Vaffeljern

18
Sage Smart Waffle

Sage Smart Waffle

1.400 kr.

Sage Smart Waffle Den klassiske vaffel med syltetøj og puddersukker, en belgisk variant eller måske din helt egen vaffelopskrift med grønt i. Det intelligente vaffeljern Smart Waffle fra Sage gør vaffelbagning til en sand fornøjelse, det kender nemlig den rette bagetid, uanset hvilken type vaffel du har lyst til. Vælg mellem belgiske, klassiske, buttermilk og chokolade med flere. Intelligent vaffeljern med forudindstilt bagetid Vælg mellem forskellige vaffeltyper Opsamlingskant fanger overskydende dej Slut med at spilde dej Smart Waffle har den fordel i forhold til almindelige vaffeljern, at al overskydende dej bliver opsamlet i kanten. På den måde slipper du for at fejldosere og få dej ud på køkkenbord. Bag vafler med ekstra sprødhed Vaffeljernet har helstøbte plader, hvilket giver en jævn varme over hele vaflen og giver dig perfekt gennembagte vafler. For at sikre den sidste finjustering af bagningen har vaffeljernet den smarte funktion ?A Bit More?, som sørger for at dine vafler får præcis den sprødhed, du har lyst til.

6700 Esbjerg
i går
Www.sbhandel.dk .
Popcornsmaskine Sweet & Pop Times InnovaGoods ?IG114772 (OUTLET A+)

Popcornsmaskine Sweet & Pop Times Innova...

374 kr.

InnovaGoods er her for at hjælpe dig med at gøre madlavning til en nem og sjov aktivitet ved at tilbyde dig de bedste nye ting til dit køkken, som f.eks. Popcornsmaskine Sweet & Pop Times InnovaGoods ?IG114772 (OUTLET A+) ! Se det store udvalg af produkter af høj kvalitet, som skiller sig ud takket været deres funktionalitet, effektivitet og innovativt design!En præcis kopi af popcorn-gadevogne, der normalt var at finde på markedspladser i begyndelsen af det 20. århundrede. Denne popcornmaskine er et must til de bedste fester. Den gør det muligt at lave lækre popcorn nemt på blot få minutter, så frisklavede popcorn kan nydes derhjemme. Den er desuden perfekt som original dekoration.Materiale: PPASRustfrit stålFarve: RødGyldenOriginalt design: VintageEnkelt knap: Tænd/sluk-knapNem at anvende: Behagelig og nem at anvendeSund og original madlavning: Kræver luft (ikke olie)Inkluderer: MåleskeBeholder til popcornPerfekt til voksne og børn: Ideel til fester, møder, fejringer osv.Stiktype: EKabellængde: 125 cmStrøm: 1200 WSpænding: 220-240 VFrekvens: 50 HzCa. mål: 17 x 39 x 20 cmEmballage og manual på 24 sprog: engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk, hollandsk, polsk, ungarsk, rumænsk, dansk, svensk, finsk, litauisk, norsk, slovensk, græsk, tjekkisk, bulgarsk, kroatisk, slovakisk, estisk, russisk, lettiskOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk
Pandekage Maskin Cecotec Twin 1200W Grå (OUTLET A+)

Pandekage Maskin Cecotec Twin 1200W Grå ...

324 kr.

Hvis du er på udkig efter husholdningsapparater til en god pris, så gå ikke glip af Pandekage Maskin Cecotec Twin 1200W Grå (OUTLET A+), og et bredt udvalg af små husholdningsapparater!Denne elektriske 2-i-1 pandekagemaskine har en vendbar pande, der giver dig mulighed for at lave én stor eller fire små pandekager.Farve: HvidGråStrøm: 1200 WJusterbar intensitetIndikatorlampe: LEDTænd/sluk-kontaktBeskyttelse mod overophedningSkridsikker: RockStoneCa. diameter: Ø 30,5 cmInkluderer: TilbehørMateriale: Rustfrit stålVægt: 2,2 kgOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk
Candyfloss-maskine SweetyCloud InnovaGoods ?V0103155 400W (OUTLET B)

Candyfloss-maskine SweetyCloud InnovaGoo...

386 kr.

InnovaGoods er her for at hjælpe dig med at gøre madlavning til en nem og sjov aktivitet ved at tilbyde dig de bedste nye ting til dit køkken, som f.eks. Candyfloss-maskine SweetyCloud InnovaGoods ?V0103155 400W (OUTLET B) ! Se det store udvalg af produkter af høj kvalitet, som skiller sig ud takket været deres funktionalitet, effektivitet og innovativt design!Candyfloss maskine, så du nemt kan lave candyfloss derhjemme i løbet af få minutter ved at følge trin for trin anvisninger, som følger med. Dens kompakte design kræver meget lidt plads og den kan nemt skille ad og rengøres. Der medfølger 10 bambuspinde og gennemsigtigt låg, så du kan se candyflossen blive lavet. Perfekt til børn og voksne til at dele denne søde og appetitvækkende oplevelse med familie og venner til fester, fødselsdage, specielle begivenheder osv.Materiale: PPPCKompaktEgenskaber: ElektriskBørste: AftageligtIndikatorlampe: On/OffKonnektivitet: x10Multifunktionel organizerInkluderer: Brugsanvisning3 niveauer: 400 WStiktype: FCa. mål: 110 cm27 x 18 x 27 cmOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk
Vaffeljern -helt nyt-  ubrugt

Vaffeljern -helt nyt-  ubrugt

100 kr.

Aldrig brugt, vaffeljern.

5000 Odense C
tor.

OBH Nordica dobbelt vaffeljern 6961

400 kr.

Til 2 vafler. Variabel termostat. Kontrollamper. Non-stick belægning. Flot stand. Meget lidt brugt.

6100 Haderslev
tor.

Grill Haeger BALTIMORE 1900W 180º Skrids...

604 kr.

Hvis du er på udkig efter husholdningsapparater til en god pris, så gå ikke glip af Grill Haeger BALTIMORE 1900W 180º Skridsikker (OUTLET C), og et bredt udvalg af små husholdningsapparater!Karakteristika: Velegnet til opvaskemaskineSkridsikkerAftageligtTemperaturreguleringLED-indikator på funktionNem at rengøreBlænde: 180ºVolt: 230 VOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Vaffeljern Melissa

195 kr.

vaffeljern Melissa termostat kontrolleret fast temperatur og 5 non-stick plader med vaffelmønster og kontrollampe nem at rengøre 900W. Nyt ubrugt. vsk

8260 Viby J
tor.

vaffeljern

1.700 kr.

Ubrugt topkvalitet vaffelmaskine fra tyske Bartscher beregnet til storkøkken, foodtruck, restaurant. Sidste års model 370.162. nypris ca 3300 kr. ny model hedder 370.175 ( sidste billede) men har som eneste nyhed tænd/sluk kontakt på forsiden af maskinen. waffle iron in a Brussels shape stands out thanks to its high thermal conductivity of the cast iron baking trays.

5210 Odense NV
tor.

OBH nordica vaffeljern

200 kr.

brugt 1 gang....som ekstra da vi havde børnefødselsdag

9500 Hobro
31. jul.

vaffeljern

100 kr.

OBH el vaffeljern

6650 Brørup
28. jul.

Ny Cloer Vaffeljern

315 kr.

Nedsat Pris: 315,- kr !! Cloer Vaffeljern til salg. 850 Watts. 1,9 kg. Ø: 19 cm IKKE kinesisk ! Aldrig brugt. Haderslev. Kan sendes !

6100 Haderslev
19. jul.

OBH Nordica vaffeljern

120 kr.

Helt nyt vaffeljern fra OBH Nordica - har aldrig været brugt

9260 Gistrup
18. jul.

Wilfa

75 kr.

Wilfa vaffeljern. Virker fint. Emaljen er lidt brændt på låget (se billede). Dansk stikprop med jord. Kan sendes for 45 kr.

7330 Brande
11. jul.

Conzept Sandwitchrister/vaffeljern

100 kr.

Conzept sandwitchrister/vaffeljern som god som ny, aldrig brugt.

3450 Allerød
6. jul.

Vaffeljern

200 kr.

Gammel vaffeljern til brændekomfur vaffeljernet er med trykt opskrift

9760 Vrå
22. jun.

Vaffeljern

95 kr.

Vaffeljern. Aldrig været pakket ud

9210 Aalborg SØ
20. jun.

toast jern

90 kr.

toast maskine / jern pæn brugt toast jern / maskine

6990 Ulfborg
18. jun.