Giv din bolig og indeklimaet et allround-tjek

// Annoncørbetalt indhold

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Vores hjem er vores trygge base. Det sted, hvor vi slapper af og genoplader vores batterier, og hvor vi føler os sikre og godt tilpas – og den følelse skulle vi gerne blive ved at have. Du kan selv være med til at fastholde følelsen af tryghed og sikkerhed i din bolig ved at være på forkant med tilstanden af dit hjem og ved at gøre nogle små forskelle i hverdagen. Læs videre her og bliv inspireret.
Et godt indeklima
Begrebet godt indeklima dækker over mange forskellige faktorer, der alle er med til at påvirke dels tilstanden af din bolig og dels oplevelsen af at befinde sig i dit hjem.
De mest udbredte faktorer er:
·      Luftfugtigheden i din bolig.
·      Forekomsten af tobaksrøg.
·      Evt. kæledyr i hjemmet.
·      Temperaturen i boligen.
·      Kemikalier fra boligens elektronik og møbler.
·      Mængden af støv.
Ved at være opmærksom på den påvirkning, som disse faktorer har på din bolig, kan du være med til at forebygge skader i hjemmet, samtidig med at du kan være med til at skabe et indeklima, som er både behageligt og sundt at opholde sig i.
Læs denne guide til bedre indeklima og bliv inspireret til, hvordan du kan forbedre dit indeklima. Du kan også læse om flere faktorer, som spiller en rolle for din boligs indeklima.
Forebyg indbrud
Det er vigtigt, at man føler sig tryg og urørlig i sin hjemmebase. Ligesom at det er vigtigt, at man føler tryghed ved at forlade sit hjem, fordi man ved, at det står urørt ved ens hjemkomst. Der er flere tiltag, som du kan iværksætte for at sikre din bolig. Dog er vigtigt at understrege, at selvom du gør en masse i forhold til forebyggelse af indbrud, så er intet desværre sikkert i denne verden.
Du kan henvende dig til dine naboer og beboere på din vej og motivere dem til, at I sammen indfører Nabohjælp i området. På den måde kan du bedre sikre dig mod indbrud, mens du er væk fra dit hjem, samtidig med at du selv gør en forskel for dine naboer ved gensidigt at holde øje med deres hjem.
En anden måde bedre at sikre sig mod ubudne gæster er ved at opsætte indbrudsalarmer. Sådanne alarmer vil virke afskrækkende på indbrudstyve både om natten, og når du er bortrejst.
Isæt energivenlige vinduer og døre i din bolig
Oplevelsen af at være hjemme i trygge rammer indebærer også, at hjemmet føles lunt og godt. Har du gamle vinduer eller døre i boligen, kan du opleve, at de ikke slutter helt tæt, så kold vind og træk er en del af din dagligdag. Dette problem kan løses ved at skifte de gamle vinduer og døre ud med nye og energivenlige i stedet. Du kan ved denne lejlighed overveje at købe indbrudssikrede vinduer med lås og sikkerhedshasper samt indbrudssikrede hoveddør og terrassedør. En sidegevinst ved investeringen i nye vinduer og døre er, at du inden for relativt kort tid vil begynde at kunne se en besparelse på din varmeregning.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.