de 12 skud af uden at skulle lade geværet. Crosman geværet leveres med et let skæfte i kunststofmateriale, som på toppen har en 11 mm. monteringsskinne til påsætning af kikkertsigte. Via et fiberoptisk frontsigte er det dog også muligt at skyde uden kikkertsigte. Luftgeværet er udstyret med et klassisk single-stage Crosman aftræk med manuel sikring.  Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.    Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 2.499,-
  Nikko Stirling Gold Crown Airking 4x32 mm. AO
  Nikko Stirling Gold Crown Airking 4x32 mm. AO

  6 billeder

  I dag 899,-
  Evinrude F50TL
  Evinrude F50TL

  4 billeder

  I dag 28.000,-
  Peltor Maxim Ballistic Skydebriller-Gul -One Size
  Peltor Maxim Ballistic Skydebriller-Gul -One Size

  1 billede

  I dag 299,-
  Huglu S112SE Silver 12/76 71 cm
  Huglu S112SE Silver 12/76 71 cm

  1 billede

  I dag 7.499,-
  Honda BF2.3
  Honda BF2.3

  1 billede

  I dag 5.995,-
  Hatsan O-Ring Til PCP Påfyldningsstuds
  Hatsan O-Ring Til PCP Påfyldningsstuds

  1 billede

  I dag 30,-
  Profsafe Våbenskab S4 til 4 Våben - Kodelås
  Profsafe Våbenskab S4 til 4 Våben - Kodelås

  1 billede

  I dag 4.699,-
  Pioner Tamaran
  Pioner Tamaran

  4 billeder

  I dag 29.000,-
  Weihrauch HW 100 T PCP Luftgevær - 4,5 mm.
  Weihrauch HW 100 T PCP Luftgevær - 4,5 mm.

  3 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Weihrauch HW 100 T PCP Luftgevær - 4,5 mm., Weihrauch HW 100 T luftgevær produceret i Tyskland og med et fantastisk PCP-system. Det unikke ved model ”T” er det specielle skæfte i nøddetræ med thumbhole greb, som giver øget støtte og komfort under skydning. HW 100 T er bygget ligesom de andre i HW 100 Serien med et ”Pre-Charged Pneumatic” system. Det betyder at man på luftgeværet har en ”forud pumpet” luftcylinder, som ved ladning sætter stemplet under tryk. Luftcylinderen skal flydes via en PCP-fodpumpe eller dykkerflaske til max. 200 bar, hvorefter der kan afgives ca. 50 skud med et 14-skudsmagasin.  PCP-systemet byder tilmed på et man får et mere præcist skud, fordi riffelgangen ikke ”knækkes” som på almindelige luftvåben. Derudover er systemet ”fjeder-løst”, hvilket betydet at man opnår et mere ensartet skud. Lufttrykket i Weihrauch HW 100 SK styres af en indbygget regulator, som har til formål at gøre luftgeværet 100% præcist. Luftregulatoren sikre at PCP-systemet får det rigtige tryk, så der frigives den samme mængde luft ved hvert skud. Dermed opnås der et helt ens og mere præcist skud, uanset hvor meget luft der er i luftcylinderen.  Denne udgave af Weihrauch er en FAC-version, hvilket vil sige at den skyder på fuld-power og derved opnår en udgangshastighed på hele 320 m/s. Luftgeværet har det specielle Weihrauch Match-aftræk, som gør det muligt for skytten slev at justere aftrækket. Der medfølger Weihrauch Quick Fill Kit, ekstra magasin og en engelsk manual.   Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 8.999,-
  Crosman Raven Luftgevær - 4,5 mm.
  Crosman Raven Luftgevær - 4,5 mm.

  3 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Crosman Raven Luftgevær - 4,5 mm., Crosman Raven luftgevær er med sit korte og lette syntetiske skæfte perfekt til nybegynderen eller juniorskytten. Geværet lades som almindelige knækgevær ved at knække selve løbet og sætte haglet direkte ind i løbsindgangen. Raven skyder på et traditionelt spændefjeder system, hvor en fjeder spændes på og udløses ved skudafgivelse, men er gjort nemmere at lade, så juniorskytten skal kan lade geværet.Dette betyder dog ikke at man med Raven ikke får et kraftigt gevær og udgangshastigheden kommer op på 180 m/s med almindelige hagl og hele 220 m/s med Power-hagl som eksempelvis Crosman`s Gold Flight Penetrators. Skæftet er lavet i let syntetisk materiale og gjort en smule kortere, så den bliver nemmere at håndtere og holde i stående position. Skæftet er udformet med et støttende og komfortabelt thumbhole håndtag og med et fiberoptisksigte, der gør det muligt at skyde uden montering af kikkertsigte. Ønsker man at montere kikkerstige på geværet, er den forberedt montering via en Dovetail skinne på toppen af geværet. Med til geværet følger der en engelsk manual.  Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.    Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
  I dag 999,-
  Decoy Archery Fiberpile ? 30?
  Decoy Archery Fiberpile ? 30?

  1 billede

  I dag 139,-
  Asphen Extreme Håndkikkert - 8x42 mm.
  Asphen Extreme Håndkikkert - 8x42 mm.

  1 billede

  I dag 900,-
  Gamo AF-10 Luftpistol - 4,5 mm
  Gamo AF-10 Luftpistol - 4,5 mm

  5 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  I dag 1.299,-
  Gamo Kryds & Bolle Skydemål
  Gamo Kryds & Bolle Skydemål

  1 billede

  I dag 349,-
  Peltor Kid Høreværn-Neon Rosa-One Size
  Peltor Kid Høreværn-Neon Rosa-One Size

  1 billede

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  I dag 299,-
  Peak Fitness VG40
  Peak Fitness VG40

  4 billeder

  I dag 4.999,-
  Crosman WildFire PCP Luftgevær Kit inkl. Pumpe - 4
  Crosman WildFire PCP Luftgevær Kit inkl. Pumpe - 4

  7 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Crosman WildFire PCP Luftgevær Kit inkl. Pumpe - 4, Crosman WildFire PCP Luftgevær Kit inkl. PCP pumpe er et halvautomatisk gevær, hvilket betyder at skytten ikke skal lade mellem hvert skud. Denne udgave af Crosman WildFire leveres inklusiv en Crosman Benjamin PCP pumpe.   PCP luftgeværet skyder på et PCP system, hvilket betyder at en luftcylinder fyldes med luft via en PCP trykluftpumpe eller godkendt dykkerflaske. Derefter har skytten op til 60 skud inden luftcylinderen igen har brug for at blive genopfyldt. PCP systemet betyder at man opnår en udgangshastighed på 213 m/s og hele 243 m/s med PBA Power hagl. Crosman WildFire luftgeværet er udstyret med et semiautomatiske system, som betyder at når først det medfølgende 12-skudsmagasin er monteret, kan skytten skyde de 12 skud af uden at skulle lade geværet. Crosman geværet leveres med et let skæfte i kunststofmateriale, som på toppen har en 11 mm. monteringsskinne til påsætning af kikkertsigte. Via et fiberoptisk frontsigte er det dog også muligt at skyde uden kikkertsigte. Luftgeværet er udstyret med et klassisk single stage Crosman aftræk med manuel sikring.  Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.      Bemærk:   For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab.    Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.   Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.   
  I dag 3.499,-
  RWS Superpoint Extra - 4,5 mm
  RWS Superpoint Extra - 4,5 mm

  2 billeder

  I dag 79,-
  Gamo Bear Grylls Camo Skydeskiver
  Gamo Bear Grylls Camo Skydeskiver

  1 billede

  I dag 99,-
  Crescent 465 Std.
  Crescent 465 Std.

  3 billeder

  I dag 40.700,-
  Hatsan Mod 55S Luftgevær - 4,5 mm.
  Hatsan Mod 55S Luftgevær - 4,5 mm.

  4 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Hatsan Mod 55S Luftgevær - 4,5 mm., Med Hatsan Mod 55S får man et komplet luftgevær, der både har høj udgangshastighed, høj præcision og som er bygget i høj kvalitet. Mod 55S er et klassik ”knækluftgevær”, hvor løbet skal knækkes ved hvert skud og hvor haglet indsættes i løbsindgangen. Mod 55S skyder på et traditionelt spændefejder system, hvor en fjeder spændes op, når luftgeværet lades – et klassik og stabilt system som de fleste luftgevær anvender. Hatsan 55S har dog i den nyeste udgave fået et par opdateringer, som gør at den indeholder de nyeste teknologier fra Hatsan. Det betyder at luftgeværet nu har det rekyl absorberende SaS (Shock Absorber System) system indbygget i skæftet, som er en mekanisme der absorbere og reducere rekylslaget. Dette er både med til at øge skydeopleverlsen, men samtidig også med til at beskytte mekanikken inde i luftgeværet. Derudover har Hatsan Mod 55S også fået det nye Hatsan Quattro aftræk har en række indstillingsmuligheder, men også har en unik sikkerhedslås, der automatisk låser hvis luftgeværet tabes.  Hatsan 55S har et montecarlo træskæfte med net-udskæringer, der gør luftgeværet mere sikkert at holde på. Udformning af skæftet betyder at luftgeværet både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. For at give en øget komfort og absorbere rekylslag er der på enden af skæftet monteret en skulderpude i et blød gummimateriale. Luftgeværet er forberedt kikkermontage og der medfølger engelsk manual.    Se manualen til Hatsan Mod 55S her. Quettro er Hatsans unikke og anerkendte to-trins aftræk, som kun findes på Hatsan luftvåben. Aftrækket giver mulighed indstilling, så det passer helt perfekt og er derfor med til at give en forbedret skydeoplevelse. Aftrækket har tre-punkts indstilling, hvilket betyder at aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket kan indstilles. Den brugerdefinerede Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde skuddet selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. og vil derefter automatisk returnerer til udgangsposition. Derudover har aftrækket fået indarbejdet et unikt sikkerhedssystem, som låser hvis luftgeværet tabes.  Hatsan Shock Absorber System (SaS) er et unikt system, der reducere de rekylsalg og rystelser der opstår i kraftige luftvåben ved skudafgivelse. Dette er med til at yde høj beskyttelse og øget levetid af luftgeværet, optik og tilbehør. Systemet der en speciel mekanisk ”støddæmper” der er bygget ind i skæftet, så et både beskytter og øger skydeoplevelsen.    TRUGLO Får at remme helt præcis med et luftgevær anbefales det at montere en kikkeret, men via et TRUGLO teknologi er det muligt at anvende luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisksigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne sigte og giver dermed en god oplysning af målet.    Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 1.199,-
  Hatsan Air Stripper ? 5,5 mm.
  Hatsan Air Stripper ? 5,5 mm.

  1 billede

  I dag 349,-
  Campion 500 Chase
  Campion 500 Chase

  29 billeder

  I dag 268.000,-
  Gamo Hunter IGT Luftgevær - 4,5 mm.
  Gamo Hunter IGT Luftgevær - 4,5 mm.

  2 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Gamo Hunter IGT Luftgevær - 4,5 mm., Gamo Hunter IGT luftgevær med det specielle IGT gas-cylinder system, som erstatter den traditionelle spændefjeder. Derudover finder man i Gamo Hunter IGT en række innovative Gamo teknologier.   Gamo kalder deres gascylinder for IGT, som fungerer ved at et stempen sætter tryk på en lukket gascylinder når luftgeværet lades. Det giver et mere præcist, ensartet og stabilt skud end i liftvåben med spændefjeder. Derudover er IGT systemet mere slidstærkt og taber ikke kraft med tiden. IGT systemet gør at Gamo Hunter IGT opnår en udgangshastighed på 305 m/s og hele 385 med Power hagl.  Aftrækket i Hunter IGT er lavet med Gamos SAT system, som er et justerbart og ut glat aftræk, som uden tvivl er med til at give en bedre præcision. Skæftet er lavet til både højre- og venstrehåndsskytter og produceret i lakeret træ. Kolben er lavet med en skulderpude i Gamo SWA gummi, som er et rekyldæmpende materiale. SWA skulderpuden kan ændres i hårdhed ved at tilfølje og fjerne tre små koldser. Derudover byder kolben på en justerbar kindpude i sort plast.  Da luftgeværet kan skyde helt op til 386 m/s med Power-hagl, er der indbygget den rekyldæmpende Gamo IRR teknologi. IRR er en særlig monteirngsskinne, som fjerner rekylsalg og dermed beskytter kikkertsigtet.  Læs mere om Gamo Hunter IGT eller se film om de forskellige Gamo teknologier herunder:   Gamo IGT står for ”Inert Gas Technology” og er navnet på Gamos gascylinder. IGT systemet betyder at luftvåbnet er udstyret med en gascylinder frem for en traditionel fjeder. IGT systemet er et lukket system med en kraftfuld gascylinder, der via et stempel trykkes flad har gang luftvåbnet lades. Systemet har fordel ved at give en øget slidstyrke, ingen raslen og giver et mere konsekvent aftræk. Det nye Gamo SAT (Smooth Action Trigger) Trigger System, er uden tvivl en fantastisk og mere stabilt aftrækker. SAT er en skræddersyet aftrækker, som er designet til alle discipliner af skydning. Den er udstyret med en teknologi der giver et mere glat og hurtigt aftræk, så der opnås en øget nøjagtighed i skuddet. SAT bogstaverne er indgraveret i begge sider af det mørke og stilfulde aftræk.  Gamo Shock Wave Absorber er en rekyldæmpende skulderpude, som kun findens på Gamo luftvåben. Den specielle skulderpude er udviklet og testet på Gamos laboratorie, for at forbedre skulderpudens evne til absorbering af rekylsalg. Dette har resulteret i en skulderpude der giver op til 74% mere absorbering end standard skulderpuder. Derudover giver SWA mulighed for at ændre på skulderpudens hårdhed ved at fjerne og tilføje tre små klodser.    Gamos Adjustable Cheek Piece teknologi er en justerbar kindpude. Teknologen gør det muligt at justerer kindpuden vertikalt, alt efter hvor den passer skytten bedst og hvor man opnår den bedst støttende effekt i forhold til sigtelinjen.   Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 2.599,-
  With 15 Vital
  With 15 Vital

  6 billeder

  I dag 32.800,-
  Brig F360 Falcon Tender
  Brig F360 Falcon Tender

  5 billeder

  I dag 14.500,-
  Peltor Bulls Eye I Høreværn
  Peltor Bulls Eye I Høreværn

  1 billede

  I dag 299,-
  Gamo Black RSV Combo Luftgevær - 4,5 mm.
  Gamo Black RSV Combo Luftgevær - 4,5 mm.

  1 billede

  I dag 1.799,-
  Decoy Archery Compound Børnebuesæt
  Decoy Archery Compound Børnebuesæt

  3 billeder

  I dag 449,-
  H&N Piledriver PCP Hagl - 4,5 mm.
  H&N Piledriver PCP Hagl - 4,5 mm.

  2 billeder

  I dag 179,-
  Norica Stålpile - 4,5 mm.
  Norica Stålpile - 4,5 mm.

  2 billeder

  I dag 59,-
  Weihrauch HW 45 Silver Star Luftpistol - 4,5 mm.
  Weihrauch HW 45 Silver Star Luftpistol - 4,5 mm.

  1 billede

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Weihrauch HW 45 Silver Star Luftpistol - 4,5 mm., HW 45 Silver Star 4,5 millimeter er endnu en specialudgave af den anerkendte Weihrauch HW 45, hvor den tyske producent har justeret lidt på detaljerne og gjort HW45’en mere komfortabel at stå med. Derfor har luftpistolen fået en overflade i sølv, mens topdelen er holdt i samme matsorte farve, som er kendetegnet fra den originale HW 45. Derudover byder Weihrauch HW 45 Silverstar på et stort håndtag i mørkt lamineret træ, som både giver skytten et bedre greb, men også en øget komfort under stående skydning. Resten af HW 45 Silver Star er fremstillet som den originale HW 45, og derfor også blandt de bedste luftpistoler på præcision og kvalitet. HW 45 Silver Star luftpistolen skyder på et klassisk spændefjedersystem. Luftpistolen lades ved at løse og løfte toppen af pistolen helt op. Haglet sættet ind i løbsindgangen og toppen vippes tilbage til startposition. Det mest unikke ved HW 45 modellerne, er muligheden for at indstille på udgangshastigheden, så der både kan skydes med 125 m/s og hele 170 m/s. Den kraftige spændefjeder gør at HW 45 Silver Star føles og lyder som at affyrer en rigtig pistol med rekyl. En skinne på overdelen giver mulighed for montering af kikkert- eller rødpunktssigte ved anmeldelse af en specielle Weihrauch monteringsringe til luftpistoler. Luftpistolen har også TRUGLO fiberoptisksigte, der gør det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet. Weihrauch HW 45 Black Star er produceret i Tyskland på deres egen våbenfabrik og der medfølger engelsk manual.  Se manualen her. Bemærk: For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 2.899,-
  Gamo Skydemål - Vildsvin
  Gamo Skydemål - Vildsvin

  3 billeder

  I dag 329,-
  Gamo Shadow IGT Luftgevær - 4,5 mm.
  Gamo Shadow IGT Luftgevær - 4,5 mm.

  2 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Gamo Shadow IGT Luftgevær - 4,5 mm., Gamo Shadow IGT er et utrolig pålideligt luftgevær med stor udgangshastighed og som er stoppet med et væld af unikke Gamo teknologier. Luftgeværet er bygget på Gamos IGT gascylinder teknologi, som er kendt fra dyre tyske luftvåben. Systemet betyder at luftgeværet igen spændefjeder har, men en lille gascylinder, som sættes under tryk når luftgeværet lades. Dette giver både et mere ensartet skud, ingen raslen og så er det et mere slidstærkt system. IGT systemet gør at udgangshastigheden kommer op på 305 m/s og hele 386 m/s med Power-hagl. Den store kraft betyder at luftgeværet afgiver et smule rekyl, som Gamos dog til liv med deres RRR og SWA teknologi. RRR er en særlig monteringsskinne, som fjerner de rekylsalg der kan beskade kikkertesigtet, mens SWA er en skulderpude, der reducerer rekylet.  Gamo Shadow IGT er produceret med et kunststofskæfte som ingen vedligeholdelse kræver. Skæftet har et lille spitolgrab og Kolbe med kindpude til at skyde med både højre- og venstrehånd. Derudover har luftgeværet en fået justerbar Gamo SAT aftrækker og fiberoptisk TRUGLO sigte. Se små film eller læs mere om teknologierne i Gamo Shadow IGT herunder.   GAMO Inert Gas Technology er et gascylindersystem, som kun findes i Gamo luftvåben. IGT systemet betyder at der er monteret en gascylinder frem for en traditionel spændefjeder. IGT systemet er et lukket system med en lille, men kraftfuld gascylinder, der via et stempel trykkes flad har gang luftvåbnet lades. Dette giver luftgeværet en øget slidstyrke, færre vibrationer, mere konsekvent aftræk og et mere jævnt skud. Det nye Gamo Smooth Action Trigger system er et fantastisk og meget mere stabilt aftræk. SAT kan justeres på flere måder og er designet til alle discipliner af skydning. Den er udstyret med en teknologi der giver et mere glat aftræk og hurtigt aftræk, så der opnås en øget nøjagtighed i skuddet. SAT bogstaverne er indgraveret i begge sider af det mørke og stilfulde aftræk.  Gamo Shock Wave Absorber er en rekylpæmpende skulderpude der giver en bedre skydeoplevelse. Den specielle skulderpude er udviklet og testet på GAMOS laboratorie for at forbedre absorberingen i skulderpuden. Dette har resulteret i en skulderpude, der giver op til 74% mere absorbering end standard skulderpuder. Derudover giver SWA mulighed for at regulerer hårdheden i skulderpuden, ved at tage en eller flere af de små gummi stykker ud. Gamo Recoil Reducing Rail er en banebrydende teknologi, der beskytter kikkerten mod de rekylsalg, som kraftige luftvåben afgiver ved skud. RRR teknologien er en todelt aluminiums konstruktion der er placeret ovenpå den normale skinnemontage. Konstruktionen er sammensat at to ”polymer”, som arbejder adskilt og dermed absorberer stødbølgerne. Dette gør at rekylstød reduceres med næsten 100% i montagen, så kikkerten ikke lider skade under skydning med kraftige luftvåben. Derudover lover Gamo at RRR teknologen giver øget kikkert-pålidelighed, reduceret vibration og øget præcision.   TRUGLO Får at remme helt præcis anbefales det at montere en kikkeret på luftvåben. Gamos TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. Den røde front sigte parres med grønne sigte og giver dermed en god oplysning af målet.  Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 2.199,-
  H&N Hunting Pellets Mix Hagl - 4,5 mm.
  H&N Hunting Pellets Mix Hagl - 4,5 mm.

  8 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  H&N Hunting Pellets Mix Hagl - 4,5 mm., H&N giver med Hunting Pellets Mix pakke nu mulighed for at købe hele en pakke med hele seks forskellige af H&N’s klassiske hagl. Haglene er en bladning af forskellige typer hagl, der giver skytten en oplagt mulighed for at finde netop den type hagl der passer bedste i forskellige situationer. Pakken leveres i seks små plastikrør med 35 stk. hagl i hver. Læs mere om de forskellige hagl herunder.   1. H&N Field Target Trophy Green – 4,5 mm.    H&N Field Target Trophy Green er en tro kopi af deres anerkendte Field Target Trophy hagl, men produceret helt uden brug af bly. Haglet er derfor en del af den særlige GreenLine produktserie, der har som hovedformål at udvikle produkter der både skåner mennesket og miljøet.  Haglet er produceret i en tinlegering frem for bly, hvilket betyder at haglet kun vejer 0,36 gram i forhold til den originale Field Target Trophy, men til gængæld er præcisionen og kvaliteten den samme. Haglet har en flad bane i luften og gør den yderst velegnet til brug under konkurrenceskydning. Leveres i rør med 35 stk. H&N Field Target Trophy Green hagl. Læs mere om baggrunden for den nye GreenLine produktet serie herunder.   2. H&N Baracuda Power – 4,5 mm.    H&N Baracuda Power er et vaske øgte Power-hagl udviklet med henblik på at skabe den absolut højeste hastighed, og kan øge den fabriksangivne udgangshastighed på både luftpistoler og luftgevær. Den øget udgangshastighed opnås ved den særlige glatte PowerCoat kobberoverflade, som gør haglet 20% mere hårdt sammenlignet med almindelige blyhagl. Derudover gør kobberoverfladen også et man får et mere ensartet overfalde der ikke danne blystøv i løbet og giver de klassiske sorte ”bly-fingre”. Dette er med til at gøre H&N Baracuda Power yderst velegnet til målskydning på lange afstande med kraftige luftvåben. Haglet er ligesom alle andre produkter fra tyske H&N nøje kvalitetskontrolleret inden de forlader fabrikken. Baracuda Power leveres i rør med 35 stk. og med en vægt på 0,69 gram pr hagl.     3. Field Target Trophy – 4,5 mm.    H&N’s udgave af de klassiske Field Target Trophy er ligesom de andre produkter fra den tyske producent af hagl i absolut topklasse. Haglet ligger i en vægtmæssig mellemkasse på 0,56 gram pr. hagl og er udformet i et klassik Field Target design med et rundt diabolo hoved. Denne form er med til at give et øget præcision og fuld udnyttelse af riffelgangen, hvilket gør hagl perfekt til ”Field & Target” præcisionsskydning på både korte og lange afstande. Alle hagl fra H&N er under et nøje kvalitetskontrol inden de forlader fabrikken i Tyskland og der er derfor her tale om et produkt med garanti for kvalitet. De 35 hagl leveres i plastikrør.       4. Crow Magnum – 4,5 mm.   H&N Crown Magnum hagl i kaliber 4,5 mm. er et klassisk magnum hagl i den bedste tyske kvalitet. Haglet er udformet som et ”Magnum” hagl med en lille hul spids, der har til formål at få haglet til at ekspandere når det rammer målet. Det betyder at man med H&N Crow Magnum får at tungt hagl med en ekstrem høj anslagsenergi. Haglet leveres i et lille rør med 35 stk.   5. Silver Point – 4,5 mm.   H&N Sliver Point er et spidshagl med den særlige egenskab at det er gjort mere tungt og vejer derfor hele 0,75 gram pr. hagl. Den høje vægt gør haglet ekstra velegnet til præcisions målskydning på lange afstande med de helt kraftige luftvåben. Haglet er udformet som et klassik spidshagl der har til fordel at den bedre går igennem målet frem for at ekspandere. Haglet leveres i et lille plastikrør med 35 stk.     6. Baracuda Hunter Extreme – 4,5 mm.    H&N Baracuda Extreme i kaliber 4,5 mm. er et utrolig tungt hagl udviklet til at ekspandere når det rammer byttet for at gøre størst mulig skade. Haglet er formet som et Hollow Point hagl med en hul spids der får haglet til at ekspandere og folde side ud og derved øge anslagsenergien betydeligt. Haglet leveres i lille rør med 35 stk. der har en vægt på 0,62 gram pr. hagl.   
  I dag 129,-
  Campion 485BR Allante
  Campion 485BR Allante

  19 billeder

  I dag 195.000,-
  JSB Test Diabolo Mix - 4,5 mm
  JSB Test Diabolo Mix - 4,5 mm

  2 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  JSB Test Diabolo Mix - 4,5 mm,  JSB Test Diabolo giver mulighed for at prøve hele syv forskellige kvalitetshagl fra den tjekkiske producent. Kassen indeholder forskellige typer af hagl, så der er rig mulighed for at afprøve både forskellige vægte og udformninger på hagl. De syv forskellige hagl typer leveres i en plastikbøtte med hele 350 stk. hagl. Læs mere om de forskellige hagltyper herunder.   1. Exact – 4,50 mm.   JSB Exact 4,50 kaliber er uden tvivl en bestseller og et kvalitetsmæssig hagl i topklasse. Haglet er udofrmet som et klassik diabolo hagl med en rund spids der både har en flad bane og en god ekspansion når den rammer målet. Dette gør haglet perfekt til målskydning og konkurrenceskydning. Haglet fås i kaliber 4,50, 4,51, 4,52 og 4,53 mm.    2. Exact – 4,51 mm.   JSB Exact 4,51 kaliber er uden tvivl en bestseller og et kvalitetsmæssig hagl i topklasse. Haglet er udofrmet som et klassik diabolo hagl med en rund spids der både har en flad bane og en god ekspansion når den rammer målet. Dette gør haglet perfekt til målskydning og konkurrenceskydning. Haglet fås i kaliber 4,50, 4,51, 4,52 og 4,53 mm.      3. Exact – 4,52 mm.   JSB Exact 4,52 kaliber er uden tvivl en bestseller og et kvalitetsmæssig hagl i topklasse. Haglet er udofrmet som et klassik diabolo hagl med en rund spids der både har en flad bane og en god ekspansion når den rammer målet. Dette gør haglet perfekt til målskydning og konkurrenceskydning. Haglet fås i kaliber 4,50, 4,51, 4,52 og 4,53 mm.      4. Exact RS – 4,52 mm.   JSB Exact RS i kaliber 4,52 millimeter har lånt ”RS” i navnet fra bilindustrien, hvor det betyder ”Rally Sport” på hurtige sportsbiler. Det samme gælder for RS haglet, der også er udviklet til at øge udgangshastigheden på våbnet i forhold til almindelige hagl. Det betyder eksempelvis at udgangshastigheden kan kommer helt op må et 255 m/s med et luftvåben der fra fabrikken er sat til 16 J.     5. Exact Monster – 4,52 mm.   JSB Diabolo Exact Monster så ikke bare hårdt, men rigtig hård når den rammer målet og med en vægt på hele 0,870 gram pr. hagl skal der et kraftigt luftvåben til at sende den afsted. Udover den høje vægt er haglet produceret med et mere blødt og tyndt skørt end almindelige hagl, hvilket får den til lukke mere tæt til i riffelgangen og er giver dermed et mere præcist skud. Dette er alt sammen med til at gøre JSB Diabolo Exact Monster yderst velegnet til brug på jagt o kraftige PCP-luftvåben eller til målskydning på lange afstande. Haglet leveres i en kraftig aluminiumsdåse med lod og indeholder 400 stk. hagl fra den Tjekkiske kvalitets producent JSB.      6. Exact Express – 4,52 mm.   JSB Exact Express er ligesom RS modellen udviklet til at øge farten haglet så luftvåbenet får en øget udgangshastighed. Den hurtigere hastighed opnås hovedsageligt ved at haglet i forhold til mange andre JSB hagl er gjort mere let. Det lette hagl er dog ikke blevet mindre præcist af den grund og er stadig hagl der er garant for præcision og nødagtighed. Det betyder eksempelvis at udgangshastigheden kan kommer helt op må et 250 m/s med et luftvåben der fra fabrikken er sat til 16 J.       7. Exact Heavy – 4,52 mm.   JSB Exact Heavy er ligesom Express og RS haglene lavet til at give en øget udgangshastighed på luftvåbnet, men er dog mere tungt end de to andre. På trods af sin evne til at øge hastigheden er vægten på hele 0,670 gram pr. hagl og betyder at man får at hurtigt hagl der ikke er så påviselig af eksempelvis vind og vejr. Det betyder eksempelvis at udgangshastigheden kan kommer helt op må et 215 m/s med et luftvåben der fra fabrikken er sat til 16 J.  
  I dag 129,-
  Ørnvik G570 HT
  Ørnvik G570 HT

  17 billeder

  I dag 59.000,-
  Weihrauch HW 90 Luftgevær - 4,5 mm.
  Weihrauch HW 90 Luftgevær - 4,5 mm.

  5 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Weihrauch HW 90 Luftgevær - 4,5 mm., Weihrauch HW 90 er en rigtig klassisker og uden tvivl noget af det bedste kvalitet man kan få i på markedet. HW 90 er produceret på Weihrauchs våbenfabrik i Zella-Mehlis, hvor de har udviklet og fremstillet våben af bedste kvalitet siden 1899.  Luftgeværet er bygget op omkring Weihrauchs Theobens Gas-Ram system, som betyder at den traditionelle springfjeder, er skiftet ud med en gas-cylinder. Når Geværet lades, bliver gas-cylinderen spændt via et lille stempel, som ved skud sender haglet ud af løbet. Theobens systemet har sine klar fordele ved at man ikke har samme slid, som man ofte oplever med almindelige springfjeder gevær. Derudover giver systemet også et langt mere ensartet skud. Skæftet er produceret i oliebehandlet træ, Monte Carlo og med netudsæringer, som sikre end godt greb om det ellers glatte træ. Derudover har skæftet absorberende gummibagkappe, samt en lille kindpude på venstreside. Skæftets form gør at det kan anvendes anvendes af både venstre- og højrehåndsskytter. Aftrækket er Weihrauch anerkendte ELITE-aftræk med nem justering og automatisk sikring. HW 90 er forberedt til kikkertmontage via en standard skinne på toppen af geværet. Udgangshastigheden kommer takke være Theobens gas-cylinder systemet helt op på 320 m/s med almindelige hagl. Med til geværet følger der seks udskiftelige sigtemidler og engelsk manual. Bemærk at kikkertsigtet på billederne ikke medfølger.    Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.  Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
  I dag 4.099,-
  Weihrauch HW 97KT Luftgevær - 4,5 mm.
  Weihrauch HW 97KT Luftgevær - 4,5 mm.

  4 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Weihrauch HW 97KT Luftgevær - 4,5 mm., Weihrauch 97KT med 4,5 mm. kaliber er ligesom de andre i den anerkendte 97-serie bygget på den bedste kvalitet og kendt for træfsikkerhed og et utrolig velafbalanceret skæfte der gør den oplagt til silhouettskydning. 97-KT er ligesom de andre i HW 97-serien med spændestang, der gør at den ikke skal knækkes ved ladning. I stedet løsnes og spændes en lille stang under løbet, mens haglet monteres i et lille kammer på toppen af luftgeværet. Det betyder at man undgår det traditionelle knæk på luftgeværet og dermed er der ingen svage steder hvor der kan opstå slør eller skævhed. Derudover har det også den fordel, at det faste løb ikke taber luft i samlingen og at den helt glatte riffelgang giver en bedre præcision. Systemet med spændestag og fastløb betyder at luftgeværet har en udgangshastighed på hele 290 m/s ved anvendelse af almindelige hagl.  Skæftet på Weihrauch 97KT er udformet med det støttende og komfortable ”Thumbhole” håndtag og produceret i utrolig flot oliebehandlet nøddetræ. Aftrækket er det specielle Weihrauch Rekord, som er anerkendt for sit bløde og glatte aftræk. Derudover giver Rekord aftrækket også skytten mulighed for justering og har en indbygget automatisk sikring. Luftgeværet er produceret på Weihrauch egen våbenfabrik i Tyskland og der medfølger en engelsk manual. Bemærk at HW 97KT har ikke noget fiberoptisk sigte og derfor skal der anvendes kikkertsigte (medfølger ikke).   Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 4.599,-
  Pioner 15
  Pioner 15

  12 billeder

  I dag 78.000,-
  Galion 475 Sea Line Sport
  Galion 475 Sea Line Sport

  11 billeder

  I dag 66.000,-
  Yamaha FX SVHO Cruiser
  Yamaha FX SVHO Cruiser

  17 billeder

  I dag 160.900,-
  Decoy Archery Faner - Alu- & Træpile
  Decoy Archery Faner - Alu- & Træpile

  1 billede

  I dag 49,-
  Decoy Archery Nock - Fiberpile
  Decoy Archery Nock - Fiberpile

  1 billede

  I dag 49,-
  Norlyx HL12 Våbenskab
  Norlyx HL12 Våbenskab

  1 billede

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Norlyx HL12 Våbenskab, Nor-Lyx HL12 er et våbenskab i absolut topkvalitet produceret i Sverige og har plads til hele 14 våben i separate våbenholdere. Skabet har fået den nye tynde dør, som er med til at give en del mere plads i selve skabet, der nu har en volume på hele 285 liter, så der også er plads til ammunition, bipod, skydeskiver og andet til tilbehør. På døren er der plads til tre hylder og en flytbar hylde der kan flyttes rundt efter ønske og behov. Skaber giver mulighed for fastmontering via huller på både bagsiden og under bunden, så ingen løber med det i forvejen 150 kg. tunge skab.    Derudover medfølger der to nøgler, holder til rensestok, bundmåtte og våbenholder. Nor-Lyx HL12 er ligesom de andre våbenskabe i vores sortiment produceret og certificeret efter den danske SS3492 Standart for godkendt opbevaring af våben i Danmark. Skabet har almindelige lås med nøgle med kan også leveres med elektronisk kodelås. Læs mere om leverig og lovgivning af Nor-lyx våbenskabe herunder.      Bemærk:   Våbenskabe leveres direkte fra vores leverandør til hele landet, dog kun brofaste øer.   Levering til kantsten med tilladelse til at våbenskabet må stilles uden kvittering, hvis der ingen er hjemme til at modtage det.   Den forventede leveringstid er ca. fem hverdage.   Prisen for levering er kr. 300,-    Normen SSF4392 har erstattet standarden SS3492, men reglerne herfor er identiske. Læs mere om dansk lovgivning omkring opbevaring af våben på linket herunder.   www.politi.dk  
  I dag 5.599,-
  Brig F500
  Brig F500

  13 billeder

  I dag 46.995,-
  Peltor Bulls Eye I Høreværn
  Peltor Bulls Eye I Høreværn

  1 billede

  I dag 299,-