Kontorstol

769
Gamerstol

Gamerstol

400 kr.

Gamerstol sælges. Købt for nogle måneder siden. Kvittering haves desværre ikke mere. Alt info om stolen kan ses på https://www.harald-nyborg.dk/gamerstol-vegas-roed

2660 Brøndby Strand
i går
Kontorstol

Kontorstol

100 kr.

God kontorstol sælges billigt grundet flytning. Afhentes i Fredericia. SMS til 40763192

7000 Fredericia
i går
Labofa ego action kontorstol

Labofa ego action kontorstol

450 kr.

Se billeder

8240 Risskov
i går
Nesten ny game stol

Nesten ny game stol

385 kr.

Neste ny

7400 Herning
i går
Hvid kontorstol

Hvid kontorstol

300 kr.

Kontorstol med hvidt kunstlæder. Ubrugt og i ubrudt emballage.

5600 Faaborg
i går

Gratis. Kontorstol, perfekt til som har ...

Sælges

Jeg giver min kontorstol væk helt gratis. Den er uundværlig for dig som sidder ned længe og har problemer med ryggen, så er denne her stil et must have. Du kan hente den på min adresse i Aarhus.

8000 Aarhus C
i går

Kontorstol

300 kr.

Stolen er brugt ca. 1 år, men der er ingen tydelige brugsspor. Nypris: 1399,- Ps: jeg har 5 stk - alle i støvet blå Hvis du køber flere, giver jeg gerne en rabat. Se specifikationer her: https://www.ikea.com/dk/da/p/langfjaell-konferencestol-gunnared-morkegra-sort-s79177642/

5000 Odense C
i går

Gamerstol

250 kr.

Næsten ny gamerstol sort og pink.

8960 Randers SØ
i går

Formstøbt rød plaststol m/hynde

50 kr.

2 stk. formstøbt røde kontorstole m/ rund hynde 50 kr. stk.

5500 Middelfart
i går

kontorstol

200 kr.

pæn kontorstol 200 pr stk har 2

5863 Ferritslev Fyn
i går

Kinnarps 6000 kontorstol med lysegråt po...

2118.75 DKK

Den brugte Kinnarps 6000 kontorstol i lysegrå har Kinnarp's FreeFloat?-mekanisme, hvor du kan indstille sæde og ryg individuelt. Den brugte Kinnaprs 6000 kontorstol i lysegrå har også justerbar modstand i vippet, hvilket giver dig den mest optimale siddeposition. Stolen er god at sidde på i længere tid ad gangen, og derfor er den god til dig, der for eksempel bruger meget af arbejdsdagen ved skrivebordet eller foran computeren. Mærke: Kinnarps 6000 Stand: BrugtUdførelse: Lysegråt polster på sæde og ryg med stel i sort plast. Mål: Ryg H:41 x B:39 cm. Sæde B:46 x D:43 x H min./max:50,5/71 cm.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Kinnarps wilson sofa i sort læder

6243.75 DKK

Den brugte Wilson sofa fra Kinnarps er en komfortabel sofa til tre personer. Den sorte lædersofa står på alugråt stel. Den stilfulde sorte farve vil sætte prikken over i'et på indretningen, så man får lyst til at sætte sig ned og have en rolig stund. Wilson sofaen fra Kinnarps kan bruges mange forskellige steder f.eks. på et kontor, i et venteværelse, i en reception eller i en lounge - eller måske endda derhjemme. Mærke: Kinnarps, Wilson | Design: Dan Ihreborn Stand: Brugt Udførelse: Sofa polstret med sort læder. Sofaen står på et alugråt stel af metal. Mål: H:73 x L:196,5 x D:79 cm. Sædehøjde:44 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Bejot pop 450 puf i grå

868.75 DKK

Puffen fra Bejot er et fint lille møbel, der kan være med til at sætte prikken over i'et på indretningen. Brug den for eksempel som siddeplads eller som fodskammel i loungen, kontoret, stuen, børneværelset eller sommerhuset. Puffen kan fint bruges sammen med et sidebord eller et sofabord, så du kan nyde en kop kaffe eller the, eller lige tage et par hurtige noter inden dit næste møde med kollegerne. Mærke: Bejot, POP 450 Stand: Brugt Udførelse: Puf med lysegråt polster og fem små fødder af stål. Mål: Ø:45 x H:40 cm. OBS: Puffen har meget små brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Akaba gorka konferencestol med sort/blå ...

4368.75 DKK

De 12 stole kommer direkte fra vores lager og er ikke klargjorte - købes som beset. De brugte konferencestol er produceret af Akaba Gorka, og de er fremstillet med sort/blå nistret polster og sorte armlæn, mens stellet er alugråt. Et let sving i ryggen gør stolen komfortabel at sidde på i længere tid ad gangen. Brug for eksempel stolen rundt om et konferencebord, i en reception eller i et venteværelse sammen med et mindre bord. Det er kun fantasien, der sætter grænser for disse alsidige stole. Stolene kan stables for let opbevaring, når de ikke er i brug. Stolene har trykmærker på sædet, men det skulle gerne forsvinde gradvist, når stolene kommer i brug. Mærke: Akaba Gorka Stand: Brugt - købes som beset Udførelse: Konferencestol med sort/blå nistret polster, alugråt stel og sorte armlæn. Mål: H:81,5 x B:61,5 x D:55 cm. Sædehøjde:47,5 cm. OBS: Stolene har brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Randers+radius pure barstol i sort og kr...

868.75 DKK

Den høje Pure barstol fra Randers+Radius har sort sæde, stel i krom og så er der hele fire fodstøtter, så der er god mulighed for at hvile fødderne. Barstolen kan f.eks. bruges i et loungeområde eller i en kantine sammen med et højt bord. Den sorte farve på sædet er behagelig at se på, og den kan være mede til at sætte prikken over i'et på din indretning. Du kan også kombinere den sorte barstol med barstole i andre farver, for at sætte dit helt eget præg på rummet. Vejledende nypris: 1.642,48 kr. ekskl. moms. Mærke: Randers+Radius, Pure | Design: Thore Lassen Design Stand: Brugt Udførelse: Sæde af sort pur-materiale, solidt krom stel med fire fodstøtter. Mål: H:80 x B:45 x D:45 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Kinnarps loungesæt med to wilson sofaer

7493.75 DKK

Dette brugte loungesæt fra Kinnarps består af en rød 2-personers Wilson sofa og en rød 3-personers Wilson sofa. Begge sofaer står på alugråt stel. Møblernes postkasserøde farve vil lyse op i indretningen, så man får lyst til at sætte sig ned og have en rolig stund. Wilson loungesættet fra Kinnarps kan bruges mange forskellige steder f.eks. på et kontor, i et venteværelse, i en reception eller i en lounge - eller måske endda derhjemme. Uanset hvor du vil bruge loungesættet, så kommer det med et friskt farve-pust til rummet. Mærke: Kinnarps, Wilson | Design: Dan Ihreborn Stand: Brugt Udførelse: Sofaer med rødt polster og alugråt stel af metal. Mål: H:73 x L:132/196,5 x D:79 cm. Sædehøjde:44 cm. OBS: Plast-fødderne på benene mangler. Brugsspor forekommer på sofaerne - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Drejelig kontorstol fløjl mørkegrå

464 kr.

Denne drejelige kontorstol har et stilfuldt design og er et praktisk og moderne supplement til dit hjem, kontor og stue. Denne kontorstol er betrukket med blødt fløjl, så den er yderst komfortabel og slidstærk. Det forkromede stålstel giver stor robusthed og stabilitet. Drejestolen kan justeres i højden efter behov takket være gasløftmekanismen. Stolen er meget fleksibel og kan dreje 360 grader. - Farve: Mørkegrå - Materiale: Forkromet stål, fløjl (100 % polyester) - Fyld: Skum - Produktmål: 40 x 43 x (76-87,5) cm (B x D x H) - Højde, ryglæn: 35,5 cm - Kan dreje 360 grader - Gasløft - Montering påkrævet: Ja

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Randers+radius pure konferencestol i blå

993.75 DKK

Den brugte Pure konferencestol fra Randers + Radius er en stol, der også er anvendelig i kantiner og i venteværelser. Du får her en enkel og stilren stol, der er let at holde ren. Derudover er stolen komfortabel at sidde på, så du og kollegerne kan sidde godt, mens I holder møde eller spiser frokost. Når stolene ikke er i brug, kan de let stables. På den måde fylder de ikke meget, og det er let at gøre rent på gulvet rundt om dem. Vejledende nypris: 1927,38 kr. ekskl. moms. Mærke: Randers + Radius, Pure | Design: Thore Lassen Design Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryg i blå polyuretan, på forkromet stel af stål. Mål: H:78 x B:48 x D:49 cm. Sædehøjde:47 cm. OBS: Der kan forekomme brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Buet puf i sort fra johanson design

1493.75 DKK

Denne Bond puf fra Johanson Design er et fint lille møbel, der kan være med til at sætte prikken over i'et på indretningen. Brug den for eksempel som siddeplads eller som fodskammel i loungen, kontoret, stuen, børneværelset eller sommerhuset. Puffen kan fint bruges sammen med et sidebord eller et sofabord, så du kan nyde en kop kaffe eller the, eller lige tage et par hurtige noter inden dit næste møde med kollegerne. Hvis du har mere end én puf af denne slags, kan de stilles sammen for at skabe et moderne udtryk med større buer. Vejledende nypris: 2.420,94 kr. ekskl. moms. Mærke: Johanson Design, Bond Stand: Brugt Udførelse: Puf med sort polster og sorte fødder. Mål: H:44 x B:100 x D:50 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Sofasæt fra kvist med stol og to sofaer

14993.75 DKK

Det brugte sofasæt i bøg fra Kvist består af en to-personers sofa, en tre-personers sofa og en lænestol. Sofaer og stol har hynder med blå/grønt polster. Det er et klassisk sofasæt, der både kan anvendes i loungeområdet, i stuen derhjemme eller i sommerhuset. Uanset hvor du vil bruge sættet, så får du møbler med god komfort, der kan være med til at give en hyggelig stemning i rummet. Mærke: Kvist |Design: Erik Ole Jørgensen Stand: Brugt Udførelse: Stol og sofaer med tremmestel i bøg, og hynder med blå/grønt polster. Mål: H:86 x L:85/150/185 x D:70 cm. Sædehøjde:41 cm. OBS: Brugsspor på hynder og stel - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Lammhults archal konferencestol

1868.75 DKK

Den brugte Lammhults Archal konferencestol er en klassisk og elegant konference- og mødestol, der designmæssigt sagtens kan stå alene eller som mange i et konference- eller mødelokale. Archal konferencestolen har armlæn, og den står på en drejesokkel med returdrej. Begge dele bidrager til den gode siddekomfort, så stolen er god at sidde i i længere tid ad gangen til f.eks. møder. Mærke: Lammhults Archal | Design: Johannes Foersom og Peter Hiort-Lorenzen Stand: Brugt Udførelse: Sort polster på sæde og ryg, stel og armlæn i aluminium Mål: H:79 x B:54 x D:56 cm. Sædehøjde:48 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Kontorstol plastik

50 kr.

Kontorstol plastik hvid

9310 Vodskov
i går

Drejelig kontorstol stof mørkegrå

670 kr.

Denne drejelige kontorstol har et stilfuldt og moderne design, og den vil være en praktisk og moderne tilføjelse i enhver stue, soveværelse eller kontor. Sædet og ryglænet er ergonomisk designet, betrukket med blødt stof og polstret med skum, hvilket gør stolen yderst behagelig. Ryglænet vil støtte din ryg for at hjælpe med at mindske trykket på din rygsøjle. Træstellet og stålbenene føjer til til både holdbarheden og det æstetiske udseende. Stolen kan dreje 360 grader, og den har en højdejusterbar mekanisme takket være gasløftsystemet. Kontorstolen er nem at samle. - Farve: Mørkegrå - Materiale: Stof + krydsfinér + stålben - Produktmål: 55 x 53 x (78-92) cm (B x D x H) - Sædebredde: 42 cm - Sædedybde: 40 cm - Sædehøjde fra jorden: 42-56 cm - Ryglænshøjde: 40 cm - Højde, armlæn: 13 cm - Længde, strækfødder: 26 cm - Stof: Polyester: 100%

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Interstuhl kontorstol med høj ryg og arm...

3993.75 DKK

Den brugte Interstuhl kontorstol er en komfortabel kontorstol. Kontorstolen har mange indstillingsmuligheder: Synkron mekanisme hvor sæde og ryg bevæger sig synkront, justering af vip i ryglænet, sæde- og ryghøjdejustering, sædeglid og fjedermodstand som kan indstilles efter personvægt. Derudover kan armlænene også indstilles i højden, ligesom de kan roteres fra side til side, så de passer til den måde, du sidder med armene. Med andre ord, så får du en stol, der kan indstilles, så den passer lige netop til dig. Kontorstolen fra Interstuhl er derfor god til dig, der bruger meget tid siddende ved skrivebordet. Du kan nemlig let indstille den, så du kan sidde godt i længere tid ad gangen. Mærke: Interstuhl Stand: BrugtUdførelse: Sæde og ryg er fuldpolstret med sort Lucia polster. Stolen har sort stel og sorte armlæn. Mål: Ryg H:53,3 x B:45 cm. Sæde B:46 x D:44 x H min./max.:48,5/62,5 cm.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Akaba gorka konferencestol med rødt pols...

4368.75 DKK

De 12 stole kommer direkte fra vores lager og er ikke klargjorte - købes som beset. De brugte konferencestol er produceret af Akaba Gorka, og de er fremstillet med rødt polster og sorte armlæn, mens stellet er alugråt. Et let sving i ryggen gør stolen komfortabel at sidde på i længere tid ad gangen. Brug for eksempel stolen rundt om et konferencebord, i en reception eller i et venteværelse sammen med et mindre bord. Det er kun fantasien, der sætter grænser for disse alsidige stole. Stolene kan stables for let opbevaring, når de ikke er i brug. Stolene har trykmærker på sædet, men det skulle gerne forsvinde gradvist, når stolene kommer i brug. Mærke: Akaba Gorka Stand: Brugt - købes som beset Udførelse: Konferencestol med rødt polster, alugråt stel og sorte armlæn. Mål: H:78 x B:61,5 x D:59 cm. Sædehøjde:45,5 cm. OBS: Stolene har brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

T. s. m. stol nr. 12, spisebordsstol, sæ...

993.75 DKK

Stol nr. 12 spisebordsstol fra Tarm Stole & Møbelfabrik (T. S. M.). Stolens klassiske design kan passe ind i mange forskellige indretninger og rum. Stolen fylder ikke meget, men alligevel er den god at sidde på for eksempel ved spisebordet eller kantinebordet. Stol nr. 12 spisebordsstolen har stel af bøg, og den er lavet til at blive brugt. Derfor har denne stol patina, der tydeligt viser, at stolen er blevet brugt. Selvom du her får en brugt stol med patina, så får du også en god og stabil stol. Stolen er polstret med hvidt polster på sæde og ryglæn. Polsteret trænger til at blive skiftet ud, så stolene kan have godt af en tur omkring en møbelpolstrer. Mærke: T. S. M. stol nr. 12 | Design: Børge Mogensen Stand: Brugt Udførelse: Stolen er lavet af bøg. Har hvidt polster på sæde og ryglæn. Mål: H:79 x B:48 x D:54 cm. Sædehøjde:45 cm. OBS: Stolene har tydelige brugsspor - se billedeksempler. OBS: Stolene er kun støvsuget og ikke yderligere rengjorte, når de sendes fra vores lager.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Drejelig kontorstol fløjl mørkegrå

464 kr.

Denne drejelige kontorstol har et stilfuldt design og er et praktisk og moderne supplement til dit hjem, kontor og stue. Denne kontorstol er betrukket med blødt fløjl, så den er yderst komfortabel og slidstærk. Det forkromede stålstel giver stor robusthed og stabilitet. Drejestolen kan justeres i højden efter behov takket være gasløftmekanismen. Stolen er meget fleksibel og kan dreje 360 grader. - Farve: Mørkegrå - Materiale: Forkromet stål, fløjl (100 % polyester) - Fyld: Skum - Produktmål: 40 x 43 x (76-87,5) cm (B x D x H) - Højde, ryglæn: 35,5 cm - Kan dreje 360 grader - Gasløft - Montering påkrævet: Ja

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Maxnomic gamerstol

1.300 kr.

Maxnomic gamerstol. Justerbare armlæn. Nypris ca. 3400 kr. Næsten som ny

5270 Odense N
i går

Kontorskab

100 kr.

Skab til kontoret med jalousilåge, bøg

5230 Odense M
tir.

Kontorstol

350 kr.

Lækker kontorstol med højde justering og vippe funktion. Fejler intet.

7100 Vejle
tir.

Skrivebordsstole

300 kr.

2 gode kontorstole med grønt betræk. Understel i sort metal. Fem ben med hjul. Højdeindstilling med lufttryksarm.

7321 Gadbjerg
tir.

Kontorstol

75 kr.

Hej, Sælger denne kontorstol i kunstlæder, behagelig og billigt.

7080 Børkop
tir.

Dauphin kontorstol med rødt polster og s...

1500.00 DKK

Den brugte Dauphin kontorstol er med rødt polster på sæde og ryg, der er plast på bagsiden af ryggen. Stellet er sort stel. Den brugte Dauphin kontorstol har mange indstillings muligheder: højde indstilling, ryggen han justeres op og ned, synkron vip med vægt justering. Mærke: Dauphin Stand: Brugt Udførelse: Rødt polster på sæde og ryg, plastbagside på ryggen og stel i sort plast Mål: Ryg: H:37 x B:41 cm. Sæde: B:46 x D:47 cm. Sædehøjde: min./max:42/55 cm.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Sofasæt fra kvist med sofa og to stole, ...

11243.75 DKK

Det brugte sofasæt i bøg, fra Kvist, består af en to personers sofa og to stole. Sofa og stole har hynder med vinrød alcantara. Det er et klassisk sofasæt, der både kan anvendes i loungeområdet eller i stuen derhjemme. Mærke: Kvist Stand: Brugt Udførelse: Sofa og stole med tremmestel i bøg, og hynder med vinrød alcantara. Mål: Sofa: H:80 x L:150 x D:70 cm. Stol: H:80 x B:85 x D:70 cm. Siddehøjde: 45 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Kontorstol

280 kr.

En kontorstol, lidt brugt, sælges grundet flytning.

7000 Fredericia
tir.

Akaba gorka konferencestol med sort/blå ...

868.75 DKK

Denne brugte konferencestol er produceret af Akaba og fremstillet med et sort/blå nistret polster, samt sorte armlæn. Et let sving i ryggen gør stolen komfortabel. Stolene kan stables. Mærke: Gorka Akaba Stand: Brugt Udførelse: Konferencestol med sort/blå nistret polster, alugrå stel og sorte armlæn Mål: H:81,5 x B:61 x D:56 cm. Sædehøjde:48 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billeder RABAT ved køb fra 10-19 stk SPAR kr. 100,00 pr. stk. Få yderlige rabat ved køb fra 20 stk og der over SPAR 200,00 pr stk.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen butterfly stol i eg med so...

3118.75 DKK

Den brugte Magnus Olesen Butterfly møde-/konferencestol i eg med forsidepolstring i sort læder er en komfortabel stol med god lændestøtte. Brug den ved mødebordet eller til spisebordet. Stolenes nye sorte læder polster i kombination med egetræet giver stolene et rigtig flot og tidløst udtryk. Stolene kan med deres flotte design være prikken over i'et i indretningen, hvad enten det er på kontoret eller derhjemme. Klik her for at se vores forslag til et bord, der passer godt til stolene. Mærke: Magnus Olesen Butterfly Wood, Design: Niels Gammelgaard Stand: Brugt Udførelse: Stol med skal i eg med forsidepolstring i sort læder, med ben i eg. Mål: H:80 x B:46 x D:51 cm. Sædehøjde: 47 cm.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Loungesæt i bøg med 2 pers. sofa og stol...

4993.75 DKK

Det brugte loungesæt i bøg, består af en to personers sofa og en loungestol. Sofa og stol har hynder med blå polster. Stand: Brugt Udførelse: Sofa og stol i bøg og betrukket med blå polster. Mål: Sofa: H:80 x D:65 x L:135 cm Stol: H:80 x B:70 x D:65 cm. Siddehøjde: 47 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Rbm ballet medium 6032 kontorstol på hju...

1770.00 DKK

Denne DEMO RBM Ballet er med grå polypropylenskal med sort stel. Denne DEMO RBM Ballet stol er lavet i miljø rigtige materialer, ex. den er samlet uden lim eller andre skadelige stoffer. Denne DEMO RBM Ballet stol er skruet sammen under sædet, der gør at det er nemt at kombinere dem på kryds og tværs både stel og sæde.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Rbm noor up 6090s forest/black med nexus...

2342.50 DKK

Denne DEMO RBM Noor Up med Forest polypropylenskal med Nexus grå/blå (03) polster på sædet og med metal Black meder, er i en rigtig god kvalitet. Denne DEMO RBM stol er lavet i miljø rigtige materialer, ex. den er samlet uden lim eller andre skadelige stoffer. Denne DEMO RBM Noor stol er skruet sammen under sædet, der gør at det er nemt at kombinere dem på kryds og tværs både stel og sæde.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Hay ray loungestol med gult polster og d...

2243.75 DKK

Den brugte Ray loungestol fra HAY, med gult polster og drejestel i stål, er en klassisk og moderne stol til loungen, eller hvor du ellers mangler en god siddeplads. Mærke: Ray fra HAY, Design Jacob Wagner Stand: Brugt Udførelse: Loungestol med gult polster, på drejestel i stål. Mål: H:64 x B:79 x D:67 cm. Sæde: H:38 cm. OBS: Brugsspor på polster og fod forekommer - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Efg konferencestol i kirsebær med blålil...

873.75 DKK

Denne brugte EFG konferencestol er i formspændt kirsebær med blålilla polster og grå stel og armlæn, også med polster. Stolen er en komfortabel stol til lange møder. Mærke: EFG Stand: Brugt Udførelse: Formspændt kirsebær skal, med blålilla polster på sæde, ryg og armlæn, og grå stel. Mål: H:80 x B:60 x D:59 cm. Sidde højde: 44 cm. OBS: Solskader på ryg- og armlæn kan forekomme - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Lammhults möbel konferencestol m/ armlæn

625.00 DKK

Denne konferencestol er produceret af Lammhults Möbel, og sigter efter at give forbrugeren den bedst mulige komfort, med sine armlæn og sit lette sving i ryggen.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Fritz hansen kontorstol med blå polster ...

1875.00 DKK

Denne kontorstol er produceret af Fritz Hansen, og har blå sæde og ryg og sort stel. Det er en enkel og klassisk stol, der passer i alle kontormiljøer, eller derhjemme. Mærke: Fritz Hansen. Design Jørgen Rasmussen Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryg med blå polster. Sort stel. Ryg med manuel højderegulering, og gaspatron til indstilling af sædehøjde. Mål: Ryg: H:25 x B:39 cm. Sæde: B:46 x D:43 cm. Sædehøjde: Min./max: 46/59 cm. OBS: Brugsspor på foden - se billedeksempel

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Konferencestol i kirsebær med armlæn og ...

500.00 DKK

Denne brugte konferencestol er polstret i grønt, med mørkebrune armlæn, som giver den et klassisk, stilet look. Den egner sig bedst omkring et konferencebord, formentlig også i en mørk farve.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Wilkhahn stand up skammel i grøn

993.75 DKK

Denne brugte Wilkhahn Stand Up skammel er en ergonomisk skammel til kontoret eller mødelokalet. Stolens afrundede fod hjælper med din balanceevne og styrker muskler og led. Prisen er for een skammel. Mærke: Wilkhahn stand Up Stand: Brugt Udførelse: Kegleformet skal med vægt i foden, så den vipper tilbage til udgangspunktet. Med grøn polster. Mål: Sæde Ø:30 cm. Højde: 67 cm.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Akaba gorka konferencestol med bordeaux ...

750.00 DKK

Denne brugte Gorka konferencestol er produceret af Akaba, og har bordeaux rød polster på sæde og ryg. Stellet er alugrå, og stolen har sorte armlæn. Det er en komfortabel stol, som let kan passe ind i mange kontormiljøer. Stolene kan stables. RABAT ved køb fra 10-19 stk SPAR kr. 100,00 pr. stk. Få yderlige rabat ved køb fra 20 stk og der over SPAR 200,00 pr stk.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Wilkhahn stand up skammel i orange

993.75 DKK

Denne brugte Wilkhahn Stand Up skammel er en ergonomisk skammel til kontoret eller mødelokalet. Stolens afrundede fod hjælper med din balanceevne og styrker muskler og led. Prisen er for een skammel. Mærke: Wilkhahn stand Up Stand: Brugt Udførelse: Kegleformet skal med vægt i foden, så den vipper tilbage til udgangspunktet. Med orange polster. Mål: Sæde Ø:30 cm. Højde: 67 cm.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Duba konferencestol i bøg, med armlæn og...

625.00 DKK

Mærke: Duba Stand: Brugt Udførelse: Duba konference stol i bøge stel, med rød uld polstret sæde og ryg. Mål: Ryg H. 76,5 Sæde H. 47 x B 61 D 46 cm Den brugte Duba konferencestol i bøg med rød polster er en konfertabel stol. Den brugte Duba konferencestol i bøg med rød polster kan stabels. Den brugte Duba konferencestol i bøg med rød polster har armlæn.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Spine barstol fra fredericia furniture m...

3118.75 DKK

Spine barstol fra Fredericia Furniture er en klassisk barstol med sort lædersæde og sort træstel med  fodstøtte i sort metal. Stolen er i et let design og passer til mange høje borde. Mærke: Fredericia Furniture, model Spine, design Space Copenhagen Stand: Brugt Udførelse: Sort lædersæde, på stel i sort træ, med fodstøtte i sort metal. Mål: H:75 x B:42 x D:35 cm.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Viccarbe konferencestol med olivenfarvet...

1493.75 DKK

Den brugte Viccarbe møde-/konferencestol med olivenfarvet polster og sorte metalben med drejefunktion, er en komfortabel stol med god lænde-/rygstøtte. Brug den ved mødebordet eller til spisebordet. Mærke: Viccarbe, model Maarten Stand: Brugt Udførelse: Stol med olivenfarvet polster og sorte metalben med drejefunktion Mål: H:81 x B:49 x D:51 cm. Sædehøjde: 47 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Cappellini barstol med beige-malet læder...

743.75 DKK

Denne brugte Hi Pad barstol fra Cappellini er med beige-malet læder på sædet og stel i stål. Stolen er i et let design og passer til mange høje borde. Brug f.eks. barstolen i kantinen eller i virksomhedens lounge. Du kan også bruge barstolen derhjemme f.eks. omkring en høj køkkenø, spisebord eller hjemmebar. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Mærke: Cappellini Hi Pad, design Jasper Morrison Stand: Brugt Udførelse: Sæde med beige-malet læder, på stel i stål med fodhviler. Mål: H:70 x B:45 x D:36 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Konferencestol med armlæn og blå polster

625.00 DKK

Den brugte konferencestol med armlæn og stel i mørkt træ, har sæde og ryg med blå polster. Det er en klassisk stol med en god siddekomfort. Stolene har patina - se billedeksempler. Mærke: SKM - dansk produceret Stand: BrugtUdførelse: Blå polstret sæde og ryg, med stel og armlæn i mørkt træ. Mål: H:82 x B:64 x D:57 cm. Sæde: H:42 cm.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Konferencestol engelbrechts chairik i so...

743.75 DKK

Denne brugte Chairik konference-/mødestol, produceret af Engelbrechts, er en klassisk skalstol med god siddekomfort. Denne Chairik er sort med synlig trækant, og der er beige/sort mønstret polster på sædet. Stolens ben er i mat stål. Stolene kan stables, når de ikke er i brug. Mærke: Engelbrechts Chairik, design: Erik Magnussen Stand: Brugt Udførelse: Konferencestol med formstøbt skal i sort og med beige/sort mønstret polster på sædet, og stel i mat stål. Mål: H:76 x B:50 x D:53 cm. Siddehøjde 43 cm. OBS: Der kan forekomme brugsspor - se billedeksemel.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Häg conventio wing 9822 kontorstol med s...

1243.75 DKK

Den ergonomiske HÄG Conventio Wing 9822 kontorstol er ideel til skrive- og arbejdsborde. Med en HÄG Conventio Wing 9822 kontorstol sidder du optimalt, idet den har lidt free float, hvilket vil sige, at sædet kan vippe en smule. Denne kontorstol vil for eksempel gøre sig godt i møde- eller konferencelokaler, i undervisningslokaler eller andre steder, hvor man har brug for at sidde i længere tid ad gangen. Mærke: HÄG Stand: Brugt Udførelse: Kontorstolen er sort, med sort polster på sædet og med sort metal mellem sæde og ryg, samt sort stel. Mål: Ryg: B:42,5 x H:40 cm. Sæde: B:42,5 x D:41,5 cm. Sædehøjde min./max.:43/57 cm. OBS: Brugsmærker forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Chairman konferencestol med lyseblå pols...

1868.75 DKK

Den brugte Chairman konferencestol af Hansen og Sørensen, har polstring med formstøbt skum betrukket med lyseblå polster. Den brugte Chairman konferencestol, designet af Henrik Tengler, er en elegant konferencestol til både møde-, konference-, samt venterum. Mærke: Hansen og Sørensen, design Henrik Tengler Stand: BrugtUdførelse: Lyseblå polster på sæde og ryg, med ryg i maghoni. Armlæn samt stel i børstet rustfri stål. Mål:  H:76 x B:55 x D:50 cm. Sæde: H:44 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Efg bondo dialog konferencestol med nyt ...

2493.75 DKK

EFG Bondo Dialog 1 konferencestol med sort xtreme polster på sædet, og nymalet sort ryglæn, på grå stel.  EFG Bondo konferencestolen kan både bruges som konferencestol og mødestol. EFG Bondo konferencestolen er en designmæssig flot og klasssisk stol. Mærke: EFG Bondo Dialog 1, design af Hans Sandgren Jacobsen Stand: Brugt, med nymalet ryg-/armlæn og nyt sort polster på sædet. Udførelse: Grå stel med sorte stolefødder, og med nymalet ryg-/armlæn og nyt sort xtreme polster på sædet. Mål: Sæde: H:45 x B:55,5 x D:43 cm, stolens ryg: H:72,5 cm.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Wilkhahn kantinestol

618.75 DKK

Denne brugte Wilkhahn kantinestol er en god stol, når du skal sidde behageligt i frokostpausen i kantinen. Selvom vi her kalder den en kantinestol, så kan den også fint bruges som mødestol rundt om et konferencebord eller som spisebordsstol derhjemme. Stolene kan stables, så de ikke optager plads, når de ikke er i brug. Mærke: Wilkhahn Aline Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryg af sort plast med sort mesh polster, forkromet stel med meder Mål: H:78 x B:46 x D:58 cm. Sædehøjde:46 cm.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Alias highframe konferencestol

618.75 DKK

Denne brugte Alias Highframe konferencestol er en god stol, når du skal sidde behageligt til møder og andre samtaler. Stolen kan også fint bruges som kantinestol eller som spisebordsstol derhjemme. Alias Highframe stolen vil også kunne bruges i et venteværelse, så klienter og besøgende kan sidde behageligt. Stolene kan stables, så de ikke optager plads, når de ikke er i brug. Mærke: Alias Highframe Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryg har gråt mesh polster, forkromet stel, ben og armlæn Mål: H:82,5 x B:55 x D:55 cm. Sædehøjde:46 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS

Fritz hansen/kasper salto barstol model ...

1868.75 DKK

Denne brugte ICE barstol er produceret af Fritz Hansen og designet af Kasper Salto. Stolen er i aluminium og har ryg og sæde i sort plast. Det er en let og komfortabel stol, der både kan anvendes inde og ude. Mærke: Fritz Hansen ICE, design: Kasper Salto Stand: Brugt Udførelse: Stel i alu med fodhviler i stål og ryg og sæde i sort plast. Mål: H:109 x B:54 x D:53 cm. Sæde H:76 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS
Side:af 13