Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande

  Ny OBH pande
  I dag 400,-
  Evatrio pande
  I dag 50,-
  Helt ny. Le Creuset pande 26 cm.
  I dag 700,-
  Le Creuset pande
  I dag 850,-
  Stegepande
  I dag 499,-
  Stegepande
  I dag 350,-
  Scanpan Fusion 5 sauterpande 30 cm
  I dag 585,-
  enkel grillpande 24 cm
  I dag 250,-
  Le Creuset stegepande - 20 cm
  Le Creuset stegepande - 20 cm, Stegepande fra Le Creuset - 20 cm Denne pande er fremstillet med non-stick belægning i rustfrit stål, som er opbygget i tre lag, hvilket skaber optimale betingelser for effektiv varmeledning. Velegnet til omelet og æggeholdige retter Varmeresistent håndtag og drypfri hældekant Non-stick belægning er PFOA- og PFOS-fri Med denne pande får du optimal brugervenlighed og et produkt, der er kan bruges på alle typer varmekilder. Livstidsgarantien vidner om Le Creusets passion for høj kvalitet med fokus på madglæde og lækre råvarer - i tråd med Coops madmanifest: Sammen om bedre mad . Unikt design og enestående egenskaber Alle produkter i 3-PLY stålserien er udstyret med varmeafvisende håndtag i ergonomisk korrekt design, hvilket gør det let at håndtere gryden/panden. I alle gryder er der indvendig kapacitetsmarkering, hvilket giver dig et godt overblik over indholdet og kan være med til at spare tid. Alle låg er udstyret med en indbygget ventil, som sikrer, at maden ikke koger over. Kanten er drypfri og designet til, at du uden besvær kan hælde væske fra gryden/panden uden at spilde. Det tætomsluttende låg bevarer madens smag og vitaminer bedst muligt. Alle produkter tåler desuden opvaskemaskine. Når kun det bedste er godt nok Le Creuset betegner deres 3-PLY rustfrit stålserie som familie af eksklusive pander, kasseroller, gryder og glaslåg, der kombinerer et solidt europæisk håndværk med det folkekære og genkendelige Le Creuset-design. Kvalitetsmaterialer hele vejen rundt Den gennemtænkte valg af materialer overgår alle forventninger til kvalitets køkkengrej af stål. Kombinationen af en aluminiumskerne mellem to lag højteknologisk rustfrit stål er lynhurtig til at fordele varmen jævnt fra bund til kant, så din mad bliver tilberedt ensartet hele vejen rundt. 3-PLY har livstidsgaranti Produkter i Le Creusets 3-PLY-serie kan bruges til de fleste typer madlavning ved middel til høj varm. Du kan bruge din omeletpande på alle kogeplader inklusiv induktion samt i ovn op til 220 grader. Dertil yder Le Creuset livstidsgaranti på alt køkkengrej i 3-PLY-serien. Om Le Creuset Siden 1925 har Le Creuset været leverandør af køkkenudstyr af højeste kvalitet. Den runde støbejernsgryde Le Cocotte (det franske ord for gryde) var det første produkt på markedet og er idag verdenskendt for sit ikoniske design og overlegne funktionalitet. Respekten for det traditionsrige håndværk er gennemgribende i alt Le Creusets køkkenudstyr, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for gode resultater i køkkenet. Produktsortimentet anno 2016 består af produkter i mange kategorier på tværs af materialer, farver og designs.
  I dag 699,-
  sauterpande
  I går 500,-
  Polaris kobber sauterpande
  I går 200,-
  Sautérpande med låg I går 150,-
  Stegepande, 28 cm
  I går 297,-
  Stegepande, 24 cm
  I går 239,-
  Tefal - Wokpande
  I går 345,-
  Sauterpande, 25 cm
  I går 449,-
  Stegepande, 20 cm
  I går 180,-
  se her
  d. 20.01 50,-
  Pande
  d. 20.01 125,-
  FISKARS rotissér NOH pande
  d. 20.01 200,-
  Stegepander
  d. 20.01 200,-
  Polaris kobberpande med låg
  d. 20.01 325,-
  støbejern stegepande til ovn
  d. 20.01 100,-
  enkel stegepande - Ø 28 cm
  d. 20.01 250,-
  Skeppshult støbejernssæt
  d. 20.01 899,-
  Le Creuset omeletpande med belægning - 20 cm
  Le Creuset omeletpande med belægning - 20 cm, Le Creuset omeletpande - 20 cm Le Creuset har skabt serien Toughened Non-Stick, som er et absolut must-have i dit køkken. Serien er udviklet til nutidens madentusiaster, som ikke går på kompromis med smag og kvalitet, men hvor tiden i køkkenet kan være knap. Kan anvendes på alle varmekilder Tåler opvaskemaskine Varmeresistent håndtag Denne pande er specielt fremstillet til tilberedning af omeletter. En serie af prisvindende pander og gryder Toughened Non-Stick er en serie af prisvindende pander og gryder, som kan karakteriseres ved en særdeles slidstærk non-stick-belægning, der er optimal til hurtig og fedtfattig madlavning. Den solide belægning gør ikke blot produkterne optimale til madlavning, men også særdeles nemme at rengøre. Gennemført kvalitet og design Toughened Non-Stick serien er fremstillet af anodiseret aluminium, som giver produktet styrke og holdbarhed. Herefter er de belagt med hærdet, innovativ non-stick både indvendigt og udvendigt. Belægningen er PFOA- og PFOS-fri. Varmeafvisende håndtag Toughened-serien har ergonomisk håndtag udført i rustfrit stål og monteret med rustfrie stålnitter. Håndtagene er varmeafvisende og særligt designet til at sikre dig et godt greb under madlavningen. Kan anvendes på alle varmekilder Toughened-serien leder og fordeler varme hurtigt og effektivt. Du kan anvende panden på alle varmekilder inkl. induktion. Herudover tåler panden også at komme i ovnen - dog med en max temperatur på 260° C. Efter brug tåler den rengøring i opvaskemaskine. Toughened har livstidsgaranti Le Creuset har udviklet så gode og holdbare produkter, at du får livstidsgaranti på både gryder og pander. Om Le Creuset Siden 1925 har Le Creuset været leverandør af køkkenudstyr af højeste kvalitet. Den runde støbejernsgryde Le Cocotte (det franske ord for gryde) var det første produkt på markedet og er idag verdenskendt for sit ikoniske design og overlegne funktionalitet. Respekten for det traditionsrige håndværk er gennemgribende i alt Le Creusets køkkenudstyr, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for gode resultater i køkkenet. Produktsortimentet anno 2016 består af produkter i mange kategorier på tværs af materialer, farver og designs.
  d. 20.01 639,-
  Skeppshult æg- og blinis pande
  d. 20.01 399,-
  OBH Nordica stegepande - Art Pro - Ø 20 cm
  d. 20.01 200,-
  Tefal sauterpande - 24 cm
  d. 20.01 324,-
  Jamie Oliver wok
  d. 20.01 699,-
  Pan Ambiance Pro stegepande - Ø 24 cm
  d. 20.01 200,-
  Greenpan grillpande
  d. 20.01 500,-
  Greenpan stegepande - Siena - Ø 24 cm
  d. 20.01 400,-
  Le Creuset stegepande med belægning - Høj - 28 cm
  Le Creuset stegepande med belægning - Høj - 28 cm, Le Creuset stegepande - 28 cm Le Creuset har skabt serien Toughened Non-Stick, som er et absolut must-have i dit køkken. Serien er udviklet til nutidens madentusiaster, som ikke går på kompromis med smag og kvalitet, men hvor tiden i køkkenet kan være knap. Kan anvendes på alle varmekilder Tåler opvaskemaskine Varmeresistent håndtag Panden kan forberede de fleste typer af retter, men egner sig særligt godt til retter med en større mængde grøntsager samt til retter med meget væske pga. den høje kant. En serie af prisvindende pander og gryder Toughened Non-Stick er en serie af prisvindende pander og gryder, som kan karakteriseres ved en særdeles slidstærk non-stick-belægning, der er optimal til hurtig og fedtfattig madlavning. Den solide belægning gør ikke blot produkterne optimale til madlavning, men også særdeles nemme at rengøre. Gennemført kvalitet og design Toughened Non-Stick serien er fremstillet af anodiseret aluminium, som giver produktet styrke og holdbarhed. Herefter er de belagt med hærdet, innovativ non-stick både indvendigt og udvendigt. Belægningen er PFOA- og PFOS-fri. Varmeafvisende håndtag Toughened-serien har ergonomisk håndtag udført i rustfrit stål og monteret med rustfrie stålnitter. Håndtagene er varmeafvisende og særligt designet til at sikre dig et godt greb under madlavningen. Kan anvendes på alle varmekilder Toughened-serien leder og fordeler varme hurtigt og effektivt. Du kan anvende panden på alle varmekilder inkl. induktion. Herudover tåler panden også at komme i ovnen - dog med en max temperatur på 260° C. Efter brug tåler den rengøring i opvaskemaskine. Toughened har livstidsgaranti Le Creuset har udviklet så gode og holdbare produkter, at du får livstidsgaranti på både gryder og pander. Om Le Creuset Siden 1925 har Le Creuset været leverandør af køkkenudstyr af højeste kvalitet. Den runde støbejernsgryde Le Cocotte (det franske ord for gryde) var det første produkt på markedet og er idag verdenskendt for sit ikoniske design og overlegne funktionalitet. Respekten for det traditionsrige håndværk er gennemgribende i alt Le Creusets køkkenudstyr, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for gode resultater i køkkenet. Produktsortimentet anno 2016 består af produkter i mange kategorier på tværs af materialer, farver og designs.
  d. 20.01 1.199,-
  Le Creuset sauterpande med belægning - 26 cm
  Le Creuset sauterpande med belægning - 26 cm, Le Creuset sauterpande - 26 cm Le Creuset har skabt serien Toughened Non-Stick, som er et absolut must-have i dit køkken. Serien er udviklet til nutidens madentusiaster, som ikke går på kompromis med smag og kvalitet, men hvor tiden i køkkenet kan være knap. Kan anvendes på alle varmekilder Tåler opvaskemaskine Varmeresistent håndtag Sauterpanden har en stor kapacitet grundet sine høje og lige kanter. Panden er ideel til tilberedning af hurtige retter. En serie af prisvindende pander og gryder Toughened Non-Stick er en serie af prisvindende pander og gryder, som kan karakteriseres ved en særdeles slidstærk non-stick-belægning, der er optimal til hurtig og fedtfattig madlavning. Den solide belægning gør ikke blot produkterne optimale til madlavning, men også særdeles nemme at rengøre. Gennemført kvalitet og design Toughened Non-Stick serien er fremstillet af anodiseret aluminium, som giver produktet styrke og holdbarhed. Herefter er de belagt med hærdet, innovativ non-stick både indvendigt og udvendigt. Belægningen er PFOA- og PFOS-fri. Varmeafvisende håndtag Toughened-serien har ergonomisk håndtag udført i rustfrit stål og monteret med rustfrie stålnitter. Håndtagene er varmeafvisende og særligt designet til at sikre dig et godt greb under madlavningen. Kan anvendes på alle varmekilder Toughened-serien leder og fordeler varme hurtigt og effektivt. Du kan anvende panden på alle varmekilder inkl. induktion. Herudover tåler panden også at komme i ovnen - dog med en max temperatur på 260° C. Efter brug tåler den rengøring i opvaskemaskine. Toughened har livstidsgaranti Le Creuset har udviklet så gode og holdbare produkter, at du får livstidsgaranti på både gryder og pander. Om Le Creuset Siden 1925 har Le Creuset været leverandør af køkkenudstyr af højeste kvalitet. Den runde støbejernsgryde Le Cocotte (det franske ord for gryde) var det første produkt på markedet og er idag verdenskendt for sit ikoniske design og overlegne funktionalitet. Respekten for det traditionsrige håndværk er gennemgribende i alt Le Creusets køkkenudstyr, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for gode resultater i køkkenet. Produktsortimentet anno 2016 består af produkter i mange kategorier på tværs af materialer, farver og designs.
  d. 20.01 1.299,-
  Gense stegepande
  d. 20.01 599,-
  Greenpan stegepande - Siena - Ø 28 cm
  d. 20.01 500,-
  Le Creuset stegepande - 28 cm
  Le Creuset stegepande - 28 cm, Dyb stegepande fra Le Creuset - 28 cm Denne stegepande er fremstillet med non-stick belægning i rustfrit stål, som er opbygget i tre lag, hvilket skaber optimale betingelser for effektiv varmeledning. Velegnet til stegning af æggeretter og sart fisk Varmeresistent håndtag og drypfri hældekant Non-stick belægning er PFOA- og PFOS-fri Med denne dybe stegepande får du optimal brugervenlighed og et produkt, der er kan bruges på alle typer varmekilder. Livstidsgarantien vidner om Le Creusets passion for høj kvalitet med fokus på madglæde og lækre råvarer - i tråd med Coops madmanifest: Sammen om bedre mad . Unikt design og enestående egenskaber Alle produkter i 3-PLY stålserien er udstyret med varmeafvisende håndtag i ergonomisk korrekt design, hvilket gør det let at håndtere gryden/panden. I alle gryder er der indvendig kapacitetsmarkering, hvilket giver dig et godt overblik over indholdet og kan være med til at spare tid. Alle låg er udstyret med en indbygget ventil, som sikrer, at maden ikke koger over. Kanten er drypfri og designet til, at du uden besvær kan hælde væske fra gryden/panden uden at spilde. Det tætomsluttende låg bevarer madens smag og vitaminer bedst muligt. Alle produkter tåler desuden opvaskemaskine. Når kun det bedste er godt nok Le Creuset betegner deres 3-PLY rustfrit stålserie som familie af eksklusive pander, kasseroller, gryder og glaslåg, der kombinerer et solidt europæisk håndværk med det folkekære og genkendelige Le Creuset-design. Kvalitetsmaterialer hele vejen rundt Den gennemtænkte valg af materialer overgår alle forventninger til kvalitets køkkengrej af stål. Kombinationen af en aluminiumskerne mellem to lag højteknologisk rustfrit stål er lynhurtig til at fordele varmen jævnt fra bund til kant, så din mad bliver tilberedt ensartet hele vejen rundt. 3-PLY har livstidsgaranti Produkter i Le Creusets 3-PLY-serie kan bruges til de fleste typer madlavning ved middel til høj varm. Du kan bruge din stegepande på alle kogeplader inklusiv induktion samt i ovn op til 220 grader. Dertil yder Le Creuset livstidsgaranti på alt køkkengrej i 3-PLY-serien. Om Le Creuset Siden 1925 har Le Creuset været leverandør af køkkenudstyr af højeste kvalitet. Den runde støbejernsgryde Le Cocotte (det franske ord for gryde) var det første produkt på markedet og er idag verdenskendt for sit ikoniske design og overlegne funktionalitet. Respekten for det traditionsrige håndværk er gennemgribende i alt Le Creusets køkkenudstyr, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for gode resultater i køkkenet. Produktsortimentet anno 2016 består af produkter i mange kategorier på tværs af materialer, farver og designs.
  d. 20.01 1.199,-
  Jamie Oliver sauterpande
  d. 20.01 599,-
  Pan Ambiance Pro stegepande - Ø 28 cm
  d. 20.01 250,-
  Greenpan wok - Siena - Ø 28 cm
  d. 20.01 599,-
  OBH Nordica stegepande - grøn
  d. 20.01 350,-
  OBH Nordica grillpande - 26 cm
  d. 20.01 799,-
  OBH Nordica stegepande - Art Pro grøn - Ø 24 cm
  d. 20.01 250,-
  Greenpan stegepande - Siena - Ø 20 cm
  d. 20.01 300,-
  Greenpan wokpande - Velvet
  d. 20.01 299,-
  Greenpan Brussel sauterpande - Ø 28 cm
  d. 20.01 799,-
  Gense grillpande
  d. 20.01 599,-
  enkel stegepande - Ø 24 cm
  d. 20.01 200,-
  Greenpan stegepande - Velvet
  d. 20.01 200,-
  Le Creuset stegepande med belægning - Lav - 30 cm
  Le Creuset stegepande med belægning - Lav - 30 cm, Le Creuset stegepande - 30 cm Le Creuset har skabt serien Toughened Non-Stick, som er et absolut must-have i dit køkken. Serien er udviklet til nutidens madentusiaster, som ikke går på kompromis med smag og kvalitet, men hvor tiden i køkkenet kan være knap. Kan anvendes på alle varmekilder Tåler opvaskemaskine Varmeresistent håndtag Panden kan forberede de fleste typer af retter, men den er særligt velegnet til æg, grøntsager, fisk og kød, som bør tilberedes ved lav til middel varme. En serie af prisvindende pander og gryder Toughened Non-Stick er en serie af prisvindende pander og gryder, som kan karakteriseres ved en særdeles slidstærk non-stick-belægning, der er optimal til hurtig og fedtfattig madlavning. Den solide belægning gør ikke blot produkterne optimale til madlavning, men også særdeles nemme at rengøre. Gennemført kvalitet og design Toughened Non-Stick serien er fremstillet af anodiseret aluminium, som giver produktet styrke og holdbarhed. Herefter er de belagt med hærdet, innovativ non-stick både indvendigt og udvendigt. Belægningen er PFOA- og PFOS-fri. Varmeafvisende håndtag Toughened-serien har ergonomisk håndtag udført i rustfrit stål og monteret med rustfrie stålnitter. Håndtagene er varmeafvisende og særligt designet til at sikre dig et godt greb under madlavningen. Kan anvendes på alle varmekilder Toughened-serien leder og fordeler varme hurtigt og effektivt. Du kan anvende panden på alle varmekilder inkl. induktion. Herudover tåler panden også at komme i ovnen - dog med en max temperatur på 260° C. Efter brug tåler den rengøring i opvaskemaskine. Toughened har livstidsgaranti Le Creuset har udviklet så gode og holdbare produkter, at du får livstidsgaranti på både gryder og pander. Om Le Creuset Siden 1925 har Le Creuset været leverandør af køkkenudstyr af højeste kvalitet. Den runde støbejernsgryde Le Cocotte (det franske ord for gryde) var det første produkt på markedet og er idag verdenskendt for sit ikoniske design og overlegne funktionalitet. Respekten for det traditionsrige håndværk er gennemgribende i alt Le Creusets køkkenudstyr, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for gode resultater i køkkenet. Produktsortimentet anno 2016 består af produkter i mange kategorier på tværs af materialer, farver og designs.
  d. 20.01 1.199,-
  Skeppshult æbleskivepande
  d. 20.01 300,-
  Greenpan Brussel stegepande - Ø 28
  d. 20.01 599,-
  Fiskars Functional Form stegepande
  d. 20.01 450,-
  Greenpan stegepande - Bonn
  d. 20.01 250,-
  Le Creuset wok med belægning - 28 cm
  Le Creuset wok med belægning - 28 cm, Le Creuset wok - 28 cm Le Creuset har skabt serien Toughened Non-Stick, som er et absolut must-have i dit køkken. Serien er udviklet til nutidens madentusiaster, som ikke går på kompromis med smag og kvalitet, men hvor tiden i køkkenet kan være knap. Effektiv varmeleder Udformet som den autentiske, kinesiske wok Tåler opvaskemaskine Denne wok har med sin effektive non-stick-belægning, skråsider og to sidehåndtag et væld af anvendelsesmuligheder. Wokken fra Le Creuset er af så høj kvalitet, at det bliver svært at brænde kød, grøntsager og marinader fast. Samtidig er rengøringen usædvanlig let. En serie af prisvindende pander og gryder Toughened Non-Stick er en serie af prisvindende pander og gryder, som kan karakteriseres ved en særdeles slidstærk non-stick-belægning, der er optimal til hurtig og fedtfattig madlavning. Den solide belægning gør ikke blot produkterne optimale til madlavning, men også særdeles nemme at rengøre. Gennemført kvalitet og design Toughened Non-Stick serien er fremstillet af anodiseret aluminium, som giver produktet styrke og holdbarhed. Herefter er de belagt med hærdet, innovativ non-stick både indvendigt og udvendigt. Belægningen er PFOA- og PFOS-fri. Varmeafvisende håndtag Toughened-serien har ergonomisk håndtag udført i rustfrit stål og monteret med rustfrie stålnitter. Håndtagene er varmeafvisende og særligt designet til at sikre dig et godt greb under madlavningen. Kan anvendes på alle varmekilder Toughened-serien leder og fordeler varme hurtigt og effektivt. Du kan anvende wokken på alle varmekilder inkl. induktion. Herudover tåler wokken også at komme i ovnen - dog med en max temperatur på 260° C. Efter brug tåler den rengøring i opvaskemaskine. Toughened har livstidsgaranti Le Creuset har udviklet så gode og holdbare produkter, at du får livstidsgaranti på både gryder og pander. Om Le Creuset Siden 1925 har Le Creuset været leverandør af køkkenudstyr af højeste kvalitet. Den runde støbejernsgryde Le Cocotte (det franske ord for gryde) var det første produkt på markedet og er idag verdenskendt for sit ikoniske design og overlegne funktionalitet. Respekten for det traditionsrige håndværk er gennemgribende i alt Le Creusets køkkenudstyr, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for gode resultater i køkkenet. Produktsortimentet anno 2016 består af produkter i mange kategorier på tværs af materialer, farver og designs.
  d. 20.01 899,-
  Greenpan Brussel stegpande - Ø 24 cm
  d. 20.01 500,-
  Le Creuset stegepande - 32 cm
  Le Creuset stegepande - 32 cm, Dyb stegepande fra Le Creuset - 32 cm Denne stegepande er fremstillet med non-stick belægning i rustfrit stål, som er opbygget i tre lag, hvilket skaber optimale betingelser for effektiv varmeledning. Velegnet til stegning af æggeretter og sart fisk Varmeresistent håndtag og drypfri hældekant Non-stick belægning er PFOA- og PFOS-fri Med denne dybe stegepande (dybde: 6 cm) får du optimal brugervenlighed og et produkt, der er kan bruges på alle typer varmekilder. Livstidsgarantien vidner om Le Creusets passion for høj kvalitet med fokus på madglæde og lækre råvarer - i tråd med Coops madmanifest: Sammen om bedre mad . Unikt design og enestående egenskaber Alle produkter i 3-PLY stålserien er udstyret med varmeafvisende håndtag i ergonomisk korrekt design, hvilket gør det let at håndtere gryden/panden. I alle gryder er der indvendig kapacitetsmarkering, hvilket giver dig et godt overblik over indholdet og kan være med til at spare tid. Alle låg er udstyret med en indbygget ventil, som sikrer, at maden ikke koger over. Kanten er drypfri og designet til, at du uden besvær kan hælde væske fra gryden/panden uden at spilde. Det tætomsluttende låg bevarer madens smag og vitaminer bedst muligt. Alle produkter tåler desuden opvaskemaskine. Når kun det bedste er godt nok Le Creuset betegner deres 3-PLY rustfrit stålserie som familie af eksklusive pander, kasseroller, gryder og glaslåg, der kombinerer et solidt europæisk håndværk med det folkekære og genkendelige Le Creuset-design. Kvalitetsmaterialer hele vejen rundt Den gennemtænkte valg af materialer overgår alle forventninger til kvalitets køkkengrej af stål. Kombinationen af en aluminiumskerne mellem to lag højteknologisk rustfrit stål er lynhurtig til at fordele varmen jævnt fra bund til kant, så din mad bliver tilberedt ensartet hele vejen rundt. 3-PLY har livstidsgaranti Produkter i Le Creusets 3-PLY-serie kan bruges til de fleste typer madlavning ved middel til høj varm. Du kan bruge din stegepande på alle kogeplader inklusiv induktion samt i ovn op til 220 grader. Dertil yder Le Creuset livstidsgaranti på alt køkkengrej i 3-PLY-serien. Om Le Creuset Siden 1925 har Le Creuset været leverandør af køkkenudstyr af højeste kvalitet. Den runde støbejernsgryde Le Cocotte (det franske ord for gryde) var det første produkt på markedet og er idag verdenskendt for sit ikoniske design og overlegne funktionalitet. Respekten for det traditionsrige håndværk er gennemgribende i alt Le Creusets køkkenudstyr, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for gode resultater i køkkenet. Produktsortimentet anno 2016 består af produkter i mange kategorier på tværs af materialer, farver og designs.
  d. 20.01 999,-
  Greenpan Brussel stegepande - Ø 20 cm
  d. 20.01 400,-
  OBH Nordica stegepande - Art Pro - Ø 30 cm
  d. 20.01 349,-