W I L S O N  -  Koge & Mad []

W I L S O N - Koge & Mad []

12 kr.

Bog - enkeltvis med pris ELLER samlet ¤ Babymad og Småbørnsmad = 25 kr. ¤ Brownies Fudges og Dessertsaucer ¤ Brød og Boller =30 ¤ Burgere /bedste =20 ¤ Børn /hurtig mad =30 ¤ Børn /sunde snacks =22 ¤ Børne festkager ¤ Børnenes festmad =30 ¤ Børnenes nye Kogebog ¤ Cajun Køkkenet =12 ¤ Chokolade kager ¤ Chokolade /klassiske ¤ Cocktails og Drinks =22 ¤ Curries/klassiske =12 ¤ Delikatesser til Fest og Gave ¤ Engelske Dessert Kager ¤ Engelske Køkken ¤ Fisk og Skaldyr =15 ¤ Franske Køkken ¤ Fristelser /eventyrlige =30 ¤ Grillretter /lækre ¤ Gryderetter /bedste = 15 ¤ Gryderetter klassiske = 30 ¤ Græske Køkken =28 ¤ Grøntsager = 18 ¤ Grøntsags Retter /klassiske ¤ Hakket Kød = 18 ¤ Indiske Køkken ¤ Indonesiske Køkken ¤ Irske Køkken = 25 ¤ Is og Desserter =25 ¤ Italienske Køkken =30 ¤ Japanske og Koreanske køkken = 25 ¤ Kager/klassiske ¤ Kager/nemme rørte ¤ Kanapeer og små retter = 30 ¤ Kartoffel Retter = 15 ¤ Kiks, Småkager & Mørdejskager ¤ Kinesiske Køkken =20 ¤ Konfekt & Chokolader = 25 ¤ Krydder Urter /krydderurter =30 ¤ Kylling / hurtig ¤ Kyllinge Retter =18 ¤ Land Køkkenet /landkøkkenet =25 ¤ Libanesiske Køkken ¤ Lækker mad uden fedt =22 ¤ Lækkerier med fyld ¤ Lækkerier til eftermiddagsteen ¤ Marokanske Køkken =15 ¤ Mexicanske Køkken =15 ¤ Meze / Middelhavs-specialiteter ¤ Muffins, Scones og Tekager =28 ¤ Omeletter, Pandekager & Kroketter =20 ¤ Ostekager, Marengs & Triflier =28 ¤ Pasta / hurtig =25 ¤ Pastaretter / klassiske =20 ¤ Pastaretter / lækre =15 ¤ Pier/ klassiske =28 ¤ Pizzaer =12 ¤ Quiches og Tærter = 15 ¤ Risretter / klassiske = 30 ¤ Salater =22 ¤ Saucer og Dressinger =12 ¤ Skotske Køkken ¤ Snacks og Fastfood =25 ¤ Spanske Køkken =20 ¤ Stegt Kød og Fjerkræ ¤ Supper / klassiske =28 ¤ Tex-Mex ¤ Thai Køkkenet =30 ¤ Wok & Lynstegning =12 ¤ Yum Cha og Asiatiske Specialiteter =18 # Samlet - foto 8 - pris = 1895 kr. ## MERE mad = SØG på : gulekost ### kogebog - madbog - red. Anne Wilson - 64 sider - pris fra

Gentofte·lør.

Fransk Fast Food - En Bog om Ost

Fransk Fast Food - En Bog om Ost

60 kr.

Lone Kjær. Softcover, 95 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. DETTE ER IKKE EN KOGEBOG. Det er en bog om, hvordan man ved at kombinere de rigtige oste, charcuteri, drikkevarer og tilbehør kan lave fantastisk mad uden at stå i køkkenet i flere timer. Og det er en bog om, hvad man kan bruge den sparede tid til. Men det er også en førstehjælpsbog. Til de dage, hvor du er kommet til at invitere gæster uden at tage højde for, at Emil skulle til fodbold, at toget var aflyst, eller hvad der nu kan forhindre dig i at bruge tre-fire timer i køkkenet. Kort sagt, når du har brug for et måltid, der kan anrettes på en halv time og ikke vil gå på kompromis med den gastronomiske kvalitet. Også: • Ost på Bordet, 60 kr.

Valby·ons.·

Ost på Bordet

Ost på Bordet

60 kr.

Guide, Opskrifter og Tilbehør. Camilla Bojsen-Møller. Hardback, 151 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med Ost på Bordet har forfatteren Camilla Bojsen-Møller skabt en smuk og indbydende kogebog med over 40 opskrifter på retter med ost. Bogen giver inspiration og nyttig viden om spændende oste fra det meste af Europa. Bogens praktiske guide hjælper med at planlægge det næste ostebord, lige fra hvordan man vælger sine oste, til hvad man kan bruge eventuelle osterester til. Ost på Bordet er skrevet til dem, der er vilde med ost, men altid ender med de samme tre oste i indkøbskurven. Forfatteren opfordrer til, at man prøver én ny ost ? hver gang der står ost på indkøbssedlen. Og så betragter hun ost som et krydderi: ?Man kan bruge ost som et krydderi i madlavningen. På den måde kan man dosere styrken og smagen på retten. Fx smager en pizza med frisk mozzarella helt anderledes end en pizza med revet prima donna eller gorgonzola.? Camilla Bojsen-Møller Bogens opskrifter spænder bredt fra tapas og salater til hovedretter og desserter fx grillede figner med spansk ost og serranoskinke, bluecheese-burger, risotto med stilton og ricotta-is. Læseren får desuden opskrifter på oste-tilbehør som fx surdejsflute, peberfrugtschutney og ølsyltede valnødder med kanel og rosiner. Om forfatteren Camilla Bojsen-Møller er journalist, cand.merc.int. og passioneret ostefan. Udover sit arbejde med markedsføring og kommunikation i det franske ostefirma Lactalis, driver hun bloggen www.ostesnak.dk. Også: • Fransk Fast Food - En Bog om Ost, 60 kr.

Valby·ons.·

Komplet samling Lademanns nye kogebøger

Komplet samling Lademanns nye kogebøger

200 kr.

“Lademanns nye kogebøger” Komplet kogebogsamling som jeg samlede på i 1990’erne. Titlerne på bøgerne: 1. Småbagværk og konfekt 2. Pasta 3. Det kolde køkken 4. Tyrkisk køkken 5. Kager og tærter 6. Kolde retter 7. Små retter 8. Vin i hverdagen 9. Vegetarisk mad 10. Hurtig mad 11. Italiensk køkken 12. Krydderurter 13. Krydderier 14. Salater 15. Desserter 16. Fjerkræ 17. Supper og gryderetter 18. Brød med mere 19. Sund mad 20. Grønt og sundt 21. Mad med mikrobølger 22. Kolesterolfattig mad 23. Grøntsager 24. Fisk 25. Kød 26. Fransk køkken 27. Borddækning

Kerteminde·21. apr.

Umoderne mad – Camilla Plum

Umoderne mad – Camilla Plum

30 kr.

Politiken bøger – 2004 – fast bind – 290 sider – pæn stand Mange, mange lækre opskrifter på f.eks. boller i karry, rungstedkage, citronfromage, svineskank med surkål, wienerschnitzel, spidskålsdolmer, stroganoff, kanelsnegle, kalvekoteletter, lam i dild, pariserbøffer, sprøde brisler, stegt flæsk med persillesauce, marmorkage, mandelrand, vildsvin i øl, ribslagkage, peberrodssauce, slåensnaps, tytkmælk, landbrød, Mornay, ølandsbrød, løgmarmelade, kryddersnapse, bankekød, høns i asparges, kyllingesteg med skilt sauce, sprængt gås, kartoffelpandekager med stegt flæsk, pommes frites, diverse omeletter, hønsesalat, Irish stew, sukkersaltet laks, torskerogn med sauce hollandaise, hornfisk i lage, fiskefrikadeller med persille, fransk løgsuppe, hvidkålssuppe med baconknas, porre-kartoffelsuppe, salade lyonnais…… Illustreret med mange fine helsidesfotos af mange retter Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·14. mar.

Anna Wilsons kogebøger

Anna Wilsons kogebøger

15 kr.

B2) Følgene er tilbage. Resten er solgt. 1. Det spanske køkken 2. Det italienske køkken (3) 3. Det mexicanske køkken 4. Lækre grillretter 5. Det franske køkken (2) 6. Det indonesiske køkken 7. CAJUN køkkenet (2) 8. Kartoffel retter 9. LAND KØKKENET 10. Babymad og småbørnsmad 11. Hurtig KYLLING 12. Klassiske PIER (2) 13. Retter med HAKKET KØD (2) 14. STEGT kød og fjerkræ 15. Klassiske RISRETTER (2) 16. Klassiske GRØNTSAGS RETTER 18. Quiches og tærter (3) 19. Lækre PASTARETTER 20. De bedste CHOKOLADE KAGER 21. Nemme rørte KAGER (2) 22. Klassiske KAGER (2) 23. Lækker mad uden fedt 24. Lækkerier til eftermiddagsteen 26. Fisk og skaldyr (4) 27. Uimodståelige kiks, småkager & mørdejskager 28. Ostekager, marengs & triflier 29. Is og desserter 30. De bedste BURGERE 31. Brød og boller (2) 32. Cocktails og drinks (2) 33. Omeletter, pandekager & kroketter 34. Wok & lynstegning 35. Delikatesser til fest og gave (V41)

Hørsholm·11. mar.·

I Køkkenet med DUKAN DIÆTEN.

I Køkkenet med DUKAN DIÆTEN.

149 kr.

200 opskrifter. International Bestseller. Gå ned i vægt med proteinkuren. Dukan Diæten er det ultimative kostprogram til dig, der ønsker et varigt vægttab. Diæten er udviklet af den franske læge Pierre Dukan, som for 35 år siden opdagede, at hans overvægtige patienter opnåede opsigtsvækkende resultater ved udlukkende at spise proteiner som kød, fisk, skaldyr og fedtfattige mælkeprodukter. Bestselleren Dukan Diæten har hjulpet millioner af mennesker verden over med at tabe sig. Bogen er spækket med lækre opskrifter. der beviser, at velsmagende mad ikke er en hindring for et permanent vægttab. Bogen er hardback og på 234 sider.

Ringe·7. mar.

Den Gyldne Kogebog af R. Oest-Larsen

Den Gyldne Kogebog af R. Oest-Larsen

100 kr.

Den Gyldne Kogebog af R. Oest-Larsen - 100 kr. Nutidsmad og Husførelse af Carla Meyer - 100 kr. Udgivet af Nordisk Forlag, 1936. 521 sider. Illustreret med mange s/h fotos og plancher i både s/h og farver Fransk kogekunst af M.F.K. Fisher - 60 kr. bearbejdet af Conrad Bjerre-Christensen 1970 Hvis det er muligt for jer må i gerne komme og se tingen / tingende efter forudgående aftale da min mand har mulighed for at være hjemme om dagen

Kjellerup·15. jan.

Få beskedNår der er nye resultater i Kogebøger

Lup med søgeord i
Middag med familie og venner, Gordon Ramsay

Middag med familie og venner, Gordon Ramsay

150 kr.

Gordon Ramsays mission med hans nye bog er at få os til at samle familie og venner om bordet igen. Opskrifterne i bogen spænder fra den klassiske søndagsmiddag til den lette sommerfrokost, og henter inspiration fra både det franske, italienske, spanske og asiatiske køkken. Som altid tager Gordon læseren kærligt ved hånden, fra valget af de bedste råvarer og til den perfekte middag står på bordet - uden stress i køkkenet. Indb, 2009, kan sendes m DAO for 48 kr oveni til nærmeste udleveringssted

Hinnerup·11. feb. 2023·

Spis bedre - lev bedre - Alain Mességué

Spis bedre - lev bedre - Alain Mességué

199 kr.

Slank med Morten Grunwald Notater med kuglepen i de første 30 sider I de italienske alper driver den franske urtelæge Alain Mességué sit berømte kursted for udrensning og vægttab. Ved hjælp af enkle ernæringsprincipper og brug af udvalgte urter har han opnået forbløffende resultater. SPIS BEDRE- LEV BEDRE er baseret på det diæt- og helsesystem, der praktiseres på kurstedet. Den indeholder kostråd og et væld af indbydende opskrifter til en sundere og slankere hverdag. Her er både enkle og ekstravagante retter, der alle tilfører kroppen de nødvengige næringstoffer i den rette balance uden for mange kalorier. Følger man bogens kostråd, vil man både tabr sig og opnå forøget velvære og mere energi. For Morten Grunwald blev mødet med Alain Mességué et vendepunkt i hand liv. I bogens forord fortæller han om sine erfaringer og sit betydelige vægttab.

Kjellerup·2. dec. 2022·

Franske Egnsretter - Gourmetskolen

Franske Egnsretter - Gourmetskolen

50 kr.

Endelig kom den, den verdensberømte kokkeskole udgiver nu en serie af kogebøger, der henvender sig til alle amatørkokke. 'Le Cordon Bleu' deler ud af sin enestående opskriftssamling, hvor kendte og estimerede klassikere optræder sammen med friske, nye opskrifter og gastronomiske tips. Le Cordon Bleu Gourmetskolen er en samling af gennemarbejdede og afprøvede opskrifter, der er enkelt og elegant formidlet. De smukke fotografier tjener til vejledning såvel som til inspiration. Ethvert hjørne af Frankrig har sine egne charmerende specialiteter. Retterne er ofte baseret på lokale produkter og afspejler dermed hele regionens natur og personlighed. Denne bog tilbyder opskrifter op en hel række klassikere, der hver især har været med til at gøre det franske køkken verdensberømt; bouillabaisse, cassoulet og and a l'orange. 2006

Kjellerup·2. dec. 2022·