Mad i det fri

Mad i det fri

145 kr.

Hardback. Opskrifter på sund og spændende bål- og lejrmad samt forslag til aktiviteter, der kan bygges op omkring maden, så den bliver en del af en aktivitet eller en fantasiramme. Emne: bålmad. Tekst Jacob Møller Nielsen ... et al. ; opskrifter Karen Dahlslund Leth, Kathrine Klinken ; redaktion Martin Steenstrup 123 sider, illustreret i farver. Fra 2004 på forlaget Det Danske Spejderkorps ISBN: 87-8707-779-5 Vægt: 522 gram Der er et stempel i bogen

Aabenraa·19. feb.

50 gryderetter til hverdag og fest-Eenrets middage

50 gryderetter til hverdag og fest-Eenrets middage

30 kr.

-Eenrets middage- Gerda Andersen og Gunver Nielsen – Arnold Busck – 1955 – krt. Med spiralryg – 60 sider – god stand Overskrifter: Flæskekødsretter Oksekødsretter Kalvekødsretter Fjerkræretter Fiskeretter Grønsagsretter Diverse Salater etc. Blandt de lokkende retter kan nævnes, Amerikansk bankekød, farserede løg, hornfisk stegt som kylling, kalv i karry, klosterret, kotelet á la Cornell, lever florentine, makrel med fyld, maskintorsk, Siddinge grydeål, spinatgratin, sømandsbøf, vegetarens gryde, tunfiskegratin, Aalborg herreret, pyt-i-gryde, klipfiskebudding, indianerragout med nyrer, amagerpie….. Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og

Frederikshavn·18. jan.·