Jamie Oliver - Jamies Køkken m.fl.
95 kr.
Jamie Oliver Jamies Køkken, som ny, indbundet, sælges Det er bar' mad, som ny, indbundet, sælges Det er mere bar' mad, som ny, inbundet, sælges Det er bare glade dage, som ny, inbundet, sælges pr. stk. 95,-
95 kr.
Jamie Oliver Jamies Køkken, som ny, indbundet, sælges Det er bar' mad, som ny, indbundet, sælges Det er mere bar' mad, som ny, inbundet, sælges Det er bare glade dage, som ny, inbundet, sælges pr. stk. 95,-
125 kr.
Jamies mad på 30 minutter - Lindhardt & Ringhof, hardback, sælges God fastfood på en helt ny måde. Sender gerne.
125 kr.
Hardback Bogen er som ny, da jeg har købt 2 eksemplar (havde glemt at jeg allerede havde den). Derfor den billige pris. I Det er bar' mad bruger Jamie sit "væk med alle dikkedarer og gå så i gang"-princip på alle sine madretter -- fra salater til kødretter, desserter til pasta. Han har et idiotsikkert repertoire af enkle, humørfyldte og lækre opskrifter, der kombinerer kraftig smag med friske råvarer. Samtidig undgår han al ´kulinarisk jargon´ og enhver kompliceret, tidkrævende proces, hvis ikke slutresultatet står mål med tidsforbruget. Denne bog appellerer til alle: Både dem, der vil lave lækker, moderne mad, men som vil gøre det enkelt. Og dem, der vil lave fantastiske måltider, men som ikke vil bruge al deres tid i køkkenet.
75 kr.
Tre store flotte kogebøger sælges: 1. Olivers køkken. Stort format, hardback. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Pris 150 kr. (den har kostet 350 kr.) 2. Det er bar' mad. PP FORLAG-Danmark, 2003, paperback. Bogen er yderst velholdt. Pris 75 kr. 3. Det er mere bar' mad. PP FORLAG-Danmark, 2003, paperback. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Pris 100 kr. Sendes gerne.
30 kr.
Kogebøger - Jamie Oliver - emne: mad og vin To bøger af Jamie Oliver - "Det er bar´ mad" - 30 kr. pr. stk.
100 kr.
God mad til et godt liv Stofindbundet, 2008, flot, kan sendes m DAO for 48 kr oveni til nærmeste udleveringssted
20 kr.
Jamie Oliver
20 kr.
Kogebog
60 kr.
Skøn bog, lille fold som går igennem 1/5 del af den sidste del af bogen, Betyder intet, men er der. kan sendes m DAO for 45 kr oveni til nærmeste udleveringssted (v. 1061 gr)
30 kr.
Jamies køkken, Jamie Oliver, emne: mad og vin
50 kr.
Indbundet 250 sider
Sælges
Engang plejede jeg at have fantastiske drømme om nøgne kvinder, hvor alt kunne ske". Jeg vil gerne vide, hvor de er blevet af. For alt, hvad jeg har drømt om i de sidste fucking otte år, er mad, mad, mad. Berømmelse gør dig ikke dum og arrogant. Hvis du forvandler dig til et dumt svin, er det din egen skyld. Jamie Oliver; Politikken/ Alt for damerne. Udgivet 2002/ PP Forlag. Bogen er hardback og på 307 sider med spændende opskrifter og flotte fotos.
80 kr.
Jamie Oliver begyndte allerede som 8-årig at lave mad i sine forældres pub, The Cricketers, i Clavering, Essex. Efter skolen uddannede han sig som kok og fik job på Neal Street Restaurant og senere på den kendte restaurant The River Café i London. Det var her, et tv-hold fra BBC opdagede den unge hurtigthakkende og hurtigtsnakkende knægt. Det førte til programmet Det er bar mad, og siden har han lavet masser af madprogrammer og kogebøger, som er gået sin sejrsgang over hele verden . Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne med post Danmark og efter deres taks, og på købers regning og ansvar. Sælges som beset
25 kr.
Kogebog fra Jamie Oliver ?Det er bare mad? Evt fra med gls 39kr
50 kr.
Indbundet, 250 sider Jamie Oliver er Storbritanniens mest talentfulde, spændende og uhøjtidelige kok. Han er karismatisk og erfaren, og mad er hans store lidenskab. Jamie begyndte at lave mad i sine forældres pub, da han var otte. Han er udlært som kok på Westminster College, har arbejdet i Frankrig og Italien og har senere arbejdet med flere af de største navne inden for britisk kogekunst: Antonio Carluccio, Ruthie Rogers og Rose Gray fra The River Café. Dette er hans første bog. I Det er bar' mad bruger Jamie sit ''væk med alle dikkedarer og gå så i gang''-princip på alle sine madretter -- fra salater til kødretter, desserter til pasta. Han har et idiotsikkert repertoire af enkle, humørfyldte og lækre opskrifter, der kombinerer kraftig smag med friske råvarer. Samtidig undgår han al ''kulinarisk jargon'' og enhver kompliceret, tidkrævende proces, hvis ikke slutresultatet står mål med tidsforbruget. Denne bog appellerer til alle: Både dem, der vil lave lækker, moderne mad, men som vil gøre det enkelt. Og dem, der vil lave fantastiske måltider, men som ikke vil bruge al deres tid i køkkenet.
50 kr.
Det er ,mere, bar mad Paperback Omslaget er lidt slidt. Siderne i bogen er fine
100 kr.
Afhentes i Horsens, Herning, Århus efter aftale.
50 kr.
hft, 2005, kan sendes m DAO for 40 kr oveni til nærmeste udleveringssted