Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Pande

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Saute Pande
  I dag 175,-
  Evatrio pande
  I dag 50,-
  Stegepande, 28 cm
  d. 18.02 297,-
  Polaris kobberpande med låg
  I dag 325,-
  Ny Schou Slip-let Induktion stegepande
  I dag 100,-
  Pande
  I dag 75,-
  Kobber køkkengrej
  I dag 1.000,-
  Tefal pande, 24 cm
  d. 18.02 299,-
  Stålpande
  I dag 40,-
  Stegepande, 24 cm
  d. 18.02 239,-
  Sauterpande, 25 cm
  d. 18.02 449,-
  Souterpande
  I dag 250,-
  Stegepande, 20 cm
  d. 18.02 180,-
  Ny OBH pande
  I dag 400,-
  Scanpan Fusion 5 sauterpande 30 cm
  I går 585,-
  Støbejern stegepande 31 cm
  I går 419,-
  Stegepande 3 sæt 17, 21, 27 cm i diameter
  I går 439,-
  Sautérpande med låg d. 23.02 150,-
  Polaris kobber sauterpande
  d. 23.02 200,-
  dobbelt pande
  d. 23.02 100,-
  Muffin Bradepande
  d. 23.02 134,-
  Pandekagepande
  d. 23.02 99,-
  Greenpan grillpande
  d. 23.02 500,-
  Wok - Carbonstål d. 23.02 109,-
  Eva Trio pande 28 cm
  d. 22.02 200,-
  Scanpan sauterpande 26 cm
  d. 22.02 150,-
  Tefal 19 cm
  d. 22.02 50,-
  Scanpan 24 cm
  d. 22.02 225,-
  Scanpan 28 cm
  d. 22.02 250,-
  Ny TEFAL stegepande
  d. 22.02 120,-
  blandet
  d. 22.02 500,-
  Stegepande Ø28 cm
  d. 22.02 136,-
  Stegepande Ø24 cm
  d. 22.02 127,-
  Eva Trio sautepande sælges
  d. 22.02 350,-
  Skeppshult æbleskivepande
  d. 22.02 300,-
  Le Creuset stegepande - 28 cm
  Le Creuset stegepande - 28 cm, Dyb stegepande fra Le Creuset - 28 cm Denne stegepande er fremstillet uden belægning i rustfrit stål, som er opbygget i tre lag, hvilket skaber optimale betingelser for effektiv varmeledning. Velegnet til stegning ved høje temperature og til bruning af kød, fisk og grøntsager Varmeresistent håndtag Le Creusets anerkendte kvalitet Med denne dybe stegepande (dybde: 6 cm) får du optimal brugervenlighed og et produkt, der er kan bruges på alle typer varmekilder. Livstidsgarantien vidner om Le Creusets passion for høj kvalitet med fokus på madglæde og lækre råvarer - i tråd med Coops madmanifest: Sammen om bedre mad . Unikt design og enestående egenskaber Alle produkter i 3-PLY stålserien er udstyret med varmeafvisende håndtag i ergonomisk korrekt design, hvilket gør det let at håndtere gryden/panden. I alle gryder er der indvendig kapacitetsmarkering, hvilket giver dig et godt overblik over indholdet og kan være med til at spare tid. Alle låg er udstyret med en indbygget ventil, som sikrer, at maden ikke koger over. Kanten er drypfri og designet til, at du uden besvær kan hælde væske fra gryden/panden uden at spilde. Det tætomsluttende låg bevarer madens smag og vitaminer bedst muligt. Alle produkter tåler desuden opvaskemaskine. Når kun det bedste er godt nok Le Creuset betegner deres 3-PLY rustfrit stålserie som familie af eksklusive pander, kasseroller, gryder og glaslåg, der kombinerer et solidt europæisk håndværk med det folkekære og genkendelige Le Creuset-design. Kvalitetsmaterialer hele vejen rundt Den gennemtænkte valg af materialer overgår alle forventninger til kvalitets køkkengrej af stål. Kombinationen af en aluminiumskerne mellem to lag højteknologisk rustfrit stål er lynhurtig til at fordele varmen jævnt fra bund til kant, så din mad bliver tilberedt ensartet hele vejen rundt. 3-PLY har livstidsgaranti Produkter i Le Creusets 3-PLY-serie kan bruges til de fleste typer madlavning ved middel til høj varm. Du kan bruge din stegepande på alle kogeplader inklusiv induktion samt i ovn op til 220 grader. Dertil yder Le Creuset livstidsgaranti på alt køkkengrej i 3-PLY-serien. Om Le Creuset Siden 1925 har Le Creuset været leverandør af køkkenudstyr af højeste kvalitet. Den runde støbejernsgryde Le Cocotte (det franske ord for gryde) var det første produkt på markedet og er idag verdenskendt for sit ikoniske design og overlegne funktionalitet. Respekten for det traditionsrige håndværk er gennemgribende i alt Le Creusets køkkenudstyr, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for gode resultater i køkkenet. Produktsortimentet anno 2016 består af produkter i mange kategorier på tværs af materialer, farver og designs.
  d. 22.02 999,-
  Greenpan Brussel stegepande - Ø 20 cm
  d. 22.02 400,-
  Skeppshult æg- og blinis pande
  d. 22.02 649,-
  Jamie Oliver sauterpande
  d. 22.02 599,-
  enkel stegepande - Ø 28 cm
  d. 22.02 187,-
  OBH Nordica stegepande - Art Pro grøn - Ø 24 cm
  d. 22.02 400,-
  Le Creuset stegepande med belægning - Lav - 24 cm
  Le Creuset stegepande med belægning - Lav - 24 cm, Le Creuset stegepande - 24 cm Le Creuset har skabt serien Toughened Non-Stick, som er et absolut must-have i dit køkken. Serien er udviklet til nutidens madentusiaster, som ikke går på kompromis med smag og kvalitet, men hvor tiden i køkkenet kan være knap. Kan anvendes på alle varmekilder Tåler opvaskemaskine Varmeresistent håndtag Panden kan forberede de fleste typer af retter, men den er særligt velegnet til æg, grøntsager, fisk og kød, som bør tilberedes ved lav til middel varme. En serie af prisvindende pander og gryder Toughened Non-Stick er en serie af prisvindende pander og gryder, som kan karakteriseres ved en særdeles slidstærk non-stick-belægning, der er optimal til hurtig og fedtfattig madlavning. Den solide belægning gør ikke blot produkterne optimale til madlavning, men også særdeles nemme at rengøre. Gennemført kvalitet og design Toughened Non-Stick serien er fremstillet af anodiseret aluminium, som giver produktet styrke og holdbarhed. Herefter er de belagt med hærdet, innovativ non-stick både indvendigt og udvendigt. Belægningen er PFOA- og PFOS-fri. Varmeafvisende håndtag Toughened-serien har ergonomisk håndtag udført i rustfrit stål og monteret med rustfrie stålnitter. Håndtagene er varmeafvisende og særligt designet til at sikre dig et godt greb under madlavningen. Kan anvendes på alle varmekilder Toughened-serien leder og fordeler varme hurtigt og effektivt. Du kan anvende panden på alle varmekilder inkl. induktion. Herudover tåler panden også at komme i ovnen - dog med en max temperatur på 260° C. Efter brug tåler den rengøring i opvaskemaskine. Toughened har livstidsgaranti Le Creuset har udviklet så gode og holdbare produkter, at du får livstidsgaranti på både gryder og pander. Om Le Creuset Siden 1925 har Le Creuset været leverandør af køkkenudstyr af højeste kvalitet. Den runde støbejernsgryde Le Cocotte (det franske ord for gryde) var det første produkt på markedet og er idag verdenskendt for sit ikoniske design og overlegne funktionalitet. Respekten for det traditionsrige håndværk er gennemgribende i alt Le Creusets køkkenudstyr, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for gode resultater i køkkenet. Produktsortimentet anno 2016 består af produkter i mange kategorier på tværs af materialer, farver og designs.
  d. 22.02 899,-
  Le Creuset stegepande - 28 cm
  Le Creuset stegepande - 28 cm, Dyb stegepande fra Le Creuset - 28 cm Denne stegepande er fremstillet med non-stick belægning i rustfrit stål, som er opbygget i tre lag, hvilket skaber optimale betingelser for effektiv varmeledning. Velegnet til stegning af æggeretter og sart fisk Varmeresistent håndtag og drypfri hældekant Non-stick belægning er PFOA- og PFOS-fri Med denne dybe stegepande får du optimal brugervenlighed og et produkt, der er kan bruges på alle typer varmekilder. Livstidsgarantien vidner om Le Creusets passion for høj kvalitet med fokus på madglæde og lækre råvarer - i tråd med Coops madmanifest: Sammen om bedre mad . Unikt design og enestående egenskaber Alle produkter i 3-PLY stålserien er udstyret med varmeafvisende håndtag i ergonomisk korrekt design, hvilket gør det let at håndtere gryden/panden. I alle gryder er der indvendig kapacitetsmarkering, hvilket giver dig et godt overblik over indholdet og kan være med til at spare tid. Alle låg er udstyret med en indbygget ventil, som sikrer, at maden ikke koger over. Kanten er drypfri og designet til, at du uden besvær kan hælde væske fra gryden/panden uden at spilde. Det tætomsluttende låg bevarer madens smag og vitaminer bedst muligt. Alle produkter tåler desuden opvaskemaskine. Når kun det bedste er godt nok Le Creuset betegner deres 3-PLY rustfrit stålserie som familie af eksklusive pander, kasseroller, gryder og glaslåg, der kombinerer et solidt europæisk håndværk med det folkekære og genkendelige Le Creuset-design. Kvalitetsmaterialer hele vejen rundt Den gennemtænkte valg af materialer overgår alle forventninger til kvalitets køkkengrej af stål. Kombinationen af en aluminiumskerne mellem to lag højteknologisk rustfrit stål er lynhurtig til at fordele varmen jævnt fra bund til kant, så din mad bliver tilberedt ensartet hele vejen rundt. 3-PLY har livstidsgaranti Produkter i Le Creusets 3-PLY-serie kan bruges til de fleste typer madlavning ved middel til høj varm. Du kan bruge din stegepande på alle kogeplader inklusiv induktion samt i ovn op til 220 grader. Dertil yder Le Creuset livstidsgaranti på alt køkkengrej i 3-PLY-serien. Om Le Creuset Siden 1925 har Le Creuset været leverandør af køkkenudstyr af højeste kvalitet. Den runde støbejernsgryde Le Cocotte (det franske ord for gryde) var det første produkt på markedet og er idag verdenskendt for sit ikoniske design og overlegne funktionalitet. Respekten for det traditionsrige håndværk er gennemgribende i alt Le Creusets køkkenudstyr, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for gode resultater i køkkenet. Produktsortimentet anno 2016 består af produkter i mange kategorier på tværs af materialer, farver og designs.
  d. 22.02 999,-
  Greenpan stegepande - Velvet
  d. 22.02 200,-
  Skeppshult stegepande - 28 cm
  d. 22.02 799,-
  Greenpan stegepande - Siena - Ø 20 cm
  d. 22.02 140,-
  Greenpan wokpande - Velvet
  d. 22.02 299,-
  Le Creuset stegepande med belægning - Høj - 28 cm
  Le Creuset stegepande med belægning - Høj - 28 cm, Le Creuset stegepande - 28 cm Le Creuset har skabt serien Toughened Non-Stick, som er et absolut must-have i dit køkken. Serien er udviklet til nutidens madentusiaster, som ikke går på kompromis med smag og kvalitet, men hvor tiden i køkkenet kan være knap. Kan anvendes på alle varmekilder Tåler opvaskemaskine Varmeresistent håndtag Panden kan forberede de fleste typer af retter, men egner sig særligt godt til retter med en større mængde grøntsager samt til retter med meget væske pga. den høje kant. En serie af prisvindende pander og gryder Toughened Non-Stick er en serie af prisvindende pander og gryder, som kan karakteriseres ved en særdeles slidstærk non-stick-belægning, der er optimal til hurtig og fedtfattig madlavning. Den solide belægning gør ikke blot produkterne optimale til madlavning, men også særdeles nemme at rengøre. Gennemført kvalitet og design Toughened Non-Stick serien er fremstillet af anodiseret aluminium, som giver produktet styrke og holdbarhed. Herefter er de belagt med hærdet, innovativ non-stick både indvendigt og udvendigt. Belægningen er PFOA- og PFOS-fri. Varmeafvisende håndtag Toughened-serien har ergonomisk håndtag udført i rustfrit stål og monteret med rustfrie stålnitter. Håndtagene er varmeafvisende og særligt designet til at sikre dig et godt greb under madlavningen. Kan anvendes på alle varmekilder Toughened-serien leder og fordeler varme hurtigt og effektivt. Du kan anvende panden på alle varmekilder inkl. induktion. Herudover tåler panden også at komme i ovnen - dog med en max temperatur på 260° C. Efter brug tåler den rengøring i opvaskemaskine. Toughened har livstidsgaranti Le Creuset har udviklet så gode og holdbare produkter, at du får livstidsgaranti på både gryder og pander. Om Le Creuset Siden 1925 har Le Creuset været leverandør af køkkenudstyr af højeste kvalitet. Den runde støbejernsgryde Le Cocotte (det franske ord for gryde) var det første produkt på markedet og er idag verdenskendt for sit ikoniske design og overlegne funktionalitet. Respekten for det traditionsrige håndværk er gennemgribende i alt Le Creusets køkkenudstyr, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for gode resultater i køkkenet. Produktsortimentet anno 2016 består af produkter i mange kategorier på tværs af materialer, farver og designs.
  d. 22.02 1.199,-
  Greenpan stegepande - Siena - Ø 28 cm
  d. 22.02 225,-
  Greenpan Brussel sauterpande - Ø 28 cm
  d. 22.02 799,-
  Pan Ambiance Pro stegepande - Ø 24 cm
  d. 22.02 200,-
  Skeppshult blinispande
  d. 22.02 399,-
  Le Creuset stegepande med belægning - Lav - 30 cm
  Le Creuset stegepande med belægning - Lav - 30 cm, Le Creuset stegepande - 30 cm Le Creuset har skabt serien Toughened Non-Stick, som er et absolut must-have i dit køkken. Serien er udviklet til nutidens madentusiaster, som ikke går på kompromis med smag og kvalitet, men hvor tiden i køkkenet kan være knap. Kan anvendes på alle varmekilder Tåler opvaskemaskine Varmeresistent håndtag Panden kan forberede de fleste typer af retter, men den er særligt velegnet til æg, grøntsager, fisk og kød, som bør tilberedes ved lav til middel varme. En serie af prisvindende pander og gryder Toughened Non-Stick er en serie af prisvindende pander og gryder, som kan karakteriseres ved en særdeles slidstærk non-stick-belægning, der er optimal til hurtig og fedtfattig madlavning. Den solide belægning gør ikke blot produkterne optimale til madlavning, men også særdeles nemme at rengøre. Gennemført kvalitet og design Toughened Non-Stick serien er fremstillet af anodiseret aluminium, som giver produktet styrke og holdbarhed. Herefter er de belagt med hærdet, innovativ non-stick både indvendigt og udvendigt. Belægningen er PFOA- og PFOS-fri. Varmeafvisende håndtag Toughened-serien har ergonomisk håndtag udført i rustfrit stål og monteret med rustfrie stålnitter. Håndtagene er varmeafvisende og særligt designet til at sikre dig et godt greb under madlavningen. Kan anvendes på alle varmekilder Toughened-serien leder og fordeler varme hurtigt og effektivt. Du kan anvende panden på alle varmekilder inkl. induktion. Herudover tåler panden også at komme i ovnen - dog med en max temperatur på 260° C. Efter brug tåler den rengøring i opvaskemaskine. Toughened har livstidsgaranti Le Creuset har udviklet så gode og holdbare produkter, at du får livstidsgaranti på både gryder og pander. Om Le Creuset Siden 1925 har Le Creuset været leverandør af køkkenudstyr af højeste kvalitet. Den runde støbejernsgryde Le Cocotte (det franske ord for gryde) var det første produkt på markedet og er idag verdenskendt for sit ikoniske design og overlegne funktionalitet. Respekten for det traditionsrige håndværk er gennemgribende i alt Le Creusets køkkenudstyr, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for gode resultater i køkkenet. Produktsortimentet anno 2016 består af produkter i mange kategorier på tværs af materialer, farver og designs.
  d. 22.02 1.199,-
  Greenpan Brussel stegpande - Ø 24 cm
  d. 22.02 500,-
  Pan Ambiance Pro stegepande - Ø 28 cm
  d. 22.02 250,-
  Pan Ambiance Pro stegepande - Ø 20 cm
  d. 22.02 150,-
  Fiskars Functional Form stegepande
  d. 22.02 280,-
  Skeppshult grillpande - 32 x 22 cm
  Skeppshult grillpande - 32 x 22 cm, Grillpande fra Skeppshult 32 x 22 cm Bemærk venligst, at der har sneget sig en fejl ind i Samvirke november. Medlemsprisen på Skeppshult-produkterne starter fra 239,95. Vi beklager fejlen. Denne solide grillpande med nonstick-belægning er produceret på den eneste fabrik af sin art i Skandinavien. Kvaliteten er helt i top, og du får 25 års garanti på støbejernet. Den perfekte grillbøf - hele året rundt En grillpande er hurtig og nem i hverdagen, og giver dig en flot saftig grillbøf - uanset vejret udenfor. Panden er indbrændt med bio-rapsolie for at give den non-stick funktion, så den er nem at arbejde med i hverdagen. Den rektangulære form giver dig mere plads til bøfferne, og den har desuden et flot håndtag i træ. Panden kan både bruges i ovnen og over bål. Vær dog opmærksom på, at træhåndtaget ikke kan tåle at være i direkte kontakt med flammer, og at der skal være passende afstand til gløder. Brug og vedligeholdelse Panden kan benyttes på alle varmekilder, også induktion. Rengør den blot med varmt vand og en køkkensvamp, da den ikke tåler sulfo. Jo mere du bruger panden, jo bedre bliver resultatet. Vær opmærksom på, at støbejern kan ruste, hvis det står fugtigt. Skulle uheldet være ude, kan du dog rense panden nænsomt med ståluld, komme rapsolie på og indbrænde den på komfuret eller i ovnen. Så er panden som ny igen. Der er 25 års garanti på støbejernet på panden. Se vores øvrige udvalg af pander .
  d. 22.02 1.099,-
  Jamie Oliver wok
  d. 22.02 699,-
  Le Creuset stegepande med belægning - Lav - 28 cm
  Le Creuset stegepande med belægning - Lav - 28 cm, Le Creuset stegepande - 28 cm Le Creuset har skabt serien Toughened Non-Stick, som er et absolut must-have i dit køkken. Serien er udviklet til nutidens madentusiaster, som ikke går på kompromis med smag og kvalitet, men hvor tiden i køkkenet kan være knap. Kan anvendes på alle varmekilder Tåler opvaskemaskine Varmeresistent håndtag Panden kan forberede de fleste typer af retter, men den er særligt velegnet til æg, grøntsager, fisk og kød, som bør tilberedes ved lav til middel varme. En serie af prisvindende pander og gryder Toughened Non-Stick er en serie af prisvindende pander og gryder, som kan karakteriseres ved en særdeles slidstærk non-stick-belægning, der er optimal til hurtig og fedtfattig madlavning. Den solide belægning gør ikke blot produkterne optimale til madlavning, men også særdeles nemme at rengøre. Gennemført kvalitet og design Toughened Non-Stick serien er fremstillet af anodiseret aluminium, som giver produktet styrke og holdbarhed. Herefter er de belagt med hærdet, innovativ non-stick både indvendigt og udvendigt. Belægningen er PFOA- og PFOS-fri. Varmeafvisende håndtag Toughened-serien har ergonomisk håndtag udført i rustfrit stål og monteret med rustfrie stålnitter. Håndtagene er varmeafvisende og særligt designet til at sikre dig et godt greb under madlavningen. Kan anvendes på alle varmekilder Toughened-serien leder og fordeler varme hurtigt og effektivt. Du kan anvende panden på alle varmekilder inkl. induktion. Herudover tåler panden også at komme i ovnen - dog med en max temperatur på 260° C. Efter brug tåler den rengøring i opvaskemaskine. Toughened har livstidsgaranti Le Creuset har udviklet så gode og holdbare produkter, at du får livstidsgaranti på både gryder og pander. Om Le Creuset Siden 1925 har Le Creuset været leverandør af køkkenudstyr af højeste kvalitet. Den runde støbejernsgryde Le Cocotte (det franske ord for gryde) var det første produkt på markedet og er idag verdenskendt for sit ikoniske design og overlegne funktionalitet. Respekten for det traditionsrige håndværk er gennemgribende i alt Le Creusets køkkenudstyr, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for gode resultater i køkkenet. Produktsortimentet anno 2016 består af produkter i mange kategorier på tværs af materialer, farver og designs.
  d. 22.02 999,-