En gulvafslibning fremhæver dine klassikere

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Her i norden går vi meget op i indretningen af vores hjem. En forklaring kan være at vi tilbringer meget af året indendørs og ofte inviterer gæster hjem til os selv frem for at mødes ude på en restaurant eller lignende, som det er mere brugt sydpå. Derfor betyder det noget, hvordan vores hjem tager sig ud. Det er en form for repræsentation af os selv og fortæller ofte noget om, hvem vi er – hvad vi kan lide, hvem vi identificerer os med.

Nordisk enkelhed
Man taler om et særegent nordisk look. Det er enkelt og måske lidt spartansk set med udenlandske øjne. Man kan også kalde det stilrent og det er blevet meget populært rundt om i verden. De danske møbelklassikere designet af Wegner, Børge Mogensen mv. passer lige ind i denne stil og kan måske også siges at være en del af ophavet til den stramhed og enkelhed, der ofte præger det danske møbeldesign. Møbelklassikerne er ofte lavet af lyse træsorter såsom eg og bøg.

Smukke trægulve 
Til denne enkle og stilrene indretningsstil er der ikke noget flottere end et smukt trægulv. Der findes mange forskellige trægulve. De kan være af eg, fyrretræ, bøg, ask og naturligvis er der også de mørke trægulve af eksotiske træarter. Her i norden benytter vi oftest de lyse træsorter. Det er dem, der findes på den nordlige halvkugle og historisk set har været tilgængelige. I mange boliger i norden finder man et sildebensparketgulv i eg, et stavparket i bøg eller et gulv af fyrretræsplanker. Fyrretræet er klart det mest udbredte, da det er det billigste træ.

Gulvafslibning er redningen
Trægulve er klassiske og giver et rum varme. Det gælder uanset træsort. Medmindre man altså giver træet en så kraftig hvidpigmentering, at det bliver næsten helt hvidt. Så er der ingen naturlig varme tilbage. Det er smag og behag hvad man ønsker i sin bolig, og hvor lyst man ønsker sit gulv. Men fælles for alle de lyse træsorter er, at de med tiden bliver mørkere og ofte lidt grålige at se på. Det skal du dog ikke fortvivle over, for det kan der let gøres noget ved. Gulvet kan nemlig få en gulvafslibning og blive lige så flot som nyt.

Kan dit gulv afslibes?
Har du flotte designklassikere i dit hjem fortjener de et smukt gulv. Hvis du er i tvivl om, om dit gulv kan tåle en gulvafslibning, så tag kontakt til en gulvsliber. Som regel kan alle trægulve slibes uanset, om de er lavet af massivt træ eller lamel. Det betyder heller ikke noget om det er parket eller planker, så længe det drejer sig om en afslibning og ikke en afhøvling.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.