Grøn Keto - Maksimal Fedtforbrænding

Grøn Keto - Maksimal Fedtforbrænding

75 kr.

Alice Apel Hartvig & Majbritt Louring Engell. Indbundet, 219 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med ”Grøn Keto” har Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engell skabt en simpel og realistisk bog med kostråd og opskrifter, der guider dig til, hvordan du taber dig ved at genstarte dit stofskifte. ”Grøn Keto” giver foruden et sundt vægttab også lavere blodtryk, blodsukker og kolesteroltal. Med bogen skal du hverken sulte dig til vægttabet eller afskære alle sociale aktiviteter, der involverer mad. Kuren fokuserer på at holde dig mæt og holde sukkertrangen i skak, og samtidig er der indlagt en nydelsesdag hver uge, så der også er plads til hygge. Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engell giver dig 60 sunde og klimavenlige opskrifter. Keto-kuren forløber over tre uger med periodisk faste og fokus på fisk, fjerkræ og sunde fedtstoffer. Diæten sikrer dig desuden de vitaminer og mineraler din krop har brug for.

Valby·5. maj.·

I Køkkenet med DUKAN DIÆTEN.

I Køkkenet med DUKAN DIÆTEN.

149 kr.

200 opskrifter. International Bestseller. Gå ned i vægt med proteinkuren. Dukan Diæten er det ultimative kostprogram til dig, der ønsker et varigt vægttab. Diæten er udviklet af den franske læge Pierre Dukan, som for 35 år siden opdagede, at hans overvægtige patienter opnåede opsigtsvækkende resultater ved udlukkende at spise proteiner som kød, fisk, skaldyr og fedtfattige mælkeprodukter. Bestselleren Dukan Diæten har hjulpet millioner af mennesker verden over med at tabe sig. Bogen er spækket med lækre opskrifter. der beviser, at velsmagende mad ikke er en hindring for et permanent vægttab. Bogen er hardback og på 234 sider.

Ringe·7. mar.

Spis Ordentligt: Guide til den skeptiske Forbruger

Spis Ordentligt: Guide til den skeptiske Forbruger

100 kr.

Christian Nørgaard & Andreas Lindqvist. Softcover, 306 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Er økologi altid bedst? Er sprøjtede afgrøder farlige? Er buræggene så onde, som vi hører? Findes der slet ikke klimavenligt kød? Er frisk fisk egentlig frisk? Og kan Danmarks økonomi overhovedet klare et opgør med det konventionelle landbrug? Flere og flere danskere ændrer i disse år spisevaner. Vi gør det for at passe bedre på miljøet, klimaet, dyrene eller os selv og vores børn. En madrevolution breder sig, og industri, interesseorganisationer, eksperter og detailhandel kæmper for at styre dagsordenen. Som forbruger er det svært at orientere sig. Hvad er fup? Hvad er fakta? I Spis Ordentligt - en Guide til den skeptiske Forbruger skærer journalisterne Christian Nørgaard og Andreas Lindqvist igennem støjen af løsrevne og unuancerede påstande og finder svar på spørgsmålene, så vi som forbrugere kan træffe oplyste valg. Bogens første halvdel gennemgår de nye forbrugertrends og går tæt på produktionen af kød, fisk og planter i et dansk perspektiv. Forfatterne binder de løse ender sammen og skaber den sammenhæng, der hidtil har manglet. Bogens anden halvdel gennemgår de enkelte råvarer og junglen af mærkningsordninger, så forbrugerne nemt og overskueligt kan træffe et personligt valg ud fra kriterier som klimapåvirkning, sundhed og kemi, dyrevelfærd, kvalitet og sæson.

Valby·8. jan.·

Slanketabel - Annebeth Rosenvinge Skov

Slanketabel - Annebeth Rosenvinge Skov

40 kr.

Slanketabel og 100 opskrifter til et slankere liv 1. udgave, 1. oplag 1998 I denne bog kombineres "Slanketabellen" med 100 opskrifter, hvor tabellens råvarer bliver brugt. Opskrifterne er alle med en fedtenergiprocent på under 30. Således har du både slanketabellen og madopskrifter samlet i ét. Bogens første del er slanketabellen, bogens sidste - 100 opskrifter. Her er 15 frokostopskrifter, 3 supper. 15 salater. 5 dressinger. 10 grøntsagsretter og 10 fiskeretter med typiske danske fisk og 17 kød- og fjerkræsopskrifter. Her er også 10 opskrifter på tilbehør, fx bagels og katoffelrøsti, og til sidst prikken over l'et: opskrifter på 10 desserter, fx appelsiner med marengslåg, frugttærte. solbærsorbet og æbelstrudel. Opskrifterne er alle lavet af Sandra Leigh Draznin som mest er kendt fra ALT for damernes madsider.

Kjellerup·2. dec. 2022·