Samsø - Mad & Mennesker

Samsø - Mad & Mennesker

100 kr.

Ruth Lange & Torben Ulrik Nissen. Indbundet, 273 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. En sansemættet og smuk bog med lækre billeder fra et af de foretrukne feriemål i Danmark. Samsø kaldes ikke uden grund Danmarks spisekammer. Her er alt, hvad mave og mund begærer. Det milde klima sikrer de lækreste råvarer i store mængder, og bogens forfatter og fotograf kommer rundt i alle de vigtigste hjørner og smager, snuser, sanser og spiser øens skønne produkter. Her er lækre billeder og opskrifter fra de førende restauranter og hoteller. Her er underhåndstip fra en stedkendt samsing om hvor og hvornår du kan smage hver årstids lækkerier som de fremstilles af de lokale råvareproducenter, bryggerier og specialforhandlere, der alle lever og ånder for at producere de bedste varer inden for netop deres kompetenceområde. Forfatteren kender sin ø og dens beboere, dens stemning, dens tone og dens livssyn. Gennem hendes nærgående og indlevende portrætter kommer du tæt på mange af øens dejlige beboere, følger deres arbejde og får indblik i deres glæde over at bo, hvor de bor. Der er nemlig mere end én god grund til, at de har bosat sig ved denne smukke vandkant.

Valby·27. mar.·

Alt bliver bare bedre med Bacon

Alt bliver bare bedre med Bacon

100 kr.

Hardback, 264 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Er du den i din vennegruppe der kan spise bacon på og i alting? Eller kender du en kæmpe baconentusiast, der helst indtager bacon både morgen, middag og aften? "Alt bliver bare bedre med bacon" er den ultimative kogebog om bacon! Christopher Sjuve står bag bacon-bibelen "Alt bliver bare bedre med bacon", der får dit hjem til at dufte fantastisk og din mund til at løbe i vand. Først og fremmest er bogen fyldt med 75 opskrifter, men du får også en masse sjove facts.

Valby·30. nov. 2023·

Politikens Bog om Supper

Politikens Bog om Supper

60 kr.

Anne Majgaard. Indbundet, 153 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Politikens bog om supper er en rigtig grundbog med alle de kendte supper samt en mængde nye med inspiration fra alverdens køkkener. Varm, dampende hønsekødssuppe på en kold dag eller kølig, krydret gazpacho på en lun sommerdag, begge er velvalgte, velsmagende og lækre. Der er utallige variationsmuligheder, og suppe bliver man aldrig træt af at spise.

Valby·26. mar. 2023·