Guldskeen - Guldopskrifter fra Guldkroen - Indbundet

Guldskeen - Guldopskrifter fra Guldkroen - Indbundet

239,95 kr.

Guldskeen Ingen forstår sig bedre på det danske køkken end kokken Umut Sakarya, og i sin første kogebog deler han ud af sine gyldne opskrifter tilsat tips, tricks og masser af umutske kundskaber. Lær, hvordan du laver den sprødeste svær og en brun sovs, som ikke skiller. Om hvad du kan droppe at lave fra bunden, og hvilke udskæringer og teknikker du bør give noget ekstra kærlighed for at perfektionere 50 af de bedste danske, klassiske retter. Om forfatterne Tyrkiske Umut Sakarya forelskede sig i det danske køkken, da han som ung kokkeelev fik til opgave at lave farseret porre. I 2015 blev han hele Danmarks darling, da han vandt Masterchef, og siden er han gennem tv og sociale medier blevet kendt for sine sprøde svær og kække bemærkninger. Til daglig driver Umut Sakarya de to populære spisesteder Guldkroen og Guldgrillen sammen med sin makker Frank Svärd. De laver mad, som din mormor ville have ønsket, hun kunne lave den.

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Børn i køkkenet - Indbundet

    Børn i køkkenet - Indbundet

    134,95 kr.

    Børn i køkkenet Lækker kogebog med trin for trin-guides til forskellige vegetaropskrifter børn selv kan lave. Bogen viser tilberedningen med letforståelige fotografier og letlæst tekst og advarer på behørig vis om farlige situationer, som skarpe knive og kogende vand. Andre, som ikke er trænede i et køkken men gerne vil lære at lave mad og begå sig blandt potter og pander, kan få glæde af den simple og detaljerede fremgangsmåde.

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Vegetar - 140 grønne hverdagsopskrifter - Indbundet

      Vegetar - 140 grønne hverdagsopskrifter - Indbundet

      209,95 kr.

      Vegetar Vi danskere er kødelskere med stort K, men både krop, sjæl og miljø har brug for kødløse dage, så derfor er det kokken, madskribenten og grøntsagseksperten Ditte Ingemanns mission at gøre os danskere til grøntelskere med stort G. I hendes nye personlige kogebog "Vegetar" finder du alt fra morgenmad og snacks til mættende hovedretter, salater og søde sager. Fælles for de over 140 retter er, at de er sunde og velsmagende, og så repræsenterer de det nye grønne moderne danske køkken anno 2016. Anvend bogen til at lægge kødet helt på hylden. Eller, hvis du allerede er vegetar, til ny inspiration. Det kan også være, du bare har brug for gode ideer til kødfrie dage – du behøver ikke at være fuldtidsvegetar for at få glæde af bogen. Den afspejler Dittes eget liv, hendes køkken og den mad, hun spiser i hverdagen – hun lever ikke 100 procent vegetarisk, men kødet er det sekundære i hendes kost og grøntsagerne det primære.

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret