Peter Asschenfeldts køkkenbibliotek
15 kr.
16 forskellige kogebøger med mange spændende emner. God stand og fra ikke rygerhjem. Tager 15 kr stykket og køber betaler forsendelse. Forskellige forfattere. Alverdens gryderetter er SOLGT
15 kr.
16 forskellige kogebøger med mange spændende emner. God stand og fra ikke rygerhjem. Tager 15 kr stykket og køber betaler forsendelse. Forskellige forfattere. Alverdens gryderetter er SOLGT
60 kr.
Peter McHoy & Pamela Westland. Softcover, 224 sider i fin stand. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Alt om dyrkning og anvendelsen af vilde og dyrkede urter • Illustreret urteleksikon med botaniske noter og gode råd om urten i køkkenhaven • Gode råd om såvel indretning og planlægning af urtehaven som fordelagtig dyrkning i potter og krukker • Omtaler enhver tænkelig anvendelse af urter i det daglige: madlavning; husholdningsmidler; helsebringende urtemedicin; sæber, cremer og shampooer; håndarbejde og dekorationer m.m. • Omfattende oversigtskemaer med et hurtigt overblik over de bedst egnede urter til mange forskellige formål
75 kr.
Den skrælgode historie om hele Danmarks nationalspise. Thorsten Asbjørn & Peter Borberg. Indbundet, 120 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Kartoflen kommer på bordet til hverdag. Til fest. Den skaber sammenhørighed, den giver næring og byder på smag. Bogen Heldige kartoffel er historien om kartoflens lange rejse fra Sydamerika og ind i danskernes køkken i 1700-tallet, historien om en ukendt sydamerikansk knold, der i dag nærmest er dansk folkeeje. I dag er kartoflen den vigtigste fødevare i Danmark, men da den først kom til landet, var den en udskældt, lille knold: det rene gift, en plante i pagt med Djævelen selv. Heldige Kartoffel - Den skrælgode historie om hele Danmarks nationalspise følger kartoflens færd fra Sydamerika over tilblivelsen af kartoffelferien til nutidens innovationer i kartoffelindustrien. Bogen er krydret med et væld af stemmer, som fortæller om deres særlige forhold til kartoflen. Læs om havemanden Søren Ryges mening om kartofler uden sovs, om Danmarks legendariske kartoffelavlerpar Gertrud og Oluf Sand og om politiker Bertel Haarders traumatiske oplevelse med restemad, der kun kunne overvindes af kartoflen. Heldige Kartoffel - Den skrælgode historie om hele Danmarks nationalspise er skrevet af Thorsten Asbjørn og Peter Borberg, der sammen har kommunikationsvirksomheden Asbjørn og Borberg. Begge er journalister og har skrevet en række bøger sammen.
99 kr.
Peter D`Adamo med Cathrine Whitney. Over 250 lækre opskrifter. Bogen er hardback og på 443 sider. Jeg har også bogen: Spis efter din blodtype.