Grill grønt - Indbundet

Grill grønt - Indbundet

219,00 kr.

Grill grønt Grillen er et fantastisk socialt samlingspunkt, og er synonym med sommer, hygge med familie og venner og kolde lækre drinks. De fleste kan grille en bøf. Men vi bliver ofte udfordret, når det kommer til grøntsager og vegetarmad på grill. Man kan altid grille en aubergine, en courgette eller en rød peber. Men det kan være svært at finde på nye og sjove ideer, der kan udvide ens repertoire. Når man laver mad ved grillen, vil de fleste helst lave alt på grillen. Det vil sige at grillen skal kunne mange forskellige ting. Den skal være en grill, en ovn og en kogeplade. Tænk på grillen som en ”madstation”, mere end en grill. Selvfølgelig skal man kunne grille i en traditionel forstand, men det er også ret anvendeligt at bruge indirekte varme. Og med en grill med låg kan man transformere sin grill til en ovn. Man kan tilberede rodfrugter, bage brød, lave lækre fade med ovnbagte grøntsager og meget andet.

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Røg - Lær alt om røgning af mad på grillen - Indbundet

    Røg - Lær alt om røgning af mad på grillen - Indbundet

    224,95 kr.

    Røg Hvis du kan grille, kan du også røge. Det er slet ikke svært, og med Webers "Røg" ved hånden lærer du hurtigt de helt basale teknikker, der sætter dig i stand til at tilberede de lækreste, røgede grillretter på din egen grill. Det får du Udførligt introkapitel med basis-teknikker til alle røgemetoder 87 spændende opskrifter som fx letsaltet, ahornrøget bacon og plankerøget brie med kirsebærchutney og ristede mandler Karakteristikker af de forskellige røgflis-aromaer samt masser af fifs og fiduser til, hvilke typer røg der passer til forskellige slags mad Webers 10 bedste tips til, hvordan du får succes med brug af røg Røg er skrevet af Jamie Purviance, der også er forfatter til en lang række andre Weber-udgivelser bl.a. "Så er det grilltid" (2012).

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Grill bedre med sous vide - Hardback

      Grill bedre med sous vide - Hardback

      179,00 kr.

      Grill bedre med sous vide Sous vide og grill er et makkerpar, som ganske enkelt får det bedste frem i mad. Sous vide-tilberedningen sikrer en perfekt konsistens og smag, mens grilningen giver den optimale stegeskorpe. I "Grill bedre med sous vide" får du tips og tricks og en stribe lækre grillretter, der viser det store potentiale i kombinationen af sous vide og grill. Grillretterne går fra de helt enkle hverdagsretter, som grillspyd med kylling og asparges eller farserede porrer, over klassikere som pulled pork og brisket til gæsteretter som højreb eller kirsebærmarinerede oksehaler. Grillmaden er spækket med smag fra marinader som ponzu, hoisinsovs og kirsebærsovs – alle fremstillet sous vide. Til grillmad hører dips, og bogen giver dig opskrifter på en række dips fra den klassiske ketchup over ostesovsen med parmesan til den krydrede butternut squash-dip. Endelig præsenteres du for sommersaft til børnene, drinks til forældrene og meget mere, alt sammen lavet sous vide for optimal smagsmæssig udnyttelse af råvarerne.

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret