Galleri annoncer
Kay Bojesen Sangfuglen Pop Sang Fugl

Kay Bojesen Sangfuglen Pop Sang Fugl

250 kr.

Sælger her en udgået Kay Bojesen Sangfugl Pop Den har lidt brugsspor. Se billederne. Forsendelse: DAO 1Kg/39Kr. GLS Pakke 1Kg/44Kr. Bring 1Kg/41Kr. PostNord Pakke 2Kg/55kr. ALT kører efter først til mølle princip. Ingen aftaler er bindende før der er betalt. Bud inklusiv porto ignoreres automatisk, portoen er oplyst. Vil i forhandle om portoen, kontakter i postvæsenet. Modtager Mobile Pay, Bankoverførsel eller kontanter. Afhentning foregår helst aften eller efter aftale. Se også mine andre spændende annoncer der oprettes næsten dagligt.

Arden·25. mar.·

Få beskedNår der er nye resultater i Samlerobjekter

Lup med søgeord i
Kaj Bojesen Lovebirds

Kaj Bojesen Lovebirds

350 kr.

Nypris 749,95. Modtaget som gave. God ide til Valentinsdag Beskrivelse fra producent: Kay Bojesens univers af trædyr har fået et par nye familiemedlemmer - det sødeste sæt turtelduer der gerne står næb mod næb. Turtelduer spreder glæde og kærlighed hvor end de står - på skrivebordet, i vindueskarmen eller på reolen. De søde forelskede fugle er en oplagt gaveidé til brudeparret og til alle der holder af tidløst dansk design. Fuglene er fremstillet i sortmalet bøg.

Nørresundby·10. feb.

Kay Bojesen æsker UDEN figurer

Kay Bojesen æsker UDEN figurer

40 kr.

Kay Bojesen æsker UDEN figurer. Sælger forskellige æsker til Kay Bojesen træ figurer. NB: De er alle uden figurer!!! Æskerne er ikke tomme, men indeholder papirstrimler og de originale Kay Bojesen stofposer. Praktisk at have æsker og stofposer ved opbevaring og evt. under flytning samt hvis man vil give sine figurer som gave? Pris pr. æske kr. 40,- eller tre for kr. 100,- Spurve æsken og mellem abe, som henholdsvis indeholder otte stofposer og en stor til aben koster dog 150,- Sender gerne, og GLS fragt er + kr, 42,- OBS: Annoncen henvender sig kun til folk, som ønsker æsker og stofposer deres figurer, så venligst ingen henvendelse, hvis man ikke vil købe eller ikke forstå værdien af at have æsker til Kay Bojesen…

Ryslinge·20. sep. 2023·

Ny Kay Bojesen Bloddonor Sangfuglen LIV

Ny Kay Bojesen Bloddonor Sangfuglen LIV

6.900 kr.

Sangfuglen LIV - Kay Bojesen sangfugl sælgers. Kay Bojesens familie har valgt at specialproducer Sangfuglen LIV til ære for de danske bloddonorer, og fuglen kan normalt ikke købes. Liv er i bloddonorernes røde farve, og har en flot stregdråbe på brystet samt en bloddonordråbe under halen. Sangfugle er lavet i massivt bøgetræ og derefter malet i hånden. Virkelig en utrolig flot og forholdsvis sjælden Kay Bojesen figur, og der medfølger original æske og postkort. Fuglen er helt ny og har aldrig stået fremme. Den er fejlfri og kun taget ud af kassen for at blive fotograferet. NB: Netop nedsat til kr. 6.900,- nok billigste til salg pt. Sender gerne. Prisen er + evt. GLS forsendelse kr. 52,- Ønskes ikke afhentning eller forsendelse, så kan den leveres efter nærmere aftale og betaling af depositum. NB: Billederne på annoncen er mine egne og jeg ejer ophavsretten til dem. Derfor må de heller ikke bruges uden min tilladelse jf. Ophavsretsloven, og bruges de alligevel vil det medføre politianmeldelse.

Ryslinge·4. dec. 2022·