Populært

Weight Watchers kogebøger

Weight Watchers kogebøger

75 kr.

Kogebøger med Vægt vogterne. Vægtvogterne. Prisen er pr bog. Jeg sender gerne foto af indhold på sms ved interesse. Øverste række: Til venstre: Nem mad til hverdag og fest, lyserødt omslag. Til højre: Sundt og let med Weight Watchers, grønt omslag. Nederste række: Til venstre: Weight Watchers, dejlig mad, tærte på omslaget Til højre: Skøn mad med Weight Watchers, dessert på omslaget - SOLGT!! Kommer fra røgfrit hjem. Se mine mange annoncer. Jeg har mobilepay, og jeg sender gerne mod betaling af porto. Hvis du er interesseret i flere af mine annoncer, så skriv annonce nr. til mig. Dette er annonce nr. 1206

Søndersø·i går·

Jeg elsker Chili

Jeg elsker Chili

60 kr.

Henning Petersen. Indbundet, 86 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Der er dem, der mener, at chili er bedst til at tage maling af gamle havemøbler. Andre oplever mødet med chili som et vidunderligt, langt og hedt kys. Denne lille bog er fyldt med eksotiske opskrifter med chili. Her er det ikke nødvendigt med det store kørekort til potter og pander — man skal bare have det sjovt i køkkenet og omkring spisebordet. Glæd dig til: Klassisk salsa, Amerikansk barbecue sauce, Vietnamesisk chili sauce, Chilibrød, Bagte kreoler rejer, Chili con carne, Buffalo kyllingevinger, Tortillas med fyld, Chili brownies — og skyl efter med en Margarita eller en Bloody Mary.

Valby·tor.·

Ny
Food Maker - en opskrift på madglæde blandt unge

Food Maker - en opskrift på madglæde blandt unge

75 kr.

Julie Niebe Elmholdt. Indbundet, 198 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Gennem Food Maker er det lykkedes at nå ud til 'unge, inddrage unge - og endda gøre det attraktivt for unge at være med til selv at lave mad. En målgruppe, der ellers kan være svær at nå ud til. Det er lykkedes at skabe et projekt, hvor unge ikke blot er modtagerne, men er en stor del af projektets ånd. Det, er med andre ord et projekt for, med af unge. Vi vil gerne give et så godt indblik i Food Maker som muligt, uden at du som læser selv er direkte til stede. Det er selvfølgelig svært, fordi en stor del af Food Maker er stemningen, samtalerne imellem de unge, og det at se og opleve på egen krop, hvor meget de unge udvikler sig både i og uden for køkkenet. Vi forsøger at komme så tæt på, som det er muligt i ord og billeder. Det er derfor, vi har valgt at lave denne bog om projektet. Vi vil gerne vise dig, at selvom Food Maker ikke kan redde verden, så kan projektet inddrage, tiltrække og samskabe med unge - og derigennem være med til at skabe gode fællesskaber, medborgerskab og større madglæde. Det er med disse ønsker, denne bog er blevet til. Vi håber, at du vil sidde tilbage med en masse ny viden om både Food Maker og en nysgerrighed på at vide endnu mere - og måske endda lyst til (i fællesskab med dine kollegaer) at reproducere nogle af de succeser, vi har oplevet i Food Maker-projektet.

Valby·tor.·

Ny
Camilla Skov. VEGETARSISK I AFTEN?

Camilla Skov. VEGETARSISK I AFTEN?

Sælges

Grøn mad skal smage så godt, at man ikke tænker over, at den er vegetarisk. Bogen indeholder grøn comfort food, som både mætter, tilfredsstiller sanserne og får husholdningsbudgettet til at falde. Dette opnås gennem den rette mængde fedt, syre, sødme og krydderier - Verdensmad med balance og kærlighed, som kan omvende selv den største grønne skeptiker. Camille Skov står bag instagramprofilen og bloggen Vegetarisk Hverdag. Bogen er hardback og på 181 sider med skønne fotos. BYD.

Ringe·tor.

Få beskedNår der er nye resultater i Kogebøger

Lup med søgeord i
Fransk Fast Food - En Bog om Ost

Fransk Fast Food - En Bog om Ost

60 kr.

Lone Kjær. Softcover, 95 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. DETTE ER IKKE EN KOGEBOG. Det er en bog om, hvordan man ved at kombinere de rigtige oste, charcuteri, drikkevarer og tilbehør kan lave fantastisk mad uden at stå i køkkenet i flere timer. Og det er en bog om, hvad man kan bruge den sparede tid til. Men det er også en førstehjælpsbog. Til de dage, hvor du er kommet til at invitere gæster uden at tage højde for, at Emil skulle til fodbold, at toget var aflyst, eller hvad der nu kan forhindre dig i at bruge tre-fire timer i køkkenet. Kort sagt, når du har brug for et måltid, der kan anrettes på en halv time og ikke vil gå på kompromis med den gastronomiske kvalitet. Også: • Ost på Bordet, 60 kr.

Valby·ons.·

Ost på Bordet

Ost på Bordet

60 kr.

Guide, Opskrifter og Tilbehør. Camilla Bojsen-Møller. Hardback, 151 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med Ost på Bordet har forfatteren Camilla Bojsen-Møller skabt en smuk og indbydende kogebog med over 40 opskrifter på retter med ost. Bogen giver inspiration og nyttig viden om spændende oste fra det meste af Europa. Bogens praktiske guide hjælper med at planlægge det næste ostebord, lige fra hvordan man vælger sine oste, til hvad man kan bruge eventuelle osterester til. Ost på Bordet er skrevet til dem, der er vilde med ost, men altid ender med de samme tre oste i indkøbskurven. Forfatteren opfordrer til, at man prøver én ny ost ? hver gang der står ost på indkøbssedlen. Og så betragter hun ost som et krydderi: ?Man kan bruge ost som et krydderi i madlavningen. På den måde kan man dosere styrken og smagen på retten. Fx smager en pizza med frisk mozzarella helt anderledes end en pizza med revet prima donna eller gorgonzola.? Camilla Bojsen-Møller Bogens opskrifter spænder bredt fra tapas og salater til hovedretter og desserter fx grillede figner med spansk ost og serranoskinke, bluecheese-burger, risotto med stilton og ricotta-is. Læseren får desuden opskrifter på oste-tilbehør som fx surdejsflute, peberfrugtschutney og ølsyltede valnødder med kanel og rosiner. Om forfatteren Camilla Bojsen-Møller er journalist, cand.merc.int. og passioneret ostefan. Udover sit arbejde med markedsføring og kommunikation i det franske ostefirma Lactalis, driver hun bloggen www.ostesnak.dk. Også: • Fransk Fast Food - En Bog om Ost, 60 kr.

Valby·ons.·

115 år gl. kogebog, Laura Adeler

115 år gl. kogebog, Laura Adeler

250 kr.

Illustreret Kogebog for By og Land, af Laura Adeler, H. Hagerups Forlag, Kjøbenhavn, udgivet år 1908, 288 sider, indbinding: Halvlæder. 7de Oplag (38-44000) Gennemset og tildels omarbejdet af Fru Eline Eriksen, Sorø Husholdningsskole. Med over 600 Anvisninger til Madlavning, Bagning og Syltning samt Vejledning i Saltning, Røgning, Brygning, Vask, Høkogning, Borddækning og Brugen af Gas. Illustreret med fine tegninger i sort/hvid. Pris 250 kr. N.B.: Den samme bog er set solgt fra antikvitetsforretning for 270 kr. Sendes gerne.

Munkebo·søn.

Keto Bagning

Keto Bagning

75 kr.

Urvashi Pitre. Indbundet, 155 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Opskrifter og ideer til low carb-brød, kager, cookies, chokolade og konfekt. Når man er på KETO-kur, skal indtaget af kulhydrater være meget lavt, men for mange kan lysten til brød, kager og mellemmåltider tage overhånd. Bogens forfatter har udviklet en lang række opskrifter, der løser problemet. Man får sig en himmerigsmundfuld og holder kroppens brændstofdepoter i balance. • Lækkert til morgenbordet, f.eks. blåbærmuffins og nøddebrød • Kager til den søde tand, f.eks. brownies, gulerodskager og nøddesmåkager • Konfekt fra den syvende himmel, f.eks. kokosbidder og flødetrøfler Urvashi Pitre er kogebogsforfatter og indehaver af et konsulentfirma. I mange år kæmpede hun med vægten og prøvede alle slankekure. Ingenting virkede, indtil hun stødte på Keto-livsstilen og tabte sig fantastiske 36 kilo.

Valby·søn.·

Grøn Keto - Maksimal Fedtforbrænding

Grøn Keto - Maksimal Fedtforbrænding

75 kr.

Alice Apel Hartvig & Majbritt Louring Engell. Indbundet, 219 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med ”Grøn Keto” har Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engell skabt en simpel og realistisk bog med kostråd og opskrifter, der guider dig til, hvordan du taber dig ved at genstarte dit stofskifte. ”Grøn Keto” giver foruden et sundt vægttab også lavere blodtryk, blodsukker og kolesteroltal. Med bogen skal du hverken sulte dig til vægttabet eller afskære alle sociale aktiviteter, der involverer mad. Kuren fokuserer på at holde dig mæt og holde sukkertrangen i skak, og samtidig er der indlagt en nydelsesdag hver uge, så der også er plads til hygge. Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engell giver dig 60 sunde og klimavenlige opskrifter. Keto-kuren forløber over tre uger med periodisk faste og fokus på fisk, fjerkræ og sunde fedtstoffer. Diæten sikrer dig desuden de vitaminer og mineraler din krop har brug for.

Valby·søn.·

Eventyrlig Kogebog

Eventyrlig Kogebog

150 kr.

Eventyrlig Kogebog, Ulrikke Gercke og Vibeke Gerche, 150 kr. Eventyrlig kogebog Madopskrifter og gør-det-selv-projekter for børn inspireret af H.C. Andersens eventyr. Hvordan ville et H.C. Andersen eventyr se ud, hvis det var en kogebog? To sprudlende søstre stillede sig selv det uortodokse spørgsmål, og resultatet af deres tanker og ideer udkommer nu i form af en helt ny bog: Eventyrlig kogebog - med spændende madopskrifter, kreative projekter og 10 af Andersens mest kendte og elskede eventyr. En inspirerende familiebog med mange timers god underholdning for både børn og voksne. Helt ny - aldrig åbnet!

Odense M·3. maj.·

Cocktails og Drinks

Cocktails og Drinks

75 kr.

Indbundet, 270 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. "Cocktails og Drinks" er en rigt illustreret bog, der i en enkel og underholdende stil serverer alle de nødvendige oplysninger og fremgangsmåder til fremstilling af festlige og velsmagende cocktails, alt krydret med tips, vitser og anekdoter fra cocktailens vidunderlige verden. Bogen indeholder mindst 300 forskellige opskrifter alle udførlige med oplysninger om glas, metode, pynt etc. Desuden brugervenlige introduktioner til hjemmebaren, til de forskellige spiritustyper, til miksere med eller uden alkohol - og tips til, hvordan man afholder et vellykket cocktailparty. Ole Knudsen er forlægger, oversætter og skribent. Han skriver om spiritus, øl og vin i Politiken samt i månedsbladet Gastro. Hans yndlingscocktail er for tiden en Manhattan lavet med Maker's Mark bourbon og Noilly Prats røde vermouth. Han har endvidere papir på, at han laver verdens bedste Cosmopolitan.

Valby·2. maj.·

Opskrifter

Opskrifter

35 kr.

3 opskriftsbøger af forskellige favoritter a- 56 opskrifter til Suppe og tilbehør Gyldendal Af Hanna Bloch År: 2013 ISBN: 978-87-00-79047-2 Helt ny b- Desserter med bær Opskrifter til varme og kolde drikke, kager, Sorbet, og marmelader Netto bøger Jette Bogø og Helge Stig År 2005 ISBN: 87-090816-44-7 Helt ny c- 34 opskrifter til Suppe og tilbehør Der er 22 Suppeopskrifter, 3 Dessertsupper, 3 Brødopskrifter, og 6 Fonde Netto bøger Jette Bogø og Helge Stig År 2003 ISBN: 87-090816-37-4 Helt ny Aldrig brug, helt ny Prisen er pr. bog Prisen er fast

Viby J·1. maj.·

Skaldyr + salat + hverdagsmad + kolde retter

Skaldyr + salat + hverdagsmad + kolde retter

85 kr.

4 x Bøger, prisen er for begge sælges kun samlet, Fast pris Kan sendes som pakke med gls for 57 kr til pakkeshop - Hverdagsmad, dansk tekst, 210 sider, illustreret med mange flotte billeder, nem og let hverdagsmad, masser af inspiration til hverdagen, pæn som NY - Menu, internationalt madleksikon, fisk og skaldyr. - Lademanns bog om kolde anretninger: Masser af lækker mad, inspiration, flotte, overdådige, indbydende, elegante, appetitvækkende anretninger, teknik, råd, vejledning og gode ideer. 160 sider. Anretning som: Osteanretninger, pølseanretninger, fiskeanretninger, rustikke anretninger, hummeranretninger, hjemmebagt brødanretninger, tilbehør, pynt, snacks, kanapeer, æggeanretninger, madspyd, vegetaranretninger, grønsagsanretninger, dip, dressing, kage, dessert, kødretter, salatanretninger m.m - Bogen om salat, Lotte Haveman. Hvid Kasse

Brovst·1. maj.

Svinekød + pasta basta + cocktail + kylling

Svinekød + pasta basta + cocktail + kylling

85 kr.

4 x Bøger, prisen er for begge sælges kun samlet, Fast pris Kan sendes som pakke med gls for 57 kr til pakkeshop - Menu, internationalt madleksikon, svinekød. - cocktail - Den store Pasta Basta, Tine Tholstrup 191 sider. Fast pris Masser af lækre pastaretter som, smørristede kammuslinger med tomatconcasse og spinatpasta, pasta med andebryst og olivensauce, kalkunbryst med estragon, hvidvinssauce og pasta, råmarineret oksekød og pastasalat med basilikum, hakket lam med rosmarin, urter og pasta m.m Tine Tholstrups pastabøger er de mest pålidelige og inspirerende man kan få om emnet - Bogen om kylling, Lotte Haveman. Hvid Kasse

Brovst·1. maj.

Side:
af 21