Kontorstol

56
Skrivebordsstole

Skrivebordsstole

300 kr.

2 gode kontorstole med grønt betræk. Understel i sort metal. Fem ben med hjul. Højdeindstilling med lufttryksarm.

7321 Gadbjerg
i dag
Rbm ballet medium 6032 kontorstol på hjul.

Rbm ballet medium 6032 kontorstol på hju...

1770.00 DKK

Denne DEMO RBM Ballet er med grå polypropylenskal med sort stel. Denne DEMO RBM Ballet stol er lavet i miljø rigtige materialer, ex. den er samlet uden lim eller andre skadelige stoffer. Denne DEMO RBM Ballet stol er skruet sammen under sædet, der gør at det er nemt at kombinere dem på kryds og tværs både stel og sæde.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Fritz hansen kontorstol med gråt polster og krom stel

Fritz hansen kontorstol med gråt polster...

2493.75 DKK

Denne kontorstol er produceret af Fritz Hansen, og den har gråt polster på sæde og ryg. Stolen står på et forkromet stel. Det er en helt enkel og klassisk stol, der passer i alle kontormiljøer eller derhjemme. Du får her en simpel kontorstol, der kan indstilles i højden. Man sidder godt på stolen, og den kan være god til dig, der bruger en del tid ved skrive- eller hæve-/sænkebordet i løbet af dagen uden at bruge hele dagen siddende ved computeren. Mærke: Fritz Hansen Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryg med gråt polster. Krom stel med sorte hjul. Mål: Ryg H:48 x B:46 cm. Sæde B:46 x D:40 x H min./max.:44/53 cm. OBS: Små brugsspor på stellet - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Puf fra johanson design i cyklame

Puf fra johanson design i cyklame

1243.75 DKK

Denne puf fra Johanson Design er en demo puf monteret med cyklame polster og på hjul. Brug den i loungeområdet som siddeplads eller som fodskammel. Mærke: Johanson Design Stand:Demo Udførelse: Puf med cyklame polster med hjul. Mål: Ø:37 x H:44 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Bent krogh harmonica konferencestol med sort/blå polster og armlæn

Bent krogh harmonica konferencestol med ...

1243.75 DKK

Denne brugte Harmonica konferencestol er produceret af Bent Krogh og har sort/blå polster, samt sorte armlæn. Stellet er i krom og har hjul. Når stolene ikke er i brug, løftes sædet op og de køres ind i hinanden - nemt og uden løft! Mærke: Bent Krogh, Harmonica, Pelikan Design Stand: Brugt Udførelse: Konferencestol med sort/blå polster, krom stel med hjul, og sorte armlæn Mål: H:83 x B:55 x D:60 cm. Siddehøjde: 43cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Rbm noor footbase 6070 vanilla/polished ...

2555.00 DKK

Denne DEMO RBM Noor Footbase stol er med Vanilla polypropylenskal og med Polished alu stel med hjul, er i en rigtig god kvalitet. Denne DEMO RBM Footbase stol er lavet i miljø rigtige materialer, ex. den er samlet uden lim eller andre skadelige stoffer. Denne DEMO RBM Noor stol er skruet sammen under sædet, der gør at det er nemt at kombinere dem på kryds og tværs både stel og sæde. Denne stol har en til valgt Polished alu ramme, som har en merpris på 333,- ex moms.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Stolevogn til cumpus konferencestol

1250.00 DKK

Stolevogn til 10-12 stk. Cumpus konferencestol. Stolevognen er i sort metal og med bløde gummihjul, de 2 bagerste hjule kan låses. Varenr. på stolene er 2470

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

RBM Rabami  

249 kr.

2 stk RBM Rabami kontorstole. Begge med uldbetræk i Oxford blå farve. Stående på fempasfod med hjul. I fin stand med sparsom brugsspor. Uden fejl, huller, defekt eller mangler. Perfekt til hjemmekontor, gamerstol, børneværelse. Venstre: Model 525. Siddehøjde 43-58cm. Højre: Model 534. Siddehøjde 46-61 cm. - Højde justering - Vippefunktion i sæde - Ryglæn højdejustering - Låsbar funktion Fra røg-/børne-/ & dyrefri hjem. Hentes i 8200 Aarhus N. Sælges kun 299 kr/stk.

8200 Aarhus N
i dag

Fritz hansen kevi kontorstol med gråbrun...

2493.75 DKK

Denne kontorstol er produceret af Fritz Hansen, og fremstillet med fuldpolstret sæde og ryg i gråbrun polster. Stel i børstet stål. Stolene har alle nye hjul. Det er en enkel og klassisk stol, der passer i alle kontormiljøer, eller derhjemme. Mærke: Kevi fra Fritz Hansen. Design Jørgen Rasmussen Stand: Brugt Udførelse: Fuldpolstret sæde og ryg i gråbrun polster. Stel i børstet stål. Ryg med manuel højderegulering, og gaspatron til indstilling af sædehøjde. Nye orginal hjul er monteret Mål: Ryg: H:25 x B:39 cm. Sæde: B:46 x D:44: Sædehøjde: Min./max: 45/57 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Back app balance stol med sort polster

2868.75 DKK

Den brugte Back App balancestol har sort polster og antracit fod. Den brugte Back App balancestol er en ergonomisk stol, som styrker både dine mave- og ryg muskler, og hjælper dig til en ret holdning. Stolen har sadelformet sæde. Stolen har ikke hjul. Mærke: Back App Stand: Brugt Udførelse: Sort fame polster på sædet og antracit fodstøtte med rød kugle.. Mål: Sæde: B:48 x D:36 cm. Højde: min./max:  65/88 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme -  se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Rh aktiv 303 kontorstol

7050.00 DKK

RH Activ 303 kontorstolen kan tilpasses til næsten alle arbejdsopgaver og arbejdsmiljøer. RH Activ 303 kontorstolen er ideel til brug ved kassearbejde, i industrien eller til hverdag. Med sin unikke ryg, der kan foldes ned til sædet, glider stolen nem ind under ethvert skrivebord eller kassefunktion. RH Activ 303 kontorstolen er designet til at passe små arbejdspladser, hvor brugeren stifter mellem siddende og stående arbejdsstillinger. RH Activ 303 kontorstolen har ekstra forstærket sæde og ryg polstring til "heavy use"  Alle metaldele i mørkegrå lak (RAL 7024), alle plastdele i mørkegrå (MT 11310). RH Activ 303 kontorstolen leveres som standard med hjul, der låser automatisk når du sidder ned.  Denne RH Activ 303 kontorstol er i grå/sort polster med læder på de meste udsatte steder er en fiks lille stol, som er nemt og enkel at indstille. 

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Vela hip hop 100 juniorstol med armlæn o...

3118.75 DKK

Den brugte Vela Hip Hop 100 juniorstol er en stol, der især anbefales til med ADHD, CP, lettere børnegigt eller andre udfordringer. Den brugte Vela Hip Hop 100 juniorstol har højdeindstilling, og ryg- og armlæn kan justeres op og ned. Ryglænet kan også justeres frem og tilbage. Stolen har fodbremse på de to bagerne hjul. Juniorstolens fodstøtte kan justeres op og ned, så den kommer til at passe til barnets benlængde. Vela Hip Hop 100 juniorstolen giver dit barn mulighed for at komme omkring på skolen, i institutionen eller derhjemme. Når barnet sidder i stolen, kan han/hun skubbe sig rundt med fødderne. På den måde kommer barnet sikkert omkring, mens begge hænder er fri til at holde ved andre ting. Max. belastning er 60 kg. Mærke: Vela Hip Hop 100 Stand: Brugt Udførelse: Rødt alcantara polster på sæde og ryg, sort stel og sorte/grå armlæn Mål: Ryg: H:28 x B:27 cm. Sæde: B:38 x D:42 x H min./max.:44/52,5 cm. OBS: Brugsspor forekommer i form af mindre ridser og skrammer - se billeder.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Fritz hansen kevi kontorstol i sort med ...

868.75 DKK

Denne kontorstol er produceret af Fritz Hansen/Engelbrechts, og er fremstillet med sæde og ryg i sort integralskum, på stel i stål. Denne stol er med manuel højderegulering. Det er en enkel og klassisk stol, der er velegnet til kontorbrug, og i undervisningslokaler m.v. Mærke: Kevi kontorstol fra Fritz Hansen/Engelbrechts design Jørgen Rasmussen Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryg i sort integralskum, på stel i stål med sorte hjul. Manuel højderegulering. Sædehøjde: Min. 40 max. 53 cm. Der kan forekomme brugsspor.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Vela uni-21 kontor-/arbejdsstol med arml...

3118.75 DKK

Den brugte Vela Uni-21 kontor-/arbejdsstol er en stol, der især anbefales til personer med ryglidelser eller andre udfordringer. Den brugte Vela Uni-21 kontor-/arbejdsstol har højdeindstilling, ryg og armlæn kan justeres og sædet har kip-funktion. Stolen har rotationslås, og der er hjulbremse på to hjul. Vela Uni-21 kontor-/arbejdsstol giver dig mulighed for at komme omkring på kontoret eller derhjemme, mens du sidder ned og skubber dig rundt med fødderne. På den måde kommer du sikkert omkring, mens du har begge hænder fri til at holde ved andre ting. Du får her en stabil, sikker og mobil stol, der kan gøre det lettere for dig at udføre dine daglige gøremål enten derhjemme eller på arbejdet. Mærke: Vela Uni-21 Stand: Brugt Udførelse: Grønt polster på sæde og ryg, mørkeblåt stel og sorte armlæn. Max belastning: 125 kg. Mål: Ryg: H:30 x B:40 cm. Sæde: B:47 x D:46 cm. Sædehøjde min./max.:44/58 cm. OBS: Brugsspor forekommer i form af mindre ridser og skrammer - se billeder.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Häg conventio 9542 konferencestol med ar...

1868.75 DKK

Den ergonomiske HÄG Conventio 9542 konferencestol er ideel at have rundt mødebordet. Med en HÄG Conventio 9542 konferencestol sidder du optimalt, idet stolen har glidende vippefunktion forover og bagover. Konferencestolen giver altså mulighed for at få bevægelse i kroppen, også selvom du sidder til et langt møde. Conventio 9542 konferencestolen fra HÄG har hjul, så du får altså det bedste fra både konferencestolen og kontorstolen. Mærke: HÄG Conventio 9542 Stand: BrugtUdførelse: Gråt polster på sæde og ryg, der er lukket med en sort lynlås på ryggen. Understel og armlæn i sort plast. Mål: Ryg: H:45 x B:40 Sæde: B:44 x D:43 cm. Sædehøjde min./max.:41/55 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Häg conventio 9542 konferencestol med hj...

1493.75 DKK

Den ergonomiske HÄG Conventio 9542 konferencestol er ideel at have rundt mødebordet. Med en HÄG Conventio 9542 konferencestol sidder du optimalt, idet stolen har glidende vippefunktion forover og bagover. Konferencestolen giver altså mulighed for at få bevægelse i kroppen, også selvom du sidder til et langt møde. Conventio 9542 konferencestolen fra HÄG har hjul, så du får altså det bedste fra både konferencestolen og kontorstolen. Stolen leveres uden armlæn, men der er plads til, at der kan monteres armlæn på stolen. Klik her for at se en udgave af stolen, der leveres med armlæn. Mærke: HÄG Conventio 9542 Stand: BrugtUdførelse: Gråt polster på sæde og ryg, der er lukket med en sort lynlås på ryggen. Understel i sort plast. Mål: Ryg: H:45 x B:40 Sæde: B:44 x D:43 cm. Sædehøjde min./max.:41/55 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Savir gate reflect konferencestol med gr...

3743.75 DKK

Denne brugte Savir Gate Reflect stol, er en stol med mange anvendelsesmuligheder. Den kan bruges som møde-/gæstestol på kontoret, men også ved skrivebordet derhjemme. Stolen har gråmeleret polster på sæde og ryg, armlæn, hjul og gaspatron så højden kan indstilles. Mærke: Savir Gate Reflect, design Thomas Pedersen Stand: Demo Udførelse: Konference-/kontorstol med gråmeleret polster, sort stel med hjul, og sorte armlæn Mål: H:77/90 x B:60 x D:44 cm. Siddehøjde: Min./max: 44/56 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Fritz Hansen Kontorstol

750 kr.

Fritz Hansen kontorstol i fin stand, blot er hjulene slidt. Sæde højde kan indstilles.

5540 Ullerslev
lør.

Four design fourcast2 xl konferencestol ...

6243.75 DKK

Denne Four Design FourCast2 XL konferencestol er en skalstol, der er fuldt polstret med gråt polster. Det er en demomodel, og derfor har stolen næsten ikke været brugt. Stolen er på sort stel med hjul og gaspatron. Stolen er i et flot og enkelt design og har en god siddekomfort med vippefunktion. Stolens letpolstrede armlæn bidrager også til siddekomforten. Brug den i undervisnings- eller mødelokalet, da det er en stol, der er god at sidde på i længere tid ad gangen. Vejledende nypris: 12.865,00 kr. ekskl. moms. Mærke: Four Design FourCast2 XL Stand: Demo Udførelse: Skal der er fuldt polstret med grå remix polster, på sort stel med gaspatron og hjul. Sorte armlæn med sort polster på toppen. Mål: H:86 x B:56 x D:60 cm. Sædehøjde min./max.:47,5/53,5 cm. OBS: Mindre brugsspor kan forekomme - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Kontorstol Rabami

500 kr.

Med sort uldstof og fempasfod med hjul. Siddehøjde 43 - 58 cm. Ryglænet kan stilles i højde og forskellige vinkler. Og sædet kan køres frem og tilbage. Stolen er i rigtig pæn stand med sparsom brugsspor. Virker perfekt uden huller eller mangler.

4690 Haslev
lør.

Høj kvalitet kontorstol Interstuhl

2.200 kr.

Goal 102GX er en kontorstol i fantastisk Interstuhl kvalitet. Med sit stilrene design, ekstrem gode siddekomfort samt alle nødvendige indstillinger er Goal 102GX det perfekte valg til arbejdspladsen. En bestseller som holder i mange år. Ergonomiske indstillinger Goal 102GX har højdejustering, vægtregulerbart og låsbart (4 positioner) synkronvip, højdejusterbar ryg og sædedybdejustering. Især vægtjusteringen er nem at indstille mellem en brugervægt på 45-130 kg. via et håndtag som rykkes trinløst. Synkronvip, hvor sæde og ryg vipper sammen i et ergonomisk optimalt forhold Sædedybderegulering, så den rette støtte opnås til baglårene Højdejusterbar ryg Se den generelle betjeningsvideo for Goal-serien her Stolen er betrukket med Fame (95% uld) som er meget slidstærkt. Den har bløde hjul, til hårde gulve. Armlæn føler med ;) Interstuhl produkter er tysk kvalitet når det er bedst. Testet og med certifikater Bedømt til 4,5 ud af 5 Stjerner ? Specifikationer: Siddehøjde: 42-52,5 cm. Ryglænshøjde: 43 cm.

9000 Aalborg
fre.

Drejelig kontorstol fløjl blå

606 kr.

Denne trendy og drejelige kontorstol er den perfekte kombination af elegance og komfort. Den bliver et glimrende blikfang på dit kontor. Blød fløjl: Fløjl er et blødt og luksuriøst stof, der er kendetegnet ved dets tætte og jævne fibre. Fløjlsstof er blødt og komfortabelt at røre ved.Robust og stabilt stel: Skrivebordsstolens stel i metal og krydsfiner sikrer robusthed og stabilitet.Justerbar højde: Denne kontorstol har en gasløftmekanisme, så du kan justere højden efter behov.Fleksibel stol med hjul: Det 360 grader drejelige design samt hjulene giver fleksibel bevægelighed.Farve: BlåMateriale: Fløjl (100 % polyester), metal, krydsfinerMateriale, fyld: SkumProduktmål: 56 x 61 x (78-86) cm (B x D x H)Sædebredde: 41 cmSædedybde: 41 cmSædehøjde fra gulvet: 43-50,5 cmArmlænets højde fra gulvet: 63-70,5 cmHøjde, armlæn: 15 cmRyglænshøjde: 33 cmKan dreje 360 graderMontering påkrævet: Ja

5750 Ringe
fre.
Boligcenter.dk

Kontorstol med massagefunktion kunstlæde...

976 kr.

Denne trendy kontorstol med massagefunktion har et minimalistisk design. Den kombinerer elegance og komfort, hvilket gør den til et blikfang på dit arbejdsområde. - Slidstærkt kunstlæder: Kunstlæder i høj kvalitet er et yderst slidstærkt materiale. Det er modstandsdygtigt over for pletter, så det er let at rengøre med en fugtig klud. Den glatte overflade har også et luksuriøst udseende og ægte læders skønhed. - Massagefunktion: Massagepunkterne i ryggen lindrer træthed på effektiv vis og gør dig mere afslappet, mens du arbejder. - Justerbart ryglæn og højde: Den er særligt designet med en lænefunktion, så du kan justere ryglænet og fodstøtten efter behov. Brug håndtaget til at justere sædehøjden. - Praktisk design: Det 360 graders drejelige design giver større bevægelsesfrihed. Derudover er det nemt at bevæge stolen rundt med de rullende hjul. - Robust og stabilt stel: Stellet i metal og krydsfiner sikrer robusthed og stabilitet Bemærk: - Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. - Farve: Cremefarvet - Materiale: Kunstlæder (75 % PVC, 5 % bomuld, 20 % polyester), metal, krydsfiner - Materiale, fyld: Skum - Produktmål: 63 x 56 x (110,5-120) cm (B x D x H) - Liggemål: 63 x 128,5 x (98-107,5) cm (B x D x H) - Mål, sæde: 51 x 44 cm (B x D) - Sædehøjde fra gulvet: 46,5-56 cm - Armlænshøjde fra gulvet: 67,5-77 cm

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Kontorstol med massagefunktion kunstlæde...

976 kr.

Denne trendy kontorstol med massagefunktion har et minimalistisk design. Den kombinerer elegance og komfort, hvilket gør den til et blikfang på dit arbejdsområde. - Slidstærkt kunstlæder: Kunstlæder i høj kvalitet er et yderst slidstærkt materiale. Det er modstandsdygtigt over for pletter, så det er let at rengøre med en fugtig klud. Den glatte overflade har også et luksuriøst udseende og ægte læders skønhed. - Massagefunktion: Massagepunkterne i ryggen lindrer træthed på effektiv vis og gør dig mere afslappet, mens du arbejder. - Justerbart ryglæn og højde: Den er særligt designet med en lænefunktion, så du kan justere ryglænet og fodstøtten efter behov. Brug håndtaget til at justere sædehøjden. - Praktisk design: Det 360 graders drejelige design giver større bevægelsesfrihed. Derudover er det nemt at bevæge stolen rundt med de rullende hjul. - Robust og stabilt stel: Stellet i metal og krydsfiner sikrer robusthed og stabilitet Bemærk: - Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. - Farve: Hvid - Materiale: Kunstlæder (75 % PVC, 5 % bomuld, 20 % polyester), metal, krydsfiner - Materiale, fyld: Skum - Produktmål: 63 x 56 x (110,5-120) cm (B x D x H) - Liggemål: 63 x 128,5 x (98-107,5) cm (B x D x H) - Mål, sæde: 51 x 44 cm (B x D) - Sædehøjde fra gulvet: 46,5-56 cm - Armlænshøjde fra gulvet: 67,5-77 cm

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Kontorstol med massagefunktion kunstlæde...

982 kr.

Denne trendy kontorstol med massagefunktion har et minimalistisk design. Den kombinerer elegance og komfort, hvilket gør den til et blikfang på dit arbejdsområde. - Slidstærkt kunstlæder: Kunstlæder i høj kvalitet er et yderst slidstærkt materiale. Det er modstandsdygtigt over for pletter, så det er let at rengøre med en fugtig klud. Den glatte overflade har også et luksuriøst udseende og ægte læders skønhed. - Massagefunktion: Massagepunkterne i ryggen lindrer træthed på effektiv vis og gør dig mere afslappet, mens du arbejder. - Justerbart ryglæn og højde: Den er særligt designet med en lænefunktion, så du kan justere ryglænet og fodstøtten efter behov. Brug håndtaget til at justere sædehøjden. - Praktisk design: Det 360 graders drejelige design giver større bevægelsesfrihed. Derudover er det nemt at bevæge stolen rundt med de rullende hjul. - Robust og stabilt stel: Stellet i metal og krydsfiner sikrer robusthed og stabilitet Bemærk: - Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. - Farve: Cremefarvet - Materiale: Kunstlæder (75 % PVC, 5 % bomuld, 20 % polyester), metal, krydsfiner - Materiale, fyld: Skum - Produktmål: 63 x 56 x (110,5-120) cm (B x D x H) - Liggemål: 63 x 128,5 x (98-107,5) cm (B x D x H) - Mål, sæde: 51 x 44 cm (B x D) - Sædehøjde fra gulvet: 46,5-56 cm - Armlænshøjde fra gulvet: 67,5-77 cm

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Arozzi Mugello Gamerstol

400 kr.

Generelt: Materiale: Polyuretan-læder Antal hjul: 5 Drejevinkel: 360° Maks. belastningsvægt: 120 kg Funktioner: Justerbar højde på sæde og armlæn Mål: Vægt: 15 kg Højde: 124 cm Sædedybde: 54 cm Sædebredde: 54 cm Sæde tykkelse: 10 cm Ryglænshøjde: 75 cm Ryglænsbredde: 51 cm

8270 Højbjerg
fre.

Kontorstol kunstlæder hvid

400 kr.

Denne stilfulde kontorstol er den perfekte balance mellem stil og funktionalitet. Denne stol er betrukket med kunstlæder, der er let at rengøre, og den tilbyder ultimativ siddekomfort. Stolen er højdejusterbar og kan dreje 360 grader, så den opfylder dine forskellige behov. De fem hjul giver desuden maksimal mobilitet. - Farve: Hvid - Materiale: Kunstlæder (60 % PVC, 25 % polyester, 15 % bomuld), forkromet stål - Fyld: Skum - Mål: 44,5 x 44,5 x (49-63,5) cm (B x D x H) - Sædebredde: 44 cm - Sædedybde: 43 cm - Justérbar højde: Ja - Armlæn: Nej - Drejelig: Ja - Hjul: Ja - Med gasløftmekanisme - Maks. bæreevne: 110 kg - Montering påkrævet: Ja

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Kontorstol med massagefunktion kunstlæde...

982 kr.

Denne trendy kontorstol med massagefunktion har et minimalistisk design. Den kombinerer elegance og komfort, hvilket gør den til et blikfang på dit arbejdsområde. - Slidstærkt kunstlæder: Kunstlæder i høj kvalitet er et yderst slidstærkt materiale. Det er modstandsdygtigt over for pletter, så det er let at rengøre med en fugtig klud. Den glatte overflade har også et luksuriøst udseende og ægte læders skønhed. - Massagefunktion: Massagepunkterne i ryggen lindrer træthed på effektiv vis og gør dig mere afslappet, mens du arbejder. - Justerbart ryglæn og højde: Den er særligt designet med en lænefunktion, så du kan justere ryglænet og fodstøtten efter behov. Brug håndtaget til at justere sædehøjden. - Praktisk design: Det 360 graders drejelige design giver større bevægelsesfrihed. Derudover er det nemt at bevæge stolen rundt med de rullende hjul. - Robust og stabilt stel: Stellet i metal og krydsfiner sikrer robusthed og stabilitet Bemærk: - Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. - Farve: Hvid - Materiale: Kunstlæder (75 % PVC, 5 % bomuld, 20 % polyester), metal, krydsfiner - Materiale, fyld: Skum - Produktmål: 63 x 56 x (110,5-120) cm (B x D x H) - Liggemål: 63 x 128,5 x (98-107,5) cm (B x D x H) - Mål, sæde: 51 x 44 cm (B x D) - Sædehøjde fra gulvet: 46,5-56 cm - Armlænshøjde fra gulvet: 67,5-77 cm

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

kontorstol

149 kr.

Pæn og velholdt kontorstol i blåt stof og med lovligt understel med de 5 ben. Sort understel på hjul. En meget fin stol til kontoret eller værelset til de unge. Seriøst bud modtages gerne.

5600 Faaborg
ons.

Labofa cobra kontorstol i sort med gråt ...

1493.75 DKK

Den brugte Labofa Cobra kontorstol er en komfortabel kontorstol. Du får her en helt enkel kontorstol, der kan indstilles i højden. Kontorstolen fra Labofa er til dig, der bruger tid siddende ved skrivebordet, uden at du sidder der gennem en hel arbejdsdag. Ryglænet kan give sig/vippe en lille smule, hvilket kan være nok til at give god komfort. Stolen kan også være god på et børneværelse eller i den studerendes lejlighed, når der skal læses lektier og skrives opgaver. Vejledende nypris: 3.154,00 kr. ekskl. moms. Mærke: Labofa, Cobra Stand: BrugtUdførelse: Sæde af sort plast materiale med gråt polster på sædet. Stellet er forkromet med sorte hjul. Mål: Ryg H:37 x B:35,5 cm. Sæde B:41 x D:42,5 x H min./max.:44/60 cm. OBS: Mindre brugsspor kan forekomme - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Kontorstol

100 kr.

Kontorstol 5 hjul mørk stof veluragtig

8330 Beder
29. nov.

Gamer stol Paracon Supreme

1.250 kr.

Meget lidt brugt- fejlkøb. Tæppe hjul medfølger. Nypris 2.999,- Befinder sig på Hjarnø, kan transporteres til Snaptun Havn. Kun afhentning.

7130 Juelsminde
29. nov.

Kontorstol til børn

75 kr.

Lille kontorstol med hjul og med mulighed for at justere højden i intervallet 35 -50 cm. Velegnet til fx. børneværelset.

8320 Mårslet
26. nov.

Kontorstol

1.500 kr.

Solid kontorstol med mange funktioner - passer til alle - maks. vægt op til 130 kg. Allround hjul som bør passe på såvel gulvtæppe som hårdt gulv. Købt i november 2020.

9240 Nibe
25. nov.

Kontorstol

75 kr.

med armelen lysrgrå stof 5 hjul

8330 Beder
24. nov.

Kontorstol

100 kr.

Sort indstillelig kontorstol med net i ryggen som virker svedabsorberende. Armlæn og 5 hjul. Solidt metalstel. Godt brugt, derfor sælges den billigt, men fungerer upåklageligt. Sæde ca. 50 cm x 50 cm. Ryghøjde 73 cm.

6000 Kolding
24. nov.

Labofa kontorstole

300 kr.

Ældre Labofa kontorstole. Den ene i god stand, mens den anden har defekter, herunder på hjul og skævheder. Sælges samlet.

9700 Brønderslev
24. nov.

Kontorstol

Sælges

Kontorstol med behagelig siddekomfort. Regulerbar sæde + ryg. Hjulene fungerer fint.

5690 Tommerup
17. nov.

Arbejdsbord/studiebord med stol.

100 kr.

Skrivebord. Passer til en studerende eller skoleelev med lektier og lign.. Bordet er med hjul, så det er mobilt. Stol medfølger.

5471 Søndersø
14. nov.

Kontorstol

500 kr.

Flot kontorstol, meget komfortabel. Type uden hjul, men med dupper.

2700 Brønshøj
14. nov.

Saddelstol - Ergonomisk Backapp 2.0 incl...

3.000 kr.

Ergonomisk Saddelstol med hjul, Backapp 2.0 stol med Wheels, Kun brugt ganske lidt, fremstår som ny, uden synlige brugstegn. Farve: sort betræk og sølvgrå stel. Købt som en del af stole test. Understel med hjul specielt beregnet til trægulv, så det ikke ødelægger og ridser gulvet. Justerbar sædehøjde fra ca. 52 - 80 cm. Nypris for Backapp 2.0 3695,- kr. samt tilhørende Wheels nypris er 2495,- kr. Samlet nypris 6190,- kr. Link til Backapp hjemmeside: https://www.backapp.com/da/kob-backapp/ Sælges samlet for kun 4750,- kr.

7850 Stoholm Jyll
8. nov.

RH Extend 100 Medium kontorstol i sort

1.999 kr.

RH Extend 100 Medium kontorstol i sort. RH Extend stolen er lige så elegante som brugervenlig og nem indstiller bar, 3D justerbar. Den er designet til at give kroppen bedst mulig støtte og aflastning samt har den hjul til bløde gulve og understel i grålakeret aluminium, kan justeres separat med vippefunktionen i sædet, og stolens ryglæn kan vinkles, så du sidder optimalt. Den låsbare ryg- og sædevinkel bevæger sig synkront og trinløst som giver ideal individuel tilpasning. Producent: RH Model: Extend 100 Medium Farve: Sort Stof / Materiale: Slidstærkt Gaslift: Ja Hjultype: Gummibanehjul (til hårde gulve, f.eks. trægulv) Stelfarve: Lysegrå Armlæn: Ja (som ekstraudstyr) Sædedybde regulering: Ja Sædevip (forover): Ja Sædevip (bagover): Ja Højdejusterbar ryghøjde: Ja Indstillelig vippemodstand: Ja Siddehøjde: 40-51cm Højde Ryg: 51cm Sædets dybde, bredde: 46,5x46,1cm

8600 Silkeborg
7. nov.

Kontorstol retro luksusmodel

850 kr.

Kontorstol retro luksusmodel siddehøjde regulerbar fra 53cm til 63cm stilbart ryglæn opnedfremogtilbage og stilbare armlæn kan også tages af fodbremse på hjul betræk slidt absolut fast pris kan ikke forhandles kr850. Lb6

8260 Viby J
6. nov.

Kontorstol fra Ikea

300 kr.

Hjul følger med

5200 Odense V
4. nov.

Kontorstol Rabami

600 kr.

RBM 615 kontorstol (ny pris kr. 2.795). Sort stof (type Oxford 13) med hjulkryds (sort). Særlige hjul, der er bløde til træ-/stengulv. Gaspatron: 39-52 cm.). Stolen er særdeles pæn og velholdt.

9000 Aalborg
28. okt.

Skrivebordsstol / klaverstol

Sælges

Fin mindre stol, der har været brugt som klaverstol. Den har hjul og stålstel med gasløftmekanisme til justering af højden (43-69cm).

7840 Højslev
28. okt.

skrivebord + stol

300 kr.

Julegave: Hvidt skrivebord kan reguleres til skråstilling af bordplade. Mål er ca.70x130 + hvid kontorstol drejestol med 5 ben på hjul. Alt i fin stand. Ideel til skolebarn/teenager. Såfremt billede af bord ønskes kan dette gerne sendes pr sms. Kan evt. leveres i Århus området.

8520 Lystrup
28. okt.

3 stk. Kontor/køkken stole på hjul

150 kr.

Vi sælger 3stk. kontor stole på hjul. Vi har selv brugt som stole i vores spisekøkken og man sidder fantastisk på dem. De kan justeres i højden og ryglænet kan frigives så man kan vippe på dem. Dette giver en meget fin sidde komfort. De er rigtige gode ved et skrivebord. Pris pr. stk. 150 kr. Den ene stol har en lille skade i stoffet, men det er uden den store betydning..

6960 Hvide Sande
27. okt.

Kontorstol

100 kr.

Kontorstol drejelig med hjul næsten ikke brugt

9800 Hjørring
20. okt.

Kontorstol

Sælges

Flyttesalg 2 stk kontorstole paa hjul Adelaide ( Bo Concept) Meget lidt brugt og ingen skrammer

8400 Ebeltoft
19. okt.

Global Oxford Pas Ergo Stol

2.400 kr.

Købt 6/12-2021 for 3.000,- kr. Stolen er udviklet med fokus på kroppens anatomi og funktioner. En rigtig siddeposition hjælper dig igennem en lang arbejdsdag. Oxford giver mulighed for også at sidde omvendt og benytte det smalle ryglæn som støtte ved bryst og mave. Det aflaster din krop og hjælper med at aktivere dine mavemuskler, inderlår og balder og du får naturlig bevægelse i hofteleddet så rygsøjlen kommer i balance. Med den unikke mekanisme har du nem trinløs justering af ryglænets vinkel, 16° frem og 6° tilbage. Du kan også indstille ryglænet til at følge din krops bevægelse. Stolen har en 610 mm. alu base 50 mm. letløbende hjul. Sædediameter: 360 mm Ryglæn: 27 x 23 cm

5250 Odense SV
19. okt.

Hvid kontorstol

100 kr.

Fremstillet i hvidt formstøbt plast, med sæde i hvidt kunstlæder og sorte hjul der er monteret på chrome ben.

8723 Løsning
16. okt.

Kontorstol sælges

75 kr.

Bruges ikke mere, fejler ikke noget og hjulene ruller godt

6200 Aabenraa
16. okt.

Sort kontorstol med armlæn

100 kr.

Kontorstol med hjul og armlæn. Har en ridse på det ene armlæn.

5471 Søndersø
16. okt.

Backapp stol

800 kr.

Pæn og velholdt Backapp kontorstol med hjul sælges. Den er sort og ikke brugt ret meget

5000 Odense C
15. okt.

Kontorstol Spiderman til børn

75 kr.

Kontorstol med 5 hjul til børn. Stolen kan indstilles i sæde og ryg. Målene er sædets bredde, dybde og højde

8600 Silkeborg
14. okt.