3 ting du kan give dig til hvis du vil være mere bæredygtighed

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Der er rigtigt mange ting man kan give sig til, hvis man gerne vil tage kampen op mod et bedre miljø. Først og fremmest, kan man som ene og alene ikke redde hele verden. Men, man kan gøre små ting, som også er med til at hjælpe til. Én af de ting, handler eksempelvis om hvordan man genbruger. Lige fra tøj til madeemballage og meget andet. Det er altså små skridt, som med tiden også bliver til meget. Læs med her.  
 
Sælg ud af dine gamle ting 
De fleste mennesker har en hel del ting liggende, som de nok aldrig kommer til at bruge igen. Det er lige fra tøj til sko til elektronik og meget andet. Og rigtigt mange gange ryger det måske bare i skraldespanden. Men de gamle ting og sager kan altså både have en værdi økonomisk, og måske glæde andre mennesker. Derudover, kan det også give god mening at give gamle ting og sager til genbrug, herunder tøj. Ved at gøre disse ting, er man altså med i kampen for bæredygtighed.  
 
Tag til København og opleve de fedeste vintagebutikker 
Genbrug er blevet ganske populært, også når det gælder tøj. For man kan altså finde unikt og fedt vintage tøj i mange butikker. Ét af de steder, som er rigtigt gode på det område, er selvfølgelig hele Danmarks hovedstad, København. Her findes der en del spændende butikker med genbrug, som man kan gå på opdagelse i. Tag eventuelt et weekendophold i storbyen, og besøg en af de fede butikker.  
 
Hvis hele Københavner-oplevelsen skal være endnu mere mindeværdigt, så kan I vælge at bo på Charlottehaven. Sov dejligt og spis frokost på Østerbro hos Charlottehaven. Hotellet tilbyder superb beliggenhed i forhold til mange attraktioner, og så er der mange skønne faciliteter på hotellet. Rejser man som forretningsrejsende, er det også værd at nævne, at der er kursuslokaler på Charlottehaven. 
 
Bliv informeret og sprede budskabet 
Man kan altid lære mere om, hvordan man kan passe bedre på miljøet. På nettet kan man finde masser af gode og relevante tips, som altså kan gøre en forskel. I dagligdagen, kan du jo overveje hvor meget emballage man egentlig bare smider ud. Sennepsglas, plastikbøtter og meget andet. Men disse bøtter og glas kan eksempelvis gemmes og genbruges til noget andet. Det handler om at ændre vaner, med små skridt.  
 
Det er også en god idé at tænke over, hvad det er for noget tøj man køber, når man køber nyt. Er materialet bæredygtigt? Kig eventuelt også efter om det faktisk er lavet af genbrugsstoffer, hvis du køber helt nyt tøj. Der findes desuden mange andre ’nye’ varer af forskellige materialer, som er lavet af genbrugsmateriale. 
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.