Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
Langtidsudlejning
Langtidsudlejning

1 billede

I dag Udlejes
NY
udlejning imellem private, nemt, sikke
udlejning imellem private, nemt, sikke

3 billeder

d. 13.02 1.500,-
Udlejes
Udlej DIN cam ud...
Udlej DIN cam ud...

4 billeder

business_basic, image_search_result
Udlej DIN cam ud..., Bliv udlejer… Bliv udlejer og tjen penge på din campingvogn. Udlejning Din campingvogn står hjemme hos dig selv. Herfra udleverer du den og modtager den efter end lejeforløb. Som udlejer kan du til en hver tid selv bruge din campingvogn, når den ikke er udlejet. Vi udarbejder en lejekontrakt som indeholder alle relevante krav til lejer, oplysninger og betingelser som skal overholdes af lejer. privat-campingudlejning.dk står for det praktiske med udarbejdelse af kontrakten Det praktiske privat-campingudlejning.dk står for alt det praktiske arbejde. Annoncering i relevante medier, kontakt til lejer i hele forløbet, såsom udarbejdelse af lejekontrakt, inddrivelse af depositum og lejebeløbet mv. Vi betjener vores lejere ud fra hjemmesiden, privat-campingudlejning.dk hvor alle relevante oplysninger fremgå og alle vognen er præsenteret. Udlejer accepterer, at ikke registrere flere samtidige profiler. Konceptet 2019 Der er tre valgmuligheder for udlejning; 1. ”Home” Din Campingvogn står hjemme hos dig selv og du udleverer- og modtager campingvognen til lejeren eller levere den til den ønsket destination mod betaling (som er fastlagt). 2. ”Fuld Service” Her afleverer du campingvognen til os og vi klarer alt for dig fra vores adresse i Rolfsted Fyn nær Odense. 3. ”Fastligger” Du har på en campingplads en fastliggerplads hvor du udlejer din campingvogn fra. 4. ”Langtidsleje” Kan være tilkøb hvor campingvognen udlejes fra Efterårsferien og til Påske. Derfor vil denne altid være koblet op på ”Home” eller ”Fuldservice”. Prisen vil være på månedsbetaling. Hjemmeside Du kan læse mere om at blive udlejer på vores hjemmeside eller kontakt os på mail eller telefon +45 70 23 43 44 (modtager ikke sms på dette nummer)
d. 13.02 Udlejes
Lej en vogn Sverige
Lej en vogn Sverige

9 billeder

d. 13.02 2.800,-
Udlejes
Fastligger Hasmark
Fastligger Hasmark

19 billeder

business_basic, image_search_result
Fastligger Hasmark, Fastligger campingvogn på Hasmark Strand Camping ved Otterup på Fyn UDLEJSE UD I 2019 - BOOK NU!! Du får ikke en mere autentisk campingoplevelse end en uge i en fastliggervogn I lejer en vogn, hvor ejerne ikke bare bruger camping som en ferieform, men har det som en livsstil. Som fastliggerne har vi valgt vores sæsonpladser med omhu, inden alle andre har booket løs. Mange års erfaring har lært os, hvad der skaber en god standplads, så når du lejer en fastliggervogn, så kan du samtidig forvente en af Hasmark Strand Campings bedst beliggende pladser. Denne vogn er placeret på en Bronzeplads, nær havet og de øvrige aktiviteter på pladsen Vores fastliggervogne ligger vogn står på plads nr. 25, den lejes fra lørdag til lørdag. Dethleffs Bolero 683 årgang 2000 Utrolig stor velholdt campingvogn med 6 sovepladser, fordelt med to enkelte senge en enkelt seng og rundsidegruppe der kan omdannes til en dobbeltseng med plads til tre. Et stor vel udstyret fortelt med fastgulv. ______________________________________________________________ Udlejningsprisen er for en uge kr. 3500,00 i højsæsonen, de øvrige uger 450,- pr døgn en weekend kr. 1500,00 Ud over lejeprisen betales der normale takster til campingpladsen, som hvis egen vogn var medbragt. 90,- pr. voksen i døgnet 65,- pr. barn (0-11 år) i døgnet 20,- pr. hund i døgnet 25,- i strømtilslutning pr. døgn (strøm afregnes med kr. 3,75,- pr. kWh) 20 – 200,- i pladsgebyr i døgnet – afhængigt af pladskategori
d. 13.02 3.500,-
Udlejes
Udlejning af campingvogne Danmark
Udlejning af campingvogne Danmark

3 billeder

business_basic, image_search_result
Udlejning af campingvogne Danmark, Vi udlejer ejernes campingvogne, når de ikke selv bruger dem - udlejning imellem private, nemt, sikkert og ligetil Udlejning af campingvogne over hele Danmark og Sverige Vi tilbyder kørende campingvogne fordelt over hele Danmark samt en enkelt i Sverige. Vi har fastligger campingvogn i Hasmark på Fyn, og der kommer flere til. Vi har campingvogne af ældre og nyere dato – alle er dog meget velholdte og har alt, hvad der behøves til en campingferie. Du skal kun have dine private ting med såsom dyner, håndklæder og viskestykker. Alle campingvogne er privatejet dvs. det er udlejers egen vogn de udlejer. Vi har vogne med lidt udstyr og vogne med meget udstyr såsom mover, aircon, med køjer, dobbeltsenge, enkeltsenge m.m. Alle vognen er med toilet, vand, gasvarmeovn og køleskab. I øvrigt er alle vogne iflg. loven synede, gastestede og forsikrede. SE VORES HJEMMESIDE Prisliste under fotos… Lejebetingelser: Leje i mellem– og højsæson er kun i hele uger fra lørdag kl. 14.00 til lørdag kl. 11.00. Weekendudlejning er fra fredag kl. 16:00 til søndag kl. 16:00 Dog ikke i højsæsonen. Der er mulighed for tilkøb af ekstra dage, dog ikke i højsæsonen. Lejepris på campingvognene er inkl. fortelt, markise eller rejsefortelt. Depositum: kr. 1.500,- Depositum skal betales ved bestilling. Depositum returneres senest 8 dage efter vognen er afleveret i uskadt stand. Lejen skal betales senest 30 dage før lejemålets start. Rygning er forbudt i campingvogn og fortelt. Husdyr efter aftale.
d. 13.02 1.500,-
Udlejes
Udlejning af campingvogne Jylland
Udlejning af campingvogne Jylland

9 billeder

business_basic, image_search_result
Udlejning af campingvogne Jylland, Vi udlejer ejernes campingvogne, når de ikke selv bruger dem - udlejning imellem private, nemt, sikkert og ligetil Udlejning af campingvogne Jylland og over hele Danmark Vi tilbyder kørende campingvogne fordelt over hele Danmark samt en enkelt i Sverige. Vi har fastligger campingvogn i Hasmark på Fyn, og der kommer flere til. Vi har campingvogne af ældre og nyere dato – alle er dog meget velholdte og har alt, hvad der behøves til en campingferie. Du skal kun have dine private ting med såsom dyner, håndklæder og viskestykker. Alle campingvogne er privatejet dvs. det er udlejers egen vogn de udlejer. Vi har vogne med lidt udstyr og vogne med meget udstyr såsom mover, aircon, med køjer, dobbeltsenge, enkeltsenge m.m. Alle vognen er med toilet, vand, gasvarmeovn og køleskab. I øvrigt er alle vogne iflg. loven synede, gastestede og forsikrede. SE VORES HJEMMESIDE Prisliste under fotos… Lejebetingelser: Leje i mellem– og højsæson er kun i hele uger fra lørdag kl. 14.00 til lørdag kl. 11.00. Weekendudlejning er fra fredag kl. 16:00 til søndag kl. 16:00 Dog ikke i højsæsonen. Der er mulighed for tilkøb af ekstra dage, dog ikke i højsæsonen. Lejepris på campingvognene er inkl. fortelt, markise eller rejsefortelt. Depositum: kr. 1.500,- Depositum skal betales ved bestilling. Depositum returneres senest 8 dage efter vognen er afleveret i uskadt stand. Lejen skal betales senest 30 dage før lejemålets start. Rygning er forbudt i campingvogn og fortelt. Husdyr efter aftale.
d. 13.02 Udlejes
Udlejning af campingvogne Fyn
Udlejning af campingvogne Fyn

15 billeder

business_basic, image_search_result
Udlejning af campingvogne Fyn, Vi udlejer ejernes campingvogne, når de ikke selv bruger dem - udlejning imellem private, nemt, sikkert og ligetil... Udlejning af campingvogne Fyn og over hele Danmark Vi tilbyder kørende campingvogne fordelt over hele Danmark samt en enkelt i Sverige. Vi har fastligger campingvogn i Hasmark på Fyn, og der kommer flere til. Vi har campingvogne af ældre og nyere dato – alle er dog meget velholdte og har alt, hvad der behøves til en campingferie. Du skal kun have dine private ting med såsom dyner, håndklæder og viskestykker. Alle campingvogne er privatejet dvs. det er udlejers egen vogn de udlejer. Vi har vogne med lidt udstyr og vogne med meget udstyr såsom mover, aircon, med køjer, dobbeltsenge, enkeltsenge m.m. Alle vognen er med toilet, vand, gasvarmeovn og køleskab. I øvrigt er alle vogne iflg. loven synede, gastestede og forsikrede. SE VORES HJEMMESIDE Prisliste under fotos… Lejebetingelser: Leje i mellem– og højsæson er kun i hele uger fra lørdag kl. 14.00 til lørdag kl. 11.00. Weekendudlejning er fra fredag kl. 16:00 til søndag kl. 16:00 Dog ikke i højsæsonen. Der er mulighed for tilkøb af ekstra dage, dog ikke i højsæsonen. Lejepris på campingvognene er inkl. fortelt, markise eller rejsefortelt. Depositum: kr. 1.500,- Depositum skal betales ved bestilling. Depositum returneres senest 8 dage efter vognen er afleveret i uskadt stand. Lejen skal betales senest 30 dage før lejemålets start. Rygning er forbudt i campingvogn og fortelt. Husdyr efter aftale.
d. 13.02 1.500,-
Udlejes
Udlejning af campingvogne Sjælland
Udlejning af campingvogne Sjælland

8 billeder

business_basic, image_search_result
Udlejning af campingvogne Sjælland, Vi udlejer ejernes campingvogne, når de ikke selv bruger dem - udlejning imellem private, nemt, sikkert og ligetil Udlejning af campingvogne Sjælland og over hele Danmark Vi tilbyder kørende campingvogne fordelt over hele Danmark samt en enkelt i Sverige. Vi har fastligger campingvogn i Hasmark på Fyn, og der kommer flere til. Vi har campingvogne af ældre og nyere dato – alle er dog meget velholdte og har alt, hvad der behøves til en campingferie. Du skal kun have dine private ting med såsom dyner, håndklæder og viskestykker. Alle campingvogne er privatejet dvs. det er udlejers egen vogn de udlejer. Vi har vogne med lidt udstyr og vogne med meget udstyr såsom mover, aircon, med køjer, dobbeltsenge, enkeltsenge m.m. Alle vognen er med toilet, vand, gasvarmeovn og køleskab. I øvrigt er alle vogne iflg. loven synede, gastestede og forsikrede. SE VORES HJEMMESIDE Prisliste under fotos… Lejebetingelser: Leje i mellem– og højsæson er kun i hele uger fra lørdag kl. 14.00 til lørdag kl. 11.00. Weekendudlejning er fra fredag kl. 16:00 til søndag kl. 16:00 Dog ikke i højsæsonen. Der er mulighed for tilkøb af ekstra dage, dog ikke i højsæsonen. Lejepris på campingvognene er inkl. fortelt, markise eller rejsefortelt. Depositum: kr. 1.500,- Depositum skal betales ved bestilling. Depositum returneres senest 8 dage efter vognen er afleveret i uskadt stand. Lejen skal betales senest 30 dage før lejemålets start. Rygning er forbudt i campingvogn og fortelt. Husdyr efter aftale.
d. 13.02 Udlejes
Hobby 560 TIL SALG
Hobby 560 TIL SALG

9 billeder

d. 11.02 65.000,-