Få den bedste søvn med en kontinentalseng

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En seng er en vigtig del af hverdagen, da det er her, du tilbringer mange af døgnets timer. Derfor er det naturligvis også vigtigt at finde den rigtige seng, som passer til dine behov og ønsker. Med en kontinentalseng er du godt dækket ind – du får både en god støtte, aflastning og komfort.


Hos Delfin Sengecenter er vi leveringsdygtige i en bred vifte af kontinentalsenge, som garanterer en behagelig søvn. Du finder blandt andet kontinentalsenge med gavl til det moderne hjem, ligesom du finder en lang række størrelser – lige fra 140x200 til 210x210. På den måde kan du være sikker på, at du finder den seng, der matcher dine behov og ønsker. Kontinentalsengens mange fordele

Når det angår kontinentalsenge, er der en lang række fordele, der er værd at nævne. Den består nemlig typisk af tre madraslag med en boxmadras, en springmadras og en topmadras. Både springmadrassen og topmadrassen kan vælges i persontilpassede materialer, så du kan finde lige præcis den fasthed og skumtype, du allerbedst kan lide.


Du kan desuden vælge sengen i en bred vifte af størrelser. Hos Delfin Sengecenter kan du blandt andet vælge en seng på 180x200 cm. Med en kontinentalseng på 180x200 får du en dobbeltseng med god plads, som garanterer en behagelig søvn hele natten. Vi har naturligvis også 140x200 til mindre soveværelser, ligesom vi har store senge på 210x210 cm. 


Pryd soveværelset med en kontinentalseng

Kontinentalsengens tidløse design er endnu en fordel. Den pryder ethvert soveværelse og tilfører et moderne og elegant udtryk. Du kan vælge kontinentalsengen med eller uden gavl, ligesom du kan vælge mellem en bred vifte af farver – lige fra grå og beige til sort og mørkegrøn. 


Dermed får du både et flot indretningsmøbel, ligesom du får en seng med den bedste komfort. Tilpas din kontinentalseng lige præcis som du vil – både hvad angår design og praktiske funktioner – og få den bedste søvn hver nat. 


Delfin Sengecenter hjælper dig med at vælge den rette seng

Hos Delfin Sengecenter er vi specialister i holdbare, kvalitetsrige og æstetiske senge, der garanterer en god nattesøvn. Vi mener nemlig, at det er vigtigt at investere i en seng, som passer perfekt til de individuelle behov. 


Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige seng til dine behov. Besøg en af vores butikker på Sjælland, eller kontakt os på telefon eller mail – så hjælper vi dig med at finde den bedste seng til dine behov og ønsker. 

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.