The Jewish Cookbook

The Jewish Cookbook

64 kr.

The Jewish Cookbook Af Leah Koenig Forlag: Phaidon ISBN: 9780714879338 Jødisk kogebog med mere end 400 opskrifter. (i ubrudt folie) https://www.phaidon.com/store/cookbooks-food-and-drink/the-jewish-cookbook-9780714879338/ https://www.amazon.co.uk/gp/product/0714879339 https://www.pricerunner.dk/pl/802-2001751068/Boeger/The-Jewish-Cookbook-(Indbundet-2019)-Sammenlign-Priser PHAIDON The Jewish Cookbook Leah Koenig Price £39.95 A rich trove of contemporary global Jewish cuisine, featuring hundreds of stories and recipes for home cooks everywhere The Jewish Cookbook is an inspiring celebration of the diversity and breadth of this venerable culinary tradition. A true fusion cuisine, Jewish food evolves constantly to reflect the changing geographies and ingredients of its cooks. Featuring more than 400 home-cooking recipes for everyday and holiday foods from the Middle East to the Americas, Europe, Asia, and Africa - as well as contemporary interpretations by renowned chefs including Yotam Ottolenghi, Michael Solomonov, and Alex Raij - this definitive compendium of Jewish cuisine introduces readers to recipes and culinary traditions from Jewish communities the world over, and is perfect for anyone looking to add international tastes to their table. Specifications: Format: Hardback Size: 270 × 180 mm (10 5/8 × 7 1/8 in) Pages: 432 pp Illustrations: 93 illustrations ISBN: 9780714879338 NB: Ved køb af denne vare får du 20 % rabat, hvis du samtidig køber en eller flere af mine andre varer vist på SE BUTIK, hvor der står om 20 % rabatmulighed. Oplys venligst til mig, hvilke varer du også ønsker at købe. Dvs. du kommer aldrig til at betale mere end 80 % for samtlige varer. Samtidig kommer du til at spare gevaldigt på portoudgifter. (Bemærk venligst, at ikke alle varer er omfattet af ordningen).

Hadsund·9. apr.·

Almanak - Julemad

Almanak - Julemad

75 kr.

Claus Meyer. Softcover, 87 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Når vi i julemåneden sætter os til bords for at spise og drikke julens gode mad og øl, er det en tusind år gammel nordisk skik, vi holder i hævd. I vikingetiden fejrede vores forfædre hvert år ved midvinter, at halvdelen af den mørke tid var ovre, og at man gik mod lysere tider. Man samledes om bordet for at drikke for fred, men også for at spise godt. Da vi blev kristnet omkring år tusind flyttedes festentil december, og man fejrede nu i stedet Jesu fødsel. Det har vi gjort hvert år siden, og nu nærmer sig igen tiden, hvor familie, venner og kolleger samles om måltider, som helst skal være genkendelige og vække minder, men samtidig gerne må være noget ud over det sædvanlige. I denne bog har Claus Meyer samlet 50 af sine bedste opskrifter på alt, hvad der hører december til, af spiselige sager. Her er sild, fiskefilet og rugbrød. Mørbrad, and og flæskesteg. Kartofler og rødkål. Risalamande, naturligvis. Og ikke at forglemme ? gløgg, æbleskiver og honninghjerter. Nytårets torsk og kransekage er heller ikke glemt. .

Valby·31. dec. 2022·

Franske Egnsretter - Gourmetskolen

Franske Egnsretter - Gourmetskolen

50 kr.

Endelig kom den, den verdensberømte kokkeskole udgiver nu en serie af kogebøger, der henvender sig til alle amatørkokke. 'Le Cordon Bleu' deler ud af sin enestående opskriftssamling, hvor kendte og estimerede klassikere optræder sammen med friske, nye opskrifter og gastronomiske tips. Le Cordon Bleu Gourmetskolen er en samling af gennemarbejdede og afprøvede opskrifter, der er enkelt og elegant formidlet. De smukke fotografier tjener til vejledning såvel som til inspiration. Ethvert hjørne af Frankrig har sine egne charmerende specialiteter. Retterne er ofte baseret på lokale produkter og afspejler dermed hele regionens natur og personlighed. Denne bog tilbyder opskrifter op en hel række klassikere, der hver især har været med til at gøre det franske køkken verdensberømt; bouillabaisse, cassoulet og and a l'orange. 2006

Kjellerup·2. dec. 2022·

Gyldendals ølguide, Anders Evald

Gyldendals ølguide, Anders Evald

60 kr.

Gyldendals ølguide, Anders Evald, Det danske ølmarked er i rivende udvikling med etablering af nye bryggerier, importører og øltyper. Denne nye udgave af ølguiden er udvidet og opdateret. Foruden indholdet fra første udgave er guiden nu udvidet, så den dækker Øresundskysten, Sydsverige og Nordslesvig, og der er et nyt kapitel om øl og mad (generelle sammensætninger samt forslag til øl og mad, der går op i en højere enhed). Afsnittet 'Øl i Danmark', med Evalds personlige vurderinger af øl, der kan købes herhjemme, er opdateret med de 2-3 nye danske bryggeriers øl samt øvrige nye øl på markedet. Dertil kommer et nyt kapitel om øllets historie. Illustreret.Få indblik i og overblik over øllets skummende og fascinerende verden, hvor der sker nyt som aldrig før på hjemmesiden Gyldendals ølguide. Her kan du læse anmeldelser, læse om interessante øl og producenterne samt finde links til gode ølsider på internettet.Anders Evald bringer som foredragsholder, skribent og anmelder ny inspiration til den danske ølscene. Han var blandt stifterne af foreningen Danske Ølentusiaster i 1998 og er ølkender med stor erfaring fra ølsmagninger og ølfestivaler. Fra 2004 ? 2. udgave 3. oplag Mobilepay, bankoverførsel eller kontant Kan sendes for købers regning Se mine andre annoncer og køb for 350 kr. eller mere så betaler jeg fragten uden omdeling her i Danmark.

Farsø·30. nov. 2022·