Mad med Maizena – lille gammel opskriftsbog

Mad med Maizena – lille gammel opskriftsbog

25 kr.

Birthe Uttenthal Jensen – krt. – anslået fra 1965+ - 46 sider – ok stand med patina Rigtigt mange opskrifter velkendte og ukendte retter og kager, f.eks. cacaosuppe, madeirasauce, remouladesauce, æggekage med grønærter, ostesoufflé, bornholmeræggekage, bøf Stroganoff, Otto’s brisselstuvning Ries fiskeret, hornfisk stegt som kylling, halvmayonnaise, sildesalat á la Rosita, svampejægerens stuvning, Ingeborgs moccadessert, sneboller, chokoladesauce, kaptajnens ålefad, kødfars, tryllekonens kager, æbletærte, lagkagebunde, lagkagecreme, chokolade smørecreme, jordbærroulade med flødeskum, Sandy-vafler, vandbakkelser, ostepenge, kærnemælkssuppe, norsk øllebrød, bernaisesauce, sennepssace, blomkålsgratin….. Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·24. apr.

Mesterkokkens Idébog – Rich. Oest Larsen

Mesterkokkens Idébog – Rich. Oest Larsen

30 kr.

M. Normanns Forlag, Odense – 1962 – fast bind – 320 sider - fin stand INDHOLD: FROKOSTRETTER Salater ÆGGERETTER Omeletter Røræg Gratiner RIS- OG MAKARONIRETTER GRØNTSAGER SUPPER FISK Fiskefars KØD Farsretter Indmad Gryderetter Ovnretter FJERKRÆ OG VILDT Vildt SAUCE DESSERTER RESTE-MAD KONSERVES Udenlandske krydderier Danske krydderier JULEMAD julebagværk julefrokosten En af det gamle danske køkkens store læremestre og undervisere deler her rundhåndet ud af sine opskrifter, metoder, rutiner, fif og råd. Mange af retterne er illustrerede med fine fotos – en del i sort/hvid, men også mange i farve. Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·11. apr.

Meget mere alle tiders Karoline

Meget mere alle tiders Karoline

150 kr.

Alle Tiders Karoline er en allround kogebog krydret med små sjove fortællinger og nostalgiske fotos fra Karolines Køkkens historie. Bogen er udgivet i anledning af Karolines Køkkens 50 års jubilæum. Her er masser af nye opskrifter og et skønt udvalg af de gamle kendinge i nye fortolkninger. Du finder både herligt politisk ukorrekte desserter og lækre hverdagsretter med lavt fedtindhold. Her er supper, salater, simreretter, fisk, hjemmelavet fastfood, bagværk, kolde- og varme drikke, sommerbær og juleretter. Kort sagt: Karoline hele spektret rundt. Du husker måske enebærgryden, tunfiskemoussen, ostelagkagen og den indbagte mørbrad? Eller har du bare hørt om den fra din mor eller mormor? De mest populære retter er her genopstået i ny form frit fortolket af nogle af Danmarks stjernekokke og madelskere. Bogens fotos er fulde af saft og kraft og poesi takket ære Kille Ennas på en gang følsomme og kontante indsats som fotograf og stylist. Den giver masser af inspiration, og du kan trygt gå i gang, for som altid, når Karolines Køkken står bag, er alle opskrifter testede, så du ved at de virker Bogen ser ud som ny Tjek billeder ud og vurderer selv. Købt som beset - ingen reklamationsret / returret Kan afhentes eller sendes for købers regning og risiko

Christiansfeld·12. mar.

Alle tiders Karoline

Alle tiders Karoline

75 kr.

Hardback, 308 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Alle Tiders Karoline er en allround kogebog krydret med små sjove fortællinger og nostalgiske fotos fra Karolines Køkkens historie. Bogen er udgivet i anledning af Karolines Køkkens 50 års jubilæum. Her er masser af nye opskrifter og et skønt udvalg af de gamle kendinge i nye fortolkninger. Du finder både herligt politisk ukorrekte desserter og lækre hverdagsretter med lavt fedtindhold. Her er supper, salater, simreretter, fisk, hjemmelavet fastfood, bagværk, kolde- og varme drikke, sommerbær og juleretter. Kort sagt: Karoline hele spektret rundt. Du husker måske enebærgryden, tunfiskemoussen, ostelagkagen og den indbagte mørbrad? Eller har du bare hørt om den fra din mor eller mormor? De mest populære retter er her genopstået i ny form frit fortolket af nogle af Danmarks stjernekokke og madelskere. Bogens fotos er fulde af saft og kraft og poesi takket ære Kille Ennas på en gang følsomme og kontante indsats som fotograf og stylist. Den giver masser af inspiration, og du kan trygt gå i gang, for som altid, når Karolines Køkken står bag, er alle opskrifter testede, så du ved at de virker. Også: * Meget mere Karoline, 75 kr.

Valby·17. feb.·

Mesterkokkens Smørrebrødsbog – R. Oest-Larsen

Mesterkokkens Smørrebrødsbog – R. Oest-Larsen

35 kr.

Normanns Forlag i Odense – 1956 – fast bind – 277 sider – fin stand Illustreret med en række mundvands-drivende fotos af en del af lækkerierne. INDHOLD: SMØRREBRØDETS SKÆRING PYNTEN TIL SMØRREBRØD RÅVARERNES TILBEREDNING SILD OG ANDRE FISK SAMT SKALDYR ÆG, RØRÆG SAMT HENGEMNING AF ÆG INGREDIENSERNE TIL SMØRREBRØDET: -sky -dressing -tilberedning af forskellige ingredienser -mayonnaiser -kolde smørsaucer -salater -originale engelske salater FERSK KØD, FJERKRÆ OG VILDT -leverpostej -vildt SALTMAD OG RØGET KØD DET OVERDAADIGE SMØRREBRØD MED SMÅ KOLDE OG LUNE SAGER RETTER MED KARTOFFELMOS PINDEMAD SANDWICHES NATMAD SMØRREBRØDSIDÉER RAAKOST-IDÉER SERVERING AF SMØRREBRØD -cocktail-party BORDDÆKNING ØL OG SNAPS -behandling og servering af øl -akvavit og brændevin Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·18. jan.

Frøken Jensens kogebog

Frøken Jensens kogebog

175 kr.

Frøken Jensen kogebog omarbejdet og Ajourført af Else Algreen , Else overgaard Andersen og Else M. Kelstrup Jensen Dette er den klassiske grundkogebog, som kan bruges både i kollegiekøkkenet og af den garvede husmor. Den kommer hele vejen omkring det danske køkken og viser, at det består af mere end sild og frikadeller. Der er således inspiration til noget for enhver smag lige fra småretter, frokoster, middage og supper til desserter, syltning og bagning i kogebogens henved 1000 opskrifter. Denne her er reviderede ugave 43 oplag fra 1972 Bogen er i pæn stand, alderen taget i betragtning , ingen løse sider Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne på købers regning og ansvar. Sælges som beset

Christiansfeld·28. feb. 2023

Gourmet - om god vin og festlig mad

Gourmet - om god vin og festlig mad

45 kr.

Gourmet - om god mad og festlig mad - fra hummer á la carte til æg med kaviar Bogen er fra 1978 Indbundet med smudsomslag "På én gang en opskriftsbog og et stykke kulturhistorie: ikke blot får læseren eksempler og opskrifter på en række pragtfulde specialiteter fra hele verden, men også fængslende historiske beretninger om berømte restauranter og deres legendariske gastronomer samt deres ikke mindre excentriske kundekreds" Tjek foto Sælges som beset Sendes gerne på købers regning og ansvar

Christiansfeld·23. dec. 2022

Maddag - Masser af mad, du selv kan lave

Maddag - Masser af mad, du selv kan lave

100 kr.

Christine Erritzøe- Hardback, 196 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Det er sjovt at lave mad, når man får det hele til at spille, så risene er færdige samtidig med karryen er varm og kødbollerne er klar! Denne store bog byder på en lang række klassiske og børnevenlige opskrifter, der er lige til at gå til, og rummer meget udførlige trin-for-trin-beskrivelser af retterne. Flere af opskrifterne har vegetariske varianter. Bogen rummer desuden masser af gode tips, som gør køkkenarbejdet lidt nemmere ? og meget sjovere. .

Valby·22. nov. 2022·