200 kr.
Bog Food af Christian Teubner på engelsk h 38 b 28 som ny
75 kr.
4 x Bøger, prisen er for begge sælges kun samlet, Fast pris Kan sendes som pakke med gls for 56 kr til pakkeshop - Menu, internationalt madleksikon, svinekød. - cocktail - Den store Pasta Basta, Tine Tholstrup 191 sider. Fast pris Masser af lækre pastaretter som, smørristede kammuslinger med tomatconcasse og spinatpasta, pasta med andebryst og olivensauce, kalkunbryst med estragon, hvidvinssauce og pasta, råmarineret oksekød og pastasalat med basilikum, hakket lam med rosmarin, urter og pasta m.m Tine Tholstrups pastabøger er de mest pålidelige og inspirerende man kan få om emnet - Bogen om kylling, Lotte Haveman. Hvid Kasse
125 kr.
I mere end 100 år har Frøken Jensens Kogebog været kendt som indbegrebet af dansk madlavning. Den har været populær lige fra den første udgave, fordi man altid har kunnet finde gode opskrifter til såvel den fine som den daglige middag. En ny komplet genudgivelse af samtlige opskrifter, der alle er gennemgribende ajourførte og tilpasset det moderne køkken - naturligvis med stor respekt for originalen. Alle råvarer og fremgangsmåder er grundigt revideret af de to Frøken Jensen-eksperter Hanne Bloch og Bente Nissen-Lundsgaard. Dette er den klassiske grundkogebog, som kan bruges både i kollegiekøkkenet og af den garvede husmor. Den kommer hele vejen omkring det danske køkken og viser, at det består af mere end sild og frikadeller. Der er således inspiration til noget for enhver smag lige fra småretter, frokoster, middage og supper til desserter, syltning og bagning i kogebogens henved 1000 opskrifter. Velbekomme!
85 kr.
Disse to super flotte og helt nye kogebøger sælges: 1. Eksotisk, af Steen Larsen, PP Forlag, 1. udgave, 1. oplag, 2002, hardback. Foto: Jesper Glyrskov. Pris 90 kr. 2. SUND APPETIT, 79 retter, Saft, kraft og masser af grønt, af Christian Bitz og Claus Holm, Politikens Forlag, 1. udgave, 1. oplag, 2016, hardback. Foto: Columbus Leth. Pris 85 kr. Sendes gerne.
100 kr.
Loukie Werle & Jill Cox. Paperback, 384 sider i storformat. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 57 kr. MobilePay. Med den nemmere adgang til alverdens markeder, de stærkt forbedrede produktions-former og den kortere fragttid bugner supermarkeder og etniske specialforretninger i dag af lækre delikatesser fra nær og fjern. Det kan ikke undre, at der med denne eksplosion i udvalget af fødevarer er fulgt en del forvirring om, hvordan og til hvad de forskellige ingredienser kan bruges. Denne bog er tænkt som et grundlæggende opslagsværk til kokke, gastronomer og enhver med interesse for verdens store udbud af råvarer. I mere end 2000 fotografier og kortfattede beskrivelser omtales produkter fra både den nordlige og sydlige halvkugle. Også: * Gastronomisk Grundbog, 100 kr. * Gastronomisk Leksikon, 150 kr.
50 kr.
Livretter - nemme og sunde hverdagsretter fra Knorr "Livretter er kogebogen til dig, der elsker god og sund ma, men måske savner den sidste inspiration for at få aftensmaden op at flyve. Opskrifterne tager udgangspunkt i Knorr´s store madunivers, sætter krydderi på hverdagsmaden og twister den i nye spændende retninger, " Bogen ser ud som ny Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne på købers regning og ansvar. Sælges som beset
125 kr.
Flot kogebog med 300 siden opskrifter på alle former for vegetarisk mad
Sælges
Det store opslagsværk om FISK & SKALDYR for kokke og andre fagfolk" Claus Jacobsen m.fl. - Ill. i farver - Indb. - 2 bøger (store formater) - i beskyttende plastkassette - Bind 1: 144 sider / Bind 2: 208 sider - Udgivet af HORESTA i februar 2000 (i et oplag på 3.000 ex.) - I meget flot stand (fremstår som nærmest ubrugte)! - Forhør gerne om lagerstatus / pris >>> pr. SMS
100 kr.
GFrøken Jensens Kogebog 150 år af Kristine Marie Jensen - 100 kr. Gyldendals Store Kogebog af Anne Skovgaard-Petersen og Hanne Bloch - 100 kr. Good Housekeeping Cookery Book (1978) - 100 kr
75 kr.
Den store grønne kogebog over 400 retter og tilbehør til kød, fisk og fjerkræ. Forord af Søren Ryge Petersen, redigeret af Henrik Jakobsen Super fin stand, fra dyrefrit samt ikke rygerhjem
100 kr.
Bo bedres køkken bibliotek - 3 bøger i en kassette - 100 kr. Gyldendals store kogebog af Anne Skovgaard- Petersen og Hanne Bloch - 100 kr. Gyldendals Kogebog 2500 opskrifter. - 100 kr.
200 kr.
Fransk og Spansk kogebøger, 3 stk bøger- Bøgerne er pæne og som nye, Navne på bøgerne er:: : Fransk Kogekunst (store røde bog), : Fransk Kogekunst Opskrifter (lille bog), : Tapas Små Spanske Lækkerier, De 2 Franske kogebøger er af:: Conrad Bjerre-Christensen, Sælges kun samlet for 200-,
300 kr.
Koge og Bage bøger, 5 stk store bøger, Der er 3 bøger fra Bo Bedre og det er:: . Bo Bedres Bagebog, Kogebog og Fremmed Mad, Så er der også:: : Billedkogebogen og Småretter & Salater, De 2 bøger er begge af:: Ellis Tardini, Bøgerne er pæne og som nye, Sælges kun samlet for 300-,
150 kr.
Mesterkokkens store kogebog af R. Oest-Larsen - 150 kr. Nutids mad og husførelse af Carla Meyer - 150 kr.
125 kr.
UDGÅET. Meget flot bog i hardback med mange gode opskrifter og flotte fotos. Udgivet 2004/ Spektrum. Bogen er hardback med smudsomslag og på 300 sider.
149 kr.
Meget flot bog med lækre opskrifter og skønne fotos. Bogen er hardback med smudsomslag og på 292 sider.
20 kr.
Det store danske MADLEKSIKON. Bind 1, A - Bana. Alverdens opskrifter og gennemgang af råvarer. Gode forklaringer og letforståelige symboler. Enkelt at gå til med både lette og avancerede opskrifter. Hardback. 96 sider. Format ca. 21,5 * 28,5 cm. Kraftigt, glittet papir. Har altid stået i smudsbind, så standen er ualmindelig god. Sælges for kun 20 kr. + evt. porto. Kan afhentes på Frederiksberg.
Sælges
2 store 40 kr.pr. stk. 10 små 20 kr. pr. stk. BYD Tlf. 21308349
100 kr.
Christine Erritzøe- Hardback, 196 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Det er sjovt at lave mad, når man får det hele til at spille, så risene er færdige samtidig med karryen er varm og kødbollerne er klar! Denne store bog byder på en lang række klassiske og børnevenlige opskrifter, der er lige til at gå til, og rummer meget udførlige trin-for-trin-beskrivelser af retterne. Flere af opskrifterne har vegetariske varianter. Bogen rummer desuden masser af gode tips, som gør køkkenarbejdet lidt nemmere ? og meget sjovere. .