Kontorstol

802
IKEA Kontorstol

IKEA Kontorstol

180 kr.

Kontorstol i sort flet fra IKEA. Kan indstilles i højden. Aftagelig og vaskbar sæde.

5230 Odense M
fre.
Häg h04 credo 4400 kontorstol med sort/blå polster og grå stel

Häg h04 credo 4400 kontorstol med sort/b...

2.118,75 kr.

En brugt HÄG H04 Credo, er stolen til dig der lægger vægt på balance, også når du sidder. Den brugte HÄG H04 Credo, giver dig mulighed for bevægelighed og variation i dine siddestillinger. Mærke: HÄG H04 Credo 4400 Stand: BrugtUdførelse: Sort/blå polster på sæde og ryg, med grå metal stel Mål:  Ryg: H:50 x B:38 cm. Sæde: B:48 x D:43 x H:min./max: 54/72 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Taburet med hjul og nyt sort polster

Taburet med hjul og nyt sort polster

1.243,75 kr.

Den brugte taburet med hjul er god til dig, der bruger tid ved skrivebordet eller foran computeren uden at sidde der hele arbejdsdagen. Stolen kan højdejusteres, så du kan opnå lige den siddeposition, der er god for dig. Taburetten er god, hvis du har brug for at kunne komme omkring, mens du sidder ned. Det kan for eksempel være praktisk, hvis du arbejder i en salon eller en klinik, hvor du skal kunne komme rundt omkring kunderne. Taburetten kan også være god at have i daginstitutioner, hvor du skal helt ned i børnehøjde. Stand: Brugt Udførelse: Rundt sæde med nyt sort polster, forkromet stel med hjul. Mål: B:38,5 x D:38,5 x H min./max.:48/63 cm. Sæde Ø:32,5 cm. OBS: Mindre brugsspor på stellet - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Dauphin kontorstol med gråt polster og blankt stel

Dauphin kontorstol med gråt polster og b...

1.500 kr.

Den brugte Dauphin kontorstol er med gråt polster på sæde og ryglæn. Bagpå ryglænet er der sort plast. Den brugte Dauphin kontorstol har flere indstillingsmuligheder: højdeindstilling, ryggen kan justeres op og ned og kan vippe, og sædet kan vinkles. Med andre ord så får du her en god stol, hvor du kan sidde godt hele dagen. Brug kontorstolen fra Dauphin ved dit bord på kontoret, hjemmekontoret eller på den studerendes værelse. Mærke: Dauphin Stand: Brugt Udførelse: Gråt polster på sæde og ryg, sort plastbagside på ryggen. Stolen står på et blankt stel med sorte/grå hjul. Mål: Ryg H:40 x B:40 cm. Sæde B:46 x D:43 x H min./max.:42,5/53,5 cm. OBS: Stolen har mindre brugsspor i form af ridser bagpå ryglænet - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Rbm ballet medium 6032 kontorstol på hjul.

Rbm ballet medium 6032 kontorstol på hju...

1.150,50 kr.

Denne DEMO RBM Ballet er med grå polypropylenskal med sort stel. Denne DEMO RBM Ballet stol er lavet i miljø rigtige materialer, ex. den er samlet uden lim eller andre skadelige stoffer. Denne DEMO RBM Ballet stol er skruet sammen under sædet, der gør at det er nemt at kombinere dem på kryds og tværs både stel og sæde.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Kontorstol med mørke grå uldpolster og krom stel.

Kontorstol med mørke grå uldpolster og k...

3.125 kr.

Denne brugte kontorstol er med mørke grå uld polster, samt sæde og ryg er i ét stykke og fuld polsteret. Stellet er krom/sort. Denne brugte kontorstol kan indstilles i højden.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Savo kontorstol i blå med sorte armlæn

Savo kontorstol i blå med sorte armlæn

1.868,75 kr.

Den brugte SAVO kontorstol i blå er en enkel stol, der har flere indstillingsmuligheder. Du kan indstille ryg- og sædehøjden samt vippe både sæde og ryglæn. Sædet og ryglænet kan låses i vippet, så du kan indstille stolen, så den passer lige til dig. Derudover kommer kontorstolen med armlæn, der kan indstilles i højden, så dine arme kan få tilpas støtte, mens du arbejder. Brug for eksempel SAVO kontorstolen sammen med et skrive- eller hæve-/sænkebord. Mærke: SAVO Stand: Brugt Udførelse: Blåt polster på sæde og ryg, sorte armlæn og sort stel med sorte/grå hjul. Mål: Ryg H:48 x B:40 cm. Sæde B:48 x D:49 x H min./max.:47/60,5 cm. OBS: Små brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Duba b8 kontorstol med blåt polster og armlæn

Duba b8 kontorstol med blåt polster og a...

2.243,75 kr.

Denne brugte Duba B8 kontorstol har sæde og høj ryg med blåt polster. Kontorstolen er med sort understel og sorte plast armlæn. Den brugte Duba B8 kontorstol har justerbare armlæn, højdejustering, sædeglid og rygjustering. Det er med andre ord en komfortabel kontorstol, som du har mulighed for at indstille, lige som du vil, så den kommer til at passe perfekt til dig. Brug for eksempel kontorstolen på kontoret eller hjemmekontoret sammen med et hæve-/sænkebord eller et skrivebord. Mærke: Duba B8 Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryg med blåt Fame polster, sorte plastarmlæn. Stolen står på et sort stel med sorte/grå hjul. Mål: Ryg H:50 x B:41 cm. Sæde B:48 x D:46 x H min./max.:44,5/56,5 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Magnus olesen loungestol med grånistret polster og bøgestel

Magnus olesen loungestol med grånistret ...

1.868,75 kr.

Den brugte Magnus Olsen lounge-/lænestol i bøg med grånistret polster på sæde og ryg er en helt klassisk stol til loungeområdet, eller i venteværelset. Mærke: Magnus Olesen Stand: BrugtUdførelse: Grånistret polster på sæde og ryg, med stel i bøg  Mål: H:78 x B:68 x D:67 cm. Sædehøjde: 39 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hay ray loungestol med gult polster og drejefod

Hay ray loungestol med gult polster og d...

2.243,75 kr.

Den brugte Ray loungestol fra HAY, med gult polster og drejestel i stål, er en klassisk og moderne stol til loungen, eller hvor du ellers mangler en god siddeplads. Mærke: Ray fra HAY, Design Jacob Wagner Stand: Brugt Udførelse: Loungestol med gult polster, på drejestel i stål. Mål: H:64 x B:79 x D:67 cm. Sæde: H:38 cm. OBS: Brugsspor på polster og fod forekommer - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Konference-/loungestol med grønt polster

Konference-/loungestol med grønt polster

618,75 kr.

Den brugte konference-/loungestol er med grønt polster og metalstel med grå fødder. Det er en behagelig og komfortabel stol til loungeområdet eller mødelokalet. Loungestolen vil også fint kunne bruges i et venteværelse eller en reception, så kunder, samarbejdspartnere, patienter og andre besøgende har et godt sted at sidde, mens de venter. Stand: Brugt Udførelse: Grønt polster på sæde og ryg, metalstel med grå fødder Mål: H:77 x B:51 x D:53 cm. Sædehøjde:43 cm. OBS: Brugsspor forekommer f.eks. i form af solskade på ryglænet - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Backapp balance stol med rødt sæde og sort fod

Backapp balance stol med rødt sæde og so...

3.743,75 kr.

Denne BackApp balancestol er brugt, men den er i rigtig god stand. Stolen er polstret med rødt alcantara polster på sædet, mens foden er af sort plast og stellet er forkromet. BackApp balancestolen er en ergonomisk stol, som styrker både dine mave- og rygmuskler, og hjælper dig til en ret holdning. Stolen har sadelformet sæde. Du kan regulere, hvor meget stolen kan vippe ved at skrue på den røde kugle, der er nederst på stolen. Der er med andre ord rig mulighed for at indstille stolen, så den passer lige netop til dig. Mærke: BackApp Stand: Brugt Udførelse: Rødt alcantara polster på sædet, krom/sort stel. Mål: Sæde B:48 x D:36 cm. Højde: min./max:59,5/79,5 cm. Fod Ø:60 cm. OBS: Små brugsspor forekommer på polster og stel - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Fritz hansen kontorstol med rødt polster og blankt stel

Fritz hansen kontorstol med rødt polster...

1.868,75 kr.

Denne kontorstol er produceret af Fritz Hansen. Stolen har rødt polster på sæde og ryglæn, og den står på et blankt stel med sorte hjul. Det er en enkel og klassisk stol, der passer i mange forskellige kontormiljøer, undervisningslokaler eller private hjem. Brug for eksempel kontorstolen sammen med et hæve-/sænkebord, så får mulighed for både at sidde ned og stå op i løbet af dagen. Mærke: Fritz Hansen | Design: Jørgen Rasmussen Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryg med rødt polster og sort plast bagside på ryglænet. Blankt stel med sorte hjul. Mål: Ryg H:25 x B:39 cm. Sæde B:46 x D:44 x H min./max.:43/55,5 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Kinnarps wilson sofa i sort læder

Kinnarps wilson sofa i sort læder

6.243,75 kr.

Den brugte Wilson sofa fra Kinnarps er en komfortabel sofa til tre personer. Den sorte lædersofa står på alugråt stel. Den stilfulde sorte farve vil sætte prikken over i'et på indretningen, så man får lyst til at sætte sig ned og have en rolig stund. Wilson sofaen fra Kinnarps kan bruges mange forskellige steder f.eks. på et kontor, i et venteværelse, i en reception eller i en lounge - eller måske endda derhjemme. Mærke: Kinnarps, Wilson | Design: Dan Ihreborn Stand: Brugt Udførelse: Sofa polstret med sort læder. Sofaen står på et alugråt stel af metal. Mål: H:73 x L:196,5 x D:79 cm. Sædehøjde:44 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Wilkhahn stitz ergonomisk stå-/støttestol

Wilkhahn stitz ergonomisk stå-/støttesto...

1.868,75 kr.

Den brugte Wilkhahn Stitz stå-/støttestol er en ergonomisk stol til dig, der gerne vil stå op ved skrivebordet og samtidig have støtte. Stolens afrundede fod hjælper med din balanceevne og styrker muskler og led. En stå-/støttestol er gid at have, hvis du bruger meget tid ved skrivebordet i løbet af en arbejdsdag, idet kroppen holdes i bevægelse. Derudover er denne type stol let at indstille i højden, så den altid passer til hvor højt eller lavt dit hæve-/sænkebord er. Mærke: Wilkhahn Stitz Stand: Brugt Udførelse: Halvkuleformet fod i sort, sort sæde. Mål: Sæde Ø:31 cm. Højde min./max.: 60,5/86 cm. OBS: Stolen har mindre brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Erik jørgensen partner stol med blå alcantara polster.

Erik jørgensen partner stol med blå alca...

4.993,75 kr.

Den brugte Erik Jørgensen Partner stol med blå alcantara polster og drejefod med returdrej, i stål, er en klassisk stol til direktørkontoret, eller i loungen, eller hvor du ellers mangler siddeplads. Mærke: Erik Jørgensen, design: Johannes Foersom og Peter Hiort-Lorenzen Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryg med blå alcantara, på drejefod med returdrej, i mat stål. Mål: Stol: H:93 x B:72 x D:74 cm. Sæde:  H:42 cm. OBS: Der kan forekomme brugsspor på armlæn - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Kinnarps lounge puf i rød

Kinnarps lounge puf i rød

2.118,75 kr.

Den brugte lounge puf fra Kinnarps er en stor puf, hvor der let kan sidde to personer. Det gør den god at bruge i forskellige sammenhænge for eksempel sammen med et lavt sidebord. Puffens udformning, det alufarvede stel og den flotte røde farve udgør tilsammen et stilrent og tidsløst design, der let kan bruges i flere forskellige indretninger. Brug for eksempel puffen til at sætte prikken over i'et på indretningen i loungen, receptionen, venteværelset, mødelokalet eller stuen derhjemme. Mærke: Kinnarps Stand: BrugtUdførelse: Rødt polster på sædet, alufarvet stel. Mål: H:44 x B:79 x D:79 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hay copenhague deux bænk i sort

Hay copenhague deux bænk i sort

2.243,75 kr.

Denne brugte HAY Copenhague Deux bænk har sæde med sort nanolaminat og stel af sortlakeret massiv bøg. Nanolaminat er modstandsdygtig overfor skidt, snavs og fedtede fingre. Derfor er bænkens overflade let at holde ren, hvis man sørger for at tørre den af jævnligt. Nanolaminaten giver også overfladen et mat look, der bidrager til det stilrene og tidløse design af bænken. Copenhague Deux bænken har god plads til, at der kan sidde to personer på den, og den kan bruges mange forskellige steder. Brug den for eksempel på kontoret eller i receptionen til gæster eller en lille pause. Den kan også sagtens bruges derhjemme i entréen eller i udestuen. Skal det være ekstra hyggeligt, kan du lægge en hynde eller et tæppe på bænken, så den bliver blød at sidde på. Vejl. nypris: 3.838,47 kr. ekskl. moms. Mærke: HAY, Copenhague Deux | Design: Ronan & Erwan Bouroullec Stand: Brugt Udførelse: Sæde med sortlakeret krydsfiner/sort nanolaminat. Stel af sortlakeret massiv bøg. Mål: L:140 x D:35 x H:45 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS

Få beskedNår der er nye resultater i Kontorstol

Lup med søgeord i
Kontorstole i grå/blå polster

Kontorstole i grå/blå polster

1.250 kr.

Den brugte kontorstole i grå/blå er en enkel stol som kan indstilles i ryghøjden, samt hejse op og ned i sædehøjden. Den brugte kontorstol kan også vippes frem og tilbage i ryggen. Stolen har fire buler i stoffet, dette har ingen betydning når man sidder på den.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Fritz hansen kontorstol i blå med krom stel.

Fritz hansen kontorstol i blå med krom s...

1.875 kr.

Denne kontorstol er produceret af Fritz Hansen, og fremstillet med blå polster på krom stel. Det er en enkel og klassisk stol, der passer ind i alle kontormiljøer, eller derhjemme. Mærke: Fritz Hansen design Jørgen Rasmussen Stand: Brugt Sædehøjde: Min. 44 max. 57 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Häg convento wing 9812 kontorstol i sort med sort stel - demo

Häg convento wing 9812 kontorstol i sort...

1.710,63 kr.

Den ergonomiske HÄG Convento Wing 9812 DEMO kontorstol er ideel til skrive og arbejdsborde. Med en HÄG Convento Wing 9812 DEMO kontorstol sidder du optimalt, den har lidt free float. Kontorstolen er sort med alufarvet metal mellem sæde og ryg, samt sort stel. Sædehøjde: min 39 max 56 cm

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Fritz hansen kevi kontorstol i sort med stel i stål, manuel

Fritz hansen kevi kontorstol i sort med ...

868,75 kr.

Denne kontorstol er produceret af Fritz Hansen/Engelbrechts, og er fremstillet med sæde og ryg i sort plast med lufthuller. Stolen står på et stel i stål med sorte hjul. Denne stol er med manuel højderegulering. Det er en enkel og klassisk stol, der er velegnet til kontorbrug, i undervisningslokaler m.v. Mærke: Fritz Hansen/Engelbrechts, Kevi | Design: Jørgen Rasmussen Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryg i sort plast med lufthuller, på stel i stål med sorte hjul. Manuel højderegulering. Sædehøjde: Ryg H:20 x B:34 cm. Sæde B:46 x D:40 x H min./max.:39/51,5 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Fritz hansen kontorstol med blå polster og sort stel

Fritz hansen kontorstol med blå polster ...

1.875 kr.

Denne kontorstol er produceret af Fritz Hansen, og har blå sæde og ryg og sort stel. Det er en enkel og klassisk stol, der passer i alle kontormiljøer, eller derhjemme. Mærke: Fritz Hansen. Design Jørgen Rasmussen Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryg med blå polster. Sort stel. Ryg med manuel højderegulering, og gaspatron til indstilling af sædehøjde. Mål: Ryg: H:25 x B:39 cm. Sæde: B:46 x D:43 cm. Sædehøjde: Min./max: 46/59 cm. OBS: Brugsspor på foden - se billedeksempel

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Schou andersen loungesæt med 1 sofa og 2 stole

Schou andersen loungesæt med 1 sofa og 2...

12.493,75 kr.

Dette loungesæt fra Schou Andersen består af en 2-personers sofa og to lænestole. Alle møblerne har stel af bøgetræ og alle hynder er med gråt alcantara polster. Sættets design med den mørke farve i kombination med bøgetræet vil lyse op i indretningen, så man får lyst til at sætte sig ned og have en rolig stund. Loungesættet kan bruges mange forskellige steder f.eks. på et kontor, i et venteværelse, i en reception eller i en lounge - eller måske endda derhjemme eller i sommerhuset. Uanset hvor du vil bruge loungesættet fra Schou Andersen, så kan det sætte prikken over i'et på rummet og indretningen. Mærke: Schou Andersen, Serie 300 | Design: SAM design team Stand: Brugt Udførelse: 2-personers sofa og to lænestole med stel af massivt bøgetræ. Der er gråt alcantara polster på alle hynder. Mål sofa: H:98 x B:140 x D:71 cm. Sædehøjde:44 cm. Mål stole: H:98 x B:73 x D:71 cm. Sædehøjde:44 cm. OBS: Mindre brugsspor i form af slid på stellet - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Heinrich roepstorff lænestol med brunt polster og træstel

Heinrich roepstorff lænestol med brunt p...

625 kr.

Den brugte Heinrich Roepstorff lænestol er med brunt polster, og den har ben og armlæn af mørkt træ. Stolen er en klassisk lænestol med god siddekomfort. Lænestolen kombinerer komfort med flot klassisk design, hvilket gør, at stolen kan passe ind i mange rum og indretninger. Den brugte lænestol kan eksempelvis bruges derhjemme, i sommerhuset, på kontoret eller i loungen i kombination med et loungebord eller et sofabord. Lænestolen kan have godt af at blive ompolstret. Mærke: Heinrich Roepstorff Stand: Brugt Udførelse: Lænestolen er polstret med brunt polster og har nitter rundt i kanten af både sæde og ryglæn. Ben og armlæn af mørkt træ. Mål: H:84 x B:59 x D:61,5 cm. Sædehøjde:45 cm. OBS: Stolen har tydelige brugsspor på både stel og polster - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Lænestol med mørkeblå alcantara polster og ben i krom.

Lænestol med mørkeblå alcantara polster ...

1.868,75 kr.

Den brugte læne-/loungestol er med mørkeblå alcantara polster, og ben i krom. Det er en behagelig stol med god komfort, og en stol med et let og enkelt udtryk. Stand: Brugt Udførelse: Mørkeblå polstret stol med ben i krom. Mål: H83X B:67 X D:73 cm. Sæde H:42 X B:52 X D:48 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Paustian lounge stol med grøn/grå stof og grå metalben

Paustian lounge stol med grøn/grå stof o...

2.625 kr.

Den brugte Paustian loungestol er ideel til klassiske og moderne lounge arealer på arbejdspladser eller i dit private hjem. Med den lettere koniske form og de små metal ben, passer loungestolene perfekt ind i ethvert rum. Nyprisen for en Paustian loungestol starter ved kr. 13.400,- !! Mærke: Paustian   Stand: Brugt  Udførelse: Hallingdal polstret lounge stol med grøngrå farvet stof og grå metalben.   Mål: Sædehøjde 42 cm, ryghøjde 70 cm, bredde hele stolen foran 76 cm, dybde på sæde 56 cm, bredde på sæde 46 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Kinnarps 6000 kontorstol med rødt polster

Kinnarps 6000 kontorstol med rødt polste...

1.618,75 kr.

Den brugte Kinnarps 6000 kontorstol i rød med sort stel har Kinnarp's FreeFloat™-mekanisme, hvor du kan indstille sæde og ryg individuelt. Den brugte Kinnaprs 6000 kontorstol har også justerbar modstand i vippet, hvilket giver dig den mest optimale siddeposition. Stolen er god at sidde på i længere tid ad gangen, og derfor er den god til dig, der for eksempel bruger meget af arbejdsdagen foran computeren. Kontorstolen fra Kinnarps kan også være god til en studerende, der bruger meget tid ved skrivebordet. Mærke: Kinnarps 6000 Stand: BrugtUdførelse: Rødt polster på sæde og ryg med sort stel. Mål: Ryg H:41 x B:39 cm. Sæde B:46 x D:43 x H min./max:43/56,5 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Häg conventio w kontorstol i sort med blå polsteret sæde og stel

Häg conventio w kontorstol i sort med bl...

2.534,88 kr.

Den ergonomiske HÄG Conventio W kontorstol er ideel til skrive og arbejdsborde. Med en HÄG Convento W kontorstol sidder du optimalt, den har lidt free float Mærke: HÄG Conventio W Stand: DemoUdførelse: Sort farvet Håg Conventio W kontorstol med blå polstrer på sædet. Understel i sort. Sædehøjde: min 42 max 56 cm

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Call puf i lys turkis med hvidt bord

Call puf i lys turkis med hvidt bord

4.993,75 kr.

Denne Call puf er en demo puf fra et showroom. Puffen har lys turkis polster og et lille hvidt sidebord, og stellet er i krom. Bordet passer til den bærbare eller en kop kaffe, så brug puffen f.eks i loungen eller i receptionen. Mærke: Call fra Fumac Stand: Demo Udførelse: Puf med lys turkis polster, sidebord med hvid plade, og med stel i krom. Mål: Puf: Ø:90 x H:45 cm. Bord: Ø:54 x H:66 cm

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Lammhults comet loungestol med fodskammel

Lammhults comet loungestol med fodskamme...

8.118,75 kr.

Denne Lammhults Comet loungestol med tilhørende fodskammel er et demo sæt fra et showroom. Stolen har vippefunktion med regulerbar vægtmodstand, og stel med returdrej. Både stol og skammel er med gråbrun polster og på firpas fod i krom. Det er en komfortabel stol, med god støtte - perfekt til læsehjørnet. Mærke: Lammhults Comet Stand: Demo Udførelse: Fuldpolstret stol og skammel med gråbrun polster på stel med firpas fod i krom. Stolen har vippefunktion med regulerbar vægtmodstand og returdrej. Mål: Stol: H:115 x B:64 x D:73 cm. Sæde H:43 cm.                              Skammel: H:43 x B55 x D:40 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Savo kontorstol med sort polster og sort stel

Savo kontorstol med sort polster og sort...

1.618,75 kr.

Den brugte SAVO kontorstol er med sort polster på sort stel. En SAVO kontorstol kan højdejusteres, og ryglænet kan hæves, sænkes og vippes. Du får her en god og komfortabel kontorstol, som er god at sidde på, når du arbejder ved computeren eller laver hobbyprojekter ved skrivebordet. Den stilrene sorte farve på polsteret kan være med til at sætte prikken over i'et på indretningen på kontoret eller derhjemme. Mærke: SAVO Stand: BrugtUdførelse: Sort polster på sæde og ryg, på sort stel. Mål: Ryg H:44 x B:36 cm. Sæde B:46 x D:44,5 x H min./max.:42/57,5 cm. OBS: Brugsspor i form af ridser og slid bagpå ryglænet - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Rh activ 220 kontorstol med sort polster

Rh activ 220 kontorstol med sort polster

2.118,75 kr.

RH Activ 220 kontorstolen er stolen til dig, der bruger meget af din dag siddende ved skrivebordet foran computeren. RH Activ 220 kontorstolen giver dig nemlig mulighed for at skifte mellem forskellige siddepositioner i løbet af dagen. På den måde kan du holde dig i bevægelse, mens du sidder, og du kan til enhver tid sidde godt. Med den gode komfort som stolen giver, skal du ikke bekymre dig om, om du sidder godt - du kan derimod koncentrere dig om det, du laver. Når du sidder på RH Activ 220 kontorstolen, kan du indstille højden på sædet og ryglænet, ryglænet kan vippes for sig, sæde og ryg kan vippes sammen og sædet kan skubbes frem og tilbage. Mærke: RH Activ 220 Stand: Brugt Udførelse: Sort polster på sæde og ryg, sort stel. Mål: Ryg H:45 x B:39 cm. Sæde B:45 x D:43,5 x H min./max.:43,5/57 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Häg h04 credo 4200 kontorstol med sort polster og gråt stel

Häg h04 credo 4200 kontorstol med sort p...

1.868,75 kr.

En brugt HÄG H04 Credo 4200 kontorstol er stolen til dig, der lægger vægt på balance - også når du sidder. Den brugte HÄG H04 Credo giver dig mulighed for bevægelighed og variation i dine siddestillinger. Kontorstolen har de klassiske indstillingsmuligheder, herunder rygjustering og vippefunktion. Kontorstolen er en komfortabel stol, der egner sig godt til de lange arbejdsdage. Mærke: HÄG H04 Credo 4200 Stand: BrugtUdførelse: Sort polster på sæde og ryg, med gråt metal stel Mål: Ryg H:45 x B:39 cm. Sæde B:48 x D:43 x H:min./max: 51/70 cm. OBS: Brugsspor øverst på ryglænet og på stellet - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Dauphin stol med fodstøtte

Dauphin stol med fodstøtte

3.118,75 kr.

Den brugte Dauphin stol er med gråt polster på sæde og ryg og sort plast på bagsiden af ryggen. Den brugte Dauphin stol har flere indstillings muligheder: højdeindstilling, ryggen kan vippe og sædet kan vinkles. Stolens fodstøtte er med til at give dig bedre siddekomfort i løbet af dagen, og den kan også højdejusteres, så den passer til lige netop dig. Stolen her har ingen hjul, så den kan bruges som stå støtte stol ved et hæve-/sænkebord. Er du på udkig efter en stol med hjul? Så tag et kig på vores store udvalg af kontorstole. Mærke: Dauphin Stand: Brugt Udførelse: Gråt polster på sæde og ryg, sort plastbagside på ryggen og blankt stel og fodstøtte. Mål: Ryg H:35 x B:40 cm. Sæde B:47 x D:45 x H min./max.:57,5/83 cm. OBS: Mindre brugsspor bagpå ryglænet og på stellet - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Ergonomisk stå støtte stol

Ergonomisk stå støtte stol

1.243,75 kr.

Ergonomisk stå støtte stol i sort med grå fod og sort gaspatron. Stå støtte stolen er højdejusterbar, så du enten kan have en siddende eller mere stående arbejdsposition. Idet stolen er højdejusterbar, kan den også fint bruges ved et hæve-/sænkebord. Denne stol er ideel til dig, der gerne vil have bevægelse og balance i din krop, mens du sidder og arbejder ved skrivebordet. Stand: Brugt Udførsel: Halv kuleformet fod i grå, sort gaspatron og sæde med sort polster. Mål: Sæde Ø:32 cm. Højde min./max.:55/81 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Fdb j46 spisebordsstol

Fdb j46 spisebordsstol

436,25 kr.

J46 spisebordsstol fra FDB Møbler. Stolens klassiske design fra 1956 har gennem tiden været fast inventar i mange danske hjem. Stolen fylder ikke meget, men alligevel er den god at sidde på for eksempel ved spisebordet eller kantinebordet. J46 spisebordsstolen er lavet af forspændt bøg, og den er lavet til at blive brugt. Derfor har denne stol patina, der tydeligt viser, at stolen er blevet brugt. Selvom du her får en brugt stol med patina, så får du også en god og stabil stol. Vejledende nypris: 1.039,20 kr. ekskl. moms. Mærke: FDB Møbler, J46 | Design: Poul M. Volther Stand: Brugt Udførelse: Stolen er lavet af bøg. Mål: H:79,5 x B:45,5 x D:48 cm. Sædehøjde:44,5 cm. OBS: Stolen har tydelige brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Erik jørgensen partner stol med sort-blå polster og hjul

Erik jørgensen partner stol med sort-blå...

4.618,75 kr.

Brugt Erik Jørgensen Partner stol med sort-blå polster og drejefod i stål med hjul. Du får her en klassisk stol til kontoret, loungen, eller hvor du lige mangler en god og komfortabel siddeplads. Stolen kan være god til et uformelt møde sammen med et lille bord, så du let kan tage notater eller sidde med din bærbare computer. Den kan også være god at sidde i, hvis du vil læse en bog eller lige blive opdateret på dagens nyheder i avisen eller på tabletten. Uanset om du skal læse, skrive eller noget helt tredje, mens du sidder i stolen, så kan en lampe med godt lys gøre hele forskellen. Mærke: Erik Jørgensen Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryg med sort-blå polster, armlæn med sort læder, drejefod i stål med sorte hjul. Mål: H:94 x B:64 x D:66 cm. Sædehøjde:46 cm. OBS: Små brugsspor på armlænene - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Savo kontorstol med blå polster og sort stel.

Savo kontorstol med blå polster og sort ...

1.618,75 kr.

Den brugte SAVO kontorstol med blå polster, har Savo's Flydende Vip® der gør din siddeoplevelse mere behagelig. En klassisk kontorstol med nemme indstillingsmuligheder. Mærke: SAVO Stand: Brugt Udførelse: Blå polster på ryg og sæde. Med sort stel Mål: Ryg: H:32 x B.42 cm. Sæde: B:47 x D:47 cm. Sædehøjde Min./max: 44/56 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Puf fra johanson design i orange

Puf fra johanson design i orange

3.743,75 kr.

Denne puf fra Johanson Design er en demo puf monteret med orange polster og på ben i krom. Brug den i loungeområdet som siddeplads eller som fodskammel. Mærke: Johanson Design Stand:Demo Udførelse: Puf med orange polster med ben i krom. Mål: Ø:80 x H:42 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Retro kontorstol

Retro kontorstol

Sælges

Naya carver leather look. Retro kontor stol helt ny aldrig brugt. Den er drejbar i sædet Mere info ring eller skriv

6240 Løgumkloster
fre.
shopsearch
Rh mereo 220 kontorstol med sort læder og blank fod

Rh mereo 220 kontorstol med sort læder o...

12.493,75 kr.

Den brugte RH Mereo 220 kontorstol har sort læder-polster på sæde og ryglæn. Med denne RH Mereo 220 kontorstol får du en stol med mange gode funktioner bl.a. synkronvip, sæde- og rygregulering, glidesæde mv. Under stolens sæde er der en brugsanvisning til stolens forskellige funktioner. RH Mereo 220 kontorstolen er en komfortabel stol, der vil være god at bruge, hvis du bruger mange timer siddende ved et skrivebord eller foran en computer. Som standard er stolen polstret med sort læder. Dertil har stolen her tre ekstra ting: Pyntesyninger, blankpoleret aluminiumsstel og beslag til armlæn. Vejledende nypris for stolen betrukket med Elmo læder: 12.663,00 kr. ekskl. moms. Samlet nypris for tilkøb (pyntesyninger, beslag til armlæn og blankpoleret alustel): 2.153,00 kr. ekskl. moms. Mærke: RH Mereo 220 Stand: DemoUdførelse: Ryg og sæde med sort Elmo læder med hvide pyntesyninger. Sort plast bagpå ryglænet. Stolen står på et blankpoleret alustel med sorte/grå hjul. Der er monteret beslag til armlæn. Mål: Ryg H:63 x B:46 cm. Sæde B:49,5 x D:48 x H min./max.:58,5/77,5 cm. OBS: Stolen har mindre brugsspor i form af ridser bagpå ryglænet - se billedeksempler. OBS: Ønskes armlæn til kontorstolen? Så ring endelig til os, så hjælper vi med at finde de rigtige armlæn.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Efg sofa og 2 stole i råhvid

Efg sofa og 2 stole i råhvid

1.875 kr.

EFG sofasæt med 2 personers sofa og to stole med råhvid polster og med ben i børstet stål. Mærke: EFG Stand: Brugt Udførelse: Sofa og 2 stole med råhvid slidstærk polster med løse ryg- og sidde hynder. Mål: Sofa: Udvendig: L:175 x D:87 x H:75 cm. Sæde: H: 44 x L:151 x D:55 cm        Stol: Udvendig: B:87 x D:87 x H:75 cm.   Sæde: H:44 x B:64 x D:55 OBS: Der forekommer solforandring og pletter på sofaen - se billede.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Fletstol af lyst træ

Fletstol af lyst træ

1.243,75 kr.

Den brugte fletstol er med stel i lyst træ, mens sædet er flettet af lyst papirgarn. Stolen er en klassisk stol med god siddekomfort. Fletstolen kombinerer komfort med flot udseende, hvilket gør, at den kan passe ind mange steder og blive en flot og fast del af indretningen. Den lyse fletstol kan bruges mange forskellige steder for eksempel derhjemme, i sommerhuset, på kontoret eller i loungen. Stand: Brugt Udførelse: Stel og ryglæn af lyst træ, flettet sæde af lyst papirgarn. Mål: H:75 x B:48,5 x D:42,5 cm. Sædehøjde:45 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Magnus olesen sea bænk med ryglæn, grå

Magnus olesen sea bænk med ryglæn, grå

4.868,75 kr.

Den brugte Magnus Olesen Sea bænk har ryglæn af bøg, der ligesom sædet er med gråt Comfort polster. Sea bænken er beregnet til to personer, og den buede form på sædet og ryggen gør, at man ikke kommer til at sidde helt tæt. Det kan for eksempel være praktisk, hvis bænken skal stå i en reception eller et venteværelse, hvor man ikke nødvendigvis kender den person, der sidder ved siden af. Vejledende nypris: 11.246,44 kr. ekskl. moms. Mærke: Magnus Olesen, Sea, Model 8614 | Design: Johnny Sørensen Stand: Brugt Udførelse: Ryglæn af lamineret bøg med klar lak og sæde/ryglæn med gråt Comfort polster. Stel af blank forkromede stålrør med sorte fødder. Mål: L:112 x D:51 x H:80 cm. Sædehøjde:43 cm.  OBS: Bænkene har brugsspor i form af pletter, slitage og et lille hul på polsteret - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Vela kontorstol med grønt polster og stel i krom

Vela kontorstol med grønt polster og ste...

1.243,75 kr.

Den brugte Vela kontorstol er en komfortabel kontorstol med mulighed for ergonomisk korrekt indstilling. Den brugte Vela kontorstol har de basale indstillingsmuligheder: højdeindstilling, ryggen kan indstilles i højden så den giver god lændestøtte og ryglænet kan vippes. Denne kontorstol fra Vela er god til dig, der har brug for at sidde ned i kortere perioder i løbet af dagen. Den kan også være god, hvis du arbejder i en salon eller en klinik, hvor du har brug for en lille stol, så du let kan komme omkring kunderne. Mærke: Vela Stand: Brugt Udførelse: Grønt polster på sæde og ryg, krom stel. Mål: Ryg H:22,5 x B:36 cm. Sæde B:46 x D:41 x H min./max.:44,5/63,5 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Interstuhl stå støtte stol, sort

Interstuhl stå støtte stol, sort

1.243,75 kr.

Ergonomisk stå støtte stol af mærket Interstuhl i sort med grå/sort fod. Stå støtte stolen er højdejusterbar, så du enten kan have en siddende eller mere stående arbejdsposition. Idet stolen er højdejusterbar, kan den også fint bruges ved et hæve-/sænkebord. Denne stol er ideel til dig, der gerne vil have bevægelse og balance i din krop, mens du sidder (eller står) og arbejder ved skrivebordet. Mærke: Interstuhl Stand: Brugt Udførsel: Halvkule-formet fod i grå/sort med høj gaspatron, gråt sæde med sort kant. Mål: Sæde Ø:34 cm. Højde min./max.:46/64 cm. OBS: Brugsspor på sædets kant- se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Fritz hansen kevi kontorstol i sort og stål

Fritz hansen kevi kontorstol i sort og s...

1.243,75 kr.

Denne kontorstol er produceret af Fritz Hansen/Engelbrechts, og er fremstillet med sæde og ryg i sort integralskum. Kontorstolen står på stel i stål med sorte hjul. Det er en enkel og klassisk stol, der er velegnet til kontorbrug, i undervisningslokaler m.v. Du får her en kontorstol, der er let at gøre ren, idet der ikke er polster på hverken sæde eller ryglæn. Det vil sige, at stolen bare kan tørres af med en klud. Mærke: Kevi kontorstol fra Fritz Hansen/Engelbrechts | Design: Jørgen Rasmussen Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryg i sort integralskum, på stel i stål med sorte hjul. Mål: Ryg H:21,5 x B:35,5 cm. Sæde B:46 x D:39 x H min./max.:41,5/55 cm. OBS: Der kan forekomme brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Sofa hynder i lysegrå til 3 personer

Sofa hynder i lysegrå til 3 personer

3.125 kr.

Brugte Løse hynder som man kan sætte, hvor man vil. Ryg hynde      Mål: B: 70 x H: 40 x Tykkelse 10 cm Sæde hynde    Mål: B: 70 x D: 55 x Tykkelse 10 cm

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Schou andersen stol og fodskammel, sælges som et sæt

Schou andersen stol og fodskammel, sælge...

4.993,75 kr.

Dette sæt fra Schou Andersen består af en lænestol og en fodskammel. Begge dele har stel af bøgetræ og alle hynder er med sort/lilla polster. Møblernes design med den mørke farve i kombination med bøgetræet vil lyse op i indretningen, så man får lyst til at sætte sig ned og have en rolig stund. Det fine sæt kan bruges mange forskellige steder f.eks. på et kontor, i et venteværelse, i en reception eller i en lounge - eller måske endda derhjemme. Uanset hvor du vil bruge Schou Andersen stolen og fodskamlen, så kan det sætte prikken over i'et på rummet og indretningen. Fodskamlen kan vippes i to forskellige vinkler vha. en klods, der er monteret på stellets inderside. Mærke: Schou Andersen, Serie 300 | Design: SAM design team Stand: Brugt Udførelse: Lænestol og fodskammel med stel af bøg. Der er sort/lilla polster på alle hynder. Mål stol: H:78 x B:71 x D:66 cm. Sædehøjde:46 cm. Mål fodskammel: H:41,5 x B:57 x D:42 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Fora form up 3-pers. sofa

Fora form up 3-pers. sofa

24.993,75 kr.

Den koksgrå Up sofa fra Fora Form har et stilrent udtryk, og den vil derfor være ideel at have i et loungeområde. Sofaen buer let, og der er god plads til tre personer. Placer eventuelt et lille café- eller sidebord sammen med sofaen, så kan man nemt nyde en kop kaffe eller tage noter, mens man snakker i telefon. Denne Up sofa er en demomodel, og har derfor været brugt minimalt. Den lette buede facon og den koksgrå farve vil sætte prikken over i'et på indretningen. Brug den fine sofa til at skabe hygge såvel som funktionalitet i loungeområdet. Vejledende nypris: 24.928,00 kr. ekskl. moms. Mærke: Fora Form Up | Design: Knudsen, Berg og Hindenes Stand: Demo Udførelse: Koksgråt Remix polster og små sorte ben. Mål: H:72,5 x B:210 x D:80 cm. Sædehøjde:43 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Duba b8 dash kontorstol med sort alcantara polster og høj ryg

Duba b8 dash kontorstol med sort alcanta...

1.618,75 kr.

Den brugte Duba B8 Dash kontorstol er med sort alcantara polster og sort understel. Det er en klassisk kontorstol med alle gængse indstillingsmuligheder: højdeindstilling, sædeglid, synkron vip og indstilling af ryg højde. Med andre ord så kan du sidde, ligesom du gerne vil. Duba B8 Dash kontorstolen er god til dig, der bruger meget tid foran computeren eller ved skrivebordet i løbet af en dag. Når du sidder godt, kan du fokusere på at løse de opgaver, du har foran dig dig. Mærke: Duba B8 Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryg med sort alcantara polster, sort stel. Mål: Ryg H:50 x B:42 cm. Sæde B:47,5 x D:46 x H min./max.:45/57 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Albert lænestol i formspændt bøg med sæde og ryg i naturfarvede flettede gjorder

Albert lænestol i formspændt bøg med sæd...

3.743,75 kr.

Den brugte Albert lænestol er med stel i formspændt bøg og med sæde og ryg i naturfarvede flettede gjorder. Stolen er en klassisk dansk designstol med god siddekomfort. Finn Østergaards Albert lænestol kombinerer komfort med flot design, hvilket har gjort, at stolen mange steder er en flot og fast del af indretningen. Albert lænestolen kan passe ind og bruges mange steder, uanset om det er derhjemme, i sommerhuset, på kontoret eller i loungen. Idet stolen er lavet af bøg, kan materialets struktur variere en smule fra de viste billeder. Vejledende nypris: 5.992,00 kr. ekskl. moms. Mærke: Albert | Design: Finn Østergaard Stand: Brugt Udførelse: Formspændt bøgestel med sæde og ryg i flettede gjorder i naturfarve. Mål: H:78 x B:63 x D:73 cm. Sædehøjde:38 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Häg convento wing 9812 kontorstol i limegrøn med sort stel

Häg convento wing 9812 kontorstol i lime...

1.659,88 kr.

Produkt Information: Den ergonomiske HÄG Convento Wing 9812 kontorstol er ideel til skrive og arbejdsborde. Med en HÄG Convento Wing 9812 kontorstol sidder du optimalt, den har lidt free float Mærke: HÄG Convento Wing 9812 Stand: DemoUdførelse: Limegrøn farvet Håg Convento Wing 9812 kontorstol. Med understel i sort. Sædehøjde: min 39 max 56 cm

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Dauphin kontorstol med fodstøtte

Dauphin kontorstol med fodstøtte

3.243,75 kr.

Den brugte Dauphin kontorstol er med gråt polster på sæde og ryg og sort plast på bagsiden af ryggen. Den brugte Dauphin kontorstol har flere indstillingsmuligheder: højdeindstilling, ryggen han justeres op og ned og kan vippe, og sædet kan vinkles. Stolens fodstøtte er med til at give dig bedre siddekomfort i løbet af dagen, og den kan også højdejusteres, så den passer til lige netop dig. Mærke: Dauphin Stand: Brugt Udførelse: Gråt polster på sæde og ryg, plastbagside på ryggen og stel i sort plast Mål: Ryg: H:40 x B:40 cm. Sæde: B:47 x D:45 cm. Sædehøjde: min./max.: 59/85 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Häg h04 credo 4400 kontorstol med sort/blå polster og gråt stel

Häg h04 credo 4400 kontorstol med sort/b...

2.118,75 kr.

En brugt HÄG H04 Credo er stolen til dig, der lægger vægt på balance i kroppen - også når du sidder. Den brugte HÄG H04 Credo giver dig mulighed for bevægelighed og variation i dine siddestillinger. Kontorstolen kan højdejusteres, sædet kan skubbes frem og tilbage samt vippe, og ryggen kan justeres op og ned. Du kan med andre ord indstille stolen, så den passer til dog og dit arbejds-/skrivebord. Mærke: HÄG H04 Credo 4400 Stand: BrugtUdførelse: Sort/blå polster på sæde og ryg, med gråt metalstel Mål:  Ryg H:51 x B:37,5 cm. Sæde B:51 x D:44 x H min./max.: 53/71,5 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer i form af små ridser på stolens fødder - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Fritz hansen kevi kontorstol med gråbrun polster og stel i børstet stål.

Fritz hansen kevi kontorstol med gråbrun...

2.493,75 kr.

Denne kontorstol er produceret af Fritz Hansen, og fremstillet med fuldpolstret sæde og ryg i gråbrun polster. Stel i børstet stål. Stolene har alle nye hjul. Det er en enkel og klassisk stol, der passer i alle kontormiljøer, eller derhjemme. Mærke: Kevi fra Fritz Hansen. Design Jørgen Rasmussen Stand: Brugt Udførelse: Fuldpolstret sæde og ryg i gråbrun polster. Stel i børstet stål. Ryg med manuel højderegulering, og gaspatron til indstilling af sædehøjde. Nye orginal hjul er monteret Mål: Ryg: H:25 x B:39 cm. Sæde: B:46 x D:44: Sædehøjde: Min./max: 45/57 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Ergotec stå-/støttestol med støvet blå polster, og sort stel

Ergotec stå-/støttestol med støvet blå p...

1.868,75 kr.

Den brugte Ergotec stå-/støttestol er en komfortabel arbejds-/kontorstol, med mulighed for ergonomisk korrekt indstilling. Den brugte Ergotec stol er perfekt til vekslende arbejdsstillinger, hvor du både arbejder stående og siddende. Sædet har kip funktion og ryggen kan justeres så den giver god lændestøtte. Mærke: Ergotec Stand: Brugt Udførelse: Støvet blå polster på sæde og ryg, sort stel, Mål: Ryg: H:22 x B:38 cm. Sæde: B:45 x D:24 cm. Sædehøjde: min./max:47/62 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Mitab mute lydabsorberende sofa, sæt à 2 stk.

Mitab mute lydabsorberende sofa, sæt à 2...

37.493,75 kr.

To 2 personers sofaer med grønt polster og røde pynteknapper. Sofaens design gør, at den absorberer en del lyd, så den er anvendelig både i kontorlandskabet og i loungeområdet. Sofa-sættet kan også være rigtig fint at bruge på en undervisningsinstitution, hvor sættet vil være godt som studieplads, da man kan sidde uforstyrret og fordybe sig i sit arbejde. Sættet udgøres af to sofaer, der begge er demomodeller. De lydabsorberende sofaer har derfor været brugt minimalt, og de er i rigtig god stand. Vejledende nypris pr. sofa: 18.798,00 kr. ekskl. moms. Mærke: Mitab, Mute Stand: Demo Udførelse: 2 personers sofaer, med grønt polster og røde pynteknapper. Høj ryg og højt sort stel. Mål:  H:130 x B:153 x D:66 cm. Sædehøjde: 46 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer i form af små pletter og en fordybning bagpå den ene sofa- se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Frapett kontor-/sadelstol med rødt polster og krom stel

Frapett kontor-/sadelstol med rødt polst...

5.618,75 kr.

Den ergonomiske Frapett sadelstol er i meget god stand. Med en Frapett sadelstol sidder du optimalt, og du har mulighed for et utal af forskellige siddestillinger. Stolens ryglæn kan dreje 360 grader rundt om sædet, så det kan også bruges som armlæn. På den måde kan du indstille stolen, så den passer til lige netop dig og dit skrivebord. Mærke: Frapett Stand: BrugtUdførelse: Frapett kontor-/sadelstol med rødt polster og understel i sort/krom. Mål: Ryg H:20 x B:55 cm. Sæde B:38 x D:45 x H min./max.:63,5/81,5 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Side:af 14