Ottolenghi: Kogebogen - Yotam Ottolenghi
393,00 kr.
393,00 kr.
79,00 kr.
79,00 kr.
375 kr.
20 stk. MENU Madleksikon plus den store bagebog og kogebog, bla. oksekød, juleretter, bageværk, drinks, syltning m.m. 22 bøger i alt. Lille pris pr. stk.. Aldrig brugt, perfekt til gave ide. Henv. gerne pr. tlf. 22 83 31 17, Aabenraa.
75 kr.
Rosa Sala Burgaya. Softcover, 192 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Rosas tapas er en personlig kogebog skrevet af spanieren Rosa Sala Burgaya, der siden 1984 har boet i Danmark. Bogen indeholder opskrifter på tapas med alt fra artiskokhjerter i tapanade-olie over friske jomfruhummere i chili og tomatmarmelade og kanin gratineret med aioli til marineret gedeost med basilikum og creme med chokolade og chili. Bogen giver også forslag til hvordan de enkelte tapas kan sammensættes til forskellige menuer. Rosas Tapas rummer foruden de inspirerende opskrifter og billeder stemningsgivende anekdoter fra forfatterens tid i Spanien. Rosas Tapas handler om lækker mad baseret på gode råvarer med smag og duft af Spanien. Fra basen i Odense driver forfatteren Rosa Sala Burgaya sammen med sin mand en forretning med spanske vine og specialiteter samt et succesfuldt cateringfirma.
400 kr.
Menu Internationalt madleksikon, 20 stk. stk. plus 2 stk. store Menu leksikon, fyldt med gode råd og flotte illustrationer i høje og store leksikon, aldrig brugt, kun bladret igennem få bind en enkelt gang. Mobil 22 83 31 17, Aabenraa
49 kr.
Ordet var det første ligesom i denne bogs titel. Det er en god ting at mestre sproget for at fuldkommengøre måltidets glade og nydelsesrige forløb. Ordets og bordets glæder er tæt forbundne og virtuost lykkes det for os at konversere vores bordfælle uden at tale med mad i munden; vi skal vise velvilje og næstekærlighed som i alle forhold. … Ligeså, når samtalekøkkenet danner rammen. Fantasien får vinger, sanserne udfordres, og vi hører, smager og ser, ombølges af dufte, næsten før det store udtræk af krydderurter og kaloriebevidste tryllerier har taget over. Vi får lyst at prise måltidet og hele dets set up. Samtalen løber frit og forventningerne med. … Nu er blot at sige velkommen til bords med de 12 velskrivende forfattere, der her har prøvet at delagtiggøre hinanden og læserne i en masse om omsorg for smag, glæden ved at forske, sætte ord på lækkerierne og sætte dem til livs.IndholdMartin Marchman Andersen: Smag og behag kan (ikke) diskuteres (s. 15-23)Grethe F. Rostbøll: Man tager et Sølvfad (s. 25-32)Anne Hjernøe: Køkkensamtaler og snak om mad (s. 33-45)Klavs Styrbæk & Ole G. Mouritsen: Omsorg for smag (s. 47-58)Ulla Høst: Hornfisk (s. 59-68)Niels Birger Wamberg: Bord, dæk dig! (s. 69-104)Anders Kjærsig: Til bords med Gustav Wied (s. 105-112)Johs. Nørregaard Frandsen: Rødgrød i Grøfterne: H.C. Andersen og det poetiske bord (s. 113-126)Elisabet Sinding: Emma Gad – jeg gider også! (s. 127-133)Irina Bjørnø: Familiens hemmeligheder (s. 135-143)Caroline Nyvang: Politikerens kogebog (s. 145-151)Hanne Holm og Mogens Lykketoft: Klimavenlig menu på skype (s. 153-174)Bogen 'Bordets glæder' fra 'Modersmål-Selskabet', udgivet i 2016. Bogens æstetik fokuserer på den sensoriske oplevelse ved måltidets og bordets glæder, med en rødlig farvenuance på omslaget. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Farve: rød Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.
85 kr.
4 x Bøger, prisen er for begge sælges kun samlet, Fast pris Kan sendes som pakke med gls for 57 kr til pakkeshop - Hverdagsmad, dansk tekst, 210 sider, illustreret med mange flotte billeder, nem og let hverdagsmad, masser af inspiration til hverdagen, pæn som NY - Menu, internationalt madleksikon, fisk og skaldyr. - Lademanns bog om kolde anretninger: Masser af lækker mad, inspiration, flotte, overdådige, indbydende, elegante, appetitvækkende anretninger, teknik, råd, vejledning og gode ideer. 160 sider. Anretning som: Osteanretninger, pølseanretninger, fiskeanretninger, rustikke anretninger, hummeranretninger, hjemmebagt brødanretninger, tilbehør, pynt, snacks, kanapeer, æggeanretninger, madspyd, vegetaranretninger, grønsagsanretninger, dip, dressing, kage, dessert, kødretter, salatanretninger m.m - Bogen om salat, Lotte Haveman. Hvid Kasse
85 kr.
4 x Bøger, prisen er for begge sælges kun samlet, Fast pris Kan sendes som pakke med gls for 57 kr til pakkeshop - Menu, internationalt madleksikon, svinekød. - cocktail - Den store Pasta Basta, Tine Tholstrup 191 sider. Fast pris Masser af lækre pastaretter som, smørristede kammuslinger med tomatconcasse og spinatpasta, pasta med andebryst og olivensauce, kalkunbryst med estragon, hvidvinssauce og pasta, råmarineret oksekød og pastasalat med basilikum, hakket lam med rosmarin, urter og pasta m.m Tine Tholstrups pastabøger er de mest pålidelige og inspirerende man kan få om emnet - Bogen om kylling, Lotte Haveman. Hvid Kasse
100 kr.
12 flotte velholdte bind med farvefotos i hardback med smudsomslag af Ellis Tardini. Bindene indeholder følgende: Oksekød, Svinekød. Kalv & Lam, Fisk & Skaldyr, Supper & saucer, Ris & Pasta, Grøntsager, Slankeretter, Juleretter, Frugt, Desserter og Drinks. NB! Vildt & Fjerkræ er solgt. Sælges helst samlet for 650 kr. Sendes gerne, hvis køber betaler portoen. Stk. pris
150 kr.
150 nye opskrifter, der følger Omega-metodens principper, et redskab til at tabe sig, forblive slank, mere energi, et bedre helbred og større livsglæde. Spis mindre sukker, hvidt brød, ris, pasta og kartofler. Bogen er inddelt efter årstidens råvarer med forslag til menu og kostplaner. Bogen er i god stand, i hardback og på 201 side.
200 kr.
Annette Wolter/Rigmor Bagger/Ellis tardini, , 1 stk. Pasta. Raffinerede retter fra hele verde4n. 138 sider. 1 stk. Husmands kost for herremænd. 112 sider. 1 stk. Oksekød. Menu internationalt madleksikon. 190 sider. 1 stk. Småretter og salater. Menu internationalt madleksion. 248 sider. Bøgerne er indbundne og med omslag, rigt illustrerede med billeder. Aldrig brugt er derfor pæne som ny Samlet pris
95 kr.
MENU Internationalt Madleksikon, indbundne, sælges pr. stk. 95,- Juleretter stege, bage etc. Vildt & Fjerkræ Frugt Grønsager Bagebog Slankeretter Småretter & Salater Oksekød Supper & Saucer/////SOLGT Desserter Fisk & Skaldyr Æg & Ost Svinekød Ris & Pasta Kalv & Lam Drinks Vin & Spiritus SENDER GERNE.
125 kr.
Kalv & Lam fra Menu International Madleksikon, indbundet, sideantal 199, som ny, sælges. Masser af lækre opskrifter fra det danske og internationale køkken. Der er retter til både sparsommelige og spendable dage :-) . Masser af gode ideer til påsken og mange andre dage. Fotografen er på vej :-) . Sender gerne.
120 kr.
Catherine Daverne m/Pia Brixved. Indbundet, 286 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Kærlig køkkenkarma er en vegetarisk kogebog med sublime opskrifter på et væld af retter og 10 menuer, der til fulde opfylder alle dine smagssanser. Det er også en bog, der viser dig, hvordan madlavning og måltider kan bruges til at udvikle nærvær, fordybelse og bevidst opmærksomhed i hverdagen. Populært sagt træning i mindfulness. Madlavning kan med fordel bruges som et meditativt åndehul, hvor du slipper stress og nærer dig selv, kroppen, familie og venner uden at skulle tilføje endnu et punkt på listen over daglige gøremål eller livsstilsidealer. Bogen er krydret med kærlige tips, mindfulness-øvelser og køkkenritualer, der hjælper dig – fra indre uro til balance i krop og sind. Drivkraften bag bogen er Catherine Daverne, uddannet kok fra Kong Hans Kælder og med 30 års erfaring i spirituel praksis med pilgrimsrejser i Indien. Hun har både set, mærket og smagt, hvilke fordele der er ved at lave mad med nærvær og opmærksomhed – både før, under og efter måltidet. Kærlig køkkenkarma er både til den erfarne vegetar, til dig, der bare gerne vil inspireres, og til familien, der ønsker flere grønne retter på bordet. Alle retterne er gode i hverdagen, og menuforslagene er oplagte til de nærværende, hyggelige middagsselskaber, hvor du vil forkæle dem, du har kær, med en madoplevelse, der tilfredsstiller alle sanser. Inviter glæden og nærværet tilbage i køkkenet med bogens 4 essentielle krydderier: Kærlighed, medfølelse, glæde og sindsligevægt.
75 kr.
Klara Desser. Indbundet, 124 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Low Carb High Fat er en ny måde at spise på, som flere og flere får øjnene op for, og det blandt andet fordi at vi ved at begrænse vores indtag af kulhydrater kan tabe os i vægt og få det bedre. Med "LCHF - Naturlig & Nærende" får du intet mindre end 6 ugers menuer, som har fokus på, at du oplever et vægttab og får et bedre helbred. I bogen får du afvekslende, farverige, friske og velsmagende retter, som er nemme at tilberede, hvad end der er tale om aftensmaden i hverdagene eller den ekstra lækre morgenmad i weekenderne.
Sælges
Her er den eneste LCHf-kogebog, du har brug for. Ikke mindre end 300 opskrifter som kan kombineres, så du får 1 million forskellige menuer. Forretter til enhver smag, hovedretter til både hverdag og fest, desserter med lige tilpas sødme, skønne snacks samt afvekslende mellemmåltider. LCHF bliver stadig mere populært, ikke bare som slankemetode, men som en vej til at få mere energi og et bedre helbred. Forfatter. Klara Desser. Foto. Hans Desser. Flot bog i hardback med mange skønne fotos. Byd.
50 kr.
Pastabogen "al dente" af Jette Bogø, Helge Stig og Svend Ahnstrøm. Udgivet af Forlaget D 3 og Netto, 1. udgave, 1. oplag, 1995. Bogen indeholder masser af dejlige opskrifter, menuer, buffeter m.m.. Mange fliotte farvebilleder. Billederne viser et lille udpluk af, hvad bogen indeholder. Yderst velholdt. Pris 50 kr. Sendes gerne.
50 kr.
entomofagi - insektspisning - bog - enkeltvis - pris fra ¤ Insekter på Menuen - den nye trend i Europa - gastronomi - opskrifter - udgivet 2017 - red. Nina Askov - soft - stempel - 120 sider - pris 50 kroner ¤ Insectivore - en kogebog med insekter - nærende og proteinrig - udgivet 2016 - red. Rasmus Leck Fischer & Flemming Gernyx - hard - 158 sider - pris 100 kroner
75 kr.
Indbundet spiralryg, 221 sider i fin stand. Sendes gerne, porto =57 kr. MobilePay. Her er den eneste LCHF-kogebog, du har brug for. Ikke mindre end 300 opskrifter som kan kombineres, så du får 1 million forskellige menuer. Forretter til enhver smag, hovedretter til både hverdag og fest, desserter med lige tilpas sødme, skønne snacks samt afvekslende mellemmåltider. Desuden er her en række forslag til morgenmad, som giver en god start på dagen. LCHF bliver stadig mere populært, ikke bare som slankemetode, men som en vej til at få mere energi og et bedre helbred. Dropper man de hurtige kulhydrater i brød, pasta og pizza, samt sukkerholdige produkter som kager og slik, giver det færre inflammationer i kroppen og holder blodsukkeret stabilt. Man bliver mindre udsat for gigt, får en roligere mave samt et forbedret immunforsvar. Klara Desser er en erfaren madskribent, kogebogsforfatter og grafiker, som har udgivet et dusin kogebøger, heraf flere også på dansk. Lad dig inspirere af hendes farverige og friske mad, som vil holde dig glad og mæt i lang tid. Også: • LCHF - Spis dig mæt og glad, 75 kr.
75 kr.
Skønne og nemme ideer til ture i det grønne. Pernille Skjødt. Hardback, 137 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Så snart solstrålerne får rigtig fat er det med at komme af sted på årets første picnic. Om det er til skov, strand, park - eller bare det fjerneste hjørne af haven - er ikke så vigtigt, bare kurven er pakket med lækkerier og humøret er højt. Picnic giver dig skønne opskrifter til alle slags udflugter med madkurven og forslag til sammensætning af lækre picnic-menuer.
250,00 kr.
93,44 kr.
93,44 kr.
75 kr.
Indbundet, 209 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Familiens bog om årets traditioner giver dig mulighed for at genoptage en række af de gamle traditioner, som hører til årets gang - lige fra at slå katten af tønden og lave påskefrokost, til at gå luciabrud og klippe kræmmerhuse. Bogen fortæller historien bag alle de højtider, vi holder så meget af. Og de tilhørende traditioner bliver gennemgået, så intet går i glemmebogen. Men der er også plads til at tænke nyt. Bogen er fuld af inspiration til, hvordan du kan justere de gamle skikke, så de passer til dig og din familie. Fra bogens indhold: • Traditioner ved årets fester og højtider: Fastelavn, påske, store bededag, pinse, sankthans, høstgilde, halloween, mortensaften, advent, luciadag, jul, nytårsaften, helligtrekonger og kyndelmisse. • Mad og menuer: De traditionelle retter og moderne variationer, bageopskrifter, desserter og konfekt. • Lege og aktiviteter: Bide til bolle, trille æg, kubespil og luciaoptog. • Klippe-klistre: Decoupagekugler, lysende glas, græskar-hoveder, helligtrekongerslys, kartoffelheks, kuglelys, luciakappe, marmorering af æg, masker, nytårshatte, pinsesol og kostumer. Bogen er skrevet af Ufrikke Gercke, stylist og forfatter til bl.a. "Årstider med børn", Katrine Klinken, uddannet kok og forfatter til bl.a. "Børnenes kogebog", samt folkloristerne Anne Mendelsohn og Malene Hegelund.
60 kr.
Hardback, 86 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Der er ikke noget at sige til hvis man af og til kører lidt træt i den traditionelle hverdagsmad ude i de danske køkkener og mangler ny inspiration til næste dags servering. I denne inspirerende kogebog tager 30 salgskonsulenter fra Hørkram Food-service kokkehuen på og skaber deres egne menuer - med udgangspunkt i tern og strimler fra vores egen kødopskæring - og introducerer dig til de mest succesfulde og populære retter ved deres spiseborde. Få et spænden-de indblik i hvordan kødet tilberedes og bliver til en lækker menu. Foruden opskrifter, lækre fotos samt tips & ideer, rummer bogen også vare-numre på de ingredienser der er brugt i de forskellige opskrifter så det altid er let for dig at bestille til din madlavning. God fornøjelse...
99 kr.
MENU Kogebøger sælges (19 forskellige) 10 kr. stykket - 19 for 100kr
50 kr.
Dagens ret af Fritze Juel Middagsopskrifter til hver dag i året " Dagens ret indeholder en menu til hver dag i året - nemme, spændende retter, der passer den travle familie med sparebudget, god smag og sans for et godt, og enkelt og nærende måltid mad. Opskrifterne er basseret på et bredt udsnit af de forskellige sæsoners råvare i en harmonisk blanding af traditionelle og nyere middagsretter, til hverdag, højtid og fest " Bogen er i super fin stand, dog med lidt boghylde mærker Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne på købers regning og ansvar. Sælges som beset
40 kr.
Retro kogebog. 60 kr. Sender gerne, eller afhentes i Ishøj Småretter og salater - menu : internationalt madleksikon Opskrifter på mad fra hele verden
65 kr.
Scandinavian World Cooking med lækre menuer/opskrifter af bl.a. Bo Jacobsen, Erwin Lauterbach, sælges
75 kr.
LCHF hele livet - en million menuer til bedre helbred og vægttab af Klara Desser "Der findes mange kure, der lover både sundhed og vægttab, men hvis du er træt af kure, du skal sulte dig igennem, og som kun giver dig hurtige og midlertidige resultater, så kan du med fordel købe "LCHF hele livet". LCHF står for 'low carb, high fat', og sikrer dig et godt helbred og dit ønskede vægttab. Med "LCHF hele livet" får du 300 opskrifter, der alle kan kobineres i forskellige menuer, og som dermed giver dig et utal af muligheder for at spise godt. Her er opskrifter til alle lejligheder og hvad enten du er ude efter inspiration til en god forret eller dessert, så får du det her. " Bog er i fin stand Tjek foto Sælges som beset Sendes gerne på købers regning og ansvar
30 kr.
Pænt eksemplar uden nævneværdige brugsspor Bind...........hardback Forlag........Lademann År..............1990 Sprog.........Dansk Sider...........128
30 kr.
Pænt eksemplar uden nævneværdige brugsspor Bind...........hardback Forlag........Lademann År..............1977 Sprog.........Dansk Sider...........128
30 kr.
Asschenfeldt's Køkkenbibliotek, 22 kogebøger: een person mad, fiskretter, fransk, gryderetter, gris med variationer, hakket kød, høns og kyllinger, indonesisk, kinesisk, krydderier og krydderurter, mexicansk, middelhavskøkkenet, menuer hverdag og fest, osteretter, ovnretter, pasta variationer, pizza og pie, saucer og dressinger, supper varme og kolde, tomat i naden, æggeretter, yoghurt og kvark, udgivet 1985/87, stempel, 72 sider, pr. bog:
60 kr.
Udgivet af Lademanns, 1967. 188 sider. FØRSTEUDGAVE. Oversat af Leo Hjortsø. Indbundet i hellærred, med rygtitel i guld. Bogen er helt som ny. Ifølge legenden, blev byen Rom grundlagt af tvillingerne Romulus og Remus den 21. april 753 f.Kr. Arkæologiske beviser støtter teorien om, at Rom voksede fra bosættelser på Palatinerhøjen bygget i området ved det senere Forum Romanum, til en by i det 8. århundrede f.Kr. Romerrigets historie, spænder over mere end et årtusinde. I løbet af den tid, samlede Rom det største rige verden endnu havde set. De byggede vidunderlige bygninger: Forum, Pantheon, Collosseum, akvædukter, bade, villaer og biblioteker. Alle veje fører til Rom siger man romerne byggede mere end 400.000 km veje for at binde riget sammen. Men Rom er meget mere end erobringer, og pragtfulde bygningsværker. Det var en kultur, som satte pris på litteratur, kultur, arkitektur. Et samfund, hvor der var offentlige embeder, man kunne være politiker, der var love til at styre samfundet, og give borgeren sikkerhed. Man kunne få hjælp af en advokat, låne penge, gå på et spisested, gå i skole osv. Bogen fortæller om de magtfulde diktatorer Sulla og Cæsar før de store kejsere kom til: Augustus, Vespasian, Marcus Aurelius, for at nævne nogle få. Bogen beskriver romerske fest dage, gladiatorer, dagliglivet i rom, forretningslivet, litteraturen, vægmalerier(kunst), religion, og de romerske guder, roms forfald og det endelige fald. Bogen indeholder mange kort, bl.a. over den romerske verden, med stednavne og byer, som romerne ville have kendt dem. Bla.: Londonium = London, Vindobona = Wien, og Nicaea = Nice. Der er masser af illustrationer både s/h og farver, tavler med de forskellige kejsere, og tidstavle over det romerske rige. Der er menuer fra Apicus´ berømte kogebog. Der vises billeder og små modeller til illustration af den romerske krigskunst Kort sagt en bog der viser Roms storhed og evighed, som romerne ville elske at se det. Forsendelse kr. 60,-
40 kr.
Jordbærbogen er en drømmebog - En drømmebog for jordbærelskere. Igennem ideer og opskrifter til jordbær i menuer, desserter, drinks, kager, buffeter og hele fester, hvor gaverne har jordbæret som dekoration, slutter bogen med køkkenforslag til, hvordan sommerens smag og duft af jordbær kan gemmes.
695,00 kr.
280 kr.
Men dette Mad leksikon fra Lademann med tekster og flotte fotoes. Er der udsigt til mange timers skøn mad lavning / bagning Alle 14 bind en indbundne og stort set alle uden nævneværdige brugsspor. Søge ord. Madopskrifter, Kogebøger, Madlavning, Bagning, Kogning, Paste og ris, Julemad
49 kr.
Menu - Opslagsbog for danske og udenlandske grøntsager Hardcover Lademann 1991