Skrivebord

727
Hæve-/sænkebord med hvid plade på grå stel

Hæve-/sænkebord med hvid plade på grå st...

3493.75 DKK

Det brugte Hæve-/sænkebord med hvid demo plade, er et lille hæve-/sænkebord, der ikke behøver megen plads. Brug hæve-/sænkebordet på det lille kontor, eller måske på hjemmekontoret.            Bordet er samlet og klar til at sætte på plads. Stand: Brugt med demo plade. Udførelse: Hvid demo plade, på grå stel. Mål: L:120 x D:80 cm. Højde min./max: 65/130 cm. OBS: Brugsspor på stellet - se billedeksempel

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Skrivebord
  • Skrivebord - 2
  • Skrivebord - 3

Skrivebord

500 kr.

Hæve sænke skrivebord i godt kvalitet. Mål er 200 x 120 cm. Har 9 stk stående. Sælges samlet eller delt. Står i Rødekro

6534 Agerskov
i dag
  • Skrivebord - 2
  • Skrivebord - 3
  • Skrivebord - 4
Hæve-/sænkebord med sort linoleumsplade og sort og grå stel

Hæve-/sænkebord med sort linoleumsplade ...

3118.75 DKK

Dette hæve-/sænkebord har sort linoleumsplade og sort og grå stel. Bordet er med kabelhul og kabelbakke, og der er pennebakke til skriveartikler m.v under bordpladen, der har en lille mavebue. Man kan sætte flere borde sammen på det store kontor, eller bruge det alene - måske i et hjørne, på det lille kontor eller hjemmekontoret. Stand: Brugt Udførelse: Sort linoleumsplade med kabelhul, på sort og grå stel. Mål: L:140/59 x D:82/74 cm. Højde min./max: 62/126 cm. OBS: Der kan forekomme brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Højt cafebord med rund sort plade og sort understel

Højt cafebord med rund sort plade og sor...

1243.75 DKK

Stand: BrugtUdførelse: cafe-/højbord med sort plade og søjlefod med tre fødder i sort. Mål: Ø60 cm. Højde 109 cm. Produkt Information: Det brugte runde cafebord med sort plade og søjle fod med tre fødder i sort, er et højbord, som kan bruges som ståbord, eller med et par høje barstole. Brug det i loungeområdet, eller til det uformelle møde. OBS: Bordpladen har brugsspor - se billeder.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med birkelaminat, 120 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med birkelam...

3118.75 DKK

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med birkelaminat, og bordet står på et lysegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på kontoret eller hjemmekontoret, hvor man gerne vil udnytte pladsen så meget som muligt. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkelaminat og fasede, lakerede kanter. Lysegråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:120 x D:80 x H min./max.:65/130 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Loungebord/sofabord med hvid plade

1868.75 DKK

Dette brugte Loungebord er produceret af Softline, og er et klassisk bord, som egner sig til lounge området, eller som sofabord. Bordpladen er rund og i bakkeform, så der er en lille kant på bordet. Stellet er i ask. Mærke: Softline Stand: Brugt Udførelse: Bordplade i hvid akryl, på stel i ask. Mål: Ø:85 cm. H:29 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Højt cafébord med ny lysegrå plade

1618.75 DKK

Brugt cafébord med ny lysegrå plade og forkromet søjlestel med rund fod. Brug cafébordet i loungeområdet til en pause med en god kop kaffe eller et uformelt møde med en kollega. Bordet kan også bruges på messer til at fremvise varer, brochurer eller visitkort. Cafébordet fra er et enkelt og elegant bord, der med sin lyse bordplade kan passe til de fleste andre møbler i indretningen. Hvis du ønsker et par høje barstole sammen med bordet, så kan du finde dem ved at klikke her. Mærke: Søjlestel af mærket Indecasa. Bordet har fået ny plade. Stand: Brugt/nyUdførelse: Cafébord med ny lysegrå plade og forkromet søjlestel med rund fod Mål: H:112 x Ø:80 cm. OBS: Brugsspor forekommer på stellet  - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Scan office hæve-/sænkebord med birkelam...

3368.75 DKK

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med birkelaminat, og bordet står på et lysegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på kontoret eller hjemmekontoret, hvor man gerne vil udnytte pladsen så meget som muligt. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkelaminat og fasede, lakerede kanter. Lysegråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:120 x D:110 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Brugsspor på bordpladen forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Hæve- /sænkebord med bøgeplade med maveb...

2868.75 DKK

Det brugte Hæve- / sænkebord er et let bord med mange indstillings muligheder. Det passer til både høje og lave, da fødderne kan justeres, samtidig har det en el motor. Det vil sige at sætter man fødderne i position 1, har bordet min/max mål 79/123 cm, men sættes fødderne i position 2 er min/max mål 68/113 cm. Stand: Brugt Udførelse: Bøgeplade med affaset kant, 2 kabelhuller og mavebue, på et grå stel med kabelbakke. Mål: L: 160 x D: 100/85 cm Højde: min./max 68/113 cm

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Stort magnus olesen sofabord

1868.75 DKK

Det brugte Magnus Olesen sofabord er et firkantet bord, der er fremstillet i bøg. Bordet har et let udtryk, idet bordpladen nærmest svæver over stellet. Det er et fint bord til eksempelvis loungen eller venteværelset. Hvis man har en større stue, så kan bordet også fint bruges derhjemme. Bordets størrelse gør, at der er god plads til for eksempel brochurer og visitkort, brætspil eller kaffe og kage. Det er med andre ord et sofabord, der kan have mange formål, og det er kun din fantasi, der sætter grænser. Mærke: Magnus Olesen Stand: Brugt Udførelse: Bordet er med bøgeplade på stel i bøg. Mål: H:47 x B:90 x D:90 cm. OBS: Bordet har brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Højt efg cafebord med rund bøgeplade

1618.75 DKK

Det brugte runde EFG cafebord i bøg med søjle fod er et højbord, som kan bruges som ståbord, eller med et par høje barstole. Brug det i loungeområdet, eller til det uformelle møde. OBS: Brugsspor kan forekomme, se billedeksempel. Mærke: EFG Stand: BrugtUdførelse: cafe-/højbord med plade i bøg og søjlefod grå metal. Mål: Ø90 cm. Højde 112 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Hjørne hæve-/sænkebord i bøg med sort sø...

1493.75 DKK

Det brugte hjørne hæve-/sænkebord i bøg er ideelt til dig, der ønsker et lille hæve-/sænke bord. Bordet passer i et hjørne, så det ikke optager for meget plads i rummet. Det lille hjørne hæve-/sænkebord kan være godt til dig, der ikke bruger hele dagen ved skrivebordet, men som alligevel har brug for at have computeren eller dine papirer lige ved hånden. Du kan kombinere det lille hjørne hæve-/sænkebord med en kontorstol eller en stå støtte stol, så du kan have mulighed for både at stå og sidde ved bordet. Stand: Brugt Udførelse: Hjørne hæve-/sænkebord med bordplade i bøgefiner på sort søjleben. Mål: B:92 x D:63,5 x H min./max.:69/120 cm. (se billede med mål på pladen) OBS: Mindre brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Kinnarps hæve-/sænkebord med plade i bøg...

3118.75 DKK

Det brugte Kinnarps hæve-/sænkebord har en god stor bordplade i bøg, så der er rigtig fin plads til alle de nødvendige ting såsom computer, tastatur, mapper og dokumenter. Et hæve-/sænkebord som dette fra Kinnarps er ideelt til dig, der bruger meget tid ved skrivebordet og computeren, og som gerne vil have mulighed for både stående og siddende arbejdspositioner. Når du både kan stå og sidde ved bordet, får du en mere aktiv arbejdsdag. du kan eventuelt kombinere hæve-/sænkebordet med en stå støtte stol for ekstra komfort ved bordet. Hvis bordets originale fjernbetjening er beskadiget, så skifter vi den, inden bordet sendes afsted til dig. Du skal dog være opmærksom på, at den originale fjernbetjening efterlader en lidt mørkere skygge på bordpladen (se billedeksempel). Mærke: Kinnarps Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i bøg, gråt stel med runde ben. Mål: L:160 x D:90 x H min./max.: 63/127 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Holmris b8 hæve-/sænkebord i bøg med grå...

3618.75 DKK

Dette brugte Holmris B8 hæve-/sænkebord er med bordplade af bøg, grå kabelbakke og gråt stel. Det er et hæve-/sænkebord med god plads på bordpladen til både computerskærm, mus, tastatur og andre kontorartikler. Samtidig er det et mindre bord, så det vil være godt til et kontor eller hjemmekontor, hvor det er sparsomt med pladsen. Der er monteret en kabelbakke under bordet, så dine ledninger ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet ved dine fødder. Mærke: Holmris B8 Stand: Brugt Udførsel: Bordplade af bøg. Gråt stel og grå kabelbakke. Mål: L:120 x D:90 cm. Højde min./max.:60,5/126 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer i form af ridser på bordpladen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Rundt cafébord med bøgeplade og krom ste...

1618.75 DKK

Det runde brugte cafébord med bordplade med bøgefiner og krom søjlefod er et bord, der kan bruges sammen med et par fine caféstole eller kantinestole. Brug det i loungeområdet, i kantinen eller til det uformelle møde. Det er et stilrent bord, der ikke gør meget væsen af sig, men alligevel giver det god mulighed for eksempelvis at sidde sammen med en kollega i pausen, eller hvis I lige skal have et hurtigt møde om detaljerne i en arbejdsopgave. Stand: BrugtUdførelse: Cafébord med rund plade med bøgefiner og forkromet søjlestel med rund fod. Mål: H:73 x Ø:80 cm. OBS: Der er små brugsspor på bordpladen -  se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Hjørne hæve-/sænkebord i bøg med gråt sø...

1743.75 DKK

Det brugte hjørne hæve-/sænkebord i bøg er ideelt til dig, der ønsker et mindre hæve-/sænke bord. Bordet passer i et hjørne, så det ikke optager for meget plads i rummet. Dette hjørne hæve-/sænkebord kan være godt til dig, der ikke bruger hele dagen ved skrivebordet, men som alligevel har brug for at have computeren eller dine papirer lige ved hånden. Du kan kombinere det lille hjørne hæve-/sænkebord med en kontorstol eller en stå støtte stol, så du kan have mulighed for både at stå og sidde ved bordet. Hæve-/sænkebordet har hjul, så det er let at flytte rundt med. Idet der er brugt naturmateriale i form af bøg, kan bordpladens struktur/nuance variere en smule i forhold til de viste billeder. Stand: Brugt Udførelse: Hjørne hæve-/sænkebord med bordplade i bøgefiner på gråt søjleben med hjul. Mål: B:117 x D:90 x H min./max.:67,5/118,5 cm. OBS: Mindre brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Loungebord/sofabord med hvid plade

1868.75 DKK

Dette brugte Loungebord er produceret af Softline, og er et klassisk bord, som egner sig til lounge området, eller som sofabord. Bordpladen er rund og i bakkeform, så der er en lille kant på bordet. Stellet er i ask. Mærke: Softline Stand: Brugt Udførelse: Bordplade i hvid akryl, på stel i ask. Mål: Ø:85 cm. H:33 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Sofa-/loungebord fra fredericia furnitur...

3118.75 DKK

Dette runde sorte sofa-/loungebord er produceret af Fredericia Furniture. Det er et helt klassisk bord, som egner sig til lounge området eller som sofabord derhjemme. Brug for eksempel bordet sammen med et par loungestole eller en sofa. Det lille sofa-/loungebord fra Fredericia Furniture kan også bruges i receptioner eller på messer til at fremvise brochurer, visitkort eller andet, der præsenterer din virksomhed eller arbejdsplads. Mærke: Fredericia Furniture | Design: Thomas Pedersen Stand: Brugt Udførelse: Rundt bord med sort plade og sorte ben. Mål: Ø:90 x H:43,5 cm. OBS: Mindre brugsspor i form af ridser på pladen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Efg cafebord i bøg, med stel i stål

1618.75 DKK

Det brugte cafe-/loungebord fra EFG med bøgeplade på stel i stål, er et klassisk bord. Bordet er anvendeligt i loungeområdet, eller som et lille mødebord. Mærke: EFG Stand: Brugt. Udførsel: Plade i bøg, på stel i stål Mål: Ø:70, H:73 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Sofa-/loungebord i bøg fra haslev møbels...

1493.75 DKK

Dette brugte sofa-/loungebord er produceret af Haslev Møbelsnedkeri. Det er et klassisk bord, som egner sig til mange forskellige indretninger. Bordets tidløse design og rolige farver gør, at det let kan passe til de øvrige møbler, du har på arbejdspladsen eller derhjemme. Brug for eksempel bordet sammen med en sofa eller et par loungestole. Mærke: Haslev Møbelsnedkeri Stand: Brugt Udførelse: Sort oval bordplade med 4 ben i bøg Mål: B:100 x D:73 x H:51 cm. OBS: Bordet har brugsspor på pladen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Hæve-/sænkebord fra bondo i bøg

3493.75 DKK

Det brugte Bondo hæve-/sænkebord har bordplade i bøg. Der er to kabelhuller i bordpladen, og under bordet er der kabelbakke, så du undgår løse ledninger. Stellet er grå. Bordet er et klassisk hæve-/sænkebord. Mærke: EFG Bondo Stand: BrugtUdførelse: Bordplade i bøg, med to kabelhuller, grå kabelbakke og grå stel. Mål: L:160 x D:90 cm Højde: Min./Max: 62/127 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Fritz hansen cafébord i lysegrå med meta...

2743.75 DKK

Cafébordet fra Fritz Hansen er et lille bord, hvor der fint kan sidde to personer. Brug for eksempel cafébordet i loungen, i receptionen eller derhjemme. Bordet kan både bruges til en hyggestund med en god kop kaffe og gode kolleger, eller som et lille bord til præsentation af brochurer, visitkort eller andet i receptionen. Sæt et par stole sammen med dit Fritz Hansen cafébord og så er det helt klar til brug. Mærke: Fritz Hansen | Design: Piet Hein og Bruno Mathsson Stand: Brugt Udførelse: MDF plade med lysegrå laminat og metal kant, monteret på stel af børstet stål. Mål: H:47 x B:75 x D:75 cm. OBS: Brugsspor forekommer i form af mindre ridser på bordpladen og kanten. Bordpladen har hævet sig en smule fra kanten i det ene hjørne - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Nexø skrivebord m. 3 skuffer - Grå/Eg

4.899 kr.

Moderne og stilfuldt kontormøbel, der opfylder både de æstetiske og funktionelle behov på bedste vis. Dette skrivebord er udført i kvalitetsfuld grå og eg struktur med ben og bordplade i massiv træ. Med 3 skuffer og 4 åbne rum er her god plads til opbevaring af mapper og dokumenter m.m.Nexø er designet med øje for fleksibilitet, og du kan derfor selv vælge hvordan bordpladen skal vende, så det er tilpasset dit hjem.Se hele Nexø serien her >

5230 Odense M
i dag
XL-Møbler.dk

Højt cafebord i eg med sort fod

1500.00 DKK

Det brugte højbord har en kvadrat plade med runde hjørner, fremstillet af eg, samt en sort fod. Mål: 65x65cm. Højde 101cm

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Cafebord med lysegrå plade på krom stel

1000.00 DKK

Brugt cafebord med lysegrå plade på et flot stel i krom. Et klassisk cafebord, der passer til mange cafestole. Stand: Brugt Udførelse: Lysegrå plade på krom stel. Mål: H:73 x Ø: 60 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempel

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Four design højbord med fire barstole, s...

11868.75 DKK

Four Design FourReal 105 er et klapbord med bordplade med grå laminat og ben af gråt metal. Bordet er let at flytte rundt med, når det er slået op, da der er hjul under benene i den ene ende. FourReal 105 højbordet er et bord med et designmæssigt flot og stilrent udtryk, og der er god plads omkring bordet. De medfølgende barstole er også af mærket Four Design, og ligesom med bordet får du her en god kvalitet. Barstolene er behagelige at sidde på, da de både har ryglæn og hele tre fodstøtter. Brug for eksempel bordet og barstolene i loungeområdet, så man let kan sætte sig med en god kop kaffe og snakke med kollegerne. Mærke: Four Design Stand: BrugtUdførelse: Bordplade med grå laminat og ben i gråt metal. Der er små hjul under benene i den ene ende. Stolene har sæde og ryg af lysegrå plast og stel af gråt metal. Mål bord: B:180 x D:80 x H:105 cm. Mål stole: B:56 x D:49 x H:107 cm. Sædehøjde:75 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Skrivebord

250 kr.

Bejdset/lakeret fyrtræsbord med 2 skuffer som kan udtrækkes både for og bag

7430 Ikast
i dag

Skrivebord

100 kr.

Dybde (længde) bredeste sted er 65,5 cm, smallestested 61 cm. I god stand

5250 Odense SV
i dag

Skrivebord

2.200 kr.

Håndlavet lækkert laminat skrivebord fra Snedkergården. Nypris: 5400 Sælges for 2200

2100 København Ø
i dag

Skrivebord

560 kr.

Skrivebord med lys træplade og hvide metalben længde 120cm bredde 60cm højde 75cm som nyt. Shr

8260 Viby J
i dag

skrivebord

100 kr.

skrivebordsplade med runder stålben Bøgelaminat (bud modtages)

8330 Beder
i dag

Hæve-/sænkebord efg med plade i bøg og g...

2993.75 DKK

Det brugte EFG hæve-/sænkebord med bordplade i bøg er et klassisk hæve-/sænkebord til kontoret. I bordpladen er der 2 kabelhuller,  og under bordet er der kabelbakke - så du undgår løse ledninger. Det brugte hæve-/sænkebord er på grå stel. Mærke: EFG Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i bøg, og grå stel. Mål: L:160 x B:90 cm. Højde: Min./max: 64/130 cm. OBS: Små brugsspor kan forekomme - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Hæve-/sænkebord med ny hvid plade og på ...

4368.75 DKK

Dette brugte hæve-/sænkebord har ny hvid plade med lille mavebue og affaset sort lakeret kant. Pladen har kabelhul. Stellet er et brugt stel i mørkegrå. Stand: Brugt stel, med ny plade Udførelse: Ny hvid plade med mavebue og sort faset kant, på brugt stel i mørkegrå Mål: L:160 x D:90/75 cm. Højde: Min./max: 65/130 cm. Obs: Der kan forekomme brugsspor på fødderne - se billedeksempel.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Scan office hæve-/sænkebord med bøgelami...

2868.75 DKK

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med bøgelaminat, og bordet står på et lysegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på kontoret eller hjemmekontoret, hvor man gerne vil udnytte pladsen så meget som muligt. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, der også er lysegrå, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der gerne vil have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med bøgelaminat og fasede, lakerede kanter. Lysegråt stel. Lysegrå kabelbakke under bordet. Mål: L:140 x D:80 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Der mangler en skrue i den ene ende af kabelbakken, men den fungerer fint uden den. Brugsspor forekommer i form af ridser og farveforskelle pga. sollys på bordpladen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Scan office hæve-/sænkebord med bøgelami...

3118.75 DKK

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med bøgelaminat og fasede, lakerede kanter. Bordet står på et mørkegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et lille kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så du let kan holde styr på ledningerne. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med bøgelaminat med fasede, lakerede kanter, mørkegråt stel. Mål: L:120 x D:80 cm. Højde: min./max.:64,5/129,5 cm. OBS: Mindre brugsspor på bordpladen - se billedeksempler. OBS: Det ene bord har sluppet en smule i fineren i det ene hjørne - se det sidste billede.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Scan office hæve-/sænkebord med birkelam...

2868.75 DKK

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med birkelaminat og fasede, lakerede kanter. Bordet står på et mørkegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et lille kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkelaminat med fasede, lakerede kanter, mørkegråt stel. Mål: L:120 x D:80 cm. Højde: min./max.:65/130 cm. OBS: Brugsspor på bordpladen i form af nuanceforskelle pga. sollys - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Scan office hæve-/sænkebord med hvid lam...

3118.75 DKK

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med hvid laminat, og bordet står på et lysegråt stel. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der gerne vil have mulighed for både stående og siddende arbejdspositioner i løbet af dagen. Hæve-/sænkebordet passer ind på det lille kontor eller hjemmekontor, hvor man gerne vil have så meget ud af pladsen som muligt. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med hvid laminat og fasede, lakerede kanter, lysegråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:140 x D:80 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Labofa munch hæve-/sænkebord med mavebue

3118.75 DKK

Dette brugte Labofa Munch hæve-/sænkebord med mavebue har bordplade af MDF med kirsebærfiner. Mavebuen er med til at give god komfort ved bordet, da den gør det lettere at nå det, der er længst væk på bordet. Bordet er et klassisk hæve-/sænkebord med alu stel. Labofa Munch hæve-/sænkebordet er til dig, der har et mindre kontor eller hjemmekontor, og som gerne vil have så meget ud af pladsen som muligt. Mærke: Labofa, Munch Stand: Brugt Udførelse: Plade med mavebue i MDF og kirsebærfiner, på alu stel Mål: L:121,5 D:90/80 x H min./max.:65/120 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Fritz hansen cafébord i lysegrå med meta...

3118.75 DKK

Cafébordet fra Fritz Hansen er et lille bord, hvor der fint kan sidde to personer. Brug for eksempel cafébordet i kantinen eller i det åbne kontorlandskab. Bordet kan både bruges til en hyggestund med en god kop kaffe og gode kolleger, eller som mødebord, hvis man er to-tre personer, der lige skal have de sidste detaljer på plads til en arbejdsopgave. Sæt et par stole sammen med dit Fritz Hansen cafébord og så er det helt klar til brug. Mærke: Fritz Hansen | Design: Piet Hein og Bruno Mathsson Stand: Brugt Udførelse: MDF plade med lysegrå laminat og metal kant, monteret på stel af børstet stål. Mål: H:70 x B:75 x D:75 cm. OBS: Brugsspor forekommer i form af ridser og mærker på bordplade og metalkant - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Cafebord i eg med lav fod.

1500.00 DKK

Dette lave cafebord har en firkantet bordplade i eg. Foden er en firkantet søjlefod i sort metal, den er tung, så bordet står godt fast. Stand: Brugt Udførelse: Firkantet plade i eg med runde hjørner og faset kant på sort søjlestel i metal Mål: L:65 x B:65 cm. Højde:47,5 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Lavt cafebord fra zeta furniture med lys...

1618.75 DKK

Det brugte lave cafebord fra Zeta Furniture i lysegrå, har et meget solidt firkantet søjleben i sort. Pladen er lysegrå med faset trækant. Mærke: Zeta Furniture Stand: Brugt Udførelse: Plade i lysegrå, med faset trækant, Firkantet søjlestel i sort. Mål: B:75 x D:75 cm. Højde:55 cm. OBS: Lidt brugsspor på foden - se billede

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Scan office hæve-/sænkebord med bøgelami...

3368.75 DKK

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med bøgelaminat, og bordet står på et sort stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på kontoret eller hjemmekontoret, hvor man gerne vil udnytte pladsen så meget som muligt. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med bøgelaminat og fasede, lakerede kanter. Sort stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:140 x D:80 cm. Højde min./max.:64,5/129,5 cm. OBS: Brugsspor forekommer i form af ridser og farveforskelle pga. sollys på bordpladen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Højt cafebord med sort plade og hvidt st...

1493.75 DKK

Stand: BrugtUdførelse: cafe-/højbord med sort plade og hvidt stel. Mål: Ø70 cm. Højde 104,5 cm. Produkt Information: Det brugte runde cafebord med sort plade og hvidt stel, er et højbord, som kan bruges som ståbord, eller med et par høje barstole. Brug det i loungeområdet, eller til det uformelle møde.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Cafébord med ny lysegrå plade

1243.75 DKK

Brugt cafébord med ny lysegrå plade og forkromet søjlestel med rund fod. Brug cafébordet i loungeområdet til en pause med en god kop kaffe eller et uformelt møde med en kollega. Bordet kan også bruges på messer til at fremvise varer, brochurer eller visitkort. Cafébordet fra er et enkelt og elegant bord, der med sin lyse bordplade kan passe til de fleste andre møbler i indretningen. Hvis du ønsker et par fine loungestole sammen med bordet, så kan du finde dem ved at klikke her. Mærke: Søjlestel af mærket Indecasa. Bordet har fået ny plade. Stand: Brugt/nyUdførelse: Cafébord med ny lysegrå plade og forkromet søjlestel med rund fod Mål: H:71,5 x Ø:80 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Skrivebord

350 kr.

Flot og velholdt skrivebord sælges. Har kun lille rids i hjørnet på bordpladen (1x5 mm).

9260 Gistrup
i går

Elektrisk hæve- og sænkebord

2.500 kr.

Elektrisk hæve/sænkebord 160/80 ahorn melamin og alu. stel og kassettemodul som vist m/4 skuffer øverst aflåselig fremtræder pænt og velholdt og fungerer upåklageligt .

8950 Ørsted
i går

Skrivebord

400 kr.

ABBETVED skrivebord sælges. Det står helt som nyt. Bud modtages. Det er købt i Jysk.

7100 Vejle
i går

Dencon hæve/sænkebord

1.200 kr.

Dencon hævesænkebord vaskbart ikke ryger hjem

9560 Hadsund
i går

Micke skrivebord fra Ikea

200 kr.

Hvidt Micke skrivebord fra Ikea sælges for 200 kr. Afhentes i Dalum, Odense SV.

5250 Odense SV
i dag

Skrivebord, stol og lampe

4.500 kr.

Skrivebord med røgfarvet glasbordplade. Dybde 70 cm bredde 120 cm højde 75 cm Højde regulerende stol. Lampe med glas skærm. Sælges samlet.

6040 Egtved
i går

hjørneskivebord, hæve-sænke

2.299 kr.

Hjørneskivebord, elektrisk hæve-sænke. 75 -120 cm. Bøgeplade. Nypris ca: 12000 kr

5792 Årslev
i går

Hæve-/sænke bord

700 kr.

Velholdt elektronisk hæve/sænke skrivebord. Fejler intet, men har brugsspor. Max højde: 133 cm. Min. højde: 66 cm.

8600 Silkeborg
i dag

Gratis: skrivebord og skamler fra Ikea

1 kr.

Dette står til gratis afhentning foran Bonderosevej 10, 4000 Roskilde instil kl. 12.30 i dag ell når det er taget :) Pga flytning.

4000 Roskilde
i går

Skrivebord

1.300 kr.

Fint skrivebord i god kvalitet........ kan deles i to

6100 Haderslev
i går

Skrivebord

250 kr.

Pænt hvidt skrivebord med kabelbakke. Selvfølgelig brugt med lettere brugsspor, men uden ridser. B 139 D 73 H 74

8361 Hasselager
i går

Flot sort skrivebord i metal med glas to...

500 kr.

Flot skrivebord med sort metalunderstel og glas top

6340 Kruså
i går

Skrivebord

980 kr.

Hvidt med skuffemøbel, L 150 x D75 x H74 cm

8382 Hinnerup
i går

Skrivebord i ask

600 kr.

LISABO skrivebord fra IKEA sælges. Nypris 1.299,- Sælges pga. flytning. Rigtig pæn stand, nærmest som nyt.

3070 Snekkersten
i går

Hæve/sænkebord

300 kr.

Fint og velfungerende hæve/sænkebord Har en skade på bordpladen som bør limes.

5580 Nørre Aaby
lør.

Skrivebord i egetræ

450 kr.

Velholdt med skuffer og hylder på bagsiden

6534 Agerskov
lør.
Side:af 13