Galleri annoncer
Caso vakuumpakker - 1340 VC10

Caso vakuumpakker - 1340 VC10

455,00 kr.

Vakuumpakker fra Caso Undgå madspild, forøg fødevarernes holdbarhed, mariner et lækkert stykke kød eller gør klar til tilberedning i sous vide - der er mange muligheder med denne smarte vakuummaskine fra Caso. Nem marinering og opbevaring af fødevarer Brugervenligt betjeningspanel Inkl. startpakke med 10 poser Hold dine fødevarer friske længere Du kan nemt vakuumpakke både kød, fisk, frugt og grøntsager med denne smarte maskine, og opnå længere holdbarhed, så du derved undgår madspild. Maskinen er særligt velegnet til at marinere kød og fisk, da vakuumfunktionen åbner porerne i kødet, hvormed marineringen går hurtigere. Herefter er det nemt at tilberede kødet ved sous vide. Kraftig maskine med nem anvendelse Maskinens betjeningspanel er nemt at bruge, og det har 3 knapper: 1) svejse, 2) vakuum & svejse og 3) stop. Den tredje knap gør det muligt manuelt at stoppe vakuumeringen og gå direkte til svejsefunktionen, hvis der pakkes trykfølsomme fødevarer. Vakuumpakkeren yder en pumpevolumen på op til 9 l/min, ved max vakuum -0.8 bar. Den gedigne maskine har desuden elektronisk temperaturkontrol, som sikrer at maskinen ikke lider overlast. Ruller og poser til vakuumpakning Maskinens integrerede svejsetråd kan svejse poser og ruller op til 30 cm bredde, uanset hvor lange de er. Der medfølger 10 poser på 20 x 30 cm. Vakuummaskinen kan nemt rengøres med en fugtig klud. Husk blot at begge pakninger skal være helt tørre inden maskinen igen anvendes. Efterlad desuden altid maskinen åben, da dette ellers kan ødelægge pakningerne.

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Caso vakuumpakker - 1405 FastVac 4000

    Caso vakuumpakker - 1405 FastVac 4000

    2.199,00 kr.

    Vakuumpakker med integreret poseholder og skærefunktion fra Caso Ville det ikke være rart, hvis dine dyrt indkøbte fødevarer kunne holde længere? Det er faktisk muligt, hvis fødevarerne opbevares under vakuum. Med en vakuumpakker kan du undgå madspild og holde dine fødevarer friske op til 8 gange længere. Svejsebredde: 40 cm Kan bruges til våde og tørre fødevarer samt beholdere Der medfølger vakuumposer og - ruller Stop madspild med en vakuumpakker Vakuumpakkeren holder dine fødevarer friske op til 8 gange længere end konventionelle opbevaringsløsninger. Denne FastVac 4000 fra Caso kan lave vakuum i poser, ruller og beholdere. Der medfølger en slange, som kan bruges sammen med vakuumbeholdere. Vakuum fra A til Z med FastVac Med denne maskine er det nemt at vakuumpakke dine fødevarer. Åbn foliboxen bagerst på maskinen, tag fat i rullen og træk den ønskede længde ud. Den integrerede skærefunktion giver et lige snit. De to svejsetråde sørger for en sikker svejsning, der holder kød, saft og krydderier inde i posen. Placer herefter posens åbne ende i maskinen. Tryk på knappen for vakuum og svejs derefter posen sammen. Nu er de vakuumpakkede fødevarer klar til fryseren, køleskabet eller sous viden. Vakuummaskinen har også en praktisk marinadefunktion, der kontinuerligt åbner og lukker porerne i fisk/kød og derfor effektiviserer marineringsprocessen. Vakuummaskinens funktionalitet er gennemtænkt, og eventuelt overskydende kødsaft eller marinade forhindres derfor i at komme ind i pumpen. Vakuummaskinen kan bruges til fugtige, tørre og trykfølsomme fødevarer (bær, frugter). Specifikationer: - Plads til opbevaring af rulle - Integreret skærefunktion - 2 svejsetråde - 3 svejeseindstillinger - Manuel vakuum til trykfølsomme varer - Slange til vakuumbeholdere - Svejsebredde: 40 cm - 350 Watt - Rustfrit stål kabinet Der medfølger: - 1 rulle (40 x 1000 cm) - 10 vakuumposer (20 x 30 cm) - 10 vakuumposer (30 x 40 cm) Maskinen rengøres med en fugtig klud. Husk at pakningerne skal være helt tørre før vakuumpakkeren anvendes igen. Pas godt på din vakuummaskine og opbevar den med låget åbent - det er bedst for pakningerne.

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Caso vakuumpakker - 1392 VC300

      Caso vakuumpakker - 1392 VC300

      1.040,00 kr.

      Vakuumpakker fra Caso Med Caso VC300 får du en praktisk og stærk vakuummaskine, der gør det simpelt at vakuumere kød, fisk, frugt, grøntsager mv. til opbevaring i køleskab og fryser eller til marinering og tilberedning ved sous vide. God til marinering og vakuumopbevaring Betjeningspanel med 5 funktioner Inkl. 2 ruller folie til vakuumering Marinér og forlæng holdbarheden på fødevarer Under vakuum øges holdbarheden på fødevaren betragteligt, og du kan dermed mindske madspild i hverdagen ved at opdele og vakuumpakke store portioner fødevarer. Herved kan du stadig spare penge ved at købe store portioner i supermarkedet, men samtidig have en chance for at nå at bruge de lækre madvarer. En vakuumpakker gør det desuden lettere og hurtigere at marinere kød og fisk, da vakuum-funktionen åbner porerne i kødet, og effektiviserer marineringen. Brugervenligt betjeningspanel Betjeningspanelet er nemt at bruge ved hjælp af følgende knapper: - svejse/vakuum - kun svejse - puls vakuum (velegnet til trykfølsomme fødevarer) - variabel svejsetid (velegnet til fugtige og tørre fødevarer) - stop Du kan følge dig ganske tryg, når du anvender vakuumpakkeren. Den har nemlig temperaturkontrol, som sikrer, at maskinen ikke lider overlast. Poser og ruller til vakuumpakning Vakuumpakkerens integrerede svejsetråd kan svejse poser og ruller op til 30 cm bredde, uanset længde. Maskinen har et udtageligt vakuumkammer, og der medfølger 1 vakuumslange til eksterne vakuumbeholdere, 2 folieruller, samt en foliebox til opbevaring af folierulle, som trækkes ud i den ønskede længde og skæres til via den integrerede folieskærer. Maskinen rengøres nemt med en fugtig klud. Det er vigtigt at begge pakninger er helt tørre inden maskinen igen anvendes, og at maskinen altid efterlades åben, da dette ellers kan ødelægge pakningerne.

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        Bodum Vakuum kaffebrygger

        Bodum Vakuum kaffebrygger

        175 kr.

        Kassen er åbnet, men maskinen er aldrig brugt. Beskrivelse fra hjemmesiden: Ingen anden kaffebrygger har fascineret passionerede kaffedrikkere som PEBO® (tidligere SANTOS). Iagttag den fængende bryggeproces gennem de to solidt fastgjorte borosilikatglasskåle! Vandet varmes i det nedre kammer, hvilket skaber et damptryk som tvinger det kogende vand op for at blive blandet med den kværnede kaffe. Kaffebryggeren bliver derefter fjernet fra varmen, og vakuumtrykket trækker den bryggede kaffe nedad gennem en si og ned i det nederste kammer til servering. Dens utroligt effektive vakuum-/sifonbryggemetode udvinder alle de ædle olier fra din favoritkaffe. Vakuumbryggeprocessen er forseglet helt, så ingen aroma kan slippe ud. Derudover er bryggetiden og temperaturen perfekt kalibreret, hvilket sikrer en perfekt kop kaffe ved hver brygning. Afhængigt af hvor meget vand der bruges, kan PEBO® brygge lækker kaffe indenfor 5 til 11 minutter, til servering af alt fra 4 til 8 kopper (0,5 L, maks. 1,0 L).

        Lunderskov·14. feb.