Grill bedre med sous vide - Hardback

Grill bedre med sous vide - Hardback

179,00 kr.

Grill bedre med sous vide Sous vide og grill er et makkerpar, som ganske enkelt får det bedste frem i mad. Sous vide-tilberedningen sikrer en perfekt konsistens og smag, mens grilningen giver den optimale stegeskorpe. I "Grill bedre med sous vide" får du tips og tricks og en stribe lækre grillretter, der viser det store potentiale i kombinationen af sous vide og grill. Grillretterne går fra de helt enkle hverdagsretter, som grillspyd med kylling og asparges eller farserede porrer, over klassikere som pulled pork og brisket til gæsteretter som højreb eller kirsebærmarinerede oksehaler. Grillmaden er spækket med smag fra marinader som ponzu, hoisinsovs og kirsebærsovs – alle fremstillet sous vide. Til grillmad hører dips, og bogen giver dig opskrifter på en række dips fra den klassiske ketchup over ostesovsen med parmesan til den krydrede butternut squash-dip. Endelig præsenteres du for sommersaft til børnene, drinks til forældrene og meget mere, alt sammen lavet sous vide for optimal smagsmæssig udnyttelse af råvarerne.

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Gæstemad med sous vide - Hardback

    Gæstemad med sous vide - Hardback

    199,00 kr.

    Gæstemad med sous vide Det er en udfordring både at stå for maden og være sammen med sine gæster. I "Gæstemad med sous vide" får du tips, tricks og 10 lækre treretters-menuer, som giver dig tid til at hygge med dine gæster, mens du stadig har tjek på maden. Nøgleordene er planlægning og overblik. "Gæstemad med sous vide" har planlægningen indbygget i opskrifterne og giver dig overblikket. De 10 menuer er sammensat efter årstider, råvarer og pengepung, så nu kan du invitere gæster til middag hver dag, året rundt. Alle opskrifter er originale og udviklet specielt til sous vide, på en måde der fremhæver råvarernes unikke smag og sikrer deres optimale konsistens. Alle retter i bogen er serveringsklare på mindre end et kvarter og ofte med kun få minutters indsats i køkkenet. Eksempler på menuer er: Efterårsmenu bestående af: - Kalvecuvette med tunmousse og syltede tomater - Vildsvinekølle med solbærglaserede rødbeder, stegte pastinakker og brun sovs - Pocheret pære med espressois og hvid chokoladesovs Prisbevidst menu bestående af: - Muslingesuppe med porreolie - Fyldt nakkefilet med Pommes Anna, rødkålssalat og tomatsovs - Æblekage med æblesirup og Mascarpone "Gæstemad med sous vide" er den selvstændige efterfølger til bestsellerne "Grundbogen i sous vide" og "Sous vide i hverdagen", af sous vide-specialisten Peter Friehling.

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Sous vide i dit eget køkken - Indbundet

      Sous vide i dit eget køkken - Indbundet

      229,95 kr.

      Sous vide i dit eget køkken "Sous vide i dit eget køkken" er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere kan vælge blandt de mere end 300 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det. Sous vide til hverdag og fest Med sous vide kan man få det bedste frem i hverdagsmad som kyllingebryst, laks, burger, flæskesteg, skinke, torsk, asparges og rabarber. Men sous vide er også perfekt, når man skal lave festmad til mange. Maden er mør og saftig, smager bedre og beholder sin flotte farve, fordi den er tilberedt skånsomt ved lavere temperaturer end ellers. Sous vide gør hverdagen lettere, fordi maden kan forberedes i god tid (evt. dage i forvejen), og så laves færdig på bare 5-10 minutter. Og maden er sund, saftig og velsmagende, selvom den er hurtigt tilberedt. Sous vide er meget velegnet til de billigere udskæringer, der bliver møre og velsmagende. Udtalelse Sous vide gør ikke automatisk nogen til mesterkok, men sammen med vejledningen i denne bog kan teknikken helt sikkert hæve grundniveauet markant for enhver madlavning. Desuden indeholder afsnittene om udskæringer, mørhed og om hvordan kødet påvirkes af opvarmning mange nyttige informationer, som selv rutinerede kokke kan have glæde af. Og de mange tid/ temperatur-angivelser med smagsbeskrivelser findes simpelthen ikke nogen andre steder. - Kenneth Toft-Hansen, Svinkløv Badehotel

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        Somatisk Sygdomslære og Farmakologi 2

        Somatisk Sygdomslære og Farmakologi 2

        150 kr.

        Kirsten Kiel Nielsen & Jeanne König Josefsen. Softcover, 487 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Somatisk sygdomslære og farmakologi 2 indgår i Sosu Care-serien til social- og sundhedsassistenter. Bogen er grundigt gennemskrevet efter den nyeste uddannelsesordning 2013. Del: 1 Generelt om faget. Del 2: Specifik anatomi, fysiologi og sygdomslære. Del 3: Farmakologi Praktikken indgår naturligt i bogen. De mange cases, billeder fra praksis, praktikøvelser og refleksionsrum undervejs er tænkt som en hjælp til, at eleverne indøver en refleksiv praksis. Fagudtryk er markeret med kursiv i teksten og forklares i margin undervejs i bogen. Til bogen hører en onlinebog med indbygget lydbog og ekstra materialer. Onlinebogen aktiveres ved en kode på bogens første side.

        Valby·8. jan.·