De bedste investeringer inden hussalg

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
For boligejere findes der næppe mange ting, som er bedre at investere i en selve hjemmet selv. De rette investeringer i hjemmet kan således ikke bare spare dig for en unødvendig høj udgift på blandt andet varmeregningen, det kan samtidig også sikre dig et pænt overskud når huset engang skal sælges videre. 

Dyrt at føre det for billigt

Mange husejere ved første huskøb begår den fejl, at de af frygt for den samlede regning går på kompromis med investeringer i huset. De frygter således gældsætningen så meget, at de glemmer at tænke på huset som en langsigtet investering. Kompromiser kan blandt andet medføre, at mange fravælger de dyreste men samtidige mest klimavenlige vinduer og isoleringer. På sigt vil ekstraudgiften til varmen dog udligne beløbet man i første omgang sparede, og der er derfor mange gode årsager til at tænke langsigtet når du køber og bygger bolig. Selvom du ikke har pengene, kan du med fordel optage et ekstra lån, da det bestemt er en investering der kan betale sig i længden. På Letfinans.dk kan du således få dig et overblik over, hvilke typer af lån som giver bedst mening for dig, når du skal låne penge.

Køkken-alrum

En anden god investering i huset er et moderne køkken-alrum. Et stort, lyst og åbent køkken hvor der er plads til at familien kan skeje sig ud. Foruden at komme dig og din familie til gavn, kan er netop et køkken-alrum blandt de ting som kan øge prisen på din bolig markant, når du engang overvejer at sælge. Et køkken-alrum behøver ikke nødvendigvis at bygges af de mest eksklusive og dyre materialer. Det vigtige er dog, at køkken-alrummet har nogle funktionelle og praktiske køkkenelementer, at der er en pæn bordplade med masser af plads til at folde sig ud i køkkenet, samt at køkkenet er lyst og praktisk indrettet, så det indbyder til social samvær og hygge.

Køb en nyere varmepumpe

Klima og miljømærker betyder meget i dag for prissætningen af vores bolig. En grøn bolig er således langt mere attraktiv end de ældre boliger, som typisk er dårligere isoleret eller som bare skal bruge meget energi og CO2 på at opvarme boligen. En nyere og mere energirigtig varmepumpe kan altså være en smart investering i både det korte løb på varmeregningen, men også i særdeleshed i det lang løb. Og så gør du samtidig klimaet en stor tjeneste, hvilket heller ikke er værst.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.