En lækker snack i løbet af dagen

// Annoncørbetalt indhold

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 
Kender du til det med, at man kan køre lidt død i løbet af en arbejdsdag? Nogle gange er løsningen faktisk bare, at man skal have lidt at spise. Der behøver ikke at være tale om et større måltid – tit er det nok med en gulerod eller et stykke frugt, for at problemet er løst, og man er klar til at arbejde videre. Det kan være rent reflektorisk, at man gerne vil spise med bestemte intervaller, men det kan også være den lille sult, der bare banker på. Her vælger mange at tage et stykke frugt, men ville det ikke være meget lettere, hvis det altid lå fremme på arbejdspladsen?

Dine medarbejdere tænker garanteret det samme, og derfor kan det da også være, I skal overveje at indføre en frugtordning, så der altid er frugt til jeres medarbejdere. Her kan I læse mere om firmafrugt og frugtordninger. Levering af frugt til erhverv og virksomheder. Bestil firmafrugt online – så kan I snart se, hvordan I har lækre muligheder for snacks i løbet af dagen. Det kan være, I har en fast indlagt pause, hvor det giver mening at spise det – og ellers er det måske noget, medarbejderne bare selv henter i løbet af dagen

Hvilken ordning skal man vælge?

Måske I har været i gang med at brainstorme, hvad det egentlig er, I godt kunne tænke jer. Der er garanteret forskellige ønsker blandt medarbejderne – for de fleste har ikke samme frugt som favoritten. Der er også forskel på, hvor meget frugterne mætter, så I kan med fordel få lavet en kasse med variation af frugt og druer, så der er lidt for alle, uanset om det er sult eller bare den søde tand, der melder sig. Se alle mulighederne på Frugtkurven – din firmafrugt i FrugtKurve og FrugtKasser. Frugt til virksomheder leveret til døren.

Hvis I tænker, I godt kunne bruge noget ud over frugten, kan I også finde andre former for snacks. Det kunne for eksempel være plantebaserede kakaotrøfler, der er lavet på dadler. Det er en lækker snack, de fleste godt kan lide, og den kan være skøn at kunne tage et par stykker af i løbet af dagen. Tanken med frugt- og snackordninger er ikke, at de skal erstatte måltider blandt medarbejderne, men i stedet at de kan fungere som et supplement. På den måde er der noget at se frem til i løbet af dagen, og man behøver ikke pakke en trist banan hjemmefra.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.