W I L S O N  -  Koge & Mad []

W I L S O N - Koge & Mad []

12 kr.

Bog - enkeltvis med pris ELLER samlet ¤ Babymad og Småbørnsmad = 25 kr. ¤ Brownies Fudges og Dessertsaucer ¤ Brød og Boller =30 ¤ Burgere /bedste =20 ¤ Børn /hurtig mad =30 ¤ Børn /sunde snacks =22 ¤ Børne festkager ¤ Børnenes festmad =30 ¤ Børnenes nye Kogebog ¤ Cajun Køkkenet =12 ¤ Chokolade kager ¤ Chokolade /klassiske ¤ Cocktails og Drinks =22 ¤ Curries/klassiske =12 ¤ Delikatesser til Fest og Gave ¤ Engelske Dessert Kager ¤ Engelske Køkken ¤ Fisk og Skaldyr =15 ¤ Franske Køkken ¤ Fristelser /eventyrlige =30 ¤ Grillretter /lækre ¤ Gryderetter /bedste = 15 ¤ Gryderetter klassiske = 30 ¤ Græske Køkken =28 ¤ Grøntsager = 18 ¤ Grøntsags Retter /klassiske ¤ Hakket Kød = 18 ¤ Indiske Køkken ¤ Indonesiske Køkken ¤ Irske Køkken = 25 ¤ Is og Desserter =25 ¤ Italienske Køkken =30 ¤ Japanske og Koreanske køkken = 25 ¤ Kager/klassiske ¤ Kager/nemme rørte ¤ Kanapeer og små retter = 30 ¤ Kartoffel Retter = 15 ¤ Kiks, Småkager & Mørdejskager ¤ Kinesiske Køkken =20 ¤ Konfekt & Chokolader = 25 ¤ Krydder Urter /krydderurter =30 ¤ Kylling / hurtig ¤ Kyllinge Retter =18 ¤ Land Køkkenet /landkøkkenet =25 ¤ Libanesiske Køkken ¤ Lækker mad uden fedt =22 ¤ Lækkerier med fyld ¤ Lækkerier til eftermiddagsteen ¤ Marokanske Køkken =15 ¤ Mexicanske Køkken =15 ¤ Meze / Middelhavs-specialiteter ¤ Muffins, Scones og Tekager =28 ¤ Omeletter, Pandekager & Kroketter =20 ¤ Ostekager, Marengs & Triflier =28 ¤ Pasta / hurtig =25 ¤ Pastaretter / klassiske =20 ¤ Pastaretter / lækre =15 ¤ Pier/ klassiske =28 ¤ Pizzaer =12 ¤ Quiches og Tærter = 15 ¤ Risretter / klassiske = 30 ¤ Salater =22 ¤ Saucer og Dressinger =12 ¤ Skotske Køkken ¤ Snacks og Fastfood =25 ¤ Spanske Køkken =20 ¤ Stegt Kød og Fjerkræ ¤ Supper / klassiske =28 ¤ Tex-Mex ¤ Thai Køkkenet =30 ¤ Wok & Lynstegning =12 ¤ Yum Cha og Asiatiske Specialiteter =18 # Samlet - foto 8 - pris = 1895 kr. ## MERE mad = SØG på : gulekost ### kogebog - madbog - red. Anne Wilson - 64 sider - pris fra

Gentofte·11. maj.

Opskriftsbog 'PERALTA', af Trine Hahnemann - NY

Opskriftsbog 'PERALTA', af Trine Hahnemann - NY

100 kr.

Opskriftsbog 'PERALTA', af Trine Hahnemann - NY Sprog: Engelsk. Antal sider: 270. Indbundet. Peralta, Nordtoscana - mad, fortællinger og billeder fra Peralta, tager dig med på en rejse til et helt særligt sted i Norditalien. Et sted hvor mennesker, natur og kultur bliver til et. Her falder du ned i en tidslomme, hvor der er god tid, og ikke mindst tid til at planlægge, hvad det næste måltid skal være. I smuk balance med Lars Raneks indbydende billeder fortæller Trine Hahnemann gennem historier og opskrifter om sin kærlighed til Peralta. Historierne omsætter drømmen om det gode liv i Toscana til virkelighed. I bogen får du 90 opskrifter fra Trines italienske køkken og et udvalg af traditionelle opskrifter fra de lokale. Mød Dinah Voisin, Laura, Lunardi - familien, Rita fra Casoli og mange flere fra lokalområdet, og spis med til søndagsfrokost på Peralta. Alle opskrifterne er nemt tilgængelige i den stil Trine Hahnemann er kendt for fra sine mange kogebøger. Fra ikke-ryger hjem og ingen husdyr. Bogen er NY, aldrig brugt. Nypris: 399,95 kr.

Horsens·14. apr.·

Mesterkokkens Smørrebrødsbog – R. Oest-Larsen

Mesterkokkens Smørrebrødsbog – R. Oest-Larsen

35 kr.

Normanns Forlag i Odense – 1956 – fast bind – 277 sider – fin stand Illustreret med en række mundvands-drivende fotos af en del af lækkerierne. INDHOLD: SMØRREBRØDETS SKÆRING PYNTEN TIL SMØRREBRØD RÅVARERNES TILBEREDNING SILD OG ANDRE FISK SAMT SKALDYR ÆG, RØRÆG SAMT HENGEMNING AF ÆG INGREDIENSERNE TIL SMØRREBRØDET: -sky -dressing -tilberedning af forskellige ingredienser -mayonnaiser -kolde smørsaucer -salater -originale engelske salater FERSK KØD, FJERKRÆ OG VILDT -leverpostej -vildt SALTMAD OG RØGET KØD DET OVERDAADIGE SMØRREBRØD MED SMÅ KOLDE OG LUNE SAGER RETTER MED KARTOFFELMOS PINDEMAD SANDWICHES NATMAD SMØRREBRØDSIDÉER RAAKOST-IDÉER SERVERING AF SMØRREBRØD -cocktail-party BORDDÆKNING ØL OG SNAPS -behandling og servering af øl -akvavit og brændevin Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·18. jan.

Naturen til bords (bog)

Naturen til bords (bog)

100 kr.

Naturen til bords, Bent Christensen og Claes Bech-Poulsen En kulinarisk rejse langs Vadehavs- og Vesterhavskysten Besøg på restauranterne: Nymindegab Kro, Café Stranden, Henne Kirkeby Kro, Henne Mølle Å Badehotel, Restaurant Justesen, Hr. Skov, Hjerting Badehotel, Josef Kunstpavillonen, Brasserie B, Herregårdskælderen, Ambassaden, Nanas Stue, Kolvigs, Stigs Restaurant, Schackenborg Slotskro, Jörg Müller, Restaurant Fáhrhaus og Restaurant Kökken, Benen-Diken-Hof med opskrifter 223 sider med vildt flotte billeder og masser af opskrifter. Alle tekster er på dansk, tysk og engelsk en stor bog: 33x25x2 cm Fremstår som ny

Vordingborg·5. nov. 2023·

Få beskedNår der er nye resultater i Kogebøger

Lup med søgeord i
Sweet Maria's Italian Cookie Tray, Maria Bruscino

Sweet Maria's Italian Cookie Tray, Maria Bruscino

50 kr.

Sweet Marias italienske kagebakke præsenterer 65 opskrifter på de lækre, festlige kager, der lyser ethvert italiensk hjem, i ferien og hele året rundt. Maria Bruscino Sanchez åbnede Sweet Marias bageri, da hun var bare 26 år gammel og specialiserede sig i autentiske italienske kager og kager lavet af afleverede familieopskrifter. Resultatet har været en blomstrende forretning, og denne meget specielle kogebog. De uimodståelige modtagere spænder fra drop, formede og fyldte cookies; biscotti; taralle og kiks; pizeller og meget mere. Let at forberede og perfekt til enhver lejlighed Uanset om du voksede op i et italiensk hjem eller bare ville ønske, at du gjorde det, er denne vidunderlige samling sikker på at blive en cookie-elskers favorit - en du vender tilbage til igen og igen. Bogen er paa Engelsk

Højer·25. dec. 2022

Coffee & Bites, Susie Theodorou

Coffee & Bites, Susie Theodorou

50 kr.

Der er et stort udvalg af kaffebønner til rådighed, som alle smager anderledes. Det betyder, at der er kaffe til alle, og denne bog har til formål at hjælpe dig med at finde den. Espresso, cappuccino, latte, filterkaffe og mere forklares i denne lækre og inspirerende bog, der afmystificerer processen med at vælge, købe og brygge den ultimative kop derhjemme. Bogen indeholder også et udvalg af smarte og nemme at tilberede opskrifter designet til at supplere den trøstende og indbydende aroma af kaffe. Chokolade brownies, donuts, muffins, biscotti og trøfler er blot nogle få af de søde klassikere inkluderet, mens verdens køkken giver inspiration til innovative salte bid. Smukke farvebilleder. Bog : Paperback Antal sider: 96 Sprog: English Bogen er som nyt, aldrig brugt

Højer·24. dec. 2022

Et bord i Provence - Klassiske opskrifter fra Sydf

Et bord i Provence - Klassiske opskrifter fra Sydf

45 kr.

De mange gode opskrifter fra det sydfranske køkken er krydret med rejseskildringer og gode historier om krobesøg, hvor ideerne er indsamlet. Gennemillustreret med forfatterens egne farvetegninger. Forfatter: Leslie Forbes Oversætter: Ole Husted Jensen Illustrationer: Leslie Forbes Forlag: Gyldendal Indbinding: Indbundet Trykt i: 1989 Mål: H: 260mm B: 169mm D: 11mm Originaltitel: A table in Provance (Engelsk) Sider: 157 ill. i farver Sprog: Dansk

Hørsholm·6. dec. 2022·

Mit skandinaviske køkken - Camilla Plum

Mit skandinaviske køkken - Camilla Plum

100 kr.

Nordisk og skandinavisk mad har i de senere år vakt stor opsigt over hele verden. I mit skandinaviske køkken deler Camilla Plum ud af sin store viden om skandinavisk mad og om råvarerne og man får dermed et godt indblik i, hvor eksotisk og særpræget, den skandinaviske madkultur egentlig er – præget af de skiftende klimatiske forhold henover forår, sommer, efterår og vinter. Skandinavisk mad er mange ting. Nordpå har de det mest vidunderlige vildt, svampe og vilde bær på kloden, sydpå har vi perfekt klima til frugt og grøntsager, fisk og husdyr, og vores spisevaner afspejler denne diversitet. Der er dog flere ligheder end forskelle, og fælles er måden at kombinere sødt og surt, peberrod og smør, rug og rå løg samt den meget enkle måde at tilberede og konservere råvarerne på, som ikke har sin lige noget sted i verden. Bogen er oprindeligt skrevet på engelsk til et engelsk og amerikansk publikum, og danske læsere vil måske kunne genkende nogle af opskrifterne fra artikler, bøger og tv-programmer, som Camilla Plum har lavet herhjemme, men resten af stoffet er nyt og her samlet for første gang. Vinder af Gourmand Cookbook Award 2010 i kategorien "Bedste bog om Skandinavisk mad"

Kjellerup·2. dec. 2022·