Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

Sundhed

64
KOGEBOGEN. Naturlig Slank.

KOGEBOGEN. Naturlig Slank.

Sælges

Dejlige retter baseret på det glykæmiske indeks. Forfatter. Fedon A. Lindberg. Mange dejlige opskrifter, der vil gøre madlavningen til en lej, selv om kosten skal lægges om. Kost i balance er: det rigtige miks af kulhydrat, protein og fedt. Bogen er hardback og på 252 sider med flotte fotos. Byd.

5750 Ringe
lør.
300 nye fedtfattige opskrifter af Vibeke Fode

300 nye fedtfattige opskrifter af Vibeke...

75 kr.

300 nye fedtfattige opskrifter af Vibeke Fode

8620 Kjellerup
25. maj.
Sense - Slank med Fornuft

Sense - Slank med Fornuft

60 kr.

Softcover, 187 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Suzy Wengels vægttabsmetode har taget Danmark med storm, og hendes opskriftsbøger har ligget på toppen af bestsellerlisterne siden 2016. I januar 2017 blev Sense kåret som vinder af TV 2-programmet "En kur der dur". Dette er Suzy Wengels populære grundbog i helt ny version - med al den opdaterede viden og alle de værktøjer, der baner vej for et succesrigt vægttab, samt masser af nye opskrifter, både i en version til kvinder og en version til mænd. Med Sense er det slut med at tælle kalorier og veje mad i én uendelighed og slut med kure, der ikke virker på lang sigt. Suzy Wengel og hendes Sense-metode viser en anden vej - med sund fornuft og hænderne som de vigtigste redskaber. For ja, man måler sin mad i håndfulde. Man kan spise tre sunde og velsmagende hovedmåltider hver dag. Tre til fire håndfulde mad per måltid er nok til at gøre én mæt. Man taber sig, fordi man kommer i kalorieunderskud på fornuftig vis. Der gælder ingen forbud, men man lærer at sætte sine måltider sammen på den rigtige måde og lytte til kroppens naturlige appetitsignaler. Herved får man meget lettere ved at styre trangen til mad og søde sager - og komme videre, hvis man er faldet i. Derfor kan man holde sin nye vægt resten af livet. Tusindvis af danskere har allerede afprøvet metoden med stor succes. Fire af dem fortæller i denne bog, hvordan Sense fik alle deres overflødige kilo til at forsvinde, og hvorfor metoden virker så effektivt for dem. • Komplet kostplan til 9 dage • 27 nemme, dejlige opskrifter til både kvinder og mænd • Råvare-guides • Succeshistorier: sådan nåede vi drømmevægten med Sense

2500 Valby
12. maj.
I Køkkenet med DUKAN DIÆTEN.

I Køkkenet med DUKAN DIÆTEN.

149 kr.

200 opskrifter. International Bestseller. Gå ned i vægt med proteinkuren. Dukan Diæten er det ultimative kostprogram til dig, der ønsker et varigt vægttab. Diæten er udviklet af den franske læge Pierre Dukan, som for 35 år siden opdagede, at hans overvægtige patienter opnåede opsigtsvækkende resultater ved udlukkende at spise proteiner som kød, fisk, skaldyr og fedtfattige mælkeprodukter. Bestselleren Dukan Diæten har hjulpet millioner af mennesker verden over med at tabe sig. Bogen er spækket med lækre opskrifter. der beviser, at velsmagende mad ikke er en hindring for et permanent vægttab. Bogen er hardback og på 234 sider.

5750 Ringe
12. maj.
LCHF - Spis dig mæt og glad

LCHF - Spis dig mæt og glad

75 kr.

Jane Faerber. Hæftet, 211 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. Har MobilePay. LCHF (Low Carb High Fat) har for længst taget sit indtog i både Norge og Sverige, og op mod hver fjerde svensker spiser efter principper - og det er fordi det ikke er en kur men en livsstil. Kogebogen indeholder en grundig introduktion til pricipperne bag LCHF og hvad du kan opnå af helbredsmæssige fordele. Derudover indeholder den gode råd til, at komme i gang med at lægge kulhydarterne bag dig og starte et liv med masser af overskud og energi. Og så er den selvfølgelig også spækket med 70 lækre opskrifter, der dækker alle dagens måltider. Jane Faerber er kendt fra bloggen madbanditten.dk, hvor hun dagligt blogger om LCHF-principper og hvad det har af helbredsmæssige fordele, og hun deler også gerne sine egne erfaringer og lækre opskrifter med læserne. Også, 75 kr. pr. bog: • LCHF hele Livet! • LCHF - Brød & kager • Mæt og slank med LCHF

2500 Valby
25. apr.
Smoothies

Smoothies

60 kr.

2x bøger. Sælges kun samlet, prisen er for begge. Fast pris - Juicer og smoothies - over 200 velsmagende, sunde og energirige drikke - Smoothies, Stella Murphy, 75 opskrifter, flotte billeder, 192 sider, flot stand, SOM NY! Kan sendes med gls til pakkeshop 43 kr. Kasse 2

9460 Brovst
18. apr.
Allergi og mad

Allergi og mad

60 kr.

Allergi og mad og hvad gør man så ? Jørgen Lorenzen & Jonna Deibjerg + Retter til Allergikere, over 250 opskrifter, Lene Buhl Christoffersen, 190 sider. Prisen er for begge, sælges kun samlet. Fast pris Kan sendes med gls til pakkeshop for 43 kr. Mange har uforklarlige fysiske og psykiske helbredsproblemer: hovedpine, ledsmerter, svimmelhed, depressioner, angstfornemmelser, humørsvingninger osv. At det skulle have noget med kosten at gøre, tænker kun de færreste på. Men det kan det have! Vil man undersøge, hvad kosten kan betyde for velværet, er Allergi & mad en kærkommen håndsrækning. Ved hjælp af bogen kan man spore de fødevarer, der generer, læse om de forskellige allergiske symptomer og årsagerne til fødevarereaktioner. Det er beskrivelse af, hvordan man stiller diagnosen, og hvordan man kan omlægge sine spisevaner, uden at hverdagen bliver alt for besværlig. Forskellige specialdiæter er beskrevet, og der er gode råd om madlavning og daglig levevis samt dejlige opskrifter på retter uden de fødevarer, der oftest har skurkerollen. Allergi & mad kan blive vendepunktet for den, der ikke har kunnet finde en fornuftig forklaring på dårlig trivsel. Kasse 1

9460 Brovst
17. apr.
Kom i gang med 5:2

Kom i gang med 5:2

75 kr.

Hardback, 207 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Vil du også komme i gang med 5:2? Eller er du allerede begyndt og vil have flere lækre opskrifter til dine halvfastedage? Så er dette bogen for dig. Bogen forklarer, hvordan metoden fungerer og giver dig masser af gode opskrifter til de dage, hvor du spiser færre kalorier. Alle opskrifter er lette at lave og kalorieberegnede, så du let kan planlægge dine halvfastedage. Bogen indeholder også to kom-i-gang-programmer: Et for dig, som vil gå hurtigt ned i vægt og et for dig, som vil lægge din livsstil om på længere sigt. Ulrika Davidsson er en af Sveriges mest kendte kostrådgivere, som med sine bøger om vægttab og sundhed har inspireret og hjulpet tusinder til en sundere livsstil.

2500 Valby
14. apr.
Diabetes kogebog - en grundbog

Diabetes kogebog - en grundbog

40 kr.

Kogebog til diabetikere. Mange gode opskrifter.

6300 Gråsten
14. apr.
Suverænt Sundt

Suverænt Sundt

65 kr.

Suverænt Sundt - Helsekøkken på Høje Hæle, af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz, masser af lækre opskrifter, sælges Sender gerne.

2100 København Ø
19. mar.
Klara Desser. FINE, FEDE FISK.

Klara Desser. FINE, FEDE FISK.

Sælges

Lækkerier fra havet - fyldt med omega-3. "Fine, fede fisk" indeholder over 80 forskellige opskrifter på laks, sild, sardin, makrel og foreller. Du finder både traditionelle retter og opskrifter med insprition fra Middelhavet og Asien. Skøn bog i hardback med mange flotte fotos. Byd.

5750 Ringe
17. mar.
 Kolesterolfattig Mad.

Kolesterolfattig Mad.

Sælges

Når man skal sænke kolesteroltallet, spiller den rigtige kost en vigtig rolle. Til daglig er det desværre ikke altid så nemt at lægge sige spisevaner om og modstå fristelser, der har en uheldig indvirkning på kolesteroltallet. Men opskrifterne i denne bog gør det nemt at spise kolesterol-bevidst. De giver megen afveksling, og først og fremmest er de så lækre, at der ikke mere er noget, der står i vejen for en sund kost. Ideer til morgenmad, der giver en glad start på dagen. Mad på jobbet, der smager godt og holder dig i form. Småretter, salater og supper. Hovedretter, som alle vil være vilde med. Desserter og kager til alle slikmunde. Bogen er hardback og på 160 sider med flotte fotos. Udgået. BYD.

5750 Ringe
27. feb.
Fedtfattig MAD DER SMAGER.

Fedtfattig MAD DER SMAGER.

125 kr.

UDGÅET. Flot bog med sunde opskrifter og skønne fotos. Bogen er hardback med smudsomslag og på 250 sider.

5750 Ringe
15. feb.
Steen Larsen. WOKBOG.

Steen Larsen. WOKBOG.

Sælges

Wokmad er sundt og fedtfattigt - og så er det oven i købet både hurtigt og nemt at tilberede. Her er bogen, som gør det muligt at genskabe kulinariske rejseoplevelser i eget køkken med et væld af enkle opskrifter på mad i wok, lige fra snacks og supper til lækre hovedmåltider med og uden kød. Tag med på en inspirerende rejse i gode smagsoplevelser til mere end 20 forskellige destinationer. Flot ny bog på 150 sider. Udgået. Byd.

5750 Ringe
15. feb.
Verdens Bedste Kur

Verdens Bedste Kur

40 kr.

Verdens Bedste Kur af Christian Bitz og Arne Astrup. Har du – ligesom så mange andre – et ønske om et tabe nogle kilo og i det hele taget leve lidt sundere? “Verdens bedste kur” skal nok hjælpe dig! “Verdens bedste kur” er baseret på videnskabelige erfaringer inden for undersøgelser om kost og vægttab, og skrevet af de to eksperter Christian Bitz og Arne Astrup. De har udformet et helt program, der gerne skulle sikre et løbende vægttab og en kostomlægning, som med fordel kan bevares altid. Bogen er fyldt med lækre og sunde opskrifter, der er ganske simple at gå til. Samtidig er der masser af viden at hente og dermed vil bogen både gøre dig klogere, lettere og gladere. Bogen har bidemærker (hundehvalp) nederst på ryggen, billede nr. 3. Ellers er alt andet intakt. Hardback på 259 sider.

9280 Storvorde
21. jan.
Sund Balance

Sund Balance

75 kr.

Julie Berthelsen. Hardback, 167 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. En personlig bog om sundhed af sangeren Julie Berthelsen. Julie Berthelsen er sanger, optræder ofte ved de store gallashows og har dyrket sport på eliteplan. Hun ved, hvor vigtigt det er at være i god form, når hun skal performe, men hun er også en livsnyder og elsker god mad. Hun har prøvet et utal af kure og diæter, men synes de er umulige at leve efter, fordi der ofte følger en masse begrænsninger med en kur. I stedet har hun lært at lytte til kroppen og mærke efter, hvad hun har brug for. Bogen indeholder en lynkur for livsnydere med masser af gode opskrifter på sund mad ? for Julie elsker at lave mad, og det er med den samme madglæde, hun laver sund mad. .

2500 Valby
9. jan.
Juice for Begyndere

Juice for Begyndere

75 kr.

Louisa Lorang. Hardback, 130 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Juice for Begyndere er til alle, der gerne vil i gang med at juice. Men, der er også masser af ny inspiration at hente for dem, der allerede er i gang og som bare elsker frisklavet juice, lavet med ganske få og helt enkle råvarer. Opskrifterne er simple, nemme og sprængfyldte af smag og sundhed! Alle juicer i bogen er uden tilsat sukker og mælkeprodukter. Også: * Juice & Co. 60 kr. * Din egen Juice, 75 kr. * Din sunde Juicebar, 75 kr.

2500 Valby
9. jan.
Spis dig i form

Spis dig i form

35 kr.

Spis dig i form Fit for life af Harvey og Marilyn Opskriften til et bedre liv . Bogen er ud som ny Tjek billeder ud og vurderer selv . Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne, på købers regning og ansvar. Sælges som beset

6070 Christiansfeld
9. jan.

Få beskedNår der er nye resultater i Sundhed

Lup med søgeord i
Spis dig smuk - mad i samklang med krop og sjæl

Spis dig smuk - mad i samklang med krop ...

55 kr.

B3) Det er op til dig selv - i høj grad - at få et harmonisk liv, der fylder dig med livslyst og energi. Du kan vælge at spise sundt og rigtigt, så kosten opfylder kroppens basale behov - og samtidig giver dig skønhed, glæde og nye kræfter. Bogens opskrifter rummer morgenmad, mange energidrikke, velsmagende hovedretter og lækre desserter. Ingen af bogens opskrifter kræver store forudsætninger eller masser af forberedelsestid. Til mange af opskrifterne følger interessante tips om, hvad man kan bruge de forskellige ingredienser til, når de ikke er i gryden. F.eks. ananas mod appelsinhud, grøn te mod livløst hår og yoghurtcreme mod uren hud. Bogen giver dig desuden god besked om vitaminer og mineraler, og prøver at hjælpe dig med at undgå stress og hovedpine. Derudover rummer bogen adskillige sider med deciderede skønhedstips. Forlag: B ogklubben Indbinding: Indbundet Udgave: 1. bogklubudgave Oplag: 1 Trykt i: 2002 Mål: H: 288mm B: 217mm D: 19mm V: 801g Originaltitel: Wellfit Kochbuch (Tysk) Sider: 143 ill. i farver Sprog: Dansk

2970 Hørsholm
6. jan.
Slankeretter - Lækre Opskrifter

Slankeretter - Lækre Opskrifter

75 kr.

Slankeretter - Masser af dejlige opskrifter til Hverdag og Fest, sælges

2100 København Ø
3. jan.
Vis bare arme

Vis bare arme

80 kr.

Vis bare arme! Spis dellerne væk "Bogen byder på 100 superlækre opskrifter på morgenmad, frokost, snacks og aftensmad, som fører en mæt og godt tilpas gennem de første 10 uger. Mens den gode mad gør sin virkning, er det tid til at lade de smukke, tonede arme træde frem. Scan QR-koderne i bogen og se, hvordan du udfører de enkle og effektive øvelser. Det er heldigvis ikke så besværligt, som det lyder. Vi taler om enkle, effektive øvelser, som giver energi og forbrænder fedt. Og som man kan lave når som helst, hvor som helst. Bogen ser ud som ny Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne på købers regning og ansvar. Sælges som beset

6070 Christiansfeld
2. jan.
Diverse Slankebøger/Kogebøger

Diverse Slankebøger/Kogebøger

50 kr.

Diverse slankebøger og kogebøger: (4 billeder) - Den sunde kogebog (30,-) - Let og lækkert hverdagsmad (30,-) - Politikens bog om kost og sundhed (25,-) - Min fede familie (aldrig brugt) 75,- - Politikens slanke kogebog (40,-) - I køkkenet med dukan diæten (75,-) - Lene Hanssons fisk og skaldyr (bagside løs) 20,- - Lene Hanssons fjerkræ (50,-) - Lene Hansson, Du er hvad du spiser (30,-) - Salater (10,-) - Let & magert (10,-) - Spis godt grød (15,-) - Let og lækkert Græsk (15,-) - Mad på 15 minutter (25,-) - Mona Giersing: Mine 100 bedste opskrifter (sund og slank) 15,- - Slank med protein kuren (30,-) - Low fat dream desserts (engelsk) 5,- - Favoritter "Wok" over 100 opskrifter (20,-) - Favoritter "Pasta" over 100 opskrifter (20,-) - Kogebog for fattigrøve (20,-) - Lækre grøntsags retter (10,-) - Slankemad (5,-) - Nem mad i gryde og ovn (5,-) - Detox afgift din krop (5,-) - Ude og hjemme hæfter (alle for 50,-) Opkald på telefon frabedes! - Men du er velkommen til at sende sms :) Sender med DAO fra 40,- eller billigste mulighed ved postnord, hvis dette ønskes i stedet. Har mobilepay. Se også gerne mine andre annoncer :)

3000 Helsingør
2. jan.
Sundt, nemt & lækkert

Sundt, nemt & lækkert

50 kr.

Opskrifter og tips til mad i en travl hverdag. Forfatter: Inger Vinding 1. udgave, Århus 2005 ISBN 87-7955-318-4 Kan sendes for købers regning

9600 Aars
1. jan.
5:2 kuren

5:2 kuren

40 kr.

5:2 kuren med 200 opskrifter

6830 Nørre Nebel
30. dec. 2022
Ned i vægt med LCHF.

Ned i vægt med LCHF.

Sælges

Politikkens forlag. I denne bog forklarer diætist Diana Kaiser hvordan lchf påvirker stofskiftet, Med bogens kostplan og 65 opskrifter på lækker hverdagsmad og ideer til madpakken er du hurtigt i gang. Bogen er på 175 sider med flotte fotos. Byd.

5750 Ringe
27. dec. 2022
FEDT AF...! - Sundt vægttab og god mad

FEDT AF...! - Sundt vægttab og god mad

30 kr.

Perfekt bog om at være god ved sig selv på den sunde måde. Inspirerende opskrifter og illustrationer, lige til at gå til. Derudover smager retterne faktisk godt...! Jeg har passet godt på den, så den er bestemt ikke fedtet ind med olie eller smør pletter... ;-)

1370 København K
26. dec. 2022
Bog, Fedtfattig kost

Bog, Fedtfattig kost

70 kr.

1 Bog om gode hverdagsretter. Fyldt med gode råd og opskrifter til overvægtige og andre der har lyst til at leve fedtfattigt og festligt i hverdagen. 144 sider. Anne Larsen. Aldrig brugt

7190 Billund
26. dec. 2022
Det slanke køkken

Det slanke køkken

45 kr.

Det slanke køkken af Lynn Andersen " I det slanke køkken laver man dejlig mad med mindre smør, fløde, olie og salt. Til gengæld bruges af grøntsager, krydderurter og krydderier for at give retterne smag og fylde. Alle opskrifter er basseret på almindelige, friske råvare, som nemt kan anskaffes, og som hele familien kan spise med fornøjelse. Med denne bog får du hjælp til effektivt vægttab - og til senere at holde den slanke linje." Bogen ser ud som ny Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne på købers regning og ansvar. Sælges som beset

6070 Christiansfeld
26. dec. 2022
Bog

Bog

75 kr.

Irritabel Tarm lowfodmap diet giver ro i maven 1 Grundbog med opskrifter. Fra ikke ryger hjem. Sendes mod betaling.

7200 Grindsted
26. dec. 2022
Spis dig i form

Spis dig i form

45 kr.

Spis dig i form fit for lift 2 af Harvey og Marilyn Diamond 95 sunde opskrifter Bogen er som ny Tjek billeder ud og vurderer selv Prisen er uden evt. forsendelse men sendes gerne på købers regning og ansvar

6070 Christiansfeld
24. dec. 2022
LCHF hele livet

LCHF hele livet

75 kr.

LCHF hele livet - en million menuer til bedre helbred og vægttab af Klara Desser "Der findes mange kure, der lover både sundhed og vægttab, men hvis du er træt af kure, du skal sulte dig igennem, og som kun giver dig hurtige og midlertidige resultater, så kan du med fordel købe "LCHF hele livet". LCHF står for 'low carb, high fat', og sikrer dig et godt helbred og dit ønskede vægttab. Med "LCHF hele livet" får du 300 opskrifter, der alle kan kobineres i forskellige menuer, og som dermed giver dig et utal af muligheder for at spise godt. Her er opskrifter til alle lejligheder og hvad enten du er ude efter inspiration til en god forret eller dessert, så får du det her. " Bog er i fin stand Tjek foto Sælges som beset Sendes gerne på købers regning og ansvar

6070 Christiansfeld
23. dec. 2022
SLANK med Lise-Lotte Lohmann

SLANK med Lise-Lotte Lohmann

80 kr.

Emne: krop og sundhed. Samlekort med dejlige opskrifter i praktisk ringbind. Indeholder Forretter, frokostretter, hovedretter og desserter. - se indhold. Fremstår som nyt, da det ikke er brugt. Se billeder.

4690 Haslev
22. dec. 2022
Spis dig smuk - mad i samklang med krop og sjæl

Spis dig smuk - mad i samklang med krop ...

50 kr.

Det er op til dig selv - i høj grad - at få et harmonisk liv, der fylder dig med livslyst og energi. Du kan vælge at spise sundt og rigtigt, så kosten opfylder kroppens basale behov - og samtidig giver dig skønhed, glæde og nye kræfter. Bogens opskrifter rummer morgenmad, mange energidrikke, velsmagende hovedretter og lækre desserter. Ingen af bogens opskrifter kræver store forudsætninger eller masser af forberedelsestid. Til mange af opskrifterne følger interessante tips om, hvad man kan bruge de forskellige ingredienser til, når de ikke er i gryden. F.eks. ananas mod appelsinhud, grøn te mod livløst hår og yoghurtcreme mod uren hud. Bogen giver dig desuden god besked om vitaminer og mineraler, og prøver at hjælpe dig med at undgå stress og hovedpine. Derudover rummer bogen adskillige sider med deciderede skønhedstips. Forlag: B ogklubben Indbinding: Indbundet Udgave: 1. bogklubudgave Oplag: 1 Trykt i: 2002 Mål: H: 288mm B: 217mm D: 19mm V: 801g Originaltitel: Wellfit Kochbuch (Tysk) Sider: 143 ill. i farver Sprog: Dansk

2970 Hørsholm
22. dec. 2022
Vores bedste GI-opskrifter

Vores bedste GI-opskrifter

50 kr.

Vores bedste GI-opskrifter af Ola Lauritzson  & Ulrika Davidsson Her er en frisk og up-to-date kogebog med de bedste opskrifter til mad uden sukker og hurtige kulhydrater.

2970 Hørsholm
22. dec. 2022
Spis maven flad ? 111 skønne opskrifter

Spis maven flad ? 111 skønne opskrifter ...

25 kr.

Spis maven flad ? 111 skønne opskrifter Charlotte Hartvig og Majbritt L. Engell ? Gads Forlag ? 2010 ? krt. ? 168 ? ok stand Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på den rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

9900 Frederikshavn
19. dec. 2022
Power Blending

Power Blending

75 kr.

Rigtig god bog med opskrifter fra Mads Bo

8722 Hedensted
16. dec. 2022
Guide til Detox-Kost - Mad der glæder din Krop

Guide til Detox-Kost - Mad der glæder di...

60 kr.

Frederick Richardt Damore m.fl. Hæftet, 197 sider i fin stand. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Vil du gerne mærke livet boble i dig? Vil du vide, hvordan det er at være i din krop, når du fungerer optimalt og har masser af overskud? Så kan det være, at du skal til at spise Detox-kost. At spise Detox-kost betyder at lære at mærke sin krop og dens behov. I denne læreproces vil bogen her være din ven og støtte. Når du giver din krop, præcis hvad den har brug for, er du tro mod dig selv, og selvaccept og selvværd vil stille og roligt vokse frem i dig. At spise Detox-kost er at spise den mad, Du har brug for. Du bliver ikke et bedre menneske af at Detoxe. Du bliver bare mere DIG. Du er et værdifuldt og unikt menneske, og derfor skal du selvfølgelig have værdifuld og unik mad. Guide til Detox-Kost er mere end blot en kogebog. Ud over en masse opskrifter på lækre Detox-retter fortæller bogen dig om, hvorfor Detox-kost gør din krop stærk og sund. Alle bogens opskrifter er uden sukker, uden korn og med et minimum af komælksprodukter, Detox-kost er økologisk og helt fri for tilsætningsstoffer. .

2500 Valby
14. dec. 2022
Bog

Bog

150 kr.

Råvarer kendskab, kostplan og nemme opskrifter

5550 Langeskov
14. dec. 2022
Stenalderkost kogebogen

Stenalderkost kogebogen

49 kr.

Stenalderkostkogebogen af Loren Cordain, Ph.D., mere end 150 opskrifter, indbundet, sælges

2100 København Ø
13. dec. 2022
Året rundt i det FEDTFATTIGE Køkken.

Året rundt i det FEDTFATTIGE Køkken.

Sælges

Bogen er hardback med smudsomslag op på 260 sider. Lærke opskrifter og skønne fotos. Med året rundt i det fedtfattige køkken har Anne Larsen & Louise Gert ønsket at inspirere til tilberedning af sund mad, hvor smagen er i højsædet.

5750 Ringe
10. dec. 2022
Supersunde Superfoods

Supersunde Superfoods

125 kr.

Mette Helbæk & Valeria Lima. Hardback, 332 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 51 kr. MobilePay. Sundhedsforskerne ved i dag langt mere end tidligere om, hvad der gør nogle råvarer så særligt sunde, at vi kan kalde dem superfoods: De indeholder en særligt høj koncentration af mikronæringsstoffer. Denne bog gennemgår en lang række af de videnskabeligt blåstemplede superfoods. Disse er ekstra gode for energiniveauet, humøret og det generelle velbefindende på den korte bane ? og kan på den lange bane hjælpe med vægttab og være med til at forebygge sygdomme. Forfatterne gennemgår de forskellige superfoods herunder over 40 forskellige planter med særligt store sundhedsfremmende egenskaber. Man lærer desuden, hvordan man får det optimale ud af sine råvarer i køkkenet ved at anskaffe, opbevare og tilberede dem på en måde, der optimerer deres gode egenskaber. Sidst, men ikke mindst, indeholder bogen 60 lækre opskrifter med ideer til, hvordan de gode superfoods kan bruges, og den har massevis af køkkentips som inspiration til et sundt liv med nydelse og madglæde. For også at tilgodese princippet om bæredygtighed, har forfatterne så vidt muligt valgt at bruge nordiske, lokale råvarer i opskrifterne. .

2500 Valby
10. dec. 2022
Bog med lækre sukkerfrie opskrifter sælges

Bog med lækre sukkerfrie opskrifter sælg...

150 kr.

Bog fra Gustav Salinas med lækre sukkerfrie opskrifter sælges, næsten som ny

4300 Holbæk
10. dec. 2022
Diverse kostbøger

Diverse kostbøger

25 kr.

Slank med Trine Gregorius : 3-trin kuren. Lyn kur tab 3 kilo på 1 uge. Trines bedste slanketips . Slankemad til dine gæster . 65 sider . PRIS 20 kr Gæste mad Tapas, buffeter og middage med over 100 vintips . PRIS 20 kr 100 nye opskrifter Lavkarbo . Vægtkonsulenternes bedste opskrifter PRIS 25 kr 3 af bøger er i super flot stand. En med mange år på bagen har brugsrelateret slid Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne med post Danmark og efter deres taks, og på købers regning og ansvar. Sælges som beset

6070 Christiansfeld
9. dec. 2022
Wright watchers dejlig mad

Wright watchers dejlig mad

40 kr.

Bog med lækre sunde og velsmagende opskrifter

6710 Esbjerg V
8. dec. 2022
Superkuren med Juice & smoothies

Superkuren med Juice & smoothies

70 kr.

Masser af opskrifter

6710 Esbjerg V
8. dec. 2022
Ung & Slank"- De danske Vægtkonsulenter

Ung & Slank"- De danske Vægtkonsulenter

80 kr.

af Inge Kauffeldt, emne: krop og sundhed I "Ung & slank" kan du finde opskrifter på burgere, lasagne, pizzaer, sandwich, parisertoast, kylling i cola og meget meget mere. Retterne har alle det til fælles, at de er sunde, de hjælper dig med dit vægttab og de smager godt. Bogen er fyldt med opskrifter på måltider, som du kan spise helt uden at have dårlig samvittighed. Desuden indeholder bogen mange gode råd til at finde og bevare motivationen, ugeplan, menuplan, kalorietabel m.m. Sendes gerne, hvis køber betaler porto.

4690 Haslev
8. dec. 2022
59 skarpe - en kogebog, Pelle Øby Andersen mfl

59 skarpe - en kogebog, Pelle Øby Anders...

60 kr.

Opskrifter på retter med grøntsager som græskar, kartofler, løg, kål, gulerødder, grønne snacks og flere andre. Herefter kommer sylt, saft, til osten, dessert og til kaffen. hft, 2012, flot, kan sendes m DAO for 41 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
7. dec. 2022
Lev fedt - bliv slank: Omega-metoden

Lev fedt - bliv slank: Omega-metoden

55 kr.

En livsnyders guide til et sundere liv af Niels Ehler Vejer du for meget? Vil du gerne ned i vægt? Er du træt af slankekure, fedthysteri, mirakelpiller og kalorietælleri? Så er denne bog noget for dig. Omega-metoden er ikke en kur; det er en metode, der gør dig i stand til at styre din vægt. Bogen er fuld af råd til omlægning af kost samt masser af opskrifter, der følger Omega-metodens principper. ISBN: 78-00-79234-9 2005

8620 Kjellerup
2. dec. 2022
Spis dig Sund - Frugt

Spis dig Sund - Frugt

99 kr.

Vi boltrer os i de skønneste frugter & bær, som du med enkle midler kan forvandle til pragtfulde frugtdesserter. Kast dig ud i de mange fantastiske muligheder, opskrifterne giver dig. Leg med farverne, smagen, duften, udseendet. Og kom frem til helt nye retter, som serverer sundheden for dig på et sølvfad – helt uden tilsat sukker. I ”Spis dig sund med frugt” kan du finde opskrifter på cremer & mousser, fromager & roulader, souffléer & kager, muffins & chutneyer, pandekager, kompotter & is. Når du inden længe sidder og nyder din sunde, pragtfulde frugtdessert og tænker ’Yes, det her laver jeg lige næste gang, jeg skal have gæster’, - så ved du med dig selv, at du allerede er i fuld gang med at tilegne dig de nye, sunde kostvaner. Inge Kauffeldt & Helle Kleist 1. udgave 2008

8620 Kjellerup
2. dec. 2022
Spis bedre - lev bedre - Alain Mességué

Spis bedre - lev bedre - Alain Mességué

199 kr.

Slank med Morten Grunwald Notater med kuglepen i de første 30 sider I de italienske alper driver den franske urtelæge Alain Mességué sit berømte kursted for udrensning og vægttab. Ved hjælp af enkle ernæringsprincipper og brug af udvalgte urter har han opnået forbløffende resultater. SPIS BEDRE- LEV BEDRE er baseret på det diæt- og helsesystem, der praktiseres på kurstedet. Den indeholder kostråd og et væld af indbydende opskrifter til en sundere og slankere hverdag. Her er både enkle og ekstravagante retter, der alle tilfører kroppen de nødvengige næringstoffer i den rette balance uden for mange kalorier. Følger man bogens kostråd, vil man både tabr sig og opnå forøget velvære og mere energi. For Morten Grunwald blev mødet med Alain Mességué et vendepunkt i hand liv. I bogens forord fortæller han om sine erfaringer og sit betydelige vægttab.

8620 Kjellerup
2. dec. 2022
Lækker Gigtdiæt

Lækker Gigtdiæt

50 kr.

I denne kogebog er der mange dejlige opskrifter til purinfattig mad. Du bliver forbløffet over så mange ting, du må spise og hvorlidt du skal undgå med diagnosen gigt. Armin Rossmeier giver her sine bedste opskrifter og viser, hvordan man på kort tid igen kan leve symptomfrit. Armin Rossmeier 2000

8620 Kjellerup
2. dec. 2022
Tofu - De bedste opskrifter

Tofu - De bedste opskrifter

15 kr.

Tofu er et sojabønneprodukt, der gør det muligt at udrette mirakler i et køkken. Og så er det tilmed proteinrigt, fyldt med vitaminer og mineraler, kaloriefattigt og uden kolesterol! Her er masser af raffinerede tofu-retter; fra marineret forret over stegt hovedret med delikat sauce til lækker cremedessert. 1990

8620 Kjellerup
2. dec. 2022
100 fedtfattige opskrifter - Fra Bilka

100 fedtfattige opskrifter - Fra Bilka

15 kr.

2003

8620 Kjellerup
2. dec. 2022
Slanketabel - Annebeth Rosenvinge Skov

Slanketabel - Annebeth Rosenvinge Skov

40 kr.

Slanketabel og 100 opskrifter til et slankere liv 1. udgave, 1. oplag 1998 I denne bog kombineres "Slanketabellen" med 100 opskrifter, hvor tabellens råvarer bliver brugt. Opskrifterne er alle med en fedtenergiprocent på under 30. Således har du både slanketabellen og madopskrifter samlet i ét. Bogens første del er slanketabellen, bogens sidste - 100 opskrifter. Her er 15 frokostopskrifter, 3 supper. 15 salater. 5 dressinger. 10 grøntsagsretter og 10 fiskeretter med typiske danske fisk og 17 kød- og fjerkræsopskrifter. Her er også 10 opskrifter på tilbehør, fx bagels og katoffelrøsti, og til sidst prikken over l'et: opskrifter på 10 desserter, fx appelsiner med marengslåg, frugttærte. solbærsorbet og æbelstrudel. Opskrifterne er alle lavet af Sandra Leigh Draznin som mest er kendt fra ALT for damernes madsider.

8620 Kjellerup
2. dec. 2022
Slank og sund på 8 uger - Lene Hansson

Slank og sund på 8 uger - Lene Hansson

79 kr.

Dette er den ultimative Lene Hansson manual til et sundt og slankt liv. Lene Hanssons nye bog er bygget op omkring et 8 ugers livsstilsprogram, hvor du dag for dag opbygger energi, immunforsvar og normalvægt. Til hver af de 8 uger får du: - Motivationsdel - Motionsprogram - Madplan - Indkøbsliste - Opskrifter I bogens appendiks får du desuden masser af nye, lækre opskrifter til alle dagens måltider & wellnessprogram. Det er også her du finder din egen helseprofil, maddagbog, vægt-og måleskema samt en opfølgningsdel med coaching. Bogen slutter med en omfattende læserservice. Opskriftdelen er gennemillustreret med farvefotos af den internationalt anerkendte madfotograf Lars Ranek. Spiralryg

8620 Kjellerup
2. dec. 2022
Søger disse 2 bøger

Søger disse 2 bøger

Købes

Søger disse 2 bøger eller andre med LowFodMap opskrifter.

5210 Odense NV
30. nov. 2022
Salater

Salater

40 kr.

Salater opfattes ofte som tilbehør, men sådan behøver det ikke at være. De kan sagtens tåle at spille hovedrollen i måltidet. Her er opskrifter fra hele verden med gode, friske ingredienser og nye smagsindtryk.

7800 Skive
25. nov. 2022
Den nye bog om salater, lotte Haveman

Den nye bog om salater, lotte Haveman

10 kr.

Her får du tips om et væld af forskellige salater, marinader og dressing. Lige til at gå til, med billede til hver opskrift.

7800 Skive
25. nov. 2022
Juice, smoothies og andre drikke

Juice, smoothies og andre drikke

20 kr.

Denne bog giver dig opskrifter på sunde, læskende og festlige frugt- og grøntsagsdrikke, der er ideelle som en kølig opkvikker en sommereftermiddag og som velkomstdrink til havefesten. Du får også opskrifter på dejlige, varmende drikke til de kolde vinterdage. Alle opskrifter er uden alkohol.

7800 Skive
25. nov. 2022
Rodfrugter fra Samvirke, Mia Irene Krist

Rodfrugter fra Samvirke, Mia Irene Krist

40 kr.

En bradepande fuld af bagte rodfrugter er verdens nemmeste og lækreste tilbehør. Rodfrugter er sunde og mættende og indeholder meget mad for kalorierne, så der er mange gode grunde til at vælte sig i dem. Men måske trænger vi til at udvide vores repertoire af retter med rodfrugter. Her får du vores bud på fornyelse med 30 helt nye opskrifter på skønne rodfrugter fra gulerod til radise.

7800 Skive
25. nov. 2022
Side:af 2