Sådan skaber du en personlig, hyggelig indretning

// Annoncørbetalt indhold

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Dit hjem er det sted, hvor du bruger det meste af din tid, og det er derfor vigtigt, at du har et hjem, som du har lyst til at opholde dig i. Det skal være et sted, hvor du føler dig tryg og godt tilpas, og her har din indretning stor betydning. Det er nemlig de møbler, som du indretter dit hjem med, der skaber stemningen og byder velkommen, og derfor er det vigtigt, at du omgiver dig med møbler, som du kan lide. Heldigvis behøver det ikke at være dyrt. Ved at handle genbrug og blande nye og gamle ting i dit hjem, får du en nemt en billig, personlig indretning. 

Skab hygge fra starten

Det første du ser, når du ser et hus, er facaden og de omgivende arealer. Det kan være en indkørsel, en have eller en terrasse. Når du ser dit eget hus udefra, er det vigtigt, at du allerede her får en følelse af hjem og tryghed. Her kan planter være en god løsning. Du kan plante blomster i krukker, som udelukkende er til pynt, eller du kan lave en køkkenhave eller plante frugtbuske og træer. Beplantning skaber både intimitet og hygge, og samtidig ser det indbydende ud, når du får gæster forbi.

Derudover kan det være en god ide at installere nogle gode udendørslamper i dit uderum. At have dine udeområder oplyste er både dejligt om sommeren, når de lange lune aftener melder sig, og om vinteren, når det bliver mørkt allerede sidst på eftermiddagen. 

Bland dyre mærkevarer med fine genbrugsfund 

Hvis du ønsker at skabe en personlig indretning, fungerer det godt at blande nyindkøbte ting med håndplukkede genbrugsfund. Måske har du en drøm om et særlig mærkevare-produkt, som du godt kunne tænke dig i din indretning. Ved at udvælge nogle få dyre produkter og blande dem med nogle genbrugsfund, skaber du både en fornemmelse af eksklusivitet og historie i dit hjem. 

Et godt bud på et mærkevareprodukt, der går godt sammen med genbrugsfund, er en PH lampe. En PH lampe i hjemmet udviser en kvalitets- og stilistisk bevidsthed. Et rum udelukkende indrettet med nye mærkevareprodukter, kan dog godt komme til at virke en smule koldt. Derfor kan man med fordel hænge lampen over et gammelt plankebord, ved siden af en teaktræsskænk eller en 70'er sofa med tern - alt sammen ting du har fundet på genbrug. Genbrugsmøbler tilføjer automatisk historie, intimitet og hygge til et rum. Blandet med nye, fine produkter får du dermed skabt en indretning, der er kvalitetsbevidst, samtidig med at den er imødekommende og hyggelig. 

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.