Meyers kager - Indbundet

Meyers kager - Indbundet

269,95 kr.

Meyers kager Bogen er skrevet til dig, der elsker kager. På bedste meyersk vis bliver du med fagligt overskud og stor indlevelse taget ved hånden og får fortalt alt, hvad der er værd at vide om kagebagningens historie, råvarer, redskaber og grundprincipper. Bogen indeholder masser af fuldfede og smørgode opskrifter og er opdelt i kapitlerne: skærekager, fine kager, gærkager, tærter og frugtkager, flødekager, kager med chokolade, småkager og små kager. Claus Meyer har udviklet bogens opskrifter i samarbejde med kagekammeraten og chokoladeelskeren Morten Borup, der medstifter af Chokoladeselskabet og i det hele taget et ikon inden for kage- og dessertfremstilling. Som det forhåbentlig fremgår af bogens billeder og opskrifter, har vi ikke ønsket at lave en blærebog med snorlige komplicerede udstyrsstykker, men at vise dig de kager, vi selv elsker højest og som vi tror, du har størst glæde af at mestre. - Claus Meyer

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Det gode brød - opskrifter fra Tartine Bakery - Indbundet

    Det gode brød - opskrifter fra Tartine Bakery - Indbundet

    359,95 kr.

    Det gode brød - opskrifter fra Tartine Bakery Mesterbageren fra Tartine Bakery i San Francisco deler sine opskrifter på verdens bedste brød. I "Det gode brød" viser Chad Robertson gennem en letforståelig tekst og masser af billeder, hvordan han laver de brød, der har givet ham kultstatus og har fået brødentusiaster fra hele verden til at drage til San Francisco for at besøge hans legendariske bageri, Tartine Bakery. Udtalelse Chad Robertson er en af klodens mest indflydelsesrige bagere. Hans håndværk frembringer det mest udtryksfulde surdejsbrød, jeg nogensinde har smagt. - Claus Meyer

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Mere af det gode brød - Opskrifter fra Tartine Bakery - Indbundet

      Mere af det gode brød - Opskrifter fra Tartine Bakery - Indbundet

      314,95 kr.

      Mere af det gode brød 85 opskrifter på fuldkornsversioner af Chad Robertsons favoritter af både brød og bagværk fra Tartine Bakery. Først revolutionerede Chad Robertson smagen og bagningen af surdejdsbrød bagt på hvedemel. Nu er turen kommet til bagning med fuldkornsmel. Chad Robertsons søgen efter velsmagen fra de forhistoriske fuldkornstyper har udmundet sig i 85 opskrifter på fuldkornsversioner af verdens bedste brød og bagværk. Og så deler han ud af sine banebrydende nye metoder og teknikker for brødbagning. "Mere af det gode brød" er opfølgeren til bestselleren "Det gode brød" af den verdenskendte bager Chad Robertson, medstifter af Tartine Bakery i San Francisco, der har inspireret flere af de bedste danske kokke og bagere. Sagt om Chad Robertson Chad Robertson er en af klodens mest indflydelsesrige bagere. Hans håndværk frembringer det mest udtryksfulde surdejsbrød, jeg nogensinde har smagt - Claus Meyer Chad Robertson betegnes af mange som en af verdens bedste bagere. Det er store ord i et lille land som Danmark. Jeg har absolut ingen skrupler med at tilslutte mig sådan en hyldest. For hvis der er nogen, der fortjener den anerkendelse, så er det ham. - Kille Enna, i sit forord til "Det gode brød"

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret