46 kogebøger eller hæfter

46 kogebøger eller hæfter

25 kr.

1 Krøllerier. 93 opskrifter med krølle på halen 2 Let sovsen, Jensen. Fryd kartoflen, henryk risen, glæd pastaen 3 Juleskik på energien. 18 opskrifter med tips om energirigtig tilberedning 4 Den store bagedag. Inspiration til gode stunder. 21 opskrifter 5 Femten nemme. God mad med svinekød - ganske enkelt 6 Livet er Fedt. Tips og opskrifter på en let sommer 7 Carlsberg med kniv og gaffel. Nem og enkel mad med Carlsberg 8 Den nye kogebog. Livretter med den sunde danske olie 9 Den gode mad. Spis dig sundere i et bedre miljø 10 Spis af hjertens lyst. 78 spændende og lækre opskrifter på hjerterigtig mad 11 Æg på bordet 12 Juleknas og kager, af Anne Skovgaard-Petersen 13 Den allerbedste forårsmad med Femina 14 Pasta af Jody Vassalo 15 Eva Kakkelbog, Fisk og skaldyr, af Fritze Juel 16 Løgbogen. 12 dejlige opskrifter med løg 17 Ros til ris, pasta og kartofler, 20 lækre opskrifter på mad med god energi 18 Ugens Maggi vinder, 10 præmierede opskrifter 19 Bedre grill-sommer, så det kan mærkes... 20 Anne & Helles Køkken, ovnretter 21 Brød, gamle opskrifter på 20 brød og kager 22 Har du talt dine kalorier i dag, Anne Larsen 23 Spis brød til, 19 spændende opskrifter på det daglige brød 24 Bag med mormor, 36 sider 25 Juleskik på Energien. 18 opskrifter med tips om energirigtig tilberedning 26 Opskriften på julehygge... Dr. Oetker. Juleopskriftssamling nr. 5 med bl.a. opskrift på hundekiks 27 Bag de allerbedste Bradepandekager 28 Slank med SENSE. 16 nye lækre opskrifter 29 16 fantastiske opskrifter til JULEFROKOSTEN 30 Bag selv Julens Bedste kager 31 Sundt og slankende. 15 opskrifter med kalorieberegning 32 SUNDHED. 14 danske lægeplanter 33 Italiensk for begyndere 34 Lækre og nemme bradepandekager 35 Sønderjyske specialiteter 36 Mormors favoritter 37 Festlige fødselsdagskager 38 Vintermad 39 Cocktail 40 God aftensmad 41 Påslefrokost 42 Opskrifter til mikroovnen 43 Lægens energikur 44 Spis dig rask 45 Hakket fiskekød, 10 opskr. 46 Mad til sommerhus og campingvogn Pris 25 kr pr stk

Munkebo·fre.·

Den Italienske Kogebog

Den Italienske Kogebog

60 kr.

Johannes Winz & Paolo Manzini. Indbundet, 173 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. "L'appetito vien mangiando. Ma anche vedendo mangiare gli altri." " - Appetitten kommer, medens man spiser". Det er nok almindelig kendt. Men den italienske forfatter Roberto Gervaso går et typisk italiensk skridt videre: "Men også, når man ser på andre, der spiser". For en italiensk nyder af det gode køkken er det komplet utænkeligt at sætte sig alene til bords. Det smager først rigtig godt, når man sidder hyggeligt sammen og også bliver lidt tillokket af lækkerierne på nabobordet. Det hele behøver slet ikke at være så overdådigt mere — det enkle kan være både raffineret og genialt, og netop det er nøglen til den ver-densberømte italienske madlavningskunst. Den Italienske Kogebog præsenterer over 100 opskrifter fra den uendelige mangfoldighed af regionale specialiteter i Italien: Fra raffinerede antipasti over den første hovedret af velsmagende pasta- og risretter til overdådige stege eller lækre fisk og som kronen på det hele naturligvis en af de mange uimodståelige italienske desserter. Dertil kommer et godt glas italiensk vin. Hvad vil man mere?

Valby·13. apr.·

Heldige Kartoffel

Heldige Kartoffel

75 kr.

Den skrælgode historie om hele Danmarks nationalspise. Thorsten Asbjørn & Peter Borberg. Indbundet, 120 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Kartoflen kommer på bordet til hverdag. Til fest. Den skaber sammenhørighed, den giver næring og byder på smag. Bogen Heldige kartoffel er historien om kartoflens lange rejse fra Sydamerika og ind i danskernes køkken i 1700-tallet, historien om en ukendt sydamerikansk knold, der i dag nærmest er dansk folkeeje. I dag er kartoflen den vigtigste fødevare i Danmark, men da den først kom til landet, var den en udskældt, lille knold: det rene gift, en plante i pagt med Djævelen selv. Heldige Kartoffel - Den skrælgode historie om hele Danmarks nationalspise følger kartoflens færd fra Sydamerika over tilblivelsen af kartoffelferien til nutidens innovationer i kartoffelindustrien. Bogen er krydret med et væld af stemmer, som fortæller om deres særlige forhold til kartoflen. Læs om havemanden Søren Ryges mening om kartofler uden sovs, om Danmarks legendariske kartoffelavlerpar Gertrud og Oluf Sand og om politiker Bertel Haarders traumatiske oplevelse med restemad, der kun kunne overvindes af kartoflen. Heldige Kartoffel - Den skrælgode historie om hele Danmarks nationalspise er skrevet af Thorsten Asbjørn og Peter Borberg, der sammen har kommunikationsvirksomheden Asbjørn og Borberg. Begge er journalister og har skrevet en række bøger sammen.

Valby·22. feb. 2023·

Middag med familie og venner, Gordon Ramsay

Middag med familie og venner, Gordon Ramsay

150 kr.

Gordon Ramsays mission med hans nye bog er at få os til at samle familie og venner om bordet igen. Opskrifterne i bogen spænder fra den klassiske søndagsmiddag til den lette sommerfrokost, og henter inspiration fra både det franske, italienske, spanske og asiatiske køkken. Som altid tager Gordon læseren kærligt ved hånden, fra valget af de bedste råvarer og til den perfekte middag står på bordet - uden stress i køkkenet. Indb, 2009, kan sendes m DAO for 48 kr oveni til nærmeste udleveringssted

Hinnerup·11. feb. 2023·

Børn i køkkenet: lækre trin for trin opskrifter

Børn i køkkenet: lækre trin for trin opskrifter

50 kr.

Børn i køkkenet: lækre trin for trin opskrifter. Sideantal: 128. Madlavning er en god fællesbeskæftigelse, ikke mindst når børnene kan magte tilberedningen og få sjove, spændende, velsmagende retter på bordet. Bogen viser tilberedningen med letforståelige fotografier og letlæst tekst, og advarer på behørig vis om farlige situationer, som skarpe knive og kogende vand. Andre, som ikke er trænede i et køkken, men gerne vil lære at lave mad og begå sig blandt potter og pander, kan få glæde af den simple og detaljerede fremgangsmåde. Brugt få gange. Ved forsendelse betaler køber alle udgifter til porto ellers afhentes de på Adr

Arden·21. dec. 2022·

Et bord i Provence - Klassiske opskrifter fra Sydf

Et bord i Provence - Klassiske opskrifter fra Sydf

45 kr.

De mange gode opskrifter fra det sydfranske køkken er krydret med rejseskildringer og gode historier om krobesøg, hvor ideerne er indsamlet. Gennemillustreret med forfatterens egne farvetegninger. Forfatter: Leslie Forbes Oversætter: Ole Husted Jensen Illustrationer: Leslie Forbes Forlag: Gyldendal Indbinding: Indbundet Trykt i: 1989 Mål: H: 260mm B: 169mm D: 11mm Originaltitel: A table in Provance (Engelsk) Sider: 157 ill. i farver Sprog: Dansk

Hørsholm·6. dec. 2022·