Det er sundt og sjovt at være social

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Man hører det hele tiden; det er sundt at være social. Børn skal lære at lege med hinanden, og voksne kan snakke til langt ud på nattetimerne. Og i den moderne verden er det super nemt at være social! Der er påskefrokoster, mødregrupper, bogklubber, legeaftaler og milliarder af andre ting. Ja, den moderne verden har været god til, at skabe aktiviteter til alle aldre, netop fordi det både er sundt og sjovt at komme hinanden ved. Vi er, og har altid været, sociale dyr, stærkt drevet af interaktioner med andre.

Dejligt at samles om noget

Socialitet sker dog ikke af sig selv. Sociale arrangementer er noget der skal planlægges og føres ud i livet. Det kan være småting som at skrive til en ven om I to skal snuppe en kop kaffe, til en stor fest organiseret af mange mennesker i festudvalget på gymnasiet. En rigtig god aktivitet der aldrig bliver gammel at samles om er brætspil. Det er altid hyggeligt, at mødes om et bord og forsøge at vinde over sine medspillere. Derudover kan man altid finde et spil der passer til humøret og niveauet, og så kan man sætte sig med en god kande te og prøve at komme først i mål.

Billig løsning

Mange sociale aktiviteter er desuden hårde for pengepungen, men her er det at man kan bruge sin kreativitet. Du kan for eksempel lave dine egne lege eller spil, eller orkestrere en skattejagt rundt i byen. Det kan man sagtens få nogle timer, eller en hel dag, til at gå med, og så er det noget man kan bruge igen og igen. Det er også noget man sagtens kan få inspiration til overalt, bare en hurtig googlesøgning og så har du en idé til dit næste sociale arrangement.

Alenetid skal der også være plads til

Selvom det er godt at være social, skal man dog huske på, at det ikke er alle mennesker der lader op ved at ses med andre. En stor del af befolkningen har brug for pauser, og det er ikke noget at skamme sig over. Så selvom hele verden er indrettet efter, at man kan være sammen med andre, så er det vigtigt at være i stand til at sige fra og lave noget man selv har lyst til. Det er også meget sjovere at være sammen med andre, når man er opladt og klart til det, end hvis alt man kan tænke på er, at komme tilbage til sin seng.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.