Hvidevarer

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
NY
Til integreret låge
Til integreret låge

6 billeder

I dag 300,-
NY
Flot mikroovn fra Siemens
Flot mikroovn fra Siemens

1 billede

I dag 400,-
NY
Siemens SN836X00KE/08
Siemens SN836X00KE/08

5 billeder

I dag 2.000,-
NY
Siemens integreret opvaskemaskine sælges
Siemens integreret opvaskemaskine sælges

1 billede

I går 400,-
NY
Blomberg køleskab
Blomberg køleskab

4 billeder

d. 15.09 300,-
ASKO opvasker . frontpanel t. integreret
ASKO opvasker . frontpanel t. integreret

1 billede

d. 09.09 500,-
liebherr CNsl 3033 TIL SALG SØLV!
liebherr CNsl 3033 TIL SALG SØLV!

2 billeder

d. 05.09 3.500,-
Saeco fuldautomatisk espressomaskine
Saeco fuldautomatisk espressomaskine

5 billeder

image_search_result
Saeco fuldautomatisk espressomaskine, Se maskinen lave cappuccino https://youtu.be/OMF0TKJ_oRw Espresso og Cappuccino med ét enkelt tryk Kun den fuldautomatisk espressomaskine, Saeco Intelia, leverer den perfekte espressooplevelse, nem at bruge, nem at tilpasse, nem at rengøre. Lav perfekt cappuccino eller espresso med blot ét tryk på en knap. Brygger 7 kaffevarianter Integreret mælkekande og skummer Sort 5-trins, justerbar møllekværn Finindstil kaffens fyldighed med 5 kværnindstillinger Denne maskine undlader aldrig at opfylde kravene til formalingens finhedsgrad. Forskellige kaffevarianter kræver forskellige granuleringsniveauer, for at den fulde smag kan folde sig ud. Derfor har denne maskines formalingsgranulering fem justerbare indstillinger ? fra den fineste formaling for en fyldig espresso til den groveste for en lettere kaffe Træk mest mulig smag ud med de 100 % keramiske kværne De robuste 100 % keramiske kværne garanterer et øjebliks ren kaffenydelse i årene fremover. Det keramiske materiale skaber den ideelle formaling, som lader vandet løbe stille og roligt igennem og udtrække bønnernes reneste essens. I modsætning til andre "almindelige" kværne forhindrer det keramiske materiale kaffen i at overophede og smage brændt. Den fuldt aftagelige bryggeenhed kan rengøres på ingen tid Effektivitet og brugervenlighed har været de vigtigste inspirationskilder, da Saeco opfandt den første bryggeenhed for 30 år siden. Selv i dag viser den sig at være et inspirerende, resolut stykke teknologi. Som altid er den utroligt nem at rengøre ? tag den blot ud, og skyl den under rindende vand i et par sekunder, og sæt den lige så nemt på plads igen. Valg af styrke husker netop, hvor stærk du kan lide den Når du har valgt din foretrukne styrke blandt 5 forskellige indstillinger, kan du nemt gemme den med hukommelsesfunktionen og derefter vælge den ønskede længde og temperatur. Herefter bliver hver eneste fremtidige kop præcist tilpasset din smag.
d. 31.08 1.500,-
integreret opvasker
integreret opvasker

1 billede

d. 27.08 500,-

Køb billige hvidevarer på GulogGratis.dk: Find din nye vaskemaskine på tilbud online


Hårde hvidevarer sælges brugt på GulogGratis.dk: Find en billig opvaskemaskine online

Er du på udkig efter billige hvidevarer fra Siemens, Bosch eller Miele? Så klik dig ind på GulogGratis.dk og køb en brugt vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, fryser eller emhætte til en billig pris. Det er også her, du finder det billigste køleskab eller komfur. Uanset om du mangler udstyr til køkkenet, vaskekælderen eller bryggerset, kan du derfor gøre en god handel på GulogGratis.dk.

Læs mere
Tjek de gode hårde hvidevarer priser på GulogGratis.dk og gør et kup på et brugt komfur online

Har din vaskemaskine set bedre dage eller er komfuret røget sig en tur? Så er der hjælp at hente på GulogGratis.dk, hvor der er et stort og varieret udvalg af brugte hårde hvidevarer fra alle de kendte mærker som Bosch, Siemens og Miele til salg. Så her kan du gøre et kup på en brugt vaskemaskine, fryser eller opvaskemaskine, ligesom du kan gøre en god handel på et brugt komfur eller køleskab.

Billige brugte hårde hvidevarer fra Miele, Bosch og Siemens finder du på GulogGratis.dk

Står dine gamle hårde hvidevarer og optager plads, mens de samler støv, efter at du har købt nye? Så kan du sætte dem til salg online og tjene penge på dem i stedet. Start med at oprette dig som bruger på GulogGratis.dk og lav herefter dine egne salgsannoncer, hvor du beskriver maskinen og lægger gode billeder ind. Du kan sætte alt fra komfurer og emhætter til vaskemaskiner, køleskabe, tørretumblere og frysere til salg på GulogGratis.dk.
Læs mindre