Kontorstol

11
Duba kontorstol med blå uld polster

Duba kontorstol med blå uld polster

1.250 kr.

Produkt Information: Den brugte blå Duba  kontorstol er med sort og krom understel. Desuden er den brugte blå Duba kontorstol i uld polster med dejlig bred sæde og ryg. Mærke: Duba Stand: Brugt Udførelse: Blå uld polstret sæde og ryg, med sort/krom stel.

9690 Fjerritslev
man.
Bop Scan Office ApS
Duba b8 kontorstol med, blå polster og høj firkantet ryg

Duba b8 kontorstol med, blå polster og h...

1.875 kr.

Denne brugte Duba B8 kontorstol i blå er med sort understel. Desuden har den brugte blå Duba B8 kontorstol et dejligt bredt sæde samt høj firkantet ryg. Kontorstolen er med sædeglid, synkrom vip, indstilling af ryg højde.

9690 Fjerritslev
man.
Bop Scan Office ApS
Duba b8 kontorstol med mørke blå polster, høj ryg og armlæn.

Duba b8 kontorstol med mørke blå polster...

1.875 kr.

Denne brugte Duba B8 kontorstol i mørke blå er med sort og krom understel. Desuden har den brugte blå Duba B8 kontorstol et dejligt bredt sæde samt høj ryg og er med sorte armlæn. Kontorstolen er med glidesæde, synkron vip, indstilling af ryg højde, samt højde justering af armlæn. Mærke: Duba B8 Stand: Brugt Udførsel: Mørkeblå polstret sæde og ryg med sort og krom stel. Mål: H 43-58 cm. OBS: Der er plet på sædet - se billede

9690 Fjerritslev
man.
Bop Scan Office ApS
Duba kontorstol med vinrød  alcantara polster

Duba kontorstol med vinrød alcantara po...

1.875 kr.

Produkt Information: Den brugte vinrøde Duba  kontorstol er med sort understel. Desuden er den brugte vinrøde Duba kontorstol med alcantara polster, rigtig god at sidde på da den har et dejligt bredt sæde og ryg. Stolen fremstår pæn og velholdt med få brugsspor. Mærke: Duba Stand: Brugt Udførelse: vinrød alcantara polstret sæde og ryg, med sort stel.

9690 Fjerritslev
man.
Bop Scan Office ApS
Duba kontorstol med blåt polster og lav ryg

Duba kontorstol med blåt polster og lav ...

1.875 kr.

Den brugte Duba kontorstol i blå er med sort og krom understel. Desuden har den brugte blå Duba kontorstol i polsteret et dejligt bredt sæde samt ryg. Mærke: Duba Stand: Brugt Udførelse: Blåpolstret sæde og ryg, med sort og krom stel.

9690 Fjerritslev
man.
Bop Scan Office ApS
Duba b8 kontorstol med mørke blå polster, lav ryg og armlæn.

Duba b8 kontorstol med mørke blå polster...

1.875 kr.

Denne brugte Duba B8 kontorstol i mørke blå er med sort og krom understel. Desuden har den brugte sorte Duba B8 kontorstol et dejligt bredt sæde samt lav ryg og er med sorte armlæn. Kontorstolen er med sædeglid, synkrom vip, indstilling af ryg højde, samt højde justering af armlæn.

9690 Fjerritslev
man.
Bop Scan Office ApS
Duba b8 kontorstol med lyngfarvet polster og høj ryg

Duba b8 kontorstol med lyngfarvet polste...

1.875 kr.

Denne brugte Duba B8 kontorstol er med sort polster og sort understel. Det er en klassisk kontorstol, med alle gængse indstillingsmuligheder, højdeindstilling, sædeglid, synkrom vip, indstilling af ryg højde, Mærke: Duba B8 Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryg med sort polster på sort stel. Mål:  Ryg: H:50 B:42 cm. Sæde: B:46 D:45  H: Min./max: 48/58 cm

9690 Fjerritslev
man.
Bop Scan Office ApS
Duba b8 dash kontorstol med sort polster og høj ryg

Duba b8 dash kontorstol med sort polster...

1.618,75 kr.

Den brugte Duba B8 Dash kontorstol er med sort polster og sort understel. Det er en klassisk kontorstol med alle gængse indstillingsmuligheder: højdeindstilling, sædeglid, synkron vip og indstilling af ryg højde. Med andre ord så kan du sidde, ligesom du gerne vil. Duba B8 Dash kontorstolen er god til dig, der bruger meget tid foran computeren eller skrivebordet i løbet af en dag. Når du sidder godt, kan du fokusere på at løse de opgaver, du har foran dig dig. Mærke: Duba B8 Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryg med sort polster på sort stel. Mål: Ryg H:50 x B:42 cm. Sæde B:46,5 x D:46 x H min./max.:45,5/57,5 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
man.
Bop Scan Office ApS
Duba b8 kontorstol med blåt polster og armlæn

Duba b8 kontorstol med blåt polster og a...

2.243,75 kr.

Denne brugte Duba B8 kontorstol har sæde og høj ryg med blåt polster. Kontorstolen er med sort understel og sorte plast armlæn. Den brugte Duba B8 kontorstol har justerbare armlæn, højdejustering, sædeglid og rygjustering. Det er med andre ord en komfortabel kontorstol, som du har mulighed for at indstille, lige som du vil, så den kommer til at passe perfekt til dig. Brug for eksempel kontorstolen på kontoret eller hjemmekontoret sammen med et hæve-/sænkebord eller et skrivebord. Mærke: Duba B8 Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryg med blåt Fame polster, sorte plastarmlæn. Stolen står på et sort stel med sorte/grå hjul. Mål: Ryg H:50 x B:41 cm. Sæde B:48 x D:46 x H min./max.:44,5/56,5 cm.

9690 Fjerritslev
man.
Bop Scan Office ApS
Duba b8 dash kontorstol med sort alcantara polster og høj ryg

Duba b8 dash kontorstol med sort alcanta...

1.618,75 kr.

Den brugte Duba B8 Dash kontorstol er med sort alcantara polster og sort understel. Det er en klassisk kontorstol med alle gængse indstillingsmuligheder: højdeindstilling, sædeglid, synkron vip og indstilling af ryg højde. Med andre ord så kan du sidde, ligesom du gerne vil. Duba B8 Dash kontorstolen er god til dig, der bruger meget tid foran computeren eller ved skrivebordet i løbet af en dag. Når du sidder godt, kan du fokusere på at løse de opgaver, du har foran dig dig. Mærke: Duba B8 Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryg med sort alcantara polster, sort stel. Mål: Ryg H:50 x B:42 cm. Sæde B:47,5 x D:46 x H min./max.:45/57 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
man.
Bop Scan Office ApS
Duba  B8

Duba B8

800 kr.

Ubrugt.

4872 Idestrup
8. jan.