Gita får gift - Lyn - Hardback

Gita får gift - Lyn - Hardback

121,00 kr.

Gita får gift Gita har spist en urt. Mon der er gift i den? Ja! Gita har spist gift! Lyn-serien er en sjov og humoristisk fiktionsserie af Marie Duedahl. De lydrette bøger er inddelt i tre forskellige niveauer til den første læsning. “Gita får gift” er en Lyn 3-bog, der egner sig til børn i 0.-2. klasse. Lix: 5 Let-tal: 10

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Airfryer-kogebogen - Hardback

    Airfryer-kogebogen - Hardback

    175,00 kr.

    Airfryer-kogebogen "Airfryer-kogebogen" indeholder opskrifter på autentisk og lækker mad fra hele verden tilberedt hurtigt og energivenligt. Hvert tredje køkken i USA er nu udstyret med en airfryer, og salget af den lille og energivenlige ovn går kun én vej i Europa – op. Og det foregår i et tempo, så noget tyder på, at airfryer bliver et stort gavehit fremover. Hvad er en airfryer? Det er en firkantet kasse, der fungerer som en frituregryde, men bruger luft i stedet for olie. Airfryer er derfor i første omgang blevet et hit som tilberedningsmetode til langt sundere udgaver af pommes frites og anden friture-fastfood, men en airfryer kan langt mere end det. I "Airfryer-kogebogen" præsenterer Peter Friehling opskrifter på autentiske pizzaer, fantastiske chokoladekager, sprød og saftig kylling, veltilberedt fisk, thai-retter og meget mere. Som indehaver af hele tre airfryer, der ofte kører, er Peter Friehling at betegne som airfryer-ekspert, og "Airfryer-kogebogen" er en grundbog, hvor han både forklarer, hvad maskinen er og deler ud af sine allerbedste tips og tricks og giver dig råd med på vejen, når du skal købe en airfryer.

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Mors kogebog - Indbundet

      Mors kogebog - Indbundet

      224,95 kr.

      Mors kogebog Kogebogen hylder det danske køkken og traditioner – indkapslet i begrebet hygge. Bogen er skrevet på både dansk og engelsk, for at udbrede kendskabet blandt engelsktalende familie, venner og forretningsforbindelser. Afsættet er Inge Lynggaard Hansens egen familie, der gennem generationer er udvandret og har bosat sig i bl.a. Canada, USA og Grønland. Flere er vendt hjem, mens andre har stiftet familie og med tiden mistet forbindelsen lidt til det danske køkken og danske traditioner. Dermed opstod ideen til at skrive en familiekogebog med udgangspunkt i forfatterens egen mors danske madlavning. Retterne er tilpasset vores tid, hvor vi har et bredt udvalg af krydderurter og krydderier i butikkerne. Der er viden at hente om alt lige fra dansk hygge, gækkebreve, vikinger og vinterbadning til fiskeren fra Hvide Sande og det danske landbrug. Bogen kan gives som gave til udlændinge, der besøger vores land, og som har lyst til at lære vores madvaner og traditioner bedre at kende. Den kan også anvendes som kogebog til unge, der er flyttet hjemmefra, og andre, der savner mors gryder, men aldrig helt fik lært, hvordan man bager rugbrød eller steger de perfekte frikadeller. Om forfatteren Forfatteren Inge Lynggaard Hansen har tidligere udgivet bl.a. kogebogen Det Persiske køkken og medvirket på adskillige kogebøger som fotograf. Inge arbejder både som kogebogsforfatter, madstylist og fotograf.

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        Verdens bedste Kur 2.0_Christian Bitz/Arne Astrup

        Verdens bedste Kur 2.0_Christian Bitz/Arne Astrup

        75 kr.

        Hardback. Fremstår som ny, da der kun har været kigget i den. VBK 2.0 tager dig i hånden gennem en 4-ugers madplan, der garanterer et vægttab på 1-2 kilo om ugen. Herefter guides du videre til bogens mere end 80 lækre og nemme opskrifter, som giver dig lyst til at leve sundere, hvilket er fundamentet for en holdbar livsstilsændring, som er essentiel for et succesfuldt og vedvarende vægttab. Nogle gange kræver det lidt ekstra at nå idealvægten, og Bitz og Astrup opstiller syv ’slankesynder’, som man skal passe på undervejs. I bogen møder du syv tidligere overvægtige, der hver især har overvundet deres ’slankesynd’, som i årevis har spændt ben for et vægttab. De fortæller om deres succesoplevelser med kostprincipperne, og du får konkrete råd og viden, der én gang for alle fjerner enhver undskyldning, så du kan blive slank for altid. Læs bl.a. om, hvordan Gitte tabte over 40 kilo ved at følge principperne og opskrifterne i VBK 2.0.

        Otterup·5. apr.

        Brug "låget" når du griller - pletskud & cowboytri

        Brug "låget" når du griller - pletskud & cowboytri

        170 kr.

        Titel: Brug "låget" når du griller - pletskud & cowboytricks Af Miriam Glæsel, Jan Glæsel. Hardback. 10 år efter forfatterne for første gang udgav en grillkogebog udsender de en ny, med helt nye opskrifter og gamle klassikkere der har fået en twist. Jan og Miriam Glæsel bruger stadigvæk låget, når de griller, og det er der kommet en række nye gennemprøvede og brugbare opskrifter ud af. Gamle klassikere får et twist og nye pletskud er kommet til. Der er ikke noget hokuspokus, det handler om kærlighed til grillen, maden og den ærlige, danske madkultur. ”Intet i livet er statisk, heldigvis. Man lytter og lærer og finder hele tiden nye muligheder og nye veje at gå. Du vil kunne nikke genkendende til vores opskrifter, og det kan du, fordi budskabet i denne bog går tilbage til det, vi startede med, nemlig at vise, hvordan man laver den mad, vi danskere spiser, på grillen.” Illustrator: Hans Ole Madsen; redaktør: Gitte Hou Olsen. I meget fin stand. 224 sider, illustreret i farver, 20×28 cm. 1. udgave fra 2010 på forlaget Lindhardt og Ringhof ISBN: 87-1142-282-3 Vægt: 1097 gram

        Aabenraa·19. feb.

        Vintermad der varmer - Gitte & Inge

        Vintermad der varmer - Gitte & Inge

        180 kr.

        Det kræver sin mand og kvinde at stå igennem den danske vinter. Styrken kan bl.a. hentes i maden, som gerne skal være krydret og varm. Vintermad der varmer indeholder enkle opskrifter på mad, vi alle kan lide både at lave og spise. Desuden inspiration til andre kreative vinteraktiviteter. Det er en fin og utraditionel kogebog, der giver masser af glæde og inspiration til indendørs hygge omkring varme gryder i den kolde tid. Med ca. 80 lækre opskrifter på mad, der er nem og hyggelig at tilberede: Solide gryderetter, der skal simre på komfuret i timevis, varme supper, som kan indtages efter en frisk travetur i skoven – eller tages med i termokanden – krydrede kager til eftermiddagsteen og godt brød til dovne, mørke morgener.

        Kjellerup·2. dec. 2022·