Det er mere bar' mad_Jamie Oliver

Det er mere bar' mad_Jamie Oliver

125 kr.

Hardback Bogen er som ny, da jeg har købt 2 eksemplar (havde glemt at jeg allerede havde den). Derfor den billige pris. I Det er bar' mad bruger Jamie sit "væk med alle dikkedarer og gå så i gang"-princip på alle sine madretter -- fra salater til kødretter, desserter til pasta. Han har et idiotsikkert repertoire af enkle, humørfyldte og lækre opskrifter, der kombinerer kraftig smag med friske råvarer. Samtidig undgår han al ´kulinarisk jargon´ og enhver kompliceret, tidkrævende proces, hvis ikke slutresultatet står mål med tidsforbruget. Denne bog appellerer til alle: Både dem, der vil lave lækker, moderne mad, men som vil gøre det enkelt. Og dem, der vil lave fantastiske måltider, men som ikke vil bruge al deres tid i køkkenet.

Otterup·5. apr.

RIGTIGE MÆND: Herrego’mad – sundere livretter

RIGTIGE MÆND: Herrego’mad – sundere livretter

30 kr.

Lindhardt & Ringhof – 2015 – 160 sider – fast bind – fin stand Søren: ”Hvis nogen siger, at de ikke kan lave mad, så er de fulde af løgn. Alle kan i det mindste følge en opskrift. Eller også tør de ikke. – og man er altså en knallert, hvis man ikke tør gå i køkkenet”. Indhold: En køkkenrevolution! – rigtige mænd laver sund mad Kogekunst for rigtige mænd Smuglergrønt og andre kneb Trænerens simple grundregler Ind i køkkenkampen Morgenmad – omeletter og andet kræs Frokost – Hvad tager man med i skurvognen? Smuglergrønt – mere grønt i maden Tilbehør – salater, dip og sovs Herrego’e livretter – nu lidt sundere Desserter – nemt og godt til kaffen Register Tak Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·14. feb.

Anne Larsens Køkken

Anne Larsens Køkken

50 kr.

Anne Larsens køkken præsenterer lettilgængelig, hjemmelavet mad i øjenhøjde med plads til både klassisk og nyt: Hjemmelavet mysli og raffinerede brunchforslag, brøndkarsesuppe og jordskokgratin, hummer og skipperlabskovs, boller i selleri og moules frites, salater, cremer og diverse dressinger, tranebærsemifreddo og pandekager med jordbær - samt et helt kapitel viet til det italienske køkken som er resultatet af et yderst frugtbart studieophold i den italienske hovedstad. Bogen er gennemillustreret med appetitvækkende fotos og indeholder godt 200 opskrifter fra madskribentens eget køkken, dvs. mad, som Anne selv holder af at spise. Opskrifterne er krydret med ofte humoristiske anekdoter fra Annes liv - et liv med rejser og gæster, mad, råvarer og opskrifter. Anne Larsens køkken er grundkogebogen til alle, der elsker god, gedigen mad - uden kringlede omveje, uden unødige kalorier - og uden dikkedarer. Redigering: Mia Rudolf Fotograf: Louise Gert Illustrationer: Louise Gert ISBN 13: 9788770553179 Forlag: People´s Press Indbinding: Hæftet Udgave: 1, Oplag: 1, Trykt i: 2008 Mål: H: 205mm B: 171mm D: 35mm V: 1150g Sider: 430 ill. i farver Sprog: Dansk

Hørsholm·30. jan. 2023·

Det er bar' mad af Jamie Oliver (B3)

Det er bar' mad af Jamie Oliver (B3)

50 kr.

Indbundet, 250 sider Jamie Oliver er Storbritanniens mest talentfulde, spændende og uhøjtidelige kok. Han er karismatisk og erfaren, og mad er hans store lidenskab. Jamie begyndte at lave mad i sine forældres pub, da han var otte. Han er udlært som kok på Westminster College, har arbejdet i Frankrig og Italien og har senere arbejdet med flere af de største navne inden for britisk kogekunst: Antonio Carluccio, Ruthie Rogers og Rose Gray fra The River Café. Dette er hans første bog. I Det er bar' mad bruger Jamie sit ''væk med alle dikkedarer og gå så i gang''-princip på alle sine madretter -- fra salater til kødretter, desserter til pasta. Han har et idiotsikkert repertoire af enkle, humørfyldte og lækre opskrifter, der kombinerer kraftig smag med friske råvarer. Samtidig undgår han al ''kulinarisk jargon'' og enhver kompliceret, tidkrævende proces, hvis ikke slutresultatet står mål med tidsforbruget. Denne bog appellerer til alle: Både dem, der vil lave lækker, moderne mad, men som vil gøre det enkelt. Og dem, der vil lave fantastiske måltider, men som ikke vil bruge al deres tid i køkkenet.

Hørsholm·4. dec. 2022·