En Passion for Olivenolie

En Passion for Olivenolie

100 kr.

Jesper & Natascha Gyldendahl Colombani. Indbundet, 161 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Denne bog er vores kærlighedserklæring til olivenolie - og vi elsker virkelig olivenolie. Den kulinariske verden har fået et gevaldigt løft inden for de seneste mange år, hvor gode råvarer og kvalitet i højere grad bliver værdsat, men olivenolie er - efter vores mening - blevet overset. 'En passion for olivenolie' er en introduktion til olivenoliens spændende univers af dufte, smage og madoplevelser. Vi har samlet den mest relevante og nyttige viden til hverdagen samt historien om olivenoliens oprindelse, krydret med vores egen rejse hertil. Vores rejse med olivenolie har på alle måder beriget vores liv, både professionelt og privat, og har i sig selv været lidt af et eventyr. Undervejs blev vi smittet med stor passion for olivenolie af høj kvalitet, som vi nu ønsker at dele med dig og alle andre, der krydser vores vej. Vi har samlet en række opskrifter, som vi håber vil udfordre og inspirere dig til at tænke olivenolie ind i din madlavning på nye måder. En god olivenolie er meget mere end blot et fedtstof; det er også en dejlig smagsgiver med uendeligt potentiale for at forbedre stort set ethvert måltid, lige fra krydrede, varme retter til søde desserter og kager.

Valby·21. mar.·

Ulrika Davidssons Kogebog om 5:2

Ulrika Davidssons Kogebog om 5:2

60 kr.

Ulrika Davidsson. Indbundet, 182 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. 5:2 kuren er på ganske kort tid blevet utrolig populær. Denne bog indeholder alt, hvad du behøver for at få succes med kuren: Fakta, tips, råd, motivation og 100 kalorieberegnede og nemt tilberedte opskrifter til fastedagene. Ulrika er en af Sveriges mest produktive kogebogsforfattere. Hun har inspireret og hjulpet tusinder til en sundere livsstil.

Valby·21. mar.·

Naturens Køkken

Naturens Køkken

120 kr.

Birgit Kristiansen & Lars Norman. Hardback, 239 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med Naturens Køkken får du adgang til en verden af skønne naturoplevelser og fantastiske smagsindtryk. Du lærer at finde den danske naturs mest velsmagende bær og urter, og bogens mere end 100 lækre opskrifter giver dig masser af inspiration til at bruge de vilde råvarer hjemme i dit eget køkken - lige fra appetitlige frokost- og middagsretter til hjemmelavede brændevine. Tag for eksempel en tur til stranden efter salte urter til sommerens fiskeretter, gå i klitterne og pluk havtorn til en forfriskende sorbet, cykl i skoven og saml brombær til en delikat salsa, eller tag ud på heden efter tyttebær til en intenst smagende vildtkompot eller en aromatisk kryddersnaps. Mulighederne er utallige, og alle - store som små - kan være med.

Valby·16. feb.·

Ost på Bordet

Ost på Bordet

60 kr.

Guide, Opskrifter og Tilbehør. Camilla Bojsen-Møller. Hardback, 151 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med Ost på Bordet har forfatteren Camilla Bojsen-Møller skabt en smuk og indbydende kogebog med over 40 opskrifter på retter med ost. Bogen giver inspiration og nyttig viden om spændende oste fra det meste af Europa. Bogens praktiske guide hjælper med at planlægge det næste ostebord, lige fra hvordan man vælger sine oste, til hvad man kan bruge eventuelle osterester til. Ost på Bordet er skrevet til dem, der er vilde med ost, men altid ender med de samme tre oste i indkøbskurven. Forfatteren opfordrer til, at man prøver én ny ost ? hver gang der står ost på indkøbssedlen. Og så betragter hun ost som et krydderi: ?Man kan bruge ost som et krydderi i madlavningen. På den måde kan man dosere styrken og smagen på retten. Fx smager en pizza med frisk mozzarella helt anderledes end en pizza med revet prima donna eller gorgonzola.? Camilla Bojsen-Møller Bogens opskrifter spænder bredt fra tapas og salater til hovedretter og desserter fx grillede figner med spansk ost og serranoskinke, bluecheese-burger, risotto med stilton og ricotta-is. Læseren får desuden opskrifter på oste-tilbehør som fx surdejsflute, peberfrugtschutney og ølsyltede valnødder med kanel og rosiner. Om forfatteren Camilla Bojsen-Møller er journalist, cand.merc.int. og passioneret ostefan. Udover sit arbejde med markedsføring og kommunikation i det franske ostefirma Lactalis, driver hun bloggen www.ostesnak.dk. Også: • Alverdens Oste, 100 kr. • Fransk Fast Food - En Bog om Ost, 60 kr.

Valby·14. aug. 2023·

Nudler

Nudler

60 kr.

Hardback, 96 sider i fin stand. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Hvis man mest forbinder nudler med lynstegte retter, vil de mange skønne opskrifter, man finder i denne bog, hurtigt få en på andre tanker. Bogen rummer nemlig et rigt udvalg af såvel supper, salater, kanapeer og fusionsretter som mere klassiske, orientalske retter. Opskrifterne spænder lige fra knasende sprød salat med mango og buddhistisk munkesuppe til nudelsvøbt teriyakifisk og Sesammarinerede asparges med nudler. Kort sagt: Lette og spændende retter som både vil gøre lykke til fest og hverdag. Alle retter i bogen er rigt illustreret med farvefotos, og der er detaljerede instruktioner til hver enkelt opskrift. Slip fantasien løs og tag på opdagelsesrejse ind i en ny, kulinarisk verden af forførende og alsidige nudelretter.

Valby·21. mar. 2023·

Nordisk Tang

Nordisk Tang

50 kr.

Heine Max Olesen & Gorm Wisweh. 2016. 156 s. Langs Danmarks kyster har vi direkte adgang til en af de sundeste næringskilder overhovedet, nemlig den havfriske tang. Men tang er meget mere end bare et sundt kosttilskud. Tang er en fremragende smagsgiver og er i disse år noget af det mest hypede i den gastronomiske verden. Tangmel, tangsalt, tangolie og andre tangproduktet gør deres indtog i specialbutikkerne, og friskhøstet eller tørret tang bliver ikke bare brugt som råvarer på de finere restauranter, men også i mange private køkkener. Med denne kogebog i hånden kan du kaste figur i spændende og smagfulde kokkerier med `havets krydderurter`.

Grenaa·9. jan. 2023

Gin - Verdens mest aromatiske spiritus

Gin - Verdens mest aromatiske spiritus

74 kr.

Geraldine Coates. Indbundet, 192 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Gin er ?in?; og denne bog hjælper dig med at finde ud af mere om denne klassiske spiritus. Dens fascinerende historie; hvordan den bliver lavet; de bedste ginmærker og helt nye måder at drikke den på. Gin har haft sine op- og nedture. Fra at være den foretrukne drik i Londons slumkvarterer i det 18. århundrede til dens utrolige opstigning til pladsen som en af verdens store spiritustyper ? godt hjulpet på vej af drikkevanerne i Storbritanniens indiske imperium og dens status som favoritdrik i de brølende 20?ere. For øjeblikket er der gang i en nyt gintrend drevet af kreativitet. Nye mærker dukker op nærmest ugentligt; der bliver eksperimenteret med nye smagssammensætninger; og en helt ny generation har forelsket sig i gin. I denne bog fortælles ginens spændende historie og der gives opskrifter på den selvfølgelig perfekte G amp; T; den tidløse tørre martini og mange andre klassiske cocktails samt de stadig mere populære aromatiske versioner af gin med tilsætninger af eksotiske ?botanicals?. Også: * De bedste drinks med GIN, 60 kr.

Valby·21. dec. 2022·